Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


18:01
24.04.2024
Сряда
3.145.173.112


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Простичките тайни на човека извън възрастта

Послание на Мираел чрез Антон К (интернет-семинар "Подмладяване")

Отново ви приветствам, Скъпи Приятели, в енергията на Вечността Сега и Младостта. Аз съм Мираел, Наставник на творческите сили.
   
И така, Скъпи мои, как приемате информацията включително и Знанието за Подмладяването. Първоначално всяка информация попивате с менталното си тяло. Информацията трябва да е проста, разбираема и достъпна за практическо приложение. След това информацията преминава през емоционално-чувствителното ви тяло. Ако е била неразбрана и неприета от менталното ви тяло, възниква тревожност, усещане за дискомфорт. Това е защита от "информационно преяждане". Ако към момента Сега информацията е синхронна и уместна за вас, то вие изпитвате състояние на Хармония и радост.
   
После информацията се попива от физическото ви тяло. Ако не е приета от емоционалното и ментално тяло, ще чувствате физичните симптоми на отхвърлянето на новите знания подобни на главоболие, гадене, повишена температура и др. В обратния случай се чувствате прекрасно.
   
Всичко започва от Менталността. Точно заради това в епохата на Новата Ера има толкова много информация. Всичко това е за ускоряване на развитието ви, за синхронност с общото повишение вибрациите на планетата. Ментални са причините за остаряването, Скъпи. Убеждението, илюзията на времето е запечатано върху клетъчната ви памет и много от вас са убедени и уверени, че остаряването идва с определен срок години. А след като сте убедени в това, тялото ви няма да ви разубеждава и да върви против волята ви. То не може да спори с Ментала ви (Мираел се смее). Казал ли е Менталът "Започваме да остаряваме", то на тялото му остава да отговори "Щом трябва, ще стареем - волята ти е свята, Човеко!".
   
И така, остаряването започва от менталните нагласи, а също и от липсата на стремеж към нови Знания. А младостта е постоянно движение, развитие. Ако няма стремеж към новото, то започва остаряването и менталното блокиране на всички жизнени функции на човека. След менталното идва емоционалното остаряване - все по-малко позитив и чувства в живота на човека. Енергията се изтощава вследствие на раздразнението, обидчивостта, гнева, стресовете, депресиите, липсата на смирение и прошка. Физиологическото остаряване е само следствие на менталното и емоционално изтощаване на силите. Именно затова позитивната нагласа към живота, оптимизма, радостните чувства, любовта и радостта от живота и дружелюбието са основни източници на младостта.
   
Нека разгледаме причините за остаряването:
   
1. Загубена връзка с Природата и нейните стихии. Стихията ВОДА - ако не сте свързани с нея, това води до суха кожа, бръчки, обезцветяване на косата и замърсяване на кръвта. Затова пийте повече вода. Стихията ЗЕМЯ - при липса на връзка със Земята оставате незаземени, оттам и отпусната и изсъхнала кожа без тонус, обезцветяване на косата. Стихията ОГЪН – не сте ли свързани с нея, пряко се отразява на жизненоважните хранителни енергии и води до замърсяване на организма като цяло. Стихията ВЪЗДУХ - недостатъчното сътрудничество с нея води до недостиг на кислород, който е първоизточникът на живителните енергии в целия организъм;
   
2. Необгрижване на тялото. Грижа за храната, двигателния режим, режим на сън и почивка и т.н.;
   
3. Ментални програми и предразсъдъци;
   
4. Емоционално изтощаване на чакрите, което дебалансира потока на енергиите.
   
Чакрата МУЛАДХАРА се разбалансира чрез страхът от живота и страхът от смъртта.
   
Чакрата на сексуалността - от чувството за вина, комплексите за непълноценност.
   
Чакрата МАНИПУРА - от липсата на творчество, воля, дисциплина, контрол над емоциите.
   
Чакрата АНАХАТА - от вложените отношения с околните, ревността, чувството за собственост, обидата, неумението да се прощава и да се благодари, да се освобождава, живот без любов.
   
Чакрата ВИШУДХА - от злословие и осъждане.
   
Чакрата АДЖНА (трето око) - от страха за материални неуредици, алчността, завистта, бързането, не приемането а новите развиващи знания, от липсата на визуализирани мечти.
   
Чакрата САХАСРАРА - от бездуховност и горделивост.
   
Всички тези причини водят до остаряване. Примерно, завистта произлиза от думата Зависимост (зависимост от мнението на другите, от външността, от успеха и т.н.) Зависимостта блокира жизнените енергии на човека. Така той не е свободен и стартира остаряването. Източникът на енергиите е свободата на творчество. Приемете вечността. Защо бързането може да стане причина за остаряване? Бързат само тези, които не Вярват във Вечността. На клетките им се налага да умират бързо и да се забързат биологическите часовници. Бързането е страх от старостта и смъртта. Усещането на състоянието Вечност активира тимусната жлеза и тогава се препрограмира ДНК, клетките получават информация и образи за подмладяване. Чувствайте се млади и си представяйте това постоянно.
   
