Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


10:53
16.04.2024
Вторник
18.219.112.111


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Да следваш подсказките в живота - музиката на тялото

Всичко за път ни е дадено от Природата.
И аптека и лекар, лаборант по желание,
който иска сам да разбере породата си,
да смени безпокойство със спокойно съзнание!

Не рядко сме се срещали с "безценните" идеи на титуловани учени, които се възмущават от несъвършенството на човешкия организъм и дори упрекват Висшият разум за това недоглеждане. Прости им, Господи, те не знаят какво правят! И когато първокласникът тръгне на училище, започва да обвинява световното име :), което се явява Висшият Разум.
   
Човешкият организъм е толкова добре конструиран, че откликва на всякакъв призив, проблем, мисъл. И не само откликва, а и веднага поставя диагноза, като позволява веднага и навреме да се приемат единствено верните решения, не само за самото тяло в сегашния момент, но и за в бъдеще, а така също и за проблемите на самата Душа, и разбира се, съдбата. Вярно е, че за да видиш и разбереш това, не е достатъчно да си авторитетен учен, а да си свободен човек във всеки смисъл на тази фраза.
   
Подсказките на тялото са главни, когато човек е на пътя на Духа! Тогава нищо няма да го боли и няма да му се случва нищо негативно и в най-лошата ситуация. Тогава аргументите за цикличността на процесите, за кармичните периоди и др. п. няма да засегнат вървящия по Пътя на Духа. Дори на деня да съвпаднат цикличния и кармичен проблем, той ще успее да балансира чрез сегашното си високо положение на Душата.
   
Най-изгодната позиция за всички времена е, да си възможно повече и често на пътя на Духа, т.е. да живееш по подсказките на Духа и да вървиш по набелязания от него път, а не по този на Егото. Научилият се на това, цени и развива интуицията си, дори и без подкрепата на логиката, но никога не отрича подсказките и живее с радост. Той не роптае срещу поредния камък, в който се е спънал, както правят повечето.
   
Ако сте болни или имате неприятности, знайте, че сте стъпили на минно поле и трябва веднага да се върнете на пътя на Духа, като се отървете от робската зависимост спрямо Егото. Колкото и да се успокоявате, а по-точно да се самозалъгвате, няма как да сте болен и да имате проблеми и в същото време да сте на пътя на Духа. И друг път сме осъзнавали, че набъбне ли леността или не правите това, което трябва, веднага се включва механизма на пропаданията и ударите, за да се върнете своевременно на пътя. Колкото по-съвършена е Душата, толкова по-рязко и с болка се включват подсказките-удари.
   
Взели сте важно решение и веднага след това сте се разболели? Отменете това решение, докато не е късно. Направите ли го, на следващия ден болестта ще изчезне като с магия. Като се убедите в това, действайте без компромиси и съмнения. Това е вечната рецепта, която ви позволява да живеете без фалшиви хороскопи и гадатели, без самозаблуждения и то с вероятност близка до 100 %. Това е простичкия външен признак, по който да определите дали сте на пътя на Духа или сте на минното поле. По този признак можете да се видите в огледалото и да подскажете на отсрещния образ в него къде реално се намира. Всяко състояние на страх, агресия и обида е явен признак, че сте на минното поле и всичко, което правите и говорите е само във ваша вреда. Разумът изцяло се затваря и мълчи, когато плямпа Егото. Принципът на Разума е простичък - умният не спори с глупаци, поради което и се изключва при изявите на Егото. Време е да преминем от стратегия към тактика като за целта сравним организма на човека с автомобил, защото той наистина е такъв за душата. Точно като при вица - за да ремонтира двигателят, майсторът пъхва газоанализатор в ауспуха. Та нима анализа на урината и фекалиите не е същото? Ще минете и без лаборанти, ако оставите детската си стеснителност в детството, притворството и научните термини за простичките неща.
   
- Всеки дъх на урината свидетелства за вече съществуващ проблем и то най-вече с бъбреците. Урината на нормално здравото дете не мирише. Появи ли се дъх в урината, първата стъпка е да спрете всякакви оцветени напитки и да преминете на чиста вода и то близо 2,5 литра на ден минимум. На всяко изпито кафе трябва да добавите по две чашки вода на ден. Кафето напряга черния дроб и изкарва от организма водата. Тогава се включва механизма за противодействие - набира се влага в дупето и следва целулит. Всеки различен от прозрачния цвят на урината подсказва, да се увеличи количеството вода. Ако си занемарил това, нещата стигат до кризи в бъбреците, т.е. камъни. Помагат ряпа с мед или суроватка.
   
