Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


19:13
26.04.2024
Петък
18.223.20.57


Онлайн: 4
Гости: 4
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


13 ненужни неща, от които трябва да се избавите, за да сте щастливи

Ще почувствате прилив на щастие и удоволствие, като освободите живота си от 13 ненужни неща:

    1. Освободете се от нуждата винаги да доказвате правотата си. Сред нас има толкова хора, които дори пред угрозата да развалят прекрасни отношения, причиняват болка и създават стрес, защото не могат да се примирят и да приемат другата гледна точка. А не си струва.

    2. Освободете контрола. Бъдете готови да се откажете от нуждата постоянно да контролирате всичко, което ви се случва - ситуации, събития, хора и т.н. Дали са роднини, близки, колеги или непознати от улицата, просто позволете на хората да бъдат такива, каквито са.

    3. Освободете се от чувството за вина. Освободете се от нуждата да обвинявате другите за това, което притежавате или не, което чувствате или не. Преустановете пилеенето на собствената си енергия и поемете пълна отговорност за живота си.

    4. Прекратете негативните разговори със себе си. Колко много хора си вредят, само защото позволяват на негативните мисли и емоции да управляват живота им. Не се доверявайте на всичко, което ви казва вашия логичен разсъдлив ум. Вие сте по-добри и на практика сте способни на повече, отколкото си мислите.

    5. Освободете се от постоянната нужда да се оплаквате... за много неща - хора, ситуации, събития, които ви правят нещастни, тъжни и подтиснати. Никой не може да ви направи нещастен и никаква ситуация не може да ви огорчи, защото не ситуацията е тази, която предизвиква определени чувства.

    6. Откажете се от критиката. Престанете да критикувате другите, които са различни от вас и събитията, които не отговарят на очакванията ви. Всички ние сме различни.

    7. Освободете се от нуждата да правите впечатление на другите. Не слагайте маската на желаното върху себе си, а се обичайте и бъдете себе си.

    8. Не се съпротивлявайте на промените. Промените са нормално нещо и са ни нужни, за да напредваме. Те ни помагат да променим собствения си живот и този на другите към по-добро.

    9. Не слагайте етикети. Откажете се от критиката на хора и събития, за които не знаете или просто не разбирате. Оставете отворено съзнанието си за новото.

    10. Освободете се от миналото. Знаем, че е трудно, особено, когато то ви харесва повече от настоящето, а бъдещето ви плаши. Трябва да приемете факта, че настоящето е всичко, което имате.

    11. Освободете се от страховете. Страхът е само илюзия - той не съществува, а сте си го създали вие. Всичко е само в ума ви. Променете вътрешното си отношение и външното ще си застане на мястото.

    12. Спрете да се оправдавате. Разобличете оправданията и ги пенсионирайте. Често сами се ограничаваме заради множеството оправдания.

    13. Не живейте според очакванията на другите. Много хора не живеят собствения си живот, а чужд. Те живеят според чуждата преценка, кое ще е добро за тях. Правят това, което очакват родителите, приятелите, учителите, правителството и обществото. Те загърбват вътрешния си глас и вътрешното си призвание. Дотолкова са заети с реализирането на чуждите очаквания, че не могат сами да контролират живота си. Забравят, какво им носи щастие, и какво наистина искат, а накрая забравят и себе си.

    Имате един живот и той се случва точно тук и сега. Живейте според желанията си, слушайте вътрешния си глас и не позволявайте на чуждото мнение да ви отклони от пътя.

    Превод: Анита

http://www.liveinternet.ru/users/light2811/post278344182/
http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=6256
Папка: Статии | Посещения: 7307 | Ченълинги
Контакт          18.223.20.57