Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


15:13
18.04.2024
Четвъртък
3.139.107.241


Онлайн: 5
Гости: 5
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Ангели и Архангели


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Въплътени Елементали

Тази група се разпознава най-лесно. Също като Въплътените ангели, и Елементалите физически приличат на събратята си - феи, елфи, самодиви, гноми, въплътени животни и еднорози. Наред с ангелите-пазители, каквито всички имаме, те са под закрилата и на природните духове.

Много често представителите на тази категория имат червени коси (съвсем рижи, златисто-кес-теняви или червеникаво-руси); обикновено произхождат от келтите или приличат на тях - с румени лица и лунички.

Ангел или Елементал?

Може би сте се разпознали сред Въплътените ангели от предишната глава. А сега ви се струва, че повече приличате на Елементал. Ако се чудите към коя категория принадлежите, отговорете си на следните въпроси:

1. Как се отнасям към правилата? Ако сте Въплътен ангел, обикновено се подчинявате на законите и се сърдите на хората, които ги нарушават. Но ако сте Въплътен елементал, не можете да понасяте правилата и смятате хората, които им се подчиняват, за "загубеняци".

2. Имам ли дяволит поглед? Елементалите обичат да се забавляват, да правят номера на другите и винаги търсят повод за веселие. Въплътените ангели са по-скоро сериозни и учтиви. Ако все още се чудите, попитайте близък приятел дали вижда в очите ви палави огънчета в стил "търсиш си белята". Тази характерна черта е уникална за Елементалите. (Ако понякога се държите "прилично", а друг път "палаво", може би сте Морски ангел - хибрид между Ангел и Елементал, който ще разгледаме в Глава 6.)

Ако погледнете е очите на Въплътен елементал, ще видите проблясъците на палави и дяволити искрици.

3. Какви са ми крилата? Крилата на Ангелите са с пера, докато много Елементали имат крилца като на пеперуда или водно конче. Разбира се, те са етерни, а не физически.

За да разберете какви са вашите, допитайте се до ясновидец или навлезте във вътрешното си пространство и проверете сами. Съсредоточете се върху лопатките на гърба си и вижте или почувствайте (с вътрешните си сетива) дали крилата ви са големи, с пера - като на лебед, или по-скоро нежни и потрепващи - като на пеперуда или водно конче.

Обърнете внимание и на физическото си телосложение: Въплътените елементали обикновено са слаби, с ускорена обмяна на веществата и чувствителна нервна система, докато Въплътените ангели са пищни, с бавен метаболизъм и улегнал характер. Изключение правят представителите на Морския народ - хибрид между Ангели и Елементали - които са по-едри (ще ги разгледаме в Глава 6).

4. Как се отнасям към вредните навици? Повечето Въплътени ангели попадат в капана на зависимостта в личните взаимоотношения, докато Въплътените елементали се пристрастяват към вредни вещества. Елементалите обичат да се забавляват, Ангелите - да спасяват! С едно изключение - много Въплътени ангели са пристрастени към храната.

5. Какво е моето поведение? Елементалите са пламенни и избухливи, докато Въплътените ангели са спокойни и търпеливи (или поне така се държат пред хората).

Други характерни черти

Понякога Въплътените елементали се чудят дали всъщност не спадат към групата на Мъдрите. Причината е, че от древни времена те са общували и работили с магьосниците, вещиците и заклинателите. Затова Мъдреците са добре запознати с царството на Елементалите. Освен това, Елементалите са присъствали, когато вещиците са били горени на клада, затова може би носят в сърцето си някакъв болезнен отзвук от онази епоха, без те самите да са били екзекутирани. Вероятно отблясъците от пламъка на кладата се пазят в паметта им и се смесват с личните им спомени. Но основната разлика е в това, че Елементалите са много по-весели от Мъдрите, които са по-скоро твърде сериозни, дори печални и мрачни.

Всъщност, Въплътените елементали понякога се въвличат в неприятности заради нестандартното си чувство за хумор. Случва се да правят дръзки, саркастични, нецензурни или просто неуместни шеги. Но част от мисията им е да накарат света да се весели, да се смее и забавлява - дори понякога за тяхна сметка.

