Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


05:16
07.02.2023
Вторник
44.211.239.1


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Сал Ракели


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Минали, Паралелни и Бъдещи Аз-ове

Душата е отвъд времето и пространството такива, каквито ги познавате. Така че душевната енергия може да се закрепи навсякъде по времевия/пространствения континуум. Аспекти от душата ви могат да се намират в миналото, настоящето и бъдещето, както и в различни светове и измерения. Когато части от душата ви са разпръснати из много времеви рамки и измерения, това е познато като "душевна фрагментация". Душите се фрагментират по редица причини, които ще бъдат обсъдени в Глава 3.

Когато ваши части се намират в други области на времето, тези фрагменти често пъти са заседнали в тези минали или бъдещи животи. Може да се каже, че има части от вас, които са "изгубени във времето".

Когато части от душата ви се намират в алтернативни времеви линии, сътворени като потенциалности, или възможни реалности, те се наричат "паралелни животи".

Душата ви притежава 12 главни аспекта – по един за всяко ниво, или измерение, на вселената. Когато части от вашите 12 основни душевни аспекта са се фрагментирали в различни измерения, те се наричат "другоизмерни фрагменти на аз-а".

Как да направите разлика между основните аспекти, другоизмерните фрагменти и паралелните животи?

Вашият аз притежава 12 главни аспекта, наред с множество второстепенни части, съответстващи на под-полетата на 12-те измерения. Тези аспекти са част от вашата доминантна времева линия, или онова, което изживявате точно сега. Те са неделима част от онова, което сътворявате и проявявате точно сега, въпреки че може и да не ги осъзнавате. Заедно, всички главни аспекти действат като завършена симфония, за да оркестрират и направляват живота ви.

Ако някои от аспектите са фрагментирани, нивото, на което е настъпила фрагментацията, ще изглежда разбалансирано и вашата ефективност в сътворяването на онова, което желаете в живота, ще е занижена. Най-често това настъпва в емоционалното ниво. Ако сте емоционално фрагментирани, това означава, че има части от вашето емоционално тяло, които са разпръснати из вселената (или поне по Земята). В Глава 4 ще изследваме техниките за възстановяването на тези изгубени душевни фрагменти.

Паралелните животи, от друга страна, представляват различни възможни и вероятни времеви линии, които биха могли да се пресекат с доминантната времева линия, но все още не са се проявили във външната ви реалност. Да се върнем на дадения по-рано пример: след като твърдо възнамерихте да вдигнете ръката си, актът на извършването на това се превърна в част от вашата доминантна времева линия. Физическият аспект на вашия доминантен аз изживя вдигане на ръката ви. Вие, обаче, имате множество паралелни животи, основаващи се на други опции, които може да сте обмисляли, но които не сте реализирали. Един от паралелните ви аз-ове може да е оставил ръцете си отпуснати покрай тялото си. Друг може да е вдигнал някакъв предмет и да го е хвърлил, и т.н.

Макар че теоретично е възможно да имате безкраен брой паралелни аз-ове, онези, на които отдавате най-голямо внимание, стават най-"реални". Като цяло, вие можете да навлизате в паралелните си животи по начин, подобен на описания в един от вашите Холивудски филми, наречен "Плъзгащи се врати". В това въображаемо представяне на алтернативните времеви линии, една жена бързаше да хване влака, като в един от сценариите почти успя, докато в друг от сценариите не успя. По-нататък във филма се разказваше за поредицата от събития, които последваха от всеки от тези сценарии.

Ако използваме аналогията с тъканта, отначало имате една здрава, ярка нишка, представляваща вашата доминантна времева линия, след което имате две малко по-малки нишки, тръгващи в различни посоки (разклонявайки се).

Човечеството има няколко паралелни живота, които се случват точно сега. В един от тях душите на Земята продължават да пренебрегват предупредителните знаци на замърсяването на околната среда и експлоатирането на ресурсите и в резултат на това преминават през труден период.

В друг един сценарий душите масово започват да поемат отговорност за изчистването на Земята и преминават през различно, по-положително преживяване като колективна група.

Същите видове сценарии могат да се приложат и по отношение на войната и мира, или което и да е друго важно решение, касаещо голям брой хора.