Младостта е многомерно състояние на уравновесеност на всички енергии на благата.
   
ЕНЕРГИИТЕ НА ФИЗИЧЕСКОТО ТЯЛО. Тази тема засяга енергиите на храносмилането, храненето. Запитайте се "Как се храня, и какво подхранвам с това." За храненето на емоционалното его ли? Ако ви е тъжно, ви се иска сладко, скучно ли ви е - лютиво, в стрес ли сте - солено и т.н. Ако нещата стоят така, то вие се храните не спрямо потребностите на тялото, а в зависимост от емоциите, което нито подмладява, нито лекува.
   
Храненето на менталното его - това е хранене по правила. Да кажем сте решили да отслабнете чрез прана, суровоядство и т.н., а тялото ви не е готово за това и се съпротивлява на това ментално насилие. Това е хранене на ума, на убежденията и т.н., което няма отношение към грижата за здравето на тялото. Защо ли? Представете си, че са ви завързали и сте с кърпа на очите и някой започва мълчаливо и без предупреждения да ви тъпче с различни продукти. Харесва ли ви тази роля, как ще се почувствате? Тялото ви е подложено на насилие от Ума ви, който еднолично променя начина на хранене. А реално се храни тялото ви. Затова нека решението ви изхожда от истинските потребности на тялото, за да не подхранвате Егото ви за насилие над Тялото. Тялото ви е много мъдро по въпросите на храненето и е достойно за уважение. Трябва да чувствате тялото си и следвате естествените му потребности. То пряко ще ви ориентира, какво му е нужно за изграждането на тъканите, органите и т.н.
   
ЕНЕРГИЯТА НА СЪНЯ. Скъпи, помнете, че сънят е енергия, която способства възстановяването, лечението и подмладяването. От 22-24 ч. при състояние на сън се активизира тимусната жлеза. Ако си легнете преди 22 ч., изкажете намерението си да се подмладите, тогава тимусната жлеза ще започне естествената си работа по обновяването на тъканите, органите и т.н.
   
ЕНЕРГИЯТА НА ВОДАТА. Водата е един от източниците на младост. Разговаряйте с Нея, сътворете намерение за подмладяване над водата, след това се мийте с нея и я пийте.
   
ЕНЕРГИЯТА НА ВЪЗДУХА. Изберете си удобна и подходяща дихателна гимнастика, дишайте свеж въздух сред природата, пейте мантри, песни, смейте се, веселете се, радвайте се. Всичко това са мощни средства за подмладяване.
   
ЦЯЛОСТНА ЕНЕРГИЯ НА ПРИРОДАТА. Връзката с Гайя подмладява. Стихиите хармонизират всички фини тела и физическото тяло.
   
ЕНЕРГИЯ НА ЧУВСТВАТА. Емоциите разрушават организма и ускоряват стареенето. Много е важно да овладеете техниката на трансформиране на емоциите в чувството на Покой, Радост и Любов.
   
ЕНЕРГИЯ НА РАЗУМА. Постоянното приемане на нови, подходящи и синхронизиращи ви знания, е мощен стимул за жизнелюбие.
   
СЛЪНЧЕВА ЕНЕРГИЯ. Вдишайте енергията на Слънцето. Тя съдържа кодовете на Здравето и Младостта.
   
ЛУННИ ЕНЕРГИИ. Това са енергиите на Жествеността, на Божествената Майка. Богинята Майка е източник на вечната младост както за жените, така и за мъжете. В енергетиката това е баланс между Ин и Ян. Вдишвайте лунните енергии за подмладяване особено при пълнолуние.
   
ЕНЕРГИЯТА НА МАГНЕТИЗМА. Винаги усещайте в себе си Божественото привличане. Ако ползвате умело Закона за привличането на подобното, ще станете Вълшебник.
   
ЕНЕРГИЯТА НА КРИСТАЛНОСТТА. Ако постоянно развивате способностите си и изпълнявате Предназначението си в сътрудничество с енергиите на Творчеството, то винаги ще се чувствате млади и ще изглеждате така.
   
ЕНЕРГИИТЕ НА ИЗОБИЛИЕТО. Уравновесете материалното с духовното. Станете богати не само енергийно, но и открийте в себе си потенциална за материализиране на уместните блага. Енергията на Изобилието е многомерна. Тя отговаря за Здравето, Младостта, Възраждането и Възстановяването.
   