В духовния свят на Елементалното царство, феите, елфите и другите природни духове си организират нощни забави с много танци, песни, весели истории и смях. Те знаят каква е духовната стойност на радостта и забавленията! Затова не е чудно, че човешките им двойници също знаят как да се веселят. Често Въплътените елементали стават професионални изпълнители в развлекателния бизнес - комици, актьори, танцьори и музиканти. Ето няколко примера: комедийните актьори Керъл Борнет, Елън Дидженъръс, Еди Мърфи, Робин Уилямс и Ред Скелтън; актрисата Джулия Робъртс и светската личност Парис Хилтън.

Личният живот на Въплътените елементали

Елементалите се чувстват уморени от всички вреди, които хората нанасят на природата, на животинския свят - на околната среда по принцип. И тъй като не са успели да направят кой знае какво в облика на миниатюрни духовни същества, са решили да се въплътят в човешки тела и да заживеят като хора, за да получат повече възможности и да се чуе тяхната дума по въпроса за чистотата на въздуха, водите и почвата, както и за да помагат на животните.

Истината е, че Елементалите предпочитат да живеят с компанията на животните и растенията, отколкото на хората. Те са много ядосани на човешката раса, че наранява планетата. Твърди се, че природните духове са зловредни и пакостливи, но те си правят лоши шеги само с хората, които не уважават природната среда. От друга страна, обичат да помагат на тези, които преработват вторичните суровини, използват екологично чисти продукти, отнасят се- с любов към животните и почитат Майката Природа. Понякога закачките на Елементалите са груби и пасивно-агресивни, но това е реакция спрямо безотговорното отношение на хората към околната среда.

Що се отнася до личния живот, Въплътените елементали лесно привличат романтични партньори със своите артистични, комедийни или музикални дарби. Но след като връзката се задълбочи, другите започват да ги обвиняват, че са "щури", "незрели", "непостоянни" или "инати". Те проявяват същите черти на характера като мъничките елфи, феи, гноми и други. В духовното царство на елементалите тези същества обичат да флиртуват и да създават краткотрайни и случайни връзки. Въплътените елементали понякога се държат по същия начин в личния си живот.

Те не се интересуват толкова от хората, колкото Въплътените ангели. Обичат да се събират в компании и да се забавляват, но после предпочитат да ги оставят на мира. Освен това Елементалите са склонни към зависимости и вредни навици. И докато Въплътените ангели се женят за наркомани и алкохолици, Въплътените елементали често стават такива.

Много Въплътени елементали избират професии, чрез които да помагат на хората, но го правят от чувство за "дълг". Спомнете си хобита Фродо от "Властелинът на пръстените" - по същия начин Елементалите са "герои по неволя", които помагат на хората, защото така трябва, а не непременно защото го искат.

Елементалите се нуждаят от простор и достатъчно време за усамотение, особено сред природата. Могат да бъдат доста срамежливи и потайни, въпреки че се държат доста освободено в компания. На пръв поглед разказват свободно за личния си живот, но имат някаква вътрешна защита, която не им позволява да пресекат границата и да споделят най-дълбоките си тайни, освен ако не се доверят напълно на някого - което, впрочем, се случва много рядко. В личните си отношения живеят според принципа "далеч от очите - далеч от сърцето". С други думи, ако един Въплътен елементал е приключил отношенията с партньора си, това е завинаги.
Въплътените елементали са се научили как да дават знак на хората, че не искат да ги безпокоят. Ето какво заявява Иви, от името на много хора от тази група:

"По-рано непознати хора се приближаваха до мен и споделяха грижите си, но с времето аз се "затворих", защото ми беше много трудно да се занимавам с чуждите проблеми."

Когато им е приятно, Въплътените елементали са истински клоуни, особено в компанията на други веселяци от тяхната група. Понякога, в проблемни семейства, те играят ролята на "шутове" – помагат на близките си да гледат по-оптимистично на живота и да се почувстват по-добре. Но са твърде чувствителни към неодобрението; много от тях понякога се затварят в себе си, стават стеснителни и дори самотници, ако не се чувстват "в безопасност" сред хора. Често прибягват до алкохола и наркотиците, когато са неуверени в обществото.

