Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:17
01.04.2020
Сряда
3.227.252.54


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66]Статии [201]
Матрицата 5 [55]Нумерология [28]
Астрология [31]Великият преход [110]
Кармична Астрология [13]Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13]Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13]Петър Дънов [4]
Джасмухин [8]Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7]Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22]Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8]Пътят на душите [6]


Главният проблем – програмата “Отговор отвън”

Чрез цялото разнообразие от езотерични книги, окултни школи, кръжоци за развитие и т.н., на които виждащият до едно ниво човек би се зарадвал, всъщност се извършва една от най-големите и стари манипулации на Черната ложа. Защото не само духовните учения и практики, но и постройката на света в момента е рекламна – залага се на ШАРЕНОТО и ЦВЕТНОТО, на шокиращото, "НОВОТО”, което да привлече окото, да грабва хората – с цел какво? Те гледат на своя път навън, а не на своя път навътре – смени 100 окултни кръжока и практики – няма да станеш по-просветлен. Истината е, че точно затова се правят – главната цел е човек да търси пътя навън, а не да се обръща към себе си – затова е и цялата пропаганда в днешният лъскав свят – да живеещ с мислене, търсещо навън. И резултатът е налице, разбира се – в момента много хора чакат Второто пришествие на Христос, при положение, че Той не си е тръгвал оттук! Чака се някой отвън да дойде, да падне и да ни спаси още веднъж. Това няма да стане!

"Колко ободряващо е цвиленето на коня, освободен от товара си!" Дзен фраза

Толкова би ни олекнало ако спрем ДА ЧАКАМЕ и постоянно да сме в напрежение дали новата конспиративна теория ще се случи или: "Ще се окаже ли верен този ченълинг, дали утре ще има земетресение, как трябва да постъпя, кого да попитам?...” и се започва едно очакване.

Не би ли било по-правилно да не сме в напрежение и да знаем, че този свят го правим СЕГА и САМО ние – никой няма да дойде и да ни завари с оксижен липсващите ДНК нишки!

Главната внедрена програма от "Досиетата Х” – "Истината е някъде ТАМ”! ЗАБРАВЕТЕ! ИСТИНАТА Е ВЪВ ВАС И НИКОГА НЕ ВИ Е НАПУСКАЛА! Просто спрете да търсите там, където тя липсва!

"Ако не можеш да намериш истината там, където си, къде другаде смяташ да я търсиш?" Доген

Стъпка номер 1: Открийте начин да приемете надеждата в идеята, че вие правите своя свят и единствения Учител, който можете да имате – това сте ВИЕ под маска, която не искате да свалите, за да се погледнете без нея! Човешката тенденция да се избягва изправянето срещу неприятни факти (в случая – да се вземем в ръце) може да позволи на паразитиращи същества да ни използват като добичета! И точно това става! Поразителна е степента, в която сме загубили вярата в самите себе си и чакаме своя нов вожд да ни поведе! И по традиция вождът е именно вълкът, който дебне стадото от години и веднага ни дава да разберем!

Стъпка номер 2: От нас не се очаква да се харесваме! От нас не се очаква да се обичаме! Всъщност това е начин да се принизи някого: "Той обича себе си.” "Не може да обичаш себе си, трябва да си кротък и непретенциозен!” Такъв вид поведение някак си е станало прототипно за хвалене: "Баща ти е винаги толкова скромен и постоянно се принизява, обаче той обича света...” Не - той не обича света! Можем да обичаме отвън, само когато обичаме първо отвътре, защото не може да излъчваме навън това, което нямаме отвътре, а постоянно сме притискани да имаме лошо мнение за себе си, да имаме ограничена представа за себе си и по този начин да създаваме ограничено физическо и енерго-информационно преживяване! Тук мога да стигна и по-далече. Твърдя, че всяко едно анализиране и преценяване на каквото и да било служи за захранването на дадена енергийна централа и пречи за постигане на чистото съзнание, което приема и РАЗБИРА нещата, без да е нужно да се чете упътване за това какво трябва да се мисли/чувства във всяка една ситуация/миг! С какво сме бомбардирани през живота ни? С послания за ограничение! С "факта”, че не можем да направим това, начини на мислене от сорта на "Не мога, никога не бих могъл!”, със страх от преживявания, тъй като се отказваме от толкова много преживявания заради хора, които казват: "Не можеш да правиш това! Не трябва да правиш това!” Религията е бомбардирала психиката ни с: "Родени грешници!” Страхотен начин да си започнеш живота, нали?! Така че постоянно ни се втълпява това чувство за ограниченост: "Не мога. Никога не бих могъл. Страх ме е да...!” И по този начин имаме ограничена представа за себе си, което е разбира се и целта. Това ни е превърнало в едни капсулирани същества, способни да разберат всичко друго, но не и себе си и света! Трябва да е ясно, че тук не говорим за егоизъм – говорим за себе-приемане, себе-уважение, себе-достойнство, себе-утвърждаване, себе-доверие, себе-реализация! Това е форма на програмиране – да не харесваме себе си. Ако не променим това, е излишно да опитваме каквото и да е, защото ще сме енерго-информационно капсулирани.

