Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


05:20
24.04.2024
Сряда
3.149.230.44


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Събуждане. Матрицата 5

Многократно използвам термина "събуждане” – в контекста на този материал става дума за процес, а не за мигновено действие от типа "щракване на ключа”. Събуждането, което имам предвид става на етапи.

Първият етап е, когато инкарнираният дух се придвижва от инкарнациите си на средно ниво и превръща нивата с по-нисък напредък в значима част от своя земен живот. Това става, когато предсказателните науки (астрология , таро и т.н.) започнат да задържат интереса на лицето. Дори и да се връща пак към предишното си ниво, лицето е вече променено и ще продължи да развива духа си в други инкарнации. Тялото е онова, което тегли още неузрелия дух към средното ниво, обикновено под формата на това да помага на други играчи в Играта (роднини, приятели, колеги и т.н.), като за целта използва чувството на вина, страховете и несъобразяването като оръжия.

В много случаи духът тества Играта и развитието на Висшия Аз като отива отвъд стандартите приемливи за играчите в Играта. Виждате, че прогресът е дълъг и отнема стотици инкарнации. Прогресът е направен. Прогресът е бавен, но въпреки това е прогрес.

Следващото значимо ниво на събуждане е по време на средно напредналите нива на развитието. В повечето случаи религията все още е фактор при средните нива – религиите на Ню Ейдж, например. Стандартните религии на Играта биват изоставени. Това е етапът, когато духът започва да чувства, че религията не е всичко и че трябва да има нещо ПОВЕЧЕ – това вече говори за близост до финалната инкарнация. Появява се и неудовлетворение от женитбата като такава, евентуално скачане от партньор на партньор (като Елизабет Тейлър, например). Неспокойната природа се дължи на духа, НО духът трябва да прекъсне инкарнационната последователност. Ако духът не е достатъчно напреднал, няма да можете да разкъсате тази последователност и ако духът няма силите да направи смелите избори, необходими за напредък. Това също може да отнеме няколко инкарнации, но към този момент вече духовният прогрес напредва бързо и тялото губи контрол над Висшия Аз. ДОБРЕ!

Доминантната инкарнация е самостоятелна категория. Моята Много Напреднала инкарнация, например, осъзнава своята роля като координираща Доминантна инкарнация поради своите изключително напреднали психични способности. Но моята Доминантна инкарнация от средно ниво не осъзнава своята роля и гледа на Доминантната функция като на нещо нереално. Важното е какво могат да предложат трите или четирите Доминантни инкарнации за изграждането на Финалната инкарнация. Когато станете готови ще го разберете.

И накрая, Финалната инкарнация – не е много вероятно тя да се роди събудена, но процесът по Събуждането приключва. Несъбудената финална инкарнация временно може да се ангажира в религиите от средното ниво. Духът отрано става неспокоен и към 10-20 годишна възраст може да отхвърли всичко, за да види какво има там. Досегашното не удовлетворява духа, но той все още не знае какво търси. Търсенето на истината е силно и ви води по вашия път, за да търсите преживяванията, от които се нуждаете.

След това идва времето, когато несъбудената Финална инкарнация се среща с трите или четирите Доминантни инкарнации. Когато това стане, вече сте достигнали НАЧАЛОТО на Събудения статус. Това е напълно нова област и отнема време, за да се обработи огромния поток от информация, която ще ви бъде дадена – голяма част от нея вие няма да помните съзнателно. Ще отнеме години, но при всяка Финална инкарнация е различно. Събудената Финална инкарнация става такава в резултат от поредица събития, която Доминантните инкарнации  подреждат, за да може Събудената Финална инкарнация да осъзнае своята позиция във Висшия Аз. Отново – това е нещо индивидуално. Когато Финалната инкарнация стигне Събудено състояние, Доминантните инкарнации вече не упражняват надзор и оставят всичко на Финалната инкарнация. Помнете, ВСИЧКИ тези инкарнации сте вие. Когато Финалната инкарнация бъде Събудена, това е само НАЧАЛОТО на края на фазата на напредък и на започване на друга/нова фаза.

Събудените Финални Инкарнации и съмненията в себе си

Много пъти читатели ме питат дали са Финална или Събудена инкарнация. това са хора, които не са готови за материалите на Матрицата 5, защото ако трябва да питате – отговорът е "не”. Тези хора все още търсят външно потвърждение за нещо, което може да им бъде дадено ЕДИНСТВЕНО от техния Висш Аз. Аз не мога да ви кажа точно къде сте, но мога да разбера къде НЕ СТЕ от въпросите, които ми задавате.

Други пък направо ми заявяват, че са Събудена Финална инкарнация. Това се разбира много лесно с помощта на някои въпроси относно техния Висш Аз. Освен това, няма смисъл събудената финална инкарнация да декларира това само заради едното обявяване. Почти всеки Събуден Висш Аз днес прекарва повечето от времето в наблюдения и събиране на последни преживявания.

Причината, поради която аз самия обявих себе си е проектът Матрицата V – безпрецедентен проект в земната история в трето измерение както от преди, така и след Атлантида поради краят на Играта и нуждата да се осигури изход за Висшите Аз на земните хора.  САМО тези финални инкарнации, които имат специална мисия свързана с това ще обявят себе си. Иначе те не го правят, а събират информация за своите Висши Аз.

Вие сте всичките си инкарнации  и сте някъде на пътя на своята Финална инкарнация. Цялата информация, която споделям тук ще бъде и ваша, когато дойде времето за това. Дотогава, бъдете щастливи с това, което сте.


Матрица V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 1195 | Ченълинги
Контакт          3.149.230.44