Елементалите са физически най-здрави измежду всички Въплътени ангели и рядко имат здравословни проблеми - може би защото прекарват много време навън, обичат туризма и спорта на чист въздух и Слънце. Също техният оптимизъм ги поддържа в добро състояние. Единственият здравословен проблем, който се среща по-често сред анкетираните Елементали, е депресията, освен това неколцина от тях споделят, че в детството си са страдали от астма. Това съвпада с информацията, че феите са чувствителни към химикали, които се разпространяват по въздуха, затова не трябва да използват пестициди в градините си и да ги избягват в храната. Някои Елементали страдат от клаустрофобия, ако прекарват твърде много време в затворени помещения, защото душата им жадува за постоянен приток на свеж въздух.

Проявление и магия

Елементалите в духовния свят знаят как да задоволяват потребностите си. Ето защо изпълняват задачите си с удоволствие и радост - например грижата за цветята. Те са наясно, че за да постигнеш добър резултат, не е задължително да се претовариш от работа - по-важни са намерението и искреното желание.

Въплътените елементали често се измъкват от неприятните задължения и хората ги смятат за безделници, които предпочитат да се забавляват, вместо да се трудят. Работата е там, че на подсъзнателно ниво те си спомнят как са живели в царството на Природните духове и са можели да си материализират всичко необходимо (храна, дрехи, злато, подслон и т.н.) просто така, от въздуха.

Затова много от тях не се чувстват на мястото си сред забързаното ежедневие на работещите хора и започват да си проявяват бедност. Въплътените елементали, които познавам, живеят или в разкош, или в мизерия. Рядко се среща Елементал, постигнал финансова сигурност, освен ако не практикуват съзнателно изкуството на проявлението, например както е описано в книгата на Джон Рандолф Прайс "Книга за изобилието". И чудесата започват! Еле-менталите, подобно на Мъдреците, притежават магическата способност да материализират. Ако се насочи правилно, тя може да преодолее времето и физическите закони и да доведе до бързо' проявление и до истински чудеса!

Въплътените елементали имат за духовни водачи феи, елфи или леприкони. Те могат да призоват тези великодушни помощници по всяко време, достатъчно е само да изрекат наум: "Моля, помогнете ми!"

Елементалите и природата

Въплътените елементали са истински деца на природата и на нейния дух. Много им е трудно да стоят дълго време в затворени помещения. Докато за Въплътените ангели не е проблем да работят в големи сгради без прозорци, за един Елементал това е просто невъзможно. Те трябва да бъдат на чист въздух, иначе изпадат в депресия. Най-щастливи са тези, които успяват да си намерят работа на открито, например като планински водачи, гради-нари, горски пазачи или дресьори на кучета.

Ако на Въплътените елементали все пак им се налага да работят в затворени помещения, препоръчително е да потърсят работно място до прозорец, с изглед към парк или тревна площ. Освен това ще им се отрази добре, ако в офиса има много стайни растения, кристали и цветя. Положително ще им повлияят аудиозаписи с природни звуци, например пеене на птици, ромолене на дъжд, шум от морски вълни и т.н. Те биха могли да подредят върху бюрото си снимки на домашните си любимци и статуетки на феи и елфи. Ароматерапията с естествени (не синтетични) етерични масла от цветя и растения ще им помогне да поддържат връзката си с Майката Земя, когато работят на затворено. (Такива масла могат да се купят в езотеричните книжарници или в магазините за здравословни храни.)

Още едно разумно предложение за Въплътените елементали е през почивката да се разходят навън, дори в дъждовно или студено време. Те се нуждаят от свеж въздух повече от другите Земни ангели. Освен това им трябва визуален контакт с красотата на природата, затова онези, които работят в промишлени райони, където няма дървета и трева, могат просто да съзерцават облаците в небето. Природата е техният храм - там Въплътените елементали се чувстват по-близо до Бога.

Въплътеният елементал С. С. казва:

"Чувствам се освежен и ободрен навсякъде, където има дървета и вода. Сядам под някое дърво и усещам как прекрасната земна енергия навлиза през коренната ми чакра. Чувствам се в безопасност и мога да бъда себе си; нищо не нарушава покоя ми, освен нежният полъх на вятъра и песента на птиците. Ароматът на гората ми дава енергия и ме извисява по съвсем естествен начин. Когато съм навън, ми се струва, че мога да преодолея всичко. Това е пълно единение с природата в най-добрия смисъл. Топлината на Слънцето е толкова лечебна» Земята споделя своето богатство и мъдрост с мен - това е нещо много специално и го приемам за голяма чест. Забравям за всички неща от прозаичното ежедневие. Мога да се пренастроя и да намеря своя център. Това е непостижимо в гъсто населените райони, дори и на моето тайно кътче, в градината у дома. Не е същото."

