Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:47
30.03.2020
Понеделник
18.232.188.251


Онлайн: 4
Гости: 4
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66]Статии [201]
Матрицата 5 [55]Нумерология [28]
Астрология [31]Великият преход [110]
Кармична Астрология [13]Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13]Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13]Петър Дънов [4]
Джасмухин [8]Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7]Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22]Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8]Пътят на душите [6]


Любовта е най-висшата форма на Енергия

От Ricardo Rojas

    Любовта обикновено се определя като силна привързаност към друг, като силна почит и всеотдайност към някого. Тя може да бъде към нашия съпруг, семейството ни или приятелите ни...

    Но любовта може да се разглежда и като форма на енергия. Вече знаем, че цялата материя е енергия в движение. Дори и най-твърдите предмети са компилирани от енергия. Заобиколени сме от енергия. Ние самите сме енергия. Източникът на тази енергия е любовта. Любовта е най-висшата форма на енергия.

    Енергията вибрира на различни честоти. Любовта вибрира при най-висока честота. По-нисшите сили показват по-ниски честоти. Любовта е разгледана като най-голямата енергия на живот или единна област на съзнание.

    Тези, които са във вибрациите на любовта при висока честота, могат да приемат тази честото чрез ума и емоциите просто като си припомнят чувството, че са в приятна ситуация с любимите хора.

    Липсата на любов отваря вратата за нисши същества, които влизат с ръце, заредени с негативизъм, тревожност, страх, тъга, омраза, фобия и т.н. Любовта подхранва здравето. Отрицателните емоции подхранват болестите.

    Любовта може да лекува тялото. Лечебната любов всъщност не е нашата любов. Лечебната любов е неограничената Любов на Бога. Ние сме канали, които провеждат Божията любов - енергията за изцеление.

    Изцеляващата Енергия на Любовта протича през ръцете на лечители в болните органи на болен човек, когато лечителя докосва тези области. Ние не помагаме на другите чрез съпричастност с болката им. Помагаме им чрез предаване допълнителна енергия на Любов, необходима за да ги премести извън тяхната болка.

    Днес, когато всеки ден е кошмар за много хора, когато леченията за депресията са толкова търсени, е добре да запомним, че Енергията на Любовта генерира чувство на радост и щастие в приемащия и в даващия. Тя произвежда поток от физическа енергия, която захранва не само физическото тяло, но и цялото същество. Когато се усмивкате и хората ви се усмихнват обратно, енергията на любовта е била дадена и получена обратно.

    Ако ние непрекъснато държим само любов в сърцата ни, ще забележим, всичко, което не е в синхрон с хармонията. Може да се наложи да се справим с потиснатите наши: разкаяние, негодувание, страх и т.н. Ние трябва да изчистим нашето подсъзнание. Трябва да освободим всичката ниско-честотна енергия. С търпение и чрез редовна практика на медитация, можем да постигнем тази важна задача.

    Просперитета зависи от наличието на повече любов в живота ни. Когато ние обичаме себе си, сме в състояние да дадем любов на другите. Страха блокира по-високите енергийни нива и ограничава нашите резерви от любов.

    Както вече казах, любовта е най-мощната лечебна енергия и тече с любовно докосване. Неспособността ни да обичаме себе си, или да даваме и получаваме любов от другите, е причината за всички болести. Любовта е най-добрият естествен лек.


    Източник - http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/love-highest-form-energy
    Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2013/08/lubovta-e-nai-vishata-forma-na-energiq.html#sthash.ZaiMvvn9.dpbs
Папка: Статии | Посещения: 1219 | Ченълинги
Контакт          18.232.188.251