Преди около 60 години беше спусната Божествена повеля, предотвратяваща саморазрушаването на човечеството чрез ядрени оръжия. Сега вече доминантната времева линия не включва глобален ядрен холокост. В един паралелен свят, такава повеля не беше спусната. От тази паралелна реалност възникнаха две разклоняващи се реалности – една, в която "бутонът беше натиснат", водейки до масова смърт и разрушение, и една, в която беше постигнато мирно споразумение, което предотврати настъпването на разрушението.

Индивидуалните души на Земята често казват, че усещат, че имат алтернативни аз-ове, които правят различни неща от тези, които доминантният им аз прави. Например, ако една душа е сама, самотна и затворена в себе си, а желае да има връзка, тя може да усеща, че има алтернативен аз, който лесно се сприятелява с други души и създава прекрасни, любящи взаимоотношения. Точно както сценариите могат да се разклоняват по начина, описан в предходния параграф, така те могат и да се събират. Ако самотната душа отдели достатъчно внимание на изграждането на самоуважение, тя може да започне да изживява своя екстровертен аз и да сътвори многобройни любящи взаимоотношения в доминантната си времева линия.

Интензивността на един паралелен аз зависи не само от това колко енергия и фокус отдавате на определен сценарий, но също и от това колко големи са душевните фрагменти, които са се прехвърлили в тази паралелна реалност, както и от това колко вероятна е реалността по отношение на други души. Душата, избираща между две служебни места, които са приблизително еднакво желани от нея, може да има две много силни вероятни реалности, представящи всяка от службите. От друга страна, ако едното от служебните места е нежелано, паралелната реалност, в която душата приема тази служба, е много малка и представлява незначителна вероятност, което означава, че в нея не е вложена много енергия. Тя е една слаба нишка в тъканта на времето и пространството.

Всеки път, когато си представите, че правите нещо, вие създавате алтернативен аз. Този аз съществува в паралелно минало, настоящо и бъдещо измерение. Например, ако сте самотни и желаете да имате връзка, вие имате паралелен аз, който има връзка. Този паралелен аз действително съществува в друга времева и пространствена област, въпреки че той не е в доминантната времева линия, или това, което наричате физическа реалност на Земята.

Аспекти на аз-а (душевни фрагменти) могат да се разклонят в алтернативни времеви линии, както и в алтернативни местоположения в пространството. Това означава, че може да има ваши части, които са "заседнали" в миналото, бъдещето или в паралелно измерение на настоящето. Например, ако преди десет години сте имали особено трудно прекратяване на връзка, част от душата ви може все още да е заседнала в тази времева зона. В този случай вашият аз от преди десет години изглежда се е отцепил от настоящия ви аз и сега вие имате един аз, живеещ в настоящето, и един аз, живеещ десет години назад.

Ние, Арктурианците, искаме да изразим тези идеи по няколко различни начина, така че вие да можете напълно да схванете тази трудна концепция за възможните и вероятните реалности. Така че, нека изложим някои от тези идеи по малко по-различен начин от този в предходните параграфи.

Навярно сте чували някого да казва: "Днес се чувствам разпилян." Това е индикация, че само част от душевната енергия е налична тук и сега. Останалата част от нея действително е фрагментирана из времето и пространството и в алтернативни реалности. Колкото по-разпиляна е душата ви, с толкова по-малко сила и енергия разполагате за сътворяването на онова, което наистина желаете в настоящия си живот.

Вие можете да си върнете фрагментите, които са изгубени във времето, да ги интегрирате в своето единно Същество и да изживеете по-голям покой, сила и креативност. В някои случаи душата може да не е в състояние или да не е готова напълно да интегрира своите минали фрагменти. В други случаи настоящият аз може да е в контакт с минал фрагмент и дори да е в състояние да "канализира" този минал аз. Днес на Земята има души, които канализират свои минали версии. От нелинейна гледна точка и двете версии съществуват точно сега, в този вечен момент СЕГА.

