Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


04:22
03.06.2023
Събота
44.200.145.223


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Ангели и Архангели


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Звездни хора

Холивудските филми и книгите, които целят сензация, изобразяват извънземните като зли и войнствено настроени. Всъщност, от тяхна гледна точка, тъкмо земните жители изглеждат агресивни и склонни към насилие - до такава степен, че мнозина са призовани да приемат човешки облик, за да се опитат да предотвратят масовото самоунищожение на човечеството. Ние наричаме тези добронамерени помощници "Звездни хора" (или просто "Звездните").

Да благодарим на Бог за Звездните хора. Те са дошли от различни физически и нефизически галактики и са заживели като земни хора, за да сеят добро там, където е най-необходимо. С характерната си благост, те помагат за намаляване на стреса, гнева и яростта, достигнали до такива нива, които биха ни довели до ядрена война. Ако Земята бъде унищожена, негативните последствия от тази катастрофа ще се разпространят в много галактики. Задачата на Звездните е да я предотвратят на всяка цена. Основният начин, по който могат да изпълнят тази благородна задача, е като проявяват доброта и уважение към другите - за да се получи нещо като "ефекта на доминото".

Всеки един ден, със спокойна усмивка Звездните изпълняват алтруистичния си дълг към хората. Онези, на които помагат, почти не ги забелязват, но те служат на доброто не за облаги или признание. За тях дългът е естествена необходимост - сякаш някаква вътрешна програма ги подтиква към действие. Не се вълнуват, че хората рядко се сещат да им благодарят.

Звездните хора винаги се оказват там, където тяхната помощ е най-необходима. Те могат да бъдат касиерки в супермаркета, пощенски раздавачи, банкови служители или сътрудници за работа с клиенти в някоя фирма. Видът и поведението им не привличат внимание. Те предпочитат да стоят "зад кулисите". Мисията им не предполага публичност, напротив - Звездните обичат да действат като "добротворци под прикритие" и биха искали да останат незабелязани.

За много от тях това е първото идване на Земята. И тъй като на тази планета има твърде много насилие - физическо и емоционално - Звездните хора често са толкова потресени, че искат да се върнат у дома. Та нали това е едно от най-неспокойните места във Вселената и тъкмо по тази причина Космическите сили са ни сложили под карантина -за да не вредим на останалите планети. Земята е опасна до такава степен, че я оприличават на тийнейджър, натъпкан със стероиди, със зареден автомат в ръце.

Тъй като много хора биха се изплашили от нахлуването на извънземни - независимо колко са доброжелателни - тези могъщи и благородни същества са избрали да приемат човешки облик, за да заживеят сред нас. Отвътре те са като всички други: прекрасни искри от Божествената светлина, сътворени от един и същ Създател. Но тъй като са живели извън пределите на Земята, външният им вид и поведение могат да се сторят странни на хората.

Звездните нямат достатъчно социален опит на Земята и често се чувстват отхвърлени от хората. Мнозина от интервюираните за тази книга споделят, че са били обект на жестоки подигравки в детството, а понякога и в зряла възраст.

По тази причина те изпитват дълбока носталгия към планетата, от която са дошли, на която са се чувствали добре и са били наясно със социалните порядки. Извънземната Линда си спомня:

"По време на пубертета често седях в градината пред къщи и се молех да пристигне летяща чиния и да ме вземе оттук, да ме отведе у дома." Подобни неща разказва и Скот: "Цял живот куфарите ми са стегнати и съм готов да тръгна за вкъщи, образно казано. Бих предпочел да работя "от другата страна" като духовен водач. Спомням си, че съм живял на друга планета, преди да дойда тук, но ме помолиха да участвам в драмата, която в момента се разиграва на Земята."

Звездните хора имат характерен физически облик, който ги отличава от останалите. Те рядко се вписват в средностатистическия ръст. Повечето мъже са високи и слаби, а жените обикновено са ниски, някои са слаби, други - закръглени. Разбира се, и тук има изключения, но като правило телата им - както и животът им - обикновено излизат от нормата.

Лицата им често са тесни и удължени, особено ако имат високи и слаби фигури. Лицата на по-дребните Звездни са закръглени. Вероятно планетата, от която идват, слага отпечатък върху специфичните им физически характеристики.

