Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


21:22
19.04.2024
Петък
3.139.70.131


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Законите на щастливите отношения

1. Закон за подобието

    В живота си привличаме точно такъв човек, чиято същност е като нашата. Ако сте недоволни от обкръжението си, вгледайте се в душата си. Ако смятате, че не случвате на човек, то това е само, защото вие сте такива. Затова, ако искате да привлечете достоен човек в живота си, станете такъв.
   
2. Закон за причината и следствието

    Каквото даваме, това и получаваме. Отнасяйте се с партньора си така, както бихте искали той да се отнася към вас.
   
3. Закон на любовта

    Всички ние, и мъже, и жени, имаме голяма нужда от любов. Любовта означава приемане, искреност, нежност, грижа, готовност за отдаденост и носене на отговорност, надеждност, безкористност, щедрост. И колкото повече проявяваме тези качества, толкова повече получаваме в замяна.

    Проявление като страх, ревност, зависимост, манипулация, контрол, претенции, упреци разрушават отношенията и нямат отношение към любовта изобщо.
   
4. Закон за силата на думите

    Знаете, каква сила имат думите. С думи може да излекувате, но и да убиете. Внимавайте в това, което казвате. Етикетите, обидите, упреците създават в душата рана, която е трудно да се изцери. Те имат необратимо действие. Защото в душата на всеки човек живее детето, страхуващо се от отхвърляне. Не му причинявайте болка с непреценени и изпуснати думи. Използвайте силата на думите, само за създаване на сърдечност, комплименти, одобрение, подкрепа.
   
5. Закон за доверието

    Доверието е жизнено важно за истинските любовни отношения. Без него човек става подозрителен, тревожен и пълен със съмнения, а другият се чувства като в емоционален капан, защото му се струва, че не му се дава свободата да диша. Ревността е страх от самотата, ниска самооценка и липса на любов към себе си. Доверието е неотменна част от истинската любов.
   
6. Закон за искреността

    Хората често си мислят, че когато си влюбен, това вече е всичко - пред теб е изпълненият с щастие живот. Но в действителност любовта не е неподвижна, тя прилича на растение, което или расте и цъфти, или съхне и умира. Всичко зависи от това, какво правим с него. Искреното общуване прилича на водата, без него "растението" не може да оцелее. Споделяйте желанията, нуждите, отношението и чувствата си. Нека партньорът ви знае, че го обичате и цените. Никога не се страхувайте да кажете вълшебните думи "Обичам те". Не приемайте доброто отношение към вас като разбиращо се от само себе си. Говорете за чувствата си, без да се страхувате, че ще прехвалите партньора си. Искрената похвала е като слънце за растението - вдъхва нов живот в отношенията ви. Защото във всеки от нас живее детето, за което одобрението и приемането е жизнено необходимо.
   
7. Закон за даряването

    Да обичаш, означава да дариш частичка от себе си, без условия и очакване за подобен отговор. Ако искате да получите любов, трябва само да я дарявате. И колкото повече дарявате, толкова повече получавате. Любовта прилича на бумеранг, тя винаги се връща обратно. Може не винаги да е от този човек, на когото сте я дали, но въпреки това ще се върне при вас. И то стократно. И помнете, че запасът ни от любов е неограничен. Ние не я губим, когато я даряваме. И единственият начин да загубим любовта в себе си е да не я даваме на другите. Една от причините на някои да им е трудно да срещнат любовта е, че чакат някой друг първоначално да ги обикне. А това прилича на музиканта, който казва: "Ще свиря, само когато хората започнат да танцуват". Или пък да очакваш топлина от огъня, без да го подклаждаш с дърва. Истинската любов е безусловна, тя не иска нищо в замяна. Тя не понася бартер. Тайната формула за щастливи отношения през целия живот е, да обръщате внимание не на това, което можете да вземете, а на това, което можете да дадете.
  
8. Закон за докосванията

    Докосването е една от най-силните прояви на любов, която разрушава бариерите и укрепва взаимоотношенията. Да докоснеш човека, означава да докоснеш душата му. Може би затова, когато сме обидени на някого, му казваме "Не ме докосвай".

    Прегръщайте обичания от вас човек просто така, без сексуалния подтекст, дръжте се за ръце. Изследователите са направили експеримент в една от клиниките на Лондон. Обикновено главният хирург е посещавал вечер всеки от пациентите си преди операция, за да отговори на въпросите и да обясни общия характер на операцията. Но по време на експеримента, хирургът държал за ръка всеки от пациентите си докато разговарял с тях. Тези пациенти оздравявали три пъти по-бързо от другите.

    Когато докосваме грижливо някого, се променя и нашата и неговата физиология - намалява се нивото от хормоните на стреса, отпуска се нервната система, подобрява се състоянието на имунната система, емоционалното състояние. Битува мнението, че ако на ден не прегърнем 7-8 човека, сме обречени на болест. Докосването, несравнимо с нищо друго, красноречиво ни показва проявленията на любовта.
   
9. Закон за свободата

    Ако обичаме някого, то трябва да му предоставим свободата. Свободата да взима собствени решения, да живее, както желае, а не така, както ние бихме искали. Всеки от нас има нуждата от лично пространство. Когато няма свобода във взаимоотношенията, хората се чувстват като в капан. Ако наистина обичаш някого, трябва да уважаваш желанията и потребностите му.

    Не винаги е лесно да дадеш свободата на обичания човек, но друг път няма. Житейската мъдрост казва: "Колкото повече свобода даваме на другия, толкова по-близко е той до нас".
   
Превод и предложение: Анита

http://www.liveinternet.ru/users/light2811/post287933136/
http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=6628
Папка: Статии | Посещения: 1840 | Ченълинги
Контакт          3.139.70.131