Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


02:03
26.04.2024
Петък
18.222.23.119


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Пазете се от капана на Егото, наречен "специална дарба"

Когато започнете да правите психични тълкувания и да прилагате духовно лечение, вашите клиенти ще ви бъдат много благодарни. Стремете се да контролирате мислите си, така че да не попаднете в капана на егото и да повярвате, че имате "специални способности". Това убеждение ще ви постави във властта на егото, тъй като ако виждаме себе си като "специални", все едно се виждаме като отделно същество. Ако гледате на себе са като на отделно същество, вие прекъсвате връзката между своето съзнание и Източника на знания, лечение, любов и щастие. По този начин ще загубите както своето щастие, така и психичните си способности. Един добър начин да противодействате на тази тенденция е любезно да приемете комплиментите на своя клиент и след това да кажете нещо като: "Аз не съм причината за твоето изцеление, аз съм само посредник при него" или "Благодаря ти. Разбира се, не аз съм този, който те излекува; това беше Бог, които ти помогна да осъзнаеш, че винаги си бил съвършен."

В началото когато все още усъвършенствате психичните си способности, е нормално да се почувствате уплашени или застрашени. Може да се запитате: "Ами ако не се справя? или "Ами ако направя грешно психично тълкуване?" Тези страхове се коренят в убеждението на егото, че психичните способности са нещо "специално". За да се освободите от този страх, просто си напомнете, че силата идва от Бог, а не от вас. Вие не можете да сгрешите по време на психично тълкуване или духовно лечение, тъй като не правите нищо. Ако вярвате в непогрешимостта на вашия Божествен Създател, то вие никога няма да се страхувате, че информацията, която получавате, е грешна. Доверете се на Бог и автоматично ще повярвате, че сте напълно готови да бъдете проводник на Неговата лечебна сила.

В научния експеримент, за който ви разказах в една от предните глави, учените от водещи световни университети доказват, че всички хора по рождение са надарени с психични способности. Целта на всичко, което ви разказах дотук, е да ви уверя, че не трябва да притежавате някакви специални дарби или да се подлагате на някакво обучение, за да започнете да практикувате психично лечение. Трябва просто да се гмурнете и да опитате и ще откриете, че вече притежавате тези умения.

 

Дорийн Върчу - Пътят на работника на Светлината

Папка: Статии | Посещения: 1177 | Ченълинги | Етикети: Дорийн Върчу
Контакт          18.222.23.119