Повечето Въплътени елементали, участвали в изследването, са посочили определени природни условия, при които искат да живеят, докато другите групи показват по-голяма гъвкавост в това отношение.

Почти всеки Елементал заявява:

"Искам да живея в пустинята", "Трябва да бъда близо до морето", "Харесва ми да имам къща извън града" и т.н.

Както посочих по-горе, Въплътените елементали предпочитат компанията на животните, растенията, цветята и природата пред общуването с хората. Ето какво си спомня един от тях за детството си:

"Със сигурност не бях сред най-популярните деца в училище. Обичах природата и животните - и сега ги обичам. Часове наред прекарвах под 17-те бора, посадени по границата на нашия имот. Дори ги броях всеки ден, за да се убедя, че са си на мястото. Предпочитах да си играя навън. Обичах да слушам ромона на потока и да скачам от камък на камък."

Дълбоко в себе си, Елементалите са много сърдити на хората, че се отнасят толкова грубо към Земята и нямат желание да предприемат нещо, за да я изчистят. С повече късмет, могат да срещнат весел и разбиращ приятел - може би също Въплътен елементал.

Тъй като Елементалите са избрали да се въплъ-тят, за да получат повече възможности да помагат на растителното, животинското и минералното царство, тяхната житейска мисия почти винаги е свързана с екологията или закрилата на животните. Това може да означава да образоват хората и да ги запознават с тези ценности; или да участват пряко в кампании, изследвания, опазване на природата или работа върху различни пречиствателни технологии.

Всъщност, за тях е много важно да упражняват такива професии или да се посветят на кауза, свързана с опазването на околната среда или правата на животните. Така откриват смисъл в живота. Нещо повече, Елементалите се чувстват най-добре, когато предприемат конкретни стъпки в тази насока, например рециклират вторични суровини или използват екологично чисти препарати.
Веднъж попитах една жена от тази група как вижда житейската си мисия. Нейният отговор съвпадаше с мнението на много други Елементали, които познавам и които съм интервюирала:

"Мисията ми е да уча хората как да пазят Земята и всички живи създания. Виждам колко й е трудно на нашата планета заради човешката алчност и егоизъм. Трябва да направим всичко възможно, за да спасим растенията и животните, преди да е станало твърде късно. Вече изгубихме толкова много. Грози ни голяма опасност. Времето на много от нашите по-малки братя и сестри изтича заради високомерието на хората, които се мислят за нещо повече от тях. Ако продължим да настъпваме с булдозерите и бетона, да зариваме всичко с боклуци и да унищожаваме природата, никой няма да ни благодари за пустинята, която сме оставили след себе си."

Всички Земни ангели проявяват ярки творчески способности. За Въплътените елементали е съвсем естествено да създават произведения на изкуството от природни обекти. Една Въплътена фея ми каза:

"Харесва ми да правя украшения и орнаменти от цветни пъпки, листа, шишарки, костилки и изсушени цветя. От дете правя миниатюрни жилища и обзавеждане за Малкия народ."

Пламенни защитници на природата

Тъй като Елементалите са природните ангели на Бог, не е чудно, че когато се въплътят в човешка форма, те се превръщат във фантастични защитници на животните, растенията, почвата и водите. Много от анкетираните за тази книга споделиха, че са рискували собствената си безопасност и здраве за спасението на природата.

Е. Дж. написа:

"Много се ядосвам, когато хората показват неуважение към Майката Земя и нейните създания. Ако някой изхвърли фаса си през прозореца, докато шофирам, аз спирам колата и го карам да го прибере и да го хвърли на подходящото място".

Девън (това не е истинското й име) си спомня: "През един слънчев ден седях в хубавия си офис, с огромни прозорци от пода до тавана. Съзерцавах прекрасните дървета и храсти и заоблените хълмове зад паркинга и изведнъж забелязах непознат мъж, който паркира пикапа си, за да си изяде обяда. Човекът не работеше в нашата сграда, но в това нямаше нищо лошо.

