Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


04:03
26.04.2024
Петък
3.138.124.40


Онлайн: 17
Гости: 17
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Осем наставления от Майка Тереза за прочистване на енергийното поле

Откъс от "Ключът за духовното разрешаване на всички проблеми" на Уейн Дайър

    1. Хората често проявяват неблагоразумие, нелогичност и егоизъм. Прощавай им, въпреки всичко.

    Искрената прошка прочиства енергийното поле. Вместо да ви въвлича повода в ниските енергии и така да се замърсява жизненото ви пространство, благословете мълчаливо хората, които ги излъчват и не се поддавайте на провокации. Прощавайки, развивате имунитета си към негативното поведение на околните.

    2. Когато проявяваш милосърдие е възможно хората да кажат, че го правиш с лична, неизказана изгода. Бъди милосърден, въпреки всичко.

    Милосърдието защитава също енергийното поле. Бъдете независими от чуждото мнение и тогава няма да ви тревожат несправедливите обвинения. Бъдете милосърдни заради самия себе си, а не заради мнението на другите. Милосърдието е достатъчно да държите далеч ниските енергии, насочени от другите към вас.

    3. Когато човек има успехи, около него изникват фалшиви приятели и истински врагове. Но въпреки всичко, ти продължавай да се стремиш към успеха.

    Светът е пълен със злобни хора. Не обръщайте внимание на враждебността на околните, съхранете енергийното си поле в изначалната му чистота и се съсредоточете върху това, което смятате за свое божествено предназначение. Вселената ще ви подкрепи и възнагради с успех. Не допускайте фалшиви приятели или истински врагове да влияят по някакъв начин върху живота ви.

    4. Ако си честен и открит, хората могат да се възползват от това. Остани честен и открит, въпреки всичко.

    Енергийното ви поле ще си остава чисто докато сте уверени в своята честност и искреност. Някои хора, излъчващи ниските енергии на лъжата и измамата, ще се опитат да използват вашата честност. Но ако запазите верността към духовните си идеали, такива хора ще бъдат принудени да ви уважават и да се съобразяват с мнението ви. Общувайте с тях от позицията на своето висше АЗ и накрая ще се отърсите от опасенията, че можете да станете жертва на измама. Колкото и да е странно - изчезне ли този страх, изчезва и самата заплаха.

    5.Създаваното от теб с години, може да бъде разрушено за миг. Продължавай да създаваш, въпреки всичко.

    Не правете нищо с идеята за по-бързо приключване. Когато имате банан, вие не се стремите да го изядете набързо, а да му се насладите с всяка хапка. Създаването на каквото и да е, е начин на самоизразяване. Всичко създадено в материалния свят някога ще бъде разрушено. Но трябва да родължавате да създавате и творите без страх и само за да изразите вечният дух, живеещ във всички нас.

    6. Ако човек е щастлив и безгрижен, другите може и да му завиждат. Бъдете щастливи, въпреки всичко.

    Към щастието няма път. То само по себе си е път. Ако за вас в живота ви е важно чуждото мнение, значи сте предали източника на щастието ви в ръцете на тези, към чието одобрение се стремите. Щастието е резултат от вътрешна работа. Нищо и никой няма да ви даде щастието на поднос, вие сами го привнасяте в живота си. Нека другите ви завиждат, клеветят и откриват недостатъци във вас, няма значение - щастието зависи само от вас. Когато накрая излъчвате щастие, ще започнете да влияете върху енергийното поле на завистливите.

    7. Утре хората могат и да забравят доброто, което днес си направил. Продължавай да вършиш добрини, въпреки всичко.

    Както и при щастието, доброто е нужно за изразяване на вътрешната ни духовна същност. Не трябва да чакате от другите одобрение и благодарност. Дори никой никога да не ви благодари, правете за другите това, което сърцето ви подсказва. То е водено от Духа, основаващ се на любовта, доброто и съпричастността към всичко съществуващо. Вкорененото в материалния свят его ви кара да правите това, което може да ви донесе признание и слава, сякаш животът е предназначен за това. Слушайте своя Дух. Дарявайте любов и правете добро просто защото е такава природата ви и не можете да постъпите по друг начин.

    8. Давай на другите най-доброто, което имаш, дори и да ти е недостатъчно. Продължавай да даваш, въпреки всичко.

    Под "най-доброто" майка Тереза разбира висшето, свещеното. АЗ-а на човека. В него е съсредоточена най-висшата енергия и ключът за разрешаване на всички проблеми. Другите могат да изискват повече от вас, да ви критикуват постоянно или да игнорират усилията ви. Но когато се обърнете към своето висше АЗ, веднага ще получите независимост от чуждото мнение и освобождаване от чувството за недооцененост. Отдайте на света душата си и не се притеснявайте за резултатите от усилията ви.

    В заключение майка Тереза от Калкута, дава най-важното наставление, което отразява общата същност на горепосочените осем - "Накрая ще се убедиш, че всичко това е било между теб и Бог, а не между теб и другите хора".
   
Превод и предложение: Анита

http://www.inturon.ru/articles/daer1.html
http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=6738
Папка: Статии | Посещения: 1573 | Ченълинги
Контакт          3.138.124.40