Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


03:32
20.04.2024
Събота
18.191.88.249


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Ангели и Архангели


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Как Ангелите могат да излекуват проблеми от минали животи

Точно само като поддържате намерението да излекувате вашите проблеми от минал живот, вашите ангели ще бъдат в състояние да ви помогнат.

      Като допълнение, да преминете един сеанс с един добре обучен специалист в регресия за минал живот, вашите ангели могат да ви помогнат да си спомните и освободите вашите проблеми от минал живот. Вие можете да изпълните тази цел през времето на вашето спане, или през време на медитативно състояние:

      През време на вашето спане - Преди да си легнете през нощта, умствено помолете вашите ангели да влязат във вашите сънища и ви покажат някой значителен минал живот, който се отнася към вашите проблеми на сегашния ви живот. Вие ще имате сънища отнасящи се за други времена, в които вие сте живели, и вие може да си спомните или да не си спомните тези сънища, в зависимост от подготовката на вашия несъзнателен ум да задържа емоциите. От гледище за излекуване, няма значение дали си спомняте сънищата. Това което има значение е през време на тези нощни епизоди, е че вашите ангели имат вашето разрешение да влязат и излекуват вашите затворени емоции. Вие ще имате усещането, сякаш вие сте извършили голяма работа на изчистване, през време на вашето спане. Дори вие може да се чувствате малко изтощен. Няма значение, вие ще знаете, че вие сте били ангажирани във важна работа, през време на вашето спане, която ще има силен всеобхватен излекуващ ефект.

      През време на вашата медитация - През време на вашето медитативно състояние, помолете вашите ангели , да ви покажат видение от ваши минали животи. Тогава позволете си да бъдете съсредоточен, с един отворен ум. Не се напрягайте да направите нещо да се случи. Вместо това, бъдете като един пасивен екран за филм, който получава прожекцията от ангелите.

      Вашият его-ум, може да се опита да ви убеди, че вие създавате картините които виждате във вашето умствено око. Оставете тези страхове и се съсредоточете към вашите ангели, така че вие да не прекъснете потока на информацията, която ви се изпраща.

      Когато вие гледате или отново преживявате спомените за минал живот, бъдете сигурни да поддържате едно усещане за вашите ангели. Знайте, че те бяха тук с вас, във вашите минали животи, и сега са с вас, когато вие отново преживявате старите спомени. Вашите ангели ще ви водят така че, вие можете да излекувате и изчистите всяка мъка от минал живот.

      Например, те могат да ви помолят да си представите различен „край” на вашия филм на минал живот. Така, вместо да бъдете травмиращо убити, вие измисляте една сцена, в която вие умирате спокойно във вашия сън.

      Вашият несъзнателен ум ще замени старите чувства с нови, по-спокойни емоции.

      Или вашите ангели, може да ви ръководят да простите на себе си или на други хора във вашият минал живот. Бъдете сигурни, да помолите вашите ангели, да ви помогнат да изпълните това освобождаване, ако вие намерите трудно това да простите напълно на самите вас. Ангелите ще влязат във вашата клетъчна и емоционална памет и напълно ще изчистят всякакви остатъци на отрицателни емоции от минал живот.

      Тук има запис от ангелски лечителен сеанс, с един пациент, чийто проблеми от минал живот се бяха намесили в работата на сегашния живот и финанси. Прочетете сега как ангелите му помогнаха да изчисти предишни модели на бедност, така че той да можеше да се радва повече на успеха и значението на неговата професия.

      Сам: Аз точно сега съм готов да основа моя собствена компания, на основата на творчество. Какво казват ангелите?

      Дорийн: Вие трябва да извършите този вид дейност, ангелите казват, че вие нямате друг избор, понеже това е което вие сте.

      Сам: О, да аз наистина имам една изгаряща страст!

      Дорийн: Да, ангелите ми показват, че всичко което правите и което включва артистична работа ще бъде радващо и затова има една огромна възможност за успех. Обаче, ангелите казаха, че вие имате някакъв въпрос, заслужено включващ пари. Вашето вярване, държи вашите пари на една стъпка пред вас, вместо да бъдат във ваше притежание в сегашния момент.

      Вашите ангели ви казват, че вие сте много талантлива личност, така че не е въпрос на талант.

      Сам: Добре, това се отнася до разбирането, че аз заслужавам да печеля пари, чрез моите таланти.

      Дорийн: Точно! Вие държите тази умствена енергия, която задържа парите от това да дойдат до вас. Ангелите казват, че вие имате едно очакване, че вие няма да имате достатъчно пари.

      Сам: Добре, аз осъзнавам това. Аз все още усещам на някакво ниво - аз не чувствам, че заслужавам парите да дойдат до мен.

      Дорийн: Ангелите ни молят да извършат някаква ангелска терапия, по този въпрос, точно сега, може ли? Моля, поемете много дълбок дъх и вижте един лъч от светлина идващ надолу през центъра на вашата глава, привличайки всякакъв вид стрес или тревоги и ги изкоренява. Аз бих ви помолила да потвърдите с мен: „Аз искам да отрежа всяка клетва за бедност, която може би аз съм дал в някое време на мой минал живот. Аз скъсвам тези клетви за бедност сега и те са унищожени.”

      Сам: Аз желая да отрежа всички клетви за бедност, които аз, може би съм положил в който и да е минал живот. Аз отрязвам тези клетви за бедност сега, и те са унищожени.

      Дорийн: Добре, чудесно! просто има нещо във вашият подсъзнателен ум, който вижда парите малко различно, отколкото вашите ангели биха искали вие да видите. Наистина е много важно, вие просто да виждате парите като подкрепа за прекрасната работа, за която вие сте роден да извършите, тъй като вие наистина имате намерение да донесете много радост и веселие на света, чрез тази ваша работа.