ЕНЕРГИЯТА НА РОДА. Изградете доверие и любов в отношенията си с близките, помагайте според силите си, когато ви молят за това.
   
ЕНЕРГИЯ НА КАРМАТА. Кармичните уроци хабят много от енергията ви, в т.ч. енергията за подмладяване, ако повтаряте уроците си или ги избягвате. Уравновесете енергиите на кармата. Всички ваши актуални уроци са отразени в настоящето ви.
   
КОЕ Е РАЗКОВНИЧЕТО НА ЧОВЕКА БЕЗ ВЪЗРАСТ т.е. човекът извън Времето.
   
Равносметката е, че за този човек времето не катализира в ДНК процесите на стареене. И тогава той не старее, но става мъдър. Човекът без възраст не отрича и не осъжда - нито близките си, нито религиите, нито политиката, нито чийто и да е начин на живот. Когато осъжда, човек отрича и то най-вече себе си, организма си, защото всичко е единно и взаимосвързано.
   
Човекът без възраст живее Тук и Сега. Уникалността на състоянието му на присъствие е в разковничето Извънвремие, където тримерното линейно време (времето на остаряването) не действа на организма. Той се възражда, изцелява и подмладява. Човекът без възраст уважава Свободата на Волята у другите. Свободата да мислиш, чувстваш, говориш и действаш. Всичко е единно. Всеки има правото на собствен опит. Човекът без възраст мъдро осъзнава причинно-следствените връзки между събитията. Той владее отлично изкуството за разпознаване на Знаците и винаги е в състояние на Покой, радост и Любов. Покоят хармонизира Емоционалното Тяло, Радостта - Ефирното и физическото Тяло, Любовта обединява всички фини тела и физическото тяло в Единно тяло на светлината, като повишава вибрациите до нивото на висшето АЗ. Човек става цялостен.
   
Старостта е постепенно разрушаване на Цялостността. Човекът без възраст благодари и цени всички обкръжаващи го за това, че му помагат да осъзнае новата граница в себе си, т.е. новата мозайка на Света. Затова Той винаги се учи и новите познания активизират спящият потенциал на мозъка, ДНК и тимусната жлеза. Вечното ученичество е ключът към вечната младост, защото новото носи в себе си радостта и мъдростта.
   
Човекът без възраст има прекрасно чувство за хумор. То е мощно подмладяващо средство. Хуморът спасява от обидчивост, ранимост, разочарования, осъждане, т.е. всичко, което води до остаряване и разрушаване. Веселият и добър човек е красив, вдъхновен и спокоен във всяка жизнена ситуация.
   
Човекът без възраст е с таланта да не слага знак за равенство между шегата и собствената личност. Той не взима решение, ръководен от илюзии, страхове, идеали, догми, обиди и т.н. Човекът без възраст е духовно внимателен към Знаците. Това е великото изкуство да виждаш реалността, а не това, което ти се иска да видиш, да чуваш реалността, а не това, което ти се иска да чуеш. За такъв човек всичко е важно и това го чувства Сърцето му. Човекът без възраст изпълнява предназначението си и постоянно израства в това до планетарен мащаб.
   
Творческата енергия притежава мощната енергия на Вечността. Творящият човек е този, който постоянно прави енергообмен, като изпраща Даровете на Предназначението си в Света, във Вселената, а Тя, Планетата, му дава нови сили от Светлина и Любов. Затова човекът на Творчеството е извън възрастта и в състояние на Вечното творение на Вечността и Младостта.
   
Човекът без възраст няма чувството за собствена значимост и не принизява другите, но притежава Божествено Достойнство, защото вижда благост във всеки и всичко.
   
Човекът без възраст не издига миналото си над миналото на другите. Той знае, че това, през което е преминал, го е довело до идеалното Сега, както и всички останали Хора. Човекът без възраст не манипулира другите, защото вече е излязъл от матричната игра, където духовната горделивост го кара да отнема Свободната воля на другите.
  
И така, върнете си Вечната Младост, Скъпо семейство. Вие наистина сте достойни за това. Цялата работа е в Избора и Вярата.
   
С любов - Мираел.

    Превод: Анита

Часть 1: http://rdlove.ru/2013/04/tayny-cheloveka-vne-vozrasta/
Часть 2: http://rdlove.ru/2013/04/tayny-cheloveka-vne-vozrasta2/
Часть 3: http://rdlove.ru/2013/04/prostye-tajjny…vne-vozrasta-3/
Часть 4: http://rdlove.ru/2013/04/chelovek-vne-vozrasta-4/
Часть 5: http://rdlove.ru/2013/04/prostye-tajjny-cheloveka-vne-vozrasta-5/
http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=6177
Папка: Статии | Посещения: 1422 | Ченълинги | Етикети: Мираел
Контакт          3.145.173.112