Проблемът беше, че изхвърли голяма пластмасова туба в цъфналия храст до пикапа. Когато видях това, у мен изригна някаква първобитна ярост (а аз по принцип съм тиха, спокойна и сдържана). Сграбчих колежката си за ръката и изръмжах:

- Тръгвай с мен навън!

Вероятно съм имала нужда от морална подкрепа за това, което се канех да направя. Втурнах се към пикапа, крещейки:

- Що за човек си, да си изхвърляш боклуците в тревата?!

Той само ми се ухили подигравателно. Затичах се боса по хълма, заврях се в бодливия храсталак, при което си изподрах целите крака, и измъкнах тубата. Побесняла от ярост, я метнах в пикапа през отворения прозорец и закрещях на шофьора да се маха веднага или ще извикам полиция. Автомобилът потегли бързо от паркинга, а шофьорът ме засипа с куп обидни думи, докато се отдалечаваше.

Колежката ме гледаше шокирана: от пет години работехме заедно и никога не ме беше виждала в такова състояние. После отбеляза:
- Ти си луда. Тоя можеше да извади пушка и да те застреля.

Тя беше права, разбира се, но какво от това. Не можех да позволя някой да се отнася по този начин с моя приятел - цъфналия храст - не и пред очите ми."

Памела си спомня:

"Към 19-та си година осъзнах, че съм едно цяло с природата. Докато миех прозореца, пръснах с препарата една пчела, заклещена на перваза. Изведнъж ми мина мисълта: "Какво право имам да я убивам?" Веднага я отнесох навън пред къщата, сложих я на тревата и започнах да я поливам с вода. Майка ми реши, че не съм добре, когато ме видя надвесена благоговейно над мъртвата пчела, в отчаяни опити да я съживя. Оттогава досега, не съм убивала нито едно насекомо. Неотдавна в апартамента ми се появиха мравки, но аз внимателно ги сметох с метлата и ги отнесох на улицата. После учтиво ги помолих да не се връщат повече и след седмица те спряха да влизат вътре."

Различни категории Елементали

Както отбелязах по-горе, Въплътените елементали изглеждат почти като събратята си от царството на природните духове. Те са по-големи копия на феите, елфите, джуджетата и т.н. Ето някои категории Елементали:

Феи: Джени е висока 152 см, слабичка, с хубаво личице, огромни очи и дълги коси, които падат на вълни чак до кръста й. Който я види, възкликва: "Същинска фея!" Джени наистина би могла да послужи за модел на рисунка или статуетка на фея. Освен това е мила, скромна и стеснителна. Всъщност, тя е толкова обвързана с вълшебното царство, че се занимава професионално с това - предава послания от ангелите и природните духове, като си служи с моите гадателски карти "Лечение с феите". Често съветва клиентите си да прекарват повече време сред природата, за да презаредят енергията си, и добавя: "Не забравяйте непрекъснато да общувате с ангелите и вълшебните същества - те ще ви помагат във всичко, включително в житейската ви мисия. И гледайте по-леко на живота - не се вземайте твърде на сериозно! Помолете феите да изпълнят ежедневието ви и живота ви със своето вълшебство и магия."

Самодиви, елфи и горски духчета: Иви е професионална певица и автор на песни, с чипо носле и къса тъмна коса. Ето какво разказва:

"Хората ме оприличават на елфче. Прякорите от детството ми бяха Тинкърбел (малката фея от "Питър Пан"), Вълшебните пантофки, Вълшебното копитце и Дребосъчето. На моите концерти хората често ми казват, че приличам на елф. Е, сигурно е вярно."

Еднорози: Браян (това не е истинското му име) има издадена челюст, изпъкнали скули, големи очи и изсечени черти - по нещо напомня арабски кон. Той носи свободно падащи ефирни ризи и предпочита дългата коса - като далечен спомен за буйната грива на еднорога. Ако се вгледате по-отблизо в него, ще забележите (или почувствате) красивия му спираловиден рог, който стърчи от челото. На сеанси ясновидците са му казвали, че неговите духовни водачи са еднорози. Това не го учудва, тъй като винаги е усещал някаква родствена връзка с тези удивителни създания. И наистина, Браян притежава много предмети с техни изображения. Той има характера на ловец - преследва всякакви духовни възможности и връзки и по магичен начин кара всички врати да се отварят пред него. Браян знае, че е Въплътен еднорог - преди много години неговите водачи и ангели му го съобщили.

