Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


01:58
29.02.2020
Събота
3.229.118.253


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66]Статии [201]
Матрицата 5 [55]Нумерология [28]
Астрология [31]Великият преход [110]
Кармична Астрология [13]Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13]Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13]Петър Дънов [4]
Джасмухин [8]Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7]Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22]Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8]Пътят на душите [6]


Защо все още страдам

Послание на Мираел чрез Антон К.

Приветствам ви, Скъпо семейство, преминаващо урока на Любовта и Свободата в планетата избора на път. Аз съм Мираел, Наставник на творческите сили.
   
Скъпи, мнозина ми задават въпроса: "Защо все още страдам, след като съм изучил толкова духовна литература, посетил съм толкова семинари и съм изказал толкова намерения?".
  
Работата е там, Семейство, че вътрешно не сте се променили, което означава, че и опитите ви се илюзорни и повърхности. Страдате затова, че от една страна, сте готови да повишите вибрациите си и да живеете щастливо, но от друга - не се решавате да приложите Знанията си в ежедневието. Може и да се обогатявате със Знания като изучавате нова литература, посещавате семинари и т.н., но си задайте въпросите: "Разширява ли това светогледа ми или съм с предишния си багаж Знания? Как мога да приложа точното и уместното в живота си? В кои случаи? Синхронични ли са въпросните знания със мен? Приложими ли са към моя момент Тук и Сега?".
   
Като се стараете да приемете новото, обърнете внимание на емоционалната ви реакция - как се променят отношенията ви с близките? Помогнаха ли ви тези знания да простите на себе си и всички около вас? Има ли още следи от гордост, осъждане и предубеждения във вас? Колко честен, добър и търпим стана след като получи новите знания?
   
Обърнете внимание, Скъпи, на количеството Радост, които ви носят новите Знания. Доколко радостен, приятен и щастлив става живота ви? Станахте ли по-благодарни? Започнахте ли да прилагате главните магически изкуства в живота си - изкуството на намерението и визуализацията? Дали енергията на изобилието започна хармонично да влиза в живота ви благодарение на новите знания? Промени ли се личния ви живот? Какви са отношенията ви с любимия човек?
  
 Скъпи, ако още страдате, това означава, че:

    - или получавате неподходящи, отвличащи ви от момента Сега, Знания и се ръководите от ума, а не от сърцето. Това е урок за изкуството да разпознавате интуицията и това, кое е уместно и синхронично точно за вас.

    - или засега си оставате теоретик. Духовността винаги е в съжителство с Материята. Мечтите и образите се претворяват в живота уместно и синхронично. Знанията идват в реалността на мига или, в противен случай, Знанията си остават в биополето ви като виртуална реалност, образувайки блокаж. Всички знания, лишени от практика, блокират творческата ви енергия.

    - или се страхувате от промените.

    - или искате да прехвърлите цялата отговорност за живота си на раменете на околните. Може би имате претенции към близките си, че не решават проблемите ви, че ви игнорират и избягват, че не ви отделят достатъчно внимание и т.н.

    Знанията са първата степен. Втората е Материализирането на щастието във всичко. И всичко това е по силите ви, точно Тук и точно Сега. Затова смело напред!

    С любов - Мираел, Семейство на Светлината.

    Превод: Анита
http://rdlove.ru/2013/04/pochemu-eshe-stradau/
http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=6201
Папка: Статии | Посещения: 1331 | Ченълинги
Контакт          3.229.118.253