Това важи и по отношение на бъдещите аз-ове. Обичайна шаманска практика е да се влезе в контакт с бъдещите аз-ове и те да бъдат канализирани в полза на настоящия аз. Веднага щом възнамерите, или имате силно желание да поемете в определена посока в живота, вие създавате бъдещ аз, който вече е осъществил целите на настоящия аз. Това се основава на така наречения от квантовата физика Принцип на несигурността на Хайзенберг.

Преди да вземете основано на свободната ви воля решение, са налице безкраен брой възможни бъдещи времеви линии, но веднъж щом влеете енергията си в определен курс на действие, вие оформяте доминантна времева линия, като всички останали времеви линии по същество рухват пред новата реалност, която оформяте. Да, другите реалности все още съществуват в безграничната тъкан на времето и пространството, но ако не промените фокуса си и не започнете да отдавате енергия на тези други реалности, те ще си останат потенциалности, или възможни времеви линии.

Например, да предположим, че живеете в Лондон и искате да се преместите в Бомбай. Преместването в Бомбай сега е в доминантната ви времева линия. Но съвсем скоро вие дочувате доста негативни неща относно шума и хаоса в този град и решавате, че вместо това искате да се преместите в Куско. По този начин животът в Бомбай изгубва енергия и се превръща във възможна времева линия, вместо във вероятна такава, а Куско става част от новата доминантна времева линия.

Веднъж щом си изясните какво искате да сътворите, вие можете да установите връзка с бъдещ аз, който съществува в тази времева линия. Можете да призовете този бъдещ аз в настоящето и да комуникирате с него по начин, подобен на този, по който се комуникира с дух водач или учител. В някои случай може да сте в състояние да "канализирате" своя бъдещ аз, като понастоящем в света има няколко души, които правят това.

Може би се питате: "Как всичко това се вписва в темата за душевната интеграция?" Всички ваши минали, настоящи и бъдещи аз-ове съществуват в този вечен момент СЕГА и вие можете да получите достъп до всеки един от тях СЕГА. Когато отивате назад в миналото, или напред в бъдещето, вие имате възможността да изтеглите енергията на своите минали и бъдещи аз-ове и да върнете тази енергия в настоящия момент. Можете да закрепите тази енергия в чакрите на настоящото си тяло. Например, ако имате бъдещ аз, който прави много успешно бизнес, можете да върнете енергията на този бизнес успех обратно във времето до настоящето и да въплътите тази енергия, като по този начин привлечете към себе си преживяването на бизнес успех. Тази техника се нарича "свързване с бъдеща времева линия".

Когато внесете силата и енергията на своите минали, паралелни и бъдещи аз-ове в своето тяло СЕГА, вие създавате душевна интеграция и започвате да проявявате своя безграничен потенциал на суверенно същество.

Можете да видите резултатите от фрагментирането си в миналото и бъдещето. Душите, които постоянно мислят за миналото или бъдещето, разполагат с много малко енергия, с която да се справят с настоящите си предизвикателства. Тревоженето за бъдещето прави две неща. То привлича към вас негативни преживявания, тъй като това са нещата, за които мислите, и същевременно фрагментира душата ви, така че част от душевната ви енергия живее в бъдещето, за което се тревожите. В резултат на това вие разполагате с по-малко енергия, с която да се справяте с нещата, които трябва да бъдат разрешени в настоящето, за да бъде избегнато бъдещето, за което се тревожите. Спомнете си това следващия път, когато се изкушите да се тревожите.

В обобщение, душите могат да се фрагментират в различни времена и измерения. Казано по друг начин, части от вас могат да се намират в миналото, настоящето или бъдещето, както и в различни нива и измерения на вселената. По-късно ще обсъдим идеята за родителските души и връзката им с вашите скитащи се из времето и пространството душевни фрагменти.

От време на време ще се връщаме отново на тези идеи в тази книга. Засега нека ви дадем шанс да асимилирате онова, което ние и Основателите ви предадохме.
За нас беше удоволствие да обсъдим времевите линии с вас. Ние сме Арктурианците. Приемете нашите благословии!


из "Интегриране на душата" от Сал Ракели
превод: Мария Казакова
https://www.facebook.com/VirtualObitel/posts/422281537872623

Папка: Сал Ракели | Посещения: 1462 | Ченълинги
Контакт          44.211.239.1