Звездните хора имат странни очи, например екзотичен цвят на ирисите, необичайна

Звездните по цял свят имат очи с необикновена форма или цвят. Често наподобяват полумесец (като преобърната буква Ц). На цвят са сиви, зелени или черно-кафяви и сякаш светят отвътре, като че ли отзад са скрити ярки лампички. Понякога имат по-светли кръгове в ирисите.

Тъй като не обичат да привличат вниманието върху себе си, те се обличат в удобни и практични дрехи, вместо да следват модните тенденции. Жените почти не се гримират и много-много не се занимават с косите си. Една Звездна, която интервюирах, ми каза, че не се старае особено да си боядисва косата и да си прави прически, въпреки че е професионална фризьорка!

Звездните хора имат парадоксален характер: от една страна, те горят от желание да помагат на другите, дори когато не ги молят за това, а от друга, изглеждат затворени и дистанцирани, дори понякога ги смятат за "хладни". Те са тук да вършат добрини, без да се налага да потъват прекалено дълбоко в чувства и емоции, които са им чужди. По-важното за тях е да изпълнят задачите си, отколкото да се въвличат в близки взаимоотношения.

Звездните хора обичат развитите технологии и обикновено са сред първите, които си купуват (или изобретяват) най-новите уреди. Колекционират най-различни интересни мобилни телефони и всякакви други свръхмодерни устройства. Част от колективната им задача е да подпомагат техническия прогрес и развитието на науката за благото на човечеството.

Интересното е, че сред Звездните няма много знаменитости, тъй като обичат да стоят зад кулисите. Един Звезден по-скоро би режисирал филм, отколкото да играе главната роля в него. И все пак, според мен Опра Уинфри и Киану Рийвс са Звездни хора с благородна мисия, които използват медиите като средство да обучават другите. Мнозина смятат, че филмът "Матрицата" с Киану Рийвс в главната роля, носи твърде своевременното предупреждение за зависимостта на човечеството от технологиите.

Много Звездни хора се чудят каква е житейската им мисия и с огромно облекчение установяват, че тя предполага просто да бъдат полезни във всякакви ситуации - с други думи, да помагат там, където са необходими. Те нямат някаква специфична "работа" или "задача", която трябва да изпълнят в живота си, а просто да направят всичко възможно да върнат усмивките по лицата на намръщените хора.

Извънземната Кет казва:

"Струва ми се, че съм изпратена тук, за да бъда на разположение на всички, които имат нужда от моята помощ. Не минава и ден, без някой да не поиска съдействие от мен под една или друга форма. Понякога е доста объркващо, защото никога не съм усещала да имам някаква "истинска" житейска мисия."

Кет с облекчение разбра, че всъщност мисията й е непрекъснато да помага и да прави добро.

Връзка с дома

Повечето Звездни се интересуват от НЛО, от живота на други планети, от космически полети и пришълци. Те харесват телевизионния сериал "Стар Трек" (в старата и новата версия), научната фантастика и всичко друго на тази тема. Вземат много присърце филми, като "Кей-Пакс" и "Мъжът, който гледаше на югоизток" , в които се разказва за пришълци в човешки тела, затворени в психиатрична клиника и диагностицирани като психично болни с халюцинации, защото разказват истината за извънземния си произход.

Като деца, Звездните разбират интуитивно всичко, свързано с духовността. Много от тях странят от традиционните религии, защото им се струват твърде догматични, в сравнение с усещането им за безкрайните измерения на Духа. Извънземната Тери казва:

"Винаги съм възприемала Бог като Космически разум, многократно превъзхождащ всичко онова, което твърди официалната църква."

Очевидно тази мъдрост е натрупвана в продължение на много животи в състояние на високо ниво на съзнание и опит.

Много Звездни хора си спомнят или вярват, че в този живот са пребивавали на борда на космичес ки кораб. Някои от интервюираните дори знаят откъде произхождат. Разбира се, такива теми обикновено не се обсъждат в "нормална" компания. Да не забравяме, че това са съвсем обикновено изглеждащи хора, които знаят, че не са от Земята. Те са наши съседи, колеги и познати, което прави разказаните от тях истории още по-удивителни. Ето някои от тях:

• Мери Кей: "С помощта на направлявана визуализация ме поведоха на пътешествие, за да намеря дома си. Исус беше мой водач. Навлязохме дълбоко навътре в Земята, после изведнъж се озовахме високо в небето. Стигнахме до една много ярка звезда, толкова блестяща, че просто ме заслепяваше. Там почувствах онази любов, която бях търсила през целия си живот. Когато попитах къде сме, незабавно чух отговор: "Сириус" ... въпреки че дотогава нито бях чувала, нито знаех нещо за тази звезда."

