Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


15:11
25.04.2024
Четвъртък
18.118.150.80


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Учението на Абрахам


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Силата да се чувстваш добре в настоящия момент

    Наричаме се Абрахам и се обръщаме към теб от Нефизическото измерение. Ти, естествено, трябва да разбереш, че също идваш от Нефизическото измерение, така че не сме чак толкова различни. Физическият ти свят се е появил като проекция на Нефизическия. Всъщност ти и физическият ти свят сте продължение на Нефизическата Изначална Енергия.

     В тази Нефизическа реалност ние не използваме думи, защото нямаме нужда от реч. Нямаме езици, с които да говорим, нито уши, с които да чуваме, въпреки че общуваме прекрасно. Нашият Нефизически език е изграден от вибрации, а нашите Нефизически общности или семейства съществуват благодарение на намерението. Ние излъчваме същността си чрез вибрации и около нас се събират други, които споделят нашето намерение. Това се случва и във вашия физически свят, въпреки че повечето от вас са забравили тази истина.

     Абрахам е семейство от Нефизически Същества, събрани по естествен начин от силното си намерение да напомним на вас, нашите физически продължения, че Законите на Вселената управляват всичко. Нашето намерение е да ви помогнем да си спомните, че сте продължение на Изначалната Енергия, че сте благословени и обичани Същества и че сте дошли в тази времево — пространствена реалност, за да творите изпълнени с радост.

     Всички, които са съсредоточени във физическото, имат своите Нефизически двойници. Това правило няма изключения. Всички, които са съсредоточени във физическото имат достъп до по-широкия план на Нефизическото. Без изключение. Но вниманието на повечето физически Същества е до такава степен отвлечено от физическата същност на вашата планета, че сте развили силни механизми на съпротивление, които възпрепятстват връзката със собствения ви Първоизточник. Нашето намерение е да помогнем на онези, които искат да си спомнят тази връзка.

     Всички физически хора имат достъп до пряка връзка с Нефизическото, но повечето не осъзнават това. А често дори и да знаете, че е възможно се придържате към мисловни навици, създаващи съпротивление, което пречи на способността ви да влезете в съзнателен контакт.

     Все пак от време на време се отваря стабилен канал за комуникация и ние имаме възможност да предадем на вибрационно ниво своето разбиране на човек, способен да го получи и преведе ясно. Именно това се случва сега с Естер. Ние излъчваме своето знание на вибрационно ниво по начин, подобен на това, което са за вас радиосигналите, а Естер приема тези вибрации и ги превежда на физическия им еквивалент в думи. Но няма думи във физическия свят, които могат достатъчно добре да предадат задоволството и радостта ни от това, че имаме възможност да ви предложим знанието си по този начин в този момент.

     Нашето силно желание е да бъдете доволни от живота си сега, в този момент, независимо какъв е той. Разбираме колко странно звучат думите ни за онези, чийто живот им се струва много далеч от това, което те биха искали да бъде. Но ние ви обещаваме без капка съмнение, че когато разберете силата да се чувстваш добре в настоящия момент независимо от обстоятелствата, това ще ви даде ключ към постигането на всяко състояние на съществуването, здравето, богатството и всичко, което желаете.

     Тези страници са написани специално за да постигнете по-дълбоко разбиране за самите себе си и за всичко около вас и могат да ви бъдат полезни, но всъщност думите не учат. Истинското знание идва от собствения опит. Вие непрекъснато ще събирате опит и знания в живота си, но и това не е най-важното. Най-важното е чувството на пълнота, удовлетворение и радост. Най-важното в живота е непрекъснато да изразяваш истинската си същност.

     Ти чуваш само това, което си готов да чуеш.

     Ние ти говорим през цялото време на много нива на съзнанието ти, но ти осъзнаваш само това, което сега си готов да възприемеш. Различните хора ще извлекат различни неща от тази книга, но всеки неин прочит ще ти даде нещо ново. Тази книга ще бъде прочетена много пъти от тези, които разбират силата й. Това е книга, която ще помогне на физическите същества да разберат връзката си с БОГА и с ВСИЧКО, КОЕТО ТЕ СА В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ.

     Това е книга, която ще помогне да разбереш кой си в действителност, кой си бил, къде отиваш и всичко, което продължаваш да бъдеш.

     Тази книга ще помогне да разбереш, че пътешествието ти никога няма да свърши. Ще помогне да разбереш връзката си със своето минало и бъдеще. И което е най-важно - ще събуди в теб осъзнаването за могъществото на настоящия момент.

     Ще научиш по какъв начин сам създаваш преживяванията си и защо цялата ти сила се крие в настоящия момент. Тази книга ще ти даде разбиране за твоята Емоционална Система за Напътствие и за вибрационната ти настройка.

     Тук ще намериш серия процеси, които ще ти помогнат да се свържеш с "Нефизическата" част от себе си и да постигнеш всичко, което желаеш. И докато прилагаш тези процеси, и докато паметта ти се пробужда за мощните Закони на Вселената, ще усетиш как естествената ти радост и жажда за живот се завръщат.
   


Поискай и ще ти бъде дадено  
Как да осъществим желанията си  
Естер и Джери Хикс
(Учението на Абрахам)

Папка: Учението на Абрахам | Посещения: 2610 | Ченълинги
Контакт          18.118.150.80