Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


15:50
29.02.2020
Събота
35.175.113.29


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Матрицата 5


Разговори с Луцифер [66]Статии [201]
Матрицата 5 [55]Нумерология [28]
Астрология [31]Великият преход [110]
Кармична Астрология [13]Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13]Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13]Петър Дънов [4]
Джасмухин [8]Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7]Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22]Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8]Пътят на душите [6]


Инкарнациите на Висшия Аз - Матрицата 5

Проектът Матрицата 5 е уникален в тази галактическа Игра. Разработен е от няколко Висши Аз в рамките на правилата на Играта. Предназначен е за Висшите Аз с едновременни инкарнации – за да обхване тяхното участие в Играта на трета плътност. Матрицата 5 не е създадена за Висшите Аз с последователни инкарнации – те ще продължат бавното си развитие дълго след напускането на Висшите Аз с едновременни инкарнации. Независимо от това, някои от последователните знаят за Матрицата 5. Знаят и това, че не могат да направят нищо, за да се намесят в този проект, тъй като другите Висши Аз няма да позволят такава намеса. Няколко месеца след като Матрицата 5 излезе, получавах и-мейли с нападки за това, че съм я написал.

Ефектът от Матрицата не се състои в това да промени нещо в механизма на Играта, а просто да разпространи информацията и ключовете за излизане от Играта на онзи, които се нуждаят от тях – тя е част от самата Игра.

Играта не реагира добре спрямо тези, които се опитват пряко да я предизвикват, но не реагира към вас, ако се опитате да излезете от нея и стигнете до финала, където липсват конфликти между полярностите. Последователните инкарнации, обаче, не обичат Матрицата, защото пречи на техния контрол/доминиране. Нека се ядосват, време е да завършим училището!

Когато преди две години Матрицата 5 беше публикувана, в библиотеката на ниво 27 (според Монро – фокус 27) беше поставено астрално копие от книгата, за да може да я чете всеки, който пожелае. Доставката там се равнява на търсенето. Книгата е все още там и ще остане там, докато едновременните Висши Аз напуснат и тази библиотека престане да бъде необходима. Когато бе публикувано Златното издание, то замени предишното на това ниво. ВСИЧКИ едновременни Висши Аз имат инкарнации, които имат достъп до ниво 27. Поради това ВСИЧКИ те, посредством тези инкарнации, ще получат достъп до "Матрицата 5 Златно издание”, което съдържа финалните ключове, необходими за успешното завършване на Играта. Няма значение дали вашата финална или Много напреднала инкарнация са в мрачните векове, древния Египет, или в двора на китайски император. Вибрациите на Матрицата 5 като звънец ще привлекат тяхното внимание. Когато наскоро ходих в библиотеката, там имаше няколко човека, усмихнаха ми се и казаха "ето го”. На което аз отговорих: "прочетете книгата – ТОВА е важното, - не аз”.

Това, че имате книгата означава, че имате тези ключове. Не сте били подтикнати да я купите просто от любопитство. Това е станало благодарение на ВАШИЯ Висш Аз, който иска тази негова инкарнация да разпространи тези ключове на ВСИЧКИТЕ ви инкарнации.

Възможно е вашата текуща инкарнации да се нуждае само от някои от тези ключове, а другите ви инкарнации – от други. Ако сте Събудена Финална Инкарнация, ще ги оцените. Помнете, че времето не е линейно. Матрицата 5 ви облагодетелства и в други времеви периоди.  Последователните инкарнации не могат да направят НИЩО, за да предотвратят влиянието на Матрицата върху вас. Те могат да се опитат да ви попречат да прочетете Матрицата, или да ви подтикнат да я пренебрегнете, но дори да не се съобразите с написаното в нея, след като сте я прочели, тя ще окаже необходимото влияние върху по-напредналите ви инкарнации. Разчитайте на СВОЯ Висш Аз и казвайте на онези, които се опитват да ви влияят отвън, да си гледат работата.

Матрицата 5 е уникална. Пътят, който сте избрали е уникален са вас. Преживяванията ви са избрани за вас, от вашия Висш Аз. Всичко това е съществено за вашата същност, за да можете да излезете от Играта и да завършите успешно. Но почакайте. Онова, което предстои е ДАЛЕЧ по-интересно.