Въплътени животни: Барбара е убедена, че е "въплътена котка". Ето какво споделя: "Винаги съм се чувствала дълбоко свързана с котките и растенията и още на 20 години косата ми придоби онзи "секси" сребрист оттенък. Имам много котки и прекрасно се разбирам с всички представители на това семейство, както и с растенията. Не съм много привързана към хората, но им помагам когато трябва, стига да не нарушават спокойствието и личното ми пространство. Винаги съм била котка. Почитам тези създания и съм убедена, че ако енергията на Вселената се въплъти в някаква форма, със сигурност ще заприлича на красива котка. Също като тях, и аз винаги мога да разбера кога някой замисля нещо лошо - при първата среща с човека знам дали има добри или лоши намерения, дори и да не предприема никакви действия. Искам да заявя на целия свят, че трябва да се уважаваме помежду си, да почитаме животните и особено Майката Земя ... всичко, което ни заобикаля."

Въплътени кристали: Не ги бъркайте с Кристалните деца, които са изключително чувствителни и имат психични способности. Въплътените кристали са души, които преди са населявали енергията на кристалите, скалите и други земни минерали. Те са дълбоко свързани с Майката Земя, с камъните и кристалите. Обичат да прекарват времето си сред природата, да се катерят по планините и са ревностни защитници на околната среда.

Житейската мисия на Въплътените елементали

Тази група се справя прекрасно в шоу-бизнеса и медиите. За тях най-добри са професиите, свързани с музика, кино, комедия, литература, публицистика, танци и йога. Тъй като са оптимисти по природа и умеят да се представят добре, те могат да бъдат прекрасни оратори. Въплътените елементали обичат да са пред публика и да обучават големи групи хора. Освен това им подхожда всякаква дейност, свързана с природата, например грижа за домашни животни, градинарство, защита на околната среда, лесовъдство.

Съвети и препоръки към Въплътените елементали

Прекарвайте много време сред природата.

Както подчертах неведнъж в тази глава, за вас е изключително важно да излизате редовно навън, независимо от времето. Ако се разпознавате в тази група, събуйте си обувките и се разхождайте по тревата всеки ден - така ще се заземявате и ще запазите връзката си с Майката Земя.

Смейте се и се забавлявайте. Елементалите, които не го правят често, изпадат в депресия. Затова всеки ден си търсете поводи да се повеселите, да се шегувате и смеете.

- Практикувайте изкуството на съзнателното проявление. Представяйте си, че сте здрави, задоволени, богати и обичани. Обръщайте се за помощ към събратята си от царството на природните духове да ви помогнат да осъществите желанията си.

- Не избухвайте. Темпераментът на природните духове е пословичен и Въплътените елементали не правят изключение. Внимавайте, когато кипнете от гняв, защото буквално взривявате бомба от нажежени емоции! Тя може да причини емоционална или физическа болка на обекта на вашата ярост. Притежавате силата на изригнал вулкан, затова ви моля да се сдържате. Освен това, тази взривоопасна енергия може да се върне като бумеранг и да нарани и вас. Ако усетите, че неволно сте хвърлили "мълния" върху някого, незабавно угасете пламъка й с помощта на природните духове.

- Пречиствайте се. Способностите ви за проявление са по-ефективни, когато мислите спокойно и енергията ви е стабилна и уравновесена. Ще се чувствате по-здрави и щастливи, ако тялото и съзнанието ви са изчистени от токсини.

- Заемете се със защита на околната среда.

Отдайте част от времето си или правете дарения за благотворителни каузи, свързани с екологията и закрилата на животните. Добросъвестно рециклирайте отпадъците и не се скъпете за безвредни почистващи препарати и екологично чисти продукти.


Дорийн Върчу "Земните ангели"

Папка: Ангели и Архангели | Посещения: 1725 | Ченълинги | Етикети: Дорийн Върчу
Контакт          3.139.107.241