- Причината за болестта не е само една, и затова посочваме само някои моменти, без да отхвърляме това правило. Обикновено има основна и спомагателни причини. По принципа на златното сечение основните са 62 %, а спомагателните 38%. Но става дума за причината, а не за следствените причини или механизми с инструменти. Има и частни случаи - случва се и при рецидив с бъбреците, те да не работят, но въпреки това урината да е светла.
   
- Простатата. Вижте къде е разположена тя - като датчик-анализактор е на изходящите отработени продукти. Мътната урина подсказва заболяване на простатата. На входа контрольор и генератор е щитовидната жлеза, а на изхода, разбира се при мъжете, е простатната жлеза. Какъвто е изходът, такъв и мъжът. При жените тази роля изпълнява матката. Помислете преди да сте видяли статистиката - защо тези органи са в лидерските места по заболявания.
   
- Щитовидната жлеза е генератор на организма, без който човек е обречен на енергонедостиг. Следствията са енергиен вампиризъм и болести. Никакви лекарства, витамини или продукти няма да дадат толкова енергия за щитовидната жлеза, колкото постоянни разходки на въздух, т.е. да се използва канала нос-бели дробове-нос. Мислете за нея като за електромагнитен генератор, а за въздуха като движеща се натам и обратно магнитна сърцевина. Когато прекарате три седмици само на вода, ще разберете, какво е предназначението й, а засега дишайте дълбоко за свеж въздух. Научете се да избирате продуктите в магазина по аромата и се радвайте на всеки природен аромат - това ще държи генератора ви в изправност и дори без почивка на море ще ви дава толкова енергия, че да не успявате да я губите. Ако сте свикнали да критикувате природните явления, да ви пречи мъха на тополите, цветята да ви алергизират, подгответе се за проблеми със щитовидната жлеза. Наситеният с аромати въздух има миризма, следователно въздухът съдържа информация, а след като е така, всичко издишано от човека е попило неговите звуци и мисли, а също и преминава през щитовидната жлеза. Как да работи дизелов генератор, ако вместо качествен дизел му наливате замърсен.
  
- Алергията в повечето си случаи е следствие от негативните мисли спрямо природните явления. Духът подсказва на човека, че трябва да се промени. Тотемна алергия? Лесно е да я изясните - ако имате алергия от котки, значи вашият тотемен звяр вероятно е мишка и е време да простите на котката. И алергията ще си отиде и котешкия дом ще ви се отплати с добро. И това е по-сериозно, отколкото ви се струва. А засега ненавистта се подхранва с енергията постоянно и влияе на черния дроб, защото алергията е разновидност на ненавистта - и тогава, каква е разликата между мъха на тополите и котката?
   
- Честото отделяне на газове, още повече "ароматни" ви насочва да проверите, към кой продукт реагирате така, за да го изключите от рациона си навреме. Ако не ви се получава отказването на един или друг продукт или кафето, за да предотвратите този проблем, значи е време да се заемете с черния дроб и стомаха. Има още една причина, наричана защитата на скункса. Това е защитна реакция от някого си.
   
- Запекът? Така се обръща злопаметността или пък подтискането на информация. Всичко, което е дошло, в природата трябва да се предава и умножава, а този, който подтиска информацията, страда от запек. Злопаметността също е информация. Разбира се, можете да се тъпчете с лекарства, а дори и хомеопатичните средства имат странични ефекти, но никога и никой не е успял да избегне отговорността за постъпките и мислите си. Просто болестта преминава в друго - по-опасно и криво русло.
   
- Пушете, а не можете да ги откажете? Това намирисва на недостиг на никотинова киселина в организма ви. Сутрин рано не можете да мислите трезво без цигара? Пак същата причина. Яжте продукти с високо съдържание на никотинова киселина и постепенно ще намалите цигарите и току-виж съвсем сте ги отказали. Принципно никотиновата киселина няма пряко отношение към тютюна, но всичко е толкова взаимосвързано в организма, че си струва да повярвате на книжните теоретици и сами да проверите този съвет.
   
- Повишена киселинност и гастрити или язви? Яжте лимони и портокали. Аааа, май все още не сте разбрали, че лимонът всъщност не е кисел продукт, а напротив - най-алкалният. Затова ги яжте вместо да гълтате таблетки - изпитано е, няма мини.
   
- Проблеми с ушите или отит? Ако сте природо почитатели и слухът ще ви се възстанови и ушите ще престанат да ви болят, а отитът ще изчезне без операция. Разбира се, ако слушате внимателно. За вдъхновение, вижте в интернет, как Едгар Кейси оглушава за един ден и за един ден оздравява. Това не са фантастики, но нежеланието да вярваш в това, води право към такива проблеми.
   
- Ръцете и краката са студени? Това е енергонедостатъчност и да се шегувате с това или влачите тази работа не е желателно. Последствията са тежки и като цяло - по генетична линия. А защо точно по тази линия - четете в другите ни статии. Студените ръце говорят за наличието или близка перспектива за хронична болест. Как да набирате и запазвате енергията, четете в другите статии на Природоведите.
   
