Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


08:47
19.04.2024
Петък
3.234.244.181


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Любовта е най-висшата форма на Енергия

От Ricardo Rojas

    Любовта обикновено се определя като силна привързаност към друг, като силна почит и всеотдайност към някого. Тя може да бъде към нашия съпруг, семейството ни или приятелите ни...

    Но любовта може да се разглежда и като форма на енергия. Вече знаем, че цялата материя е енергия в движение. Дори и най-твърдите предмети са компилирани от енергия. Заобиколени сме от енергия. Ние самите сме енергия. Източникът на тази енергия е любовта. Любовта е най-висшата форма на енергия.

    Енергията вибрира на различни честоти. Любовта вибрира при най-висока честота. По-нисшите сили показват по-ниски честоти. Любовта е разгледана като най-голямата енергия на живот или единна област на съзнание.

    Тези, които са във вибрациите на любовта при висока честота, могат да приемат тази честото чрез ума и емоциите просто като си припомнят чувството, че са в приятна ситуация с любимите хора.

    Липсата на любов отваря вратата за нисши същества, които влизат с ръце, заредени с негативизъм, тревожност, страх, тъга, омраза, фобия и т.н. Любовта подхранва здравето. Отрицателните емоции подхранват болестите.

    Любовта може да лекува тялото. Лечебната любов всъщност не е нашата любов. Лечебната любов е неограничената Любов на Бога. Ние сме канали, които провеждат Божията любов - енергията за изцеление.

    Изцеляващата Енергия на Любовта протича през ръцете на лечители в болните органи на болен човек, когато лечителя докосва тези области. Ние не помагаме на другите чрез съпричастност с болката им. Помагаме им чрез предаване допълнителна енергия на Любов, необходима за да ги премести извън тяхната болка.

    Днес, когато всеки ден е кошмар за много хора, когато леченията за депресията са толкова търсени, е добре да запомним, че Енергията на Любовта генерира чувство на радост и щастие в приемащия и в даващия. Тя произвежда поток от физическа енергия, която захранва не само физическото тяло, но и цялото същество. Когато се усмивкате и хората ви се усмихнват обратно, енергията на любовта е била дадена и получена обратно.

    Ако ние непрекъснато държим само любов в сърцата ни, ще забележим, всичко, което не е в синхрон с хармонията. Може да се наложи да се справим с потиснатите наши: разкаяние, негодувание, страх и т.н. Ние трябва да изчистим нашето подсъзнание. Трябва да освободим всичката ниско-честотна енергия. С търпение и чрез редовна практика на медитация, можем да постигнем тази важна задача.

    Просперитета зависи от наличието на повече любов в живота ни. Когато ние обичаме себе си, сме в състояние да дадем любов на другите. Страха блокира по-високите енергийни нива и ограничава нашите резерви от любов.

    Както вече казах, любовта е най-мощната лечебна енергия и тече с любовно докосване. Неспособността ни да обичаме себе си, или да даваме и получаваме любов от другите, е причината за всички болести. Любовта е най-добрият естествен лек.


    Източник - http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/love-highest-form-energy
    Превод: Димитър Кирилов | Самосъзнание.com

http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2013/08/lubovta-e-nai-vishata-forma-na-energiq.html#sthash.ZaiMvvn9.dpbs
Папка: Статии | Посещения: 1555 | Ченълинги
Контакт          3.234.244.181