Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:39
16.04.2024
Вторник
3.238.235.248


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Пламъци Близнаци


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Любовта и Пламъците Близнаци

Сейнт Жермен чрез Мелин Лафон

Изразявам най-дълбоката си благодарност, за тази възможност, да направя стъпка напред, чрез любимата си Портиа. Въпреки че и двамата сме обичани Пламъци Близнаци, всяко ваше сърце е и мое и на Портиа също, точно както двете ни сърца са ваши. Ние всички образуваме едно огромно съзнание и една мрежа на сътворението, което означава, че всички сме част от големия Космически Източник на Любовта и Живота.
   
Сколнен съм да изразя своята енергия и любов днес, поради това, че сме говорили много на теми за любовта и Пламъците Близнаци. Единството и мрежата на любовта са толкова прекрасна и чиста същност, че те представляват изключително творение, което може да поеме всякакви форми и аспекти, които си поиска, всичко е възможно.
   
Като част от тази мрежа, всички от вас, без изключение, се грижите за Всичко, Което Е, да може да оформя и под формата на Неговите творения, да иска да опита и да Бъде. Вие сте това преживяване, вие сте тази форма, вие сте това Същество в Създаването, вие сте онази безкрайна енергия, която поема най-различни форми и цветове, идващи от тази мрежа на любовта и съществуването. Най-зашеметяващите форми и духовни същности, са изразени чрез всички вас, скъпи сърца. Вие сте изключително необикновени!
   
Любовта е в най-чистата си безусловна същност, това, което Пламъците-Близнаци представляват: тя се занимава със завършването на всеки един в сърцето на вашето същество. Пламъците-Близнаци, сами по себе си, са нещо изключително и специално, това, което може да се споделя само с едно лице, с едно същество и това сте вие самите. Вие се състоите от мъжка и женска част, която е била отделена в две отделни части от себе си. Почти веднага след раждането на душата ви, вашата същност, извън Източника на Всичко, Което Е, изпитва или по-точно казано, преминава процес на трансформация, при който всички женски аспекти отиват в едната крайност и мъжките аспекти преминават в другата крайност. Това е разделяне и всичко това се случва едновременно. Ето защо често говорим за привеждането в баланс на мъжките и женските аспекти на вашето същество.
   
Твърде често женските и мъжките аспекти на вашето същество се разделят на две отделни форми, като всяка може да поеме цялото въплъщение или различни аспекти във въплъщението. Всичко това зависи от избора, който сами сте направили. Колкото повече аспекти има в превъплъщения, толкова повече сродни души може да имате, които носят един аспект от Вас и вашият Пламък Близнак.
   
Следователно, сродните души, не трябва да се бъркат с Пламъците Близнаци, защото имате само един Пламък Близнак и двойник на себе си, който ви завършва и допълва. Истинският Пламък Близнак, сърдечната част от вас, от която сте се отделили, като мъжка или женска част, е тази, която можете действително да считате за вашия Пламък Близнак, а не вашите аспекти във въплъщение. Аспектите са част от вашето същество, от вашата духовна група, но не са сами по себе си формата на вашият Пламъкът Близнак, а под формата на душа-близнак или сродна душа към духовно семейство.
   
Ето защо всичко се обърква в интерпретациите на един аспект от вашето същество. Всеки формира своето собствено Същество, собствените си аспекти, като всеки има много аспекти на по-високо ниво, в други измерения/други светове. Въпреки това, чистата същност на вашето същество е и си остава същата, въпреки всички свързани аспекти от него. Вие формирате себе си! Така че, да бъдеш един от аспектите на Учител например, не винаги означава, че вие сте този Учител по Съществото, в момента на отделянето от Източника, въпреки че е неразривна част от вас. Да бъдеш аспект на Учител, не винаги означава, че сте по дефиниция Пламък Близнак на любимия Пламък Близнак на този Учител, вие сте си вие по Същество, а другата част от вас е вашият Пламък Близнак, и че вече може да се съберете във вашето Същество или не.
   
Само да бъдеш Учител във въплъщение или такъв по рождение, предполага факта, че другия Учител, другия божествен компонент, е ваш. Има много объркване по тези въпроси и бих се радвал да коригирам това сега, чрез моята любима Портиа във въплъщение и мой Пламък Близнак, чрез раждането на душата, Мелин.
   
Има безброй аспекти от нас, които ние осветяваме, и които носят малка част от всички нас, като Учители. По този начин ние разпределяме нашето просветление и енергията си по целия свят. Истината за това е, че много са "нас", чрез тези аспекти, че тези от тях носят нашето Същество, което води до факта, че ние формираме част от Висшия Аз, който е част от общия Висш Аз. Всички тези аспекти допринасят за това, кои сте по Същество, връщат ви обратно към душата или енергията, които сте, само наносекунди след отделянето от Източника.
   
И това е смисълът, който сте избрали, да се въплътите или в аспекти и/или като половина от вашето Същество. Така че в момента, в който се свържете с вашия Висш Аз, проучете внимателно, дали сте това по Същество или само в аспект, тъй като има много аспекти, освен вашата същност и вашия Висш Аз. Това може да обясни, защо има толкова много объркване около темата, "имайки същия" Пламък Близнак. Аз ще се радвам да продължа да обяснявам функциите на Пламъците Близнаци в този свят и тази реалност.
   
Сега сме стигнали до момента, в който се провеждат всички посвещения за събирането на Пламъците Близнаци и те стават фактически. Ще отбележите, че сте привлечени все повече и повече от другите и това е така, защото подготовките за събирането на сърцата на истинските Пламъци Близнаци, са били направени, за да провокират ефективно събиранията в тази реалност. Целта и смисъла на това, е да се накара този свят да се промени в неговата цялост към Светлината, поглъщайки цялата Земя, чрез любовта на Пламъците Близнаци, която по същество, е най-удивителната красива и мощна Любов, всякога.
   
Любовта между Пламъците Близнаци дава всичко в своето съществуване, по отношение на своята вътрешна Светлина, тя поглъща всичко и всички в съществуването със същността на Всичко, Което Е. Тази мощност е необходима сега, за да даде възможност на Промяната на тази действителност, към нейното цялостно съществуване в 5-то, 6-то и дори 7-мо измерение. Проявленията в момента са на дневен ред и ще се ускорят и засилят, поради сътрудничеството, събирането и баланса на сърцата на Близнаците. Ето защо се очаква всеки от нас да бъде тук сега, докато това се разгръща.
   
Възползвайте се от тази възможност и винаги следвайте сърцето си, когато силно настоява да изберете друг път. Вие винаги ще бъдете ръководени да бъдете там, където трябва да бъдете, в най-точното време. Божествеността в момента, се играе по един красив и нежен начин, имайте вяра в себе си и в интуицията си, защото Пламъците Близнаци сега, са призовани да се съберат със себе си. Няма значение, на какво ниво може да се осъществи, събирането в сърцето винаги е факт! Останалото зависи от избора и творенията.
   
Скъпи мои, отново бе привилегия и удоволствие да се свърже с вас в сърцето ви. Обичам всички ви.
   
Благодаря ти, Моя Лююбима Портиа.
    АЗ СЪМ това, което СЪМ.
    Сейнт Жермен
    Превод: Milena van Lier | Самосъзнание.com

http://www.xn--80aapggvibf1ad2i.com/2013/06/lubovta-i-plamacite-bliznaci.html
Източник: http://pleiadedolphininfos.blogspot.com/2013/06/saint-germain-love-and-twin-flames-as.html
Папка: Пламъци Близнаци | Посещения: 2429 | Ченълинги
Контакт          3.238.235.248