- Проблеми с носа, чести изтичания на секрети оттам, а също и чести грипове? Замърсен е филтърът на дробовете ви и говори за празна и вредна информация. Прочиствайте се редовно и не поглъщайте всякаква жълта преса и бърборилните във форумите. Ту обвинявате екологията или пък вредното производство, но става дума пак за информация, а обвиненията срещу някого, само подсилват нещата. Възможно е и да не си харесвате носа и да ви се връща така. Така се случва когато т.нар. остра вирусна инфекция е придружена с висока температура. Разбира се, можете да вярвате на различни магове за енергийните нападения, само че това не е причината, а следствието - причината е във вас самия.
   
- Проблеми със сърцето? Обичате да съжалявате хората и да съпреживявате с тях? Ами това е - нарушавате законите на Природата, поради което и в четвъртата ви чакра има пробойна. Всяко съжаление е лъжа, а за лъжата се налага да отговаряте. Не съществува лъжа в името на доброто в Природата. Защо съжалението е лъжа? Защото този, който наистина иска да помогне, го прави, без дори да остави бележка за обратна връзка, а съжалението залъгва човека и с нищо не помага. А за тези, които дават вода на ранения в корема, дори няма да споменаваме.
   
- Не са в ред кръвоносните ви съдове, кръвта? Оттичат ви краката и сутрин не смеете да се погледнете в огледалото, заради бледата кожа? Изобщо и не помисляйте за солариум. Но как да се прочистите, и какво да правите, за да нямате такива проблеми, не само ще ви разкажем, но и покажем на нашите консултации. Всичко е и по-просто и по-сложно, отколкото си го представяте, но правилните мисли не замърсяват кръвоносните съводе и кръвта. Гледайте в YouTube филма "Великата тайна на водата" и току-виж разберете, колко сериозно е това. Разглеждайте нещата обширно, защото всичко видимо и невидимо в този свят има енергия, а енергия без информация не живее. Нужен е апарат за протичането на енергиите, затова и енргиите и информацията се изпълват и натрупват.
   
- Зрението ви се разваля или се пукат кръвоносни съдчета в очите? Очите са уморени от четенето на новини, жълти вестници или бестселъри? Затова и Духът ви подсказва, че е вредно да четете. Кое е полезно ли? Ами експириментирайте - първата нощ прочетете този абзац и преценете, как е минала нощта ви, а на следващата нощ прочетете цялата статия, вижте разликите.
   
- Главоболие? Към този знак трябва да се отнасяте внимателно. Няколко подсказки - сменете местоработата или проверете дали в семейството някой няма студени ръце, а може и ваша фиксидея да ви устройва това. Причините са много и обикновено - комплексни. Дори до степен да напуснете селището, където живеете. Така духът се грижи за вас. Заминете някъде за три дни и наблюдавайте за главоболието.
   
- Ставни болки в коленете? С туловището (нагоре) вървите нормално, а с краката (надолу) тежко? Не тръгвайте надолу, там има пропаст, набирайте скорост и нагоре, защото иначе скоро подсказките ще почнат да ви удрят в задните части.
   
- Изсипвания, хернии? Обичате да миришите на татко Карло, че и се хвалите с това, колко сте трудолюбиви? Старо като света. Но Духът ви казва - стига си се перчил и си давай преди всичко духовна работа.
   
- Стомашни колики? Камъни в жлъчката? Няма нужда да мъкнете камъните със себе си, време е вече да простите на всички като разберете най-накрая, че за всичко сте си виновен сам. Покайте се и простете на всички и изпивайте за ден две чаши сок от цвекло. След три месеца и прашинка няма да остане от тях нито в жлъчката, нито в бъбреците. И повече не се ядосвай и не дръж в себе си камъни - така ще живееш дълго и щастливо без болка.
   
- Псориазис? Защо сте толкова обидчив? Разделете се веднага с обидите и взимайте душ със сапун не повече от два пъти в седмицата. И за басейна забравете. Разтвори прополис във водка и смеси това с олио или зехтин. Намазваш се и ходиш гол няколко часа. Ако нещата са стигнали до възпаление на ставите или ноктите, то продължително гладуване ще ви върне на пътя на щастието.
   
- Ниско кръвно? Падне ли, веднага пийте чаша вода и за ваше учудване само след минути ще забравите за това. Кръвното пада от недостига на вода. Както е и при отоплителните системи - нивото на водата пада, циркулацията замира и в къщата е студено. Това не е единствената причина, но пък е най-честата.
   
Превод: Анита
http://www.articles.prirodovedi.com/news.php?newsid=138
http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=6156
Папка: Статии | Посещения: 1463 | Ченълинги
Контакт          18.219.112.111