Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


15:18
24.02.2020
Понеделник
3.94.202.172


Онлайн: 6
Гости: 6
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66]Статии [201]
Матрицата 5 [55]Нумерология [28]
Астрология [31]Великият преход [110]
Кармична Астрология [13]Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13]Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13]Петър Дънов [4]
Джасмухин [8]Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7]Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22]Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8]Пътят на душите [6]


Приятелство и полярност. Матрицата 5

Приятелствата на Мрака са от типа "какво можеш да направиш за мен”.

Приятелствата на Светлинната страна са от типа "от каквото и да имаш нужда – аз съм насреща”. Дейвид Айк смята, че само фактът, че си тук, е достатъчен, за да трябва да поемеш отговорност за някой друг. Това не е вярно.

Когато се натъкнете на такъв тип човек, използвайте Закона за позволяването и ги оставете да жънат каквото са посели, НО едновременно с това се разграничете от ситуацията. Балансираните хора не влизат в такива ситуации. Ще помогнете на някого да са справи със своите предизвикателства само ако се разграничите от тях. Ако се грижите за хора, които очакват от вас да поемете отговорност за техните неща, това ще ви забави в СОБСТВЕНОТО ви развитие. Умейте да казвате "нямам нужда от тази вибрация днес”.

Промени във вас

Щом направите сериозни промени във възгледите си за живота на Земята, вашата аура променя своите вибрации. Това се забелязва от другите макар, че те не знаят защо. Просто някак вече като че ли не пасвате – и това наистина е така. Вие излизате от Играта, а те се потопяват още по-дълбоко в нея.

Макар, че кръвта е по-гъста от водата, духът е по-силен от кръвта – вие НЕ сте своето тяло.

Щом достигнете определено ниво, макар, че може да ви липсва компанията на онези, с които вече не си пасвате, усещането ви не е емоционално и свързвано с чувство за загуба. То е по –скоро от типа "е, това не е добре, но трябва да правя това, което трябва да правя”. Винаги е по-добре да гледате напред, а не назад.

Емоции

Идеалният вариант е да контролирате своите емоции. Някои описват себе си като страстни и позволяват на емоциите да ги владеят, други – обратното. Помнете – това са полярностите.

Целта е да контролирате своите емоции и да ги използвате. В по-висшите реалии радост има. Страстта е нещо добро, но трябва да я контролирате вие.

Емоциите са нещо велико. Те са една от основните причини да се инкарнираме – за да се научим да използваме своите емоции. Майсторството идва само с инкарнационните преживявания. Ако струните на инструмента са твърде натегнати, ще се скъсат, ако са твърде хлабави – няма да свирят. Но обикновено е по-лесно да отричате емоциите си, отколкото да ги контролирате.

Емоционален огън

Става дума за използване на емоциите за предаване на концепции – това е нещо, което определено ще ви трябва в по-високите измерения. Емоциите са една от основните групи преживявания, които трябва да научим тук в трета плътност. Ние се учим, а емоциите ни контролират в ниските до средните напреднали нива. Преживявайки какво е да те контролират емоциите, ние научаваме много.

Емоцията на мрака – патриотизмът, в някои страни се насърчава, а в САЩ е направо епидемична. При нея господства мнението "на първо място съм аз и онова, което искам”.

Целта по отношение на емоциите, е да ги накарате да работят за вас. Това се оценява истински сред напредналите и се усъвършенства по време на Финалната инкарнация. Целта е да ги използвате без да им позволявате да ви контролират. Евентуално ще се научите да използвате емоциите както художника – четката и боите. Емоциите придават цвят и дълбочина на думите ви. Когато сте в астрала и нагоре, средство за комуникация са мисълта и цветовете на аурата. Щом сте усъвършенствали способността да оцветявате комуникацията си с емоциите, това е вече многоизмерна комуникация – това наричам аз емоционален огън. Способността да правите това ще ви трябва в измеренията над пето. Тя е от съществено значение за вашия напредък.

За да се издигнете над полярностите трябва да смесите двете полярности, за да постигнете баланс. Тогава започвате да забелязвате разликите в използването на емоциите от мрака и светлината. Това, че после вече не можете да се върнете отново в кутията на обществото, засилва чувството ви за самота.


Матрица V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 1356 | Ченълинги
Контакт          3.94.202.172