      Сам: Да, точно това е което аз възнамерявам да направя!

      Дорийн: Вие трябва да извършите тази работа, вие нямате избор, поради това силно влечение, което идва от вашата Божествена мисия в живота. Единственото нещо, за което вие имате избор, е относно вашето очакване да бъдете подкрепен, когато вие извършвате тази работа. Това вие заслужавате да получите, за това което можете да дадете.

      Сам: Да, това наистина е бил един проблем с мен, и специално когато знаем, че има други хора, които са по-зле отколкото аз съм. Също в моето възпитание, ми е давано това послание, че „бедността е свята”. Макар че, от много години, интелектуално аз усещам, че това съобщение не е вярно за мен - било е трудно да се отърся от това възприятие.

      Дорийн: Точно. Да, във вашия забележителен минал живот, който се отнася точно за този - вие сте живели в Англия и вие сте облечен като придворен шут, но вие не действате така. Нещо подобно като водевилно действие.

      Сам: Аз винаги по някакъв начин съм бил привлечен към идеята за пътуващ поет - певец.

      Дорийн: Точно! Това е което сте били! Един пътуващ поет - певец и това което сте правили в онзи живот вие е трябвало да правите. Вие ще спирате в някоя общност и извършвате вашата работа, после щяхте да намерите любезен фермер и той щеше да ви приюти за нощта. И това е начина на живот който имахте - един наистина безгрижен начин на живот.

      Но това беше сякаш, че вие бяхте приели парченца от живота в другата ръка. В този живот, ние искаме вие да приемете вашият стандарт на по-висока степен.

      Сам: Добре, аз съм готов да направя това. Мислите ли, че медитацията е отговорът?

      Дорийн: Аз мисля да бъдете съзнателен, за това основно становище - това е ключа за вас. Вашият ангел ви моли да се обърнете към Вселената и да кажете: „Хей, аз заслужавам да бъда напълно подкрепян за моята работа.” Веднъж щом сте се обърнали към Вселената, тя отговаря бързо.

      Сам: Чудесно! Добре, аз съм на тази точка, където чувствам, че съм готов. Уморен съм да правя артистични проекти за големи корпорации, аз съм готов да последвам сърцето си и създам артистични творби от душата си. Мислите ли, че сега е точното време за мен да напусна моята обикновена работа на търговия с изкуство и да отдам цялото време за моя собствен бизнес?

      Дорийн: Вие трябва да запазите вашата редовна работа, докато бъдете наистина готов да започнете тази друга работа, и да бъдете готов в стремежа си. С други думи, когато вие имате едно твърдо разбиране - това е времето. Това разбиране няма да дойде от страх, или гняв. То ще дойде от спокойствие и тиха увереност, което просто знае „Сега е времето”. След всичко, вие имате съпруга, имате сметки, и не сте пътуващ поет - музикант в този си живот. Ако бяхте сам мъж, бих казала „Започни още сега”.

      Колкото по-скоро вие умствено сте готови, толкова по-скоро ще бъдете способен да подготвите работата. Така, вие решавате кога да бъде. Това не е записано на камък. Започнете на половин работен ден, като начало.

      Сам: Аз знам, дълбоко в себе си, че моята работа ще бъде успешна. Просто зависи от мен. Просто е въпрос да преодолея „предсценичната паника”. Аз не мисля, че ще продължи твърде дълго, по-скоро за мен е да спечеля, повече увереност.

      Дорийн: Вие скоро ще станете уверен, съгласна съм.

      Вашите ангели и аз бихме искали да имате в своята работа и двама архангели, за да ви помогнат в бъдеще, във вашия избран път за кариера. Единия е Архангел Габриел, който е Архангел на връзките и артистите, както и хора които служат чрез изкуство. Габриел е женски ангел, и тя може да отвори много врати за вас. Дори и да нямате усещането, че тя ви говори, вие ще почувствате доказателствата за нейното присъствие чрез благоприятни възможности.

      Другият Архангел е Михаил, който стой на дясно до вас в този момент. Той е ангел закрилник, който е тук за да ви даде смелостта да тръгнете напред.

      Сам: Това е интересно, че изниква проблемът със смелостта, тъй като повече от всичко друго, точно сега, аз се нуждая от смелост. Аз чувствах, че енергията на Габриел сигурно е била с мен - като един посредник за артисти. Но смелостта да повярвам в себе си и да знам, че това е добре да участвам в това както и възможността да направя грешки - аз чувствам, че това е моят основен въпрос за тази година.

      Дорийн: Да, абсолютно. От края на 1998 година ние всички сме изпитали една нова енергия, която ни призовава да живеем в пълно обединение и да се освободим от неща, които не почитат нашето истинско Аз. Ако ние не се освободим от това, ние ще изпитваме все повече и повече мъка. Вие наистина трябва да извършите тази работа. Освен това прибавете отгоре на всичко и тази нова енергия от 1999 година и вие ще трябва да изоставите тази стара работа и да вървите напред.

      Сам: Да, аз определено силно чувствам това. През последната работа, която работих, правейки една търговска брошура, аз почувствах една тежест, която не съм чувствал при предишните работи. Сякаш тежестта ми казваше: „Време е да напуснеш.” И все пак аз не чувствах никакво безпокойство което да ме тласка напред. Това е по-скоро една спокойна сила.

 

Лечение с Ангелите - Дорийн Върчу

Папка: Ангели и Архангели | Посещения: 4537 | Ченълинги | Етикети: Дорийн Върчу
Контакт          18.191.88.249