• Линда: "Винаги съм мислела, че идвам от Плеядите. Дори не знам как се пише тази дума. Нямам представа откъде ми е това усещане. Просто така се чувствам."

• Скот: "Знам, че последния си предишен живот съм прекарал на планета, наречена Зерон. Доколкото мога да си спомня, там се грижех за горите. Бях много висок, с доста по-голяма глава. Тази планета беше за почивка и отмора между уроците. Беше много красива - зелена и обрасла с гъста растителност. Добре си прекарвах там."

Съществата, които обитават други планети, живеят доста по-дълго от хората. Това се дължи на физиологичните особености на телата им. Освен това не им се налага да се справят със стреса, замърсяването на околната среда и токсичните храни, които задръстват с отпадъци земните ни организми. Всъщност, много Звездни имат нефизически тела на други планети, защото така е най-добре за сегашната им мисия. Но най-важната причина, поради която продължителността на живота им е по-голяма, се дължи на факта, че който живее по-дълго, научава повече неща.

Един живот на друга планета може да се равнява на три или четири живота на Земята. Затова някои Звездни избират да имат две или повече земни въплъщения, докато изпълняват мисията си. Но те си остават Звездни хора, защото душите им са съществували много по-дълго на други места в Космоса.

Когато Звездните се подложат на хипнотична регресия, понякога изплуват спомени, които не са техни собствени. Долорес Кенън, която е специалист в тази област и пише книги по темата, е направила това забележително откритие, докато е работила с клиент на име Фил. По време на сеанса, той разказал за няколко свои земни живота. После си спомнил, че е бил на планета, доста различна от Земята.

След серия от сеанси Долорес открила, че всъщност това е първият земен живот на Фил, но той "заел" спомените от минали прераждания на Земята от нещо като духовна библиотека. Те му послужили като преграда и своеобразна защита, докато се адаптирал към суровата и трудно поносима земна среда. Без тези спомени, Фил щял да се чувства твърде шокиран от насилието, съперничеството и алчността, царуващи на тази планета. Долорес е описала преживяването на Фил като извънземен във великолепната си книга "Пазителите на градината" .

Въпреки че много Звездни хора се чувстват изоставени от родните си планети, сякаш са били захвърлени тук "без право на глас", те все пак са запазили връзката си с дома. Обикновено имат извънземни като духовни водачи. Освен това са свързани с космическите си кораби с нещо като етерна нишка. Душите им често пътуват до родните планети или кораби, по време на сън или в състояние на медитация.

Работа с енергии и свръхчувствителност

Всички Земни ангели споделят, че са свръхчув-ствителни към енергиите, излъчващи се от човешки тълпи, от отделни хора или места. Но Звездните са най-склонни да изучават техники за енергийно лечение и да се занимават професионално с това. Изумително е колко много от тях работят предимно с ръцете си, независимо дали става въпрос за енергийни техники или други професии, свързани с допир, например озеленяване, конструиране, фризьорство, маникюр, масаж или на някаква поточна линия за сглобяване на части за различни неща.

Най-популярната енергийна система за лечение сред Звездните като че ли е Рейки - вероятно защото енергията Рейки идва от Плеядите като дар за земните жители. Интересно е, че за ясновидците тя изглежда като тънки ивици в цветовете на дъгата - точно така изглеждат и аурите на Звездните (това се вижда при фотографиране на аурите им).

Звездните са силно привлечени от символи, кодове, йероглифи и свещена геометрия, затова не с чудно, че приемат Рейки с лекота - тази лечебна система съдържа кодове и символи, които вибрират с различни лечебни честоти.

В края на всеки мой курс по "Ангелска терапия за напреднали" учениците се събират по групи в съответствие с Ангелските царства, към които принадлежат. Те общуват с другите свои събратя, сравняват се, търсят прилики помежду си и се свързват в общност от сродни души, с близки душевни нагласи. Аз често ги интервюирам, за да открия сходните модели на групата. По време на последния ми курс се оказа, че всички Звездни хора - до един - са Рейки Майстори!
Звездната Тери казва:

"Аз съм свръхчувствителна към енергията. Когато давам Рейки, усещам как протича и ръцете ми сами се насочват натам, накъдето трябва, за да отстранят негативните вибрации. Енергията ми се струва плътна, сякаш разтеглям дъвка."