Стъпка номер 3: Себе-анализ. Един-единствен и окончателен. Еднократен и обективен. Взима се лист и химикал и започвате с ръка на сърцето си да описвате егрегорите, на които служите и които трябва да кристализирате със собствената си воля. Огледайте се и вижте: ТОВА ЛИ Е ЖИВОТЪТ, КОЙТО НАИСТИНА ИСКАТЕ!? Тук е времето да се разкрие една очевидна тайна: слабото място на егрегора е източникът му на захранване, който може да се откаже да му служи и по този начин да СЕ прекъсне животът му. След като описът на егрегорите, на които служите, е налице (да се направи това е висш пилотаж и изисква ниво), можете да изведете и чертите от характера си, които знаете, че ви пречат и които може би обслужват егрегора ви. Бъдете обективни и честни пред себе си – това е уникален шанс, който на всичко отгоре сътворявате сами. Мит е, че късметът е независима форма на живот. Късмета си го създаваме ние, а скоро ще разберете, че той НЕ съществува под формата, която ни е внедрена като мисловен модел. Тази процедура е може би най-важната в живота ви, ако я направите истински. Това е безкрайно ценно за вас и респективно за вашия Висш Аз. Ако се нуждаете от външен наблюдател, помолете най-чистия и близък на вас човек да ви помогне безпристрастно. Това се препоръчва само в краен случай, целта е да осъществите една еднократна и окончателна среща със себе си по въпроса за себе-изясняването. Изясните ли се със себе си, вие имате точка-репер, която е фундаментална за изграждането на мост с вашия Висш Аз. Интересно за всеки един от вас ще бъде да експериментира със способността си да бъде открит със себе си, защото това е много по-трудно, отколкото да бъдеш открит с непознат или близък. Тук е мястото излишното его да си отиде. Дадете ли си сметка какво не е наред и искате да промените, започнете да работите върху тези неща. С времето вашата точка-репер ще се измести, което е неминуемо. Ще стоите все по-близо до истинското Вас или до социо-продукта за "вас”. Зависи от честността, сериозността и решителността, с която сте предприели това начинание. На някои ще се наложи да направят втори лист. Това ще е, защото не са били прями първия път. Така да бъде – това е вашият път. Веднъж изготвен, препоръчително е листът да бъде разпространен сред приятели и колеги. Това е уникален тренинг за вашето Его и неповторим метаексперимент. Не само че ще разберете много за себе си, не само че ще се превключите към по-високи егрегори, но и ще разберете как гледат другите на вас и има ли изобщо човек, който да застане до рамото ви. Едни ще ви се присмеят, други ще са във възторг и ще последват примера ви.

Трябва да сте наясно, че ще има и лош човек, който може да се възползва от вашата искреност. Едно от най-важните неща обаче е, че ако сте достатъчно напреднали, ще си дадете сметка за степента на вредата, която догматичното програмиране е нанесла у вас – това е скалата на "Загубата на Висшия Аз”. Това е моментът, в който ще разберете доколко сте запазили своя подсъзнателен ориентир и доколко програмирането ви ви води към търсенето на ментална замяна с общи правила, религиозни закони и прочее. Принципно след двегодишна възраст детето може да се учи да различава Висшия от низшия Аз. От тази възраст то може да превръща подсъзнателния избор в съзнателен. При това върху него не трябва да се оказва влияние. Най-правилно е схващането: "Върши, каквото искаш, само си давай отчет кой "аз” те ръководи в момента – низшия или Висшия”. Изхождам от примера с децата, защото те са изначално чисти и от тази постановка трябва да тръгнете – тази на двегодишен. Резултатът от догматичното възпитание – при догматично мислещия човек – в сложни ситуации искрата изчезва. Всички морални ръководства свършват с думите: "И да знаеш, че за сложни ситуации рецепти няма, затова прави, каквото знаеш”. Както казват и плеядианците: "Изборът е ваш, последиците – също.” В сложна ситуация понякога усещаме, че трябва да вземем инициативата в свои ръце. Друг път, обратното, изобщо не се досещаме какво трябва да направим. И в двата случая догматично възпитаваният човек ще направи не онова, което трябва. Защото каналът за връзка с висшия кармичен егрегор се оказва затворен и той не може да прецени етично ситуацията и да възприеме указанията на Висшия си Аз.

Независимо дали ви се струва странно или не, присмехът и неудобните ситуации, които ви очакват, са максималният вариант, който ще ви даде почти целия набор от точки.

Някой може да помисли този опит за остарял психологически метод. Търсещият, обаче, ще оцени неговата стойност, носеща положителен знак. Това е първа крачка към едно желано Ново Аз. Прави се по желание и вътрешна потребност. "Късмет” и "успех” няма нужда да бъдат пожелавани. Те се създават. Една от основните задачи на тази тема е да влизате навътре и да отхвърляте онези отвън.

"За състоянието на планетата и какво можем да направим!"

Автор Н.

Папка: Статии | Посещения: 917 | Ченълинги | Етикети: Автор Н.
Контакт          3.227.252.54