Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


17:24
30.03.2020
Понеделник
18.232.188.251


Онлайн: 7
Гости: 7
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66]Статии [201]
Матрицата 5 [55]Нумерология [28]
Астрология [31]Великият преход [110]
Кармична Астрология [13]Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13]Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13]Петър Дънов [4]
Джасмухин [8]Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7]Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22]Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8]Пътят на душите [6]


Какво спомага за усъвършенстването на чакрите?

(управляващият Слънчевата система чрез Андрей Фарафонов - ченълинг)
  
Ще тръгнем от голямото към малкото. Всички същности на хората имат сходен строеж. Но всяка същност е уникална. Първостепенно е това, което вече е дадено на човека по рождение. То е структурата на чакрите. Тя зависи от задачите на въплъщението и много вътрешни навивки на чакрите, не биха започнали работа, колкото и да се старае човек. Ако всичко трябва да се използва за изпълнението задачите на въплъщение, тогава се увеличават възможностите и до раждането на детето за родителите е важно да изпълват с енергии всяка от чакрите, във всички тела, минавайки ги по списъка отгоре-надолу, без пропуск. И ето, че детето се ражда. Не трябва да има никакво замърсявани на телата. То трябва да е изпълнено само с майчиното мляко. И с всяка капка майката чрез силата на мисълта и въображението ще работи за усъвършенстването устройството на чакрите. И когато младенецът започне да се храни с друго, то чакрите ще го преработват до получаване на необходимия обем и количество. Ако човек е роден неправилно, трябва отново да си спомни всички чакри с ответния отклик във всяко от телата на тази чакра, която си спомня. Когато това се случи, а това не става веднага - възможно е да минат години, трябва да ги развивате като си измисляте задачки за решаване, при които е нужна работата на чакрите.

Например, искате да отгледате орган, нужна ви е ментална енергия. Над главната чакра в четвъртата спирална намотка, получавате от космоса енергии. Формирате най-точния образ на зъба и включвате постоянното му захранване, за да израсне на мястото, което сте му определили. И така ще се случи. Всичко, което спомага пълнотата и най-малките детайли в усещанията, ще ви помогне и при разработването на чакрите и при тяхното възстановяване. Полезно е също да ги натоварвате със задачи. Да си представяте, как изглеждат, и къде се намират, какъв е цвета на енергиите, които минават през тях. По този начин можете да получавате и знания, и таланти, и възможности от космоса за развитието ви на Земята. Има небезопасни начини. Когато сами подлагате тялото си на изпитание и стигате близо до момента на преход в другия свят - клиничната смърт, гладуването, чувството на болка, страданието. Също и оборотната енергия - това, което казах по-горе, ги правите обратно. Бездействие, жажда за живот, преяждане и т.н. Всеки човек има собствен път за отварянето на чакрите. Когато всички чакри се прочистят и могат да захранват същността с енергии, няма нужда от пиене, ядене, човекът няма да усети нито студ, влажност или жега. Той винаги ще се намира в пространство, благоприятно точно за него. Механизмът е прост - от космоса през чакрите, енергиите влизат в организма и там се сътворяват храна и вода. Може да се диша под вода и огънят да не ви изгаря.
   
На планетата ви няма хора, които да виждат чакрите във всичките тела. Има договорили се с духовете хора, които преразказват информацията им. Също има хора,които усещат основните чакри в ефирното си тяло. Но не стават по-фини и няма да станат. Няма да им помогне нито йога, нито практики. За вас ще дам информацията от духа и ще ви насоча, към какво да се стремите. Трябва сами да разбирате, че духовете са самостоятелни. Затова непременно двете начала на живота - мъжът и жената, се съединяват за устройството на планетата. Любовта и чистотата ще помогнат в това. Личната сила ще ускори успеха. Забие ли второто сърце в жената (това на детето, когато вече има отклик от негова страна), могат взаимно да се договорят поредната чакра да е наред. Разбрахте ли - наричате чакрата и си я представяте, детското сърчице разговаря в богородичното тяло, дали поредната чакра да е в готовност да захрани целия му жизнен път. Тогава майката и бащата не само могат да чуят сърцето на младенеца, но и да го видят обединени тримата. След като се роди, детето е надарено с лична сила при раждането, ще обозначи чакрите на родителите, които не работят. И тогава общата задача ще стане по-лека - няма да се наложи да ги преглежда всичките, защото ще отнеме години, а само тези, които са важни за жизнения план. Когато разберете, каква чакра носите, къде е, и как свързва организма ви, ще разберете устройството на телата-обвивки и нишките-връзки с планетите и космоса, с всичко съществуващо. Това е ключът за разбиране на света, част от който сме ние с вас. За диагностирането на всичките чакри е нужна вашата подготовка. Три дни пост - без храна, без вода, което е възможно като си представяте чакрите. Проследявайте ги и през трите дни. И ако е нужно, ние ще отчетем днешния момент, за да ви водим и ще ви водим детайлно. За да получиш нещо, трябва да дадеш. Укрепете силата на духа си и дайте сили на нас.
   
Вашият разум се вълнува от свръхспособностите. Ние имаме възможността да ви даряваме чрез надаряване на фините устройства с нова сила. В такива случаи, ако става дума за талант, то ние вливаме сгъстена енергия в обвивката и в съответствие със зададената програма, те могат да задействат дори неработеща чакра. Ако замислите на човека за Вселената са интересни, ние го поддържаме. По същия начин можем и да отнемем такива способности, когато човек оставя пътя си.
   
Превод и предложение: Анита

http://slavyanin.org/node/347?url=http://slavyanin.org/forum/viewtopic.php?id=2603
http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=6627
Папка: Статии | Посещения: 1035 | Ченълинги
Контакт          18.232.188.251