А Звездната Нанси споделя:

"Когато лекувам, ръцете ми се загряват много силно. Мога да усетя топлината в проблемната област, когато работя върху друг човек."

Личният живот на Звездните хора

Звездните хора често се раждат в обикновени семейства. Родителите им могат изобщо да не принадлежат към никое от царствата на Земните ангели. Близките трудно приемат едно Звездно дете и в резултат, то започва да се чувства откъснато от биологичното си семейство. Звездната Кейти си спомня:

"Като дете, непрекъснато се чувствах самотна и различна, въпреки че имам петима братя и сестри."

И още нещо, на повечето планети семейните отношения и раждането са много различни от земните. Там може да е съвсем естествено децата да се създават в лаборатории - като истински "бебета в епруветка". Освен това, емоционалните връзки в земните семейства изглеждат чужди на Звездните. Затова тук ги възприемат като приятелски настроени, но и резервирани. Готови са да помогнат, но ако някой се опита да установи по-тесни връзки с тях, ще усети известна вътрешна хладина. Просто винаги ще ви се струва, че така и не успявате да създадете истинска близост с една Звездна личност. Нищо чудно - те са тук, преди всичко да изпълнят задачите си, а не да се впускат в емоционални връзки. Имат си работа за вършене, така че близките взаимоотношения не са основен приоритет за тях.

Звездният Скот казва:

"Когато осъзнах ясно, че съм извънземен, това ми помогна да приема известната си вътрешна сдържаност и дистанцията, която понякога усещам спрямо другите."

И Звездната Тери стига до подобен извод:

"Аз съм различна и мнозина не разбират това. Чувствам се като аутсайдер и самотник. Предпочитам да прекарвам повечето време насаме със себе си, вместо да общувам с много хора и да слушам за проблемите им."

Звездните хора се чувстват приети, когато общуват със себеподобни. Линда казва:

"Съпругът ми е Звезден тип като мен и затова ние сме свързани на сто процента."

Съпругът на Линда е с 12 години по-млад от нея. Струва ми се, че много Звездни жени се обвързват с по-млади мъже. Обикновено в такива случаи те заявяват: "Знам, че този човек е от моята планета." Понякога разликата във възрастта затруднява създаването на пълноценна любовна връзка. Като че ли Звездните мъже са дошли на Земята няколко години след жените.

Когато сключат брак, Звездните хора създават малко деца. Някои изобщо не се решават да станат родители. Линда споделя:

"Аз съм на 50 години и си направих хистеректомия, така че не се очертава да имам деца. Винаги съм знаела, че няма да стана майка - всъщност, този въпрос не ме интересува особено. Ако съпругът ми беше поискал деца, добре. Ако не, няма проблем. Но по някакъв начин винаги съм знаела, че няма да родя."

Звездната Тери казва, че никога не се е интересувала от така наречената "традиционна семейна динамика".

Често Звездните хора раждат с цезарово сечение. Може би на техните планети нашето естествено раждане е непознато, защото бебетата се "отглеждат" в лаборатории. Всъщност, обитателите на много галактики са андрогини, т.е. нямат ясно изразена полова принадлежност. Бебетата на извънземните не се създават чрез сексуален контакт, сперма и яйцеклетки, както е на Земята, а чрез предаване на енергии и намерение за сътворение - този метод с описан във филма "Какавидата”.

Някои Звездни са "подписали договор" да не сключват брак и да не раждат деца по време на земния си живот. Вероятно нямат никакъв опит в семейните и любовните взаимоотношения и затова дори не би им хрумнало да включват брака и децата като част от договора! Семейството би попречило на мисията им и би натрупало карма, която да ги въвлече в земните цикли на прераждане.

Освен това, има вероятност това да е първият живот на Звездното същество, в който то има ясно изразена полова принадлежност. Жените могат да се чувстват неудобно в женско тяло, а мъжете - като неугледни позьори, правещи се на мъже. И все пак, когато Звездните пристигнат на Земята и видят) щастливи двойки, хванати за ръце, може да поискат да изпитат това преживяване. Някои от тях са спо-1 собни да се реализират в брака и семейството, докато на други този тип връзка между хората непрекъснато им се изплъзва.

Справяне със земния живот

Както споменах по-горе, Звездните хора са особено чувствителни към насилието. Всички Земни ангели изпитват огромна неприязън към жестокостта и конфликтите. Но в сравнение с останалите групи, Звездните като че ли са най-отвратени от конфронтацията в каквато и да е форма. Линда споделя:

"Изобщо не понасям насилието. Не мога да търпя дори когато хората просто повишават глас. Ако някой ми се кара, обикновено се разплаквам."

