Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


22:16
25.04.2024
Четвъртък
3.145.42.94


Онлайн: 5
Гости: 5
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Учението на Абрахам


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Това разбиране кара всичко да дойде на мястото си

Съществува енергиен поток, който протича през всяко нещо. Той протича през Вселената и през Всичко, Което Е. Той е в основата на Вселената и на този физически свят. Някои усещат тази Енергия, но повечето хора не знаят за съществуването й. Тя обаче влияе на всички.

     Когато започнеш да разбираш основите на света си и да търсиш осъзнаване на Енергията на Първоизточника, която е в основата на всички неща, тогава ще разбереш всичко, свързано със собственото ти преживяване. Така по-ясно ще разбереш и преживяванията на околните.

     Непроменящото се правило дава последователни резултати.

     Така както щом научиш законите на математиката, разбираш резултатите от тяхното приложение, сега ще получиш правило за разбиране на своя свят, което винаги ще ти дава последователни резултати. Те ще бъдат толкова последователни, че ще ти позволяват да предсказваш бъдещите си преживявания с абсолютна точност и ще можеш да разбираш миналите си преживявания въоръжен със знание, което преди е било недостъпно за теб.

     Никога повече няма да се чувстваш като жертва и да трепериш от страх, че нежелани неща ще нахлуят в житейското ти преживяване. Най-после ще разбереш безграничния съзидателен контрол, който имаш над собствения си живот. И тогава ще можеш да насочиш вниманието си към собствената си съзидателна мощ и ще преживееш абсолютното блаженство на това да наблюдаваш как всички неща ти се притичат на помощ в осъществяването на собствените ти конкретни желания. Всеки има този потенциал,... а само някои го реализират.

     За теб ще бъде изключително удовлетворяващо да идентифицираш собствените си предпочитания, които ще се надигат под влияние на различните житейски преживявания - твоите и на околните. Ще знаеш, че всяко едно от тези желания може да бъде напълно осъществено. От това състояние на вяра, на разбиране на неизменното правило, ти ще съкратиш разстоянието от зараждането на желание до неговото пълно и безусловно проявление.

     Ще разбереш, че всички неща, които желаеш, могат бързо и лесно да дойдат в твоето преживяване.

     Ти си вибрационно Същество във вибрационна среда.


     Можеш да почувстваш дали допускаш връзката си с Източника или не - колкото по-добре се чувстваш, толкова повече допускаш тази връзка; колкото по-зле се чувстваш, толкова по-малко я допускаш. Положителните емоции означават, че позволяваш да се осъществи тази връзка, отрицателните емоции - че се съпротивляваш на връзката си с Източника.

     Ти си Вибрационно Същество дори във физическото си проявление в плът, кръв и кости и всичко, което преживяваш във физическото си обкръжение е изградено от вибрации. Единствено благодарение на способността си да приемаш вибрацията си способен изобщо да разбираш физическия си свят. С други думи, с очите си ти превръщаш вибрацията в това, което виждаш. Използвайки ушите си ти адаптираш вибрацията в това, което чуваш. Дори носът, езикът и върховете на пръстите ти преобразяват вибрациите в миризмите, вкусовете и усещанията на допир, които ти помагат да разбереш своя свят. Но емоциите са най-чувствителните преводачи на вибрации.

     Емоциите като преводачи на вибрация.

     Обръщайки внимание на сигналите, които получаваш от емоциите си, ти можеш да разбереш с абсолютна точност всичко, което преживяваш и което някога си преживявал. С точност и лекота, каквито може би не си изпитвал досега можеш да използваш това ново разбиране на емоциите си, за да създадеш бъдещото си преживяване така, че да те удовлетворява във всяко отношение.

     Като обръщаш внимание на начина, по който се чувстваш, ще можеш да осъществиш намерението, с което си дошъл; ще продължиш разширяването, което си планирал, по радостния начин, по който си възнамерявал да го направиш. Като разбереш емоционалната си връзка с това, което си в действителност, ще разбереш не само нещата, които се случват в твоя свят, но и всяко друго живо същество, с което си взаимодействаш. Никога повече няма да те тормозят въпроси за твоя свят, на които нямаш отговор. Ще разбереш на много по-дълбоко ниво, от своята по-широка Нефизическа гледна точка и чрез личния си житейски опит, отговорите на всички въпроси за това кой си ти, кой си бил и в кого се превръщаш.
    



Поискай и ще ти бъде дадено   
Как да осъществим желанията си   
Естер и Джери Хикс
(Учението на Абрахам)
Папка: Учението на Абрахам | Посещения: 2601 | Ченълинги
Контакт          3.145.42.94