Висшият Аз

Аз съм пътувал по енергийната връзка с моето физическо тяло – подобна е на визуалния пасаж между световете, показан във филма  Старгейт 1: един кръгъл блестящ тунел. Преминаваш през тази енергия и се появяваш във Висшия Аз.

Откъм вътрешната страна виждах Висшия Аз като матов, но светещ с естествена енергия. В овалната форма има изображение на всяка инкарнация, на която главата съм аз – редове и редове от тях. В средата на "сцената” на моя Висш Аз има енергийна колона, където импулсите (спомени, преживявания и т.н.) се обработват и съхраняват. Глобусът е мястото, където може да се получи достъп до всяка отделна инкарнация. Достъпът до Висшия Аз е възможен за всички Доминантни и Финални инкарнации.

Преди Висшият Аз да избере своя път, той не е бил празна банка с енергия – съвсем не. Той е имал всички спомени преди да избере да се инкарнира. Висшият Аз е като жив космически кораб, интелект. Щом изборът да се инкарнира в трета плътност е бил направен, той си е избрал преживяванията и е преоблякъл себе си в тела, за да участва в процеса на учене в трета плътност.

Тъй като Висшият Аз е инкарнацията, той се учи от преживяванията и в съответствие с тях се променя. Към времето на достигането на Финалната инкарнация, той вече е много по-напреднал, отколкото преди да приеме предизвикателството. Щом Финалната инкарнация завърши, Финалната Инкарнация Е Висшия Аз минус потоците, съдържащи се в земното човешко тяло.

В следващо свое посещение погледнах нагоре и видях кръгообразен енергиен вортекс (вихър), който евентуално ще бъде пътят на завършения Висш Аз под ръководството на Финалната Инкарнация. По този път ще се придвижи към следващата главна фаза на напредъка в по-висока плътност. Връзката не се вижда веднага откъм външната страна на Висшия Аз, тъй като, понеже е с по-висока плътност (честота), е леко извън фаза.

Докато изследвах част от моя Висш Аз, последвах някаква енергия до място, на което видях как изглежда Висшия Аз отвън. Откъм външната страна той изглежда като кейк на пластове (по форма, не по размер) - овален, луминесцентен. Откъм дъното се издигат мустачета от енергия – по едно за всяка инкарнация в трета плътност. Висшият Аз е матов и отвън. Бързо се огледах и видях, че няколко други Висши Аз са подобни на моя – всичките имаха такива мустачки от енергия, отиващи до трето и четвърто измерения.

Сигурен съм, че всеки, който чете това, е наясно със "сребърната нишка”, прикрепена към инкарнацията. Тя не започва с онова вас, което е извън тялото, а по-скоро ЗАВЪРШВА КАТО ВАС. Това е удължение от Висшия Аз. То преминава през физическото ви тяло докато пътувате в астрала. Именно този контакт с физическото тяло го поддържа живо. Като се придвижвате нагоре по тази нишка вие получавате достъп до Висшия Аз. Само вие можете да направите това за себе си.

При прекъсване на връзката с тази нишка тялото умира. Това прекъсване никога не се прави от инкарнирания вас. След смъртта на тялото, обаче, вашата инкарнация решава кога ще настъпи времето за нещо ново, енергията е изтеглена обратно във Висшия Аз с кратко енергийно проблясване. Тази енергия е под контрола на Висшия Аз и на СЪБУДЕНАТА Финална Инкарнация. Тя не може да бъде прекъсната по никакъв начин, освен от Висшия Аз – енергията на всичките ви инкарнации.

Има една разпространена масово лъжа – да си продадеш душата на дявола – това е измислено от влечугоподобните от трета и четвърта плътности. Докато вярвате в това, то ще ви пречи да откриете кои наистина сте – преодоляването на подобни митове ви дава възможност да напреднете към по-високи нива на съзнание.

ЕДИНСТВЕНО Висшият Аз и СЪБУДЕНАТА Финална Инкарнация имат контрол над преживяванията ви.  Ако не можете да приеме изложения тук материал, оставете го – дори самото му прочитане е вече регистрирано във вашия Висш Аз.

Матрица V – търсене на духа
Том I
Изд. Вал Валериан
Папка: Матрицата 5 | Посещения: 1410 | Ченълинги
Контакт          35.175.113.29