Повечето Звездни хора, които интервюирах, споменаха, че не гледат, не слушат и не четат новини, защото се разстройват твърде много.

Те вярват, че на насилието най-накрая ще се сложи край, ... ако миролюбивите мъже и жени активно заявят позицията си под формата на молитва и целенасочени действия. Дотогава те ще останат иерни на избрания земен път като добронамерени мъже и жени във всички ситуации, които ни поднася ежедневието. И все пак, дълбоко вътре в себе си, те тъгуват за спокойния живот, който някога са водили па своите далечни планети.

Звездните, които са се научили да се справят със земния живот, твърдят, че много им е помогнало, когато са се свързали с други от техния вид. Не е трудно да бъдат открити по ясно изразените им физически характеристики. Освен това няма да сбъркате, ако ги потърсите край морето. Всеки интервюиран Звезден - без изключение - твърди, че изпитва непреодолима нужда да живее в близост до вода, особено до море или океан. Голям процент от водолазите, които познавам, са Звездни хора, избягали от прозаичния свят и потърсили убежище под водата.

Ето как Мери Кей обяснява връзката на Звездните хора с водата:

"Разбрах, че трябва да живея край вода, за да бъда в равновесие. Отивам там, за да почувствам мощта на тези огромни водни пространства, да видя вълните - всичко това ми презарежда батериите."

Има и още нещо, разбира се - Звездните хора често участват в групи, където се говори за НЛО и се обсъждат научно-фантастични произведения.

Ето още някои коментари от представители на тази група:

• Извънземната Линда казва: "Съветът ми към другите Звездни е следният: няма нищо лошо в това да чувствате, че не сте от Земята ... защото наистина не сте оттук. Просто приемете този факт. Вие сте специални, защото сте дошли тук да помогнете на тази планета да постигне мир. Сами сте избрали да дойдете, за да я излекувате."

• Ето и съветът на Скот: "Намерете други, които споделят възгледите ви, и приемайте с усмивка цялата тази лудост, която ви заобикаля. Учете другите на толерантност, търпение и особено на любов, защото това е единственото истинско нещо. И помнете, тук сте временно, докато си изпълните задачата!"

Житейската мисия на Звездните хора

Звездните успяват да се справят с най-различни задачи, затова често не избират някаква определена професия като житейска мисия. Вместо това, могат да се занимават с няколко неща едновременно или последователно. От тях стават прекрасни Рейки Майстори, енергийни лечители, масажисти, хиро-практици или физиотерапевти. Освен това им харесва да се реализират като учени, инженери, техници и помощен персонал. Но трябва да вярват в целите на компанията, за която работят, иначе ще се чувстват нещастни. Те са любезни, трудолюбиви и способни, но често ги смятат за резервирани или хладни. Освен това, предпочитат да стоят зад кулисите. Затова най-добре е да работят самостоятелно, вместо да бъдат нечии говорители или представители, или да са заети в офиси за работа с клиенти.

Съвети и препоръки към Звездните хора

- Знайте, че всички прояви на доброта са важни, дори и най-дребните. Като същества от звездите, вероятно се тревожите за бъдещето на Земята или се питате дали правите "достатъчно". Ще се почувствате по-добре, ако знаете, че хилядите, привидно незначителни добронамерени постъпки са огромен принос към постигането на мир на Земята.

- Потърсете други Звездни. За вас е много важно да общувате със съмишленици. Ако поддържате намерението да срещнете себеподобни, скоро ще започнете да ги привличате в живота си. Можете да се запознаете с тях в Интернет - в сайтовете и форумите, посветени на извънземните.

- Оценявайте своята уникалност. Естествените ви наклонности носят полза на много земни жители. Критериите ви за красота се основават повече върху вътрешните, отколкото върху външните характеристики - за разлика от тези на повечето хора. Ваш приоритет е най-вече изпълнението на задачите, а не създаването на лични връзки. Затова, мили Звездни хора, уважавайте своята уникалност, отстоявайте убежденията си и не погребвайте способностите си, в опит да се приспособите към другите.


Дорийн Върчу "Земните ангели"
Папка: Ангели и Архангели | Посещения: 2153 | Ченълинги | Етикети: Дорийн Върчу
Контакт          44.200.145.223