Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


08:37
19.04.2024
Петък
3.234.244.181


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


7 закона на визуализацията

 1. Законът за привличането се основава на квантовата физика. Тя работи с толкова малки частици, които са субатомни и съществуват под формата на вълнова материя или казано простичко, вълни. Тези частици взаимодействат помежду си по съвсем други закони, различни от тези за частиците с по-голям размер. Поведението им кардинално се различава и това от своя страна води до друга форма на съществуване на материята. Ако разглеждаме, който и да е предмет от гледната точка на квантовата физика, то той е слитък вълни или енергии. Вълните на мозъка действат в същото поле и много учени стигат до извода, че мозъкът ни, при взаимодействието с тази енергия, може "да създава реалност". С други думи, това, за което мислим през повечето време, започва да вибрира на същата честота с мозъка ни и така да възниква в живота ни.

    2. Мозъкът не е цялостен орган. Той не може да различи реалните събития и визуалицията на подсъзнателно ниво. Затова и се казва: "Ако умреш на сън, си умрял и наяве" Това се демонстрира в примерите, при които хората умират в съня си от сърдечен пристъп с изразен на лицето ужас. Кой знае, какво им се е присънило. Затова, ако някой си представя детайлно желаното, мозъчните вълни ще го насочат към възможните варианти за осъществяване на това желание.

    3. Законът за привличането е неутрален. Затова той ще въплъти в живота и това, което човек иска страстно, и това, от което се страхува панически. Всичко, което предизвиква силни емоции или, за което се отделят много размисли, се привлича в живота. В тази връзка е важно да помним не само, че законът привлича нещо, но и за това, че привличането ще се осъществява успоредно с възможностите, които трябва да забележим и да положим усилия за осъществяването им.

    4. Съгласно законът за привличането и квантовата физикка, пространството и времето са пусти. Ние изпълваме пространството и времето с нашите мисли и действия. Сами определяме, колко време ни е нужно за осъществяването на нещо, сами определяме, и колко време е нужно до появата на желаното в живота ни.

    5. Законът за привличането е съществувал от началото на времената.Той е също толкова реален и не поддаващ се на съмнения, както и гравитацията. Всичко, което притежаваме е точно това, което сме си пожелали в миналото. Всичко, което днес желаем, ще стане наше в бъдеще (ако обаче не се суетите от едно желание към друго).

    6. Няма значение, какво име даваме на този закон за позитивното мислене, дали закон за молитвите или ефекта Плацебо, той ни дава това, което страстно искаме (или от което се страхуваме). Повечето никога не се замислят дори за съществуването му, само защото не са знаели, че такова нещо е възможно.

    7. Да се приложи закона за привличането, означава да се действа, а не да се седи с ръце в скута с очакването, да ви дойде до главата желаното. Работата на визуализацията е да ви даде възможности, а вашата работа е да забележите тези възможности и се възползвате от тях.

    Превод и предложение: Анита

http://www.liveinternet.ru/users/light2811
http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=6708
Папка: Статии | Посещения: 2002 | Ченълинги
Контакт          3.234.244.181