Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:51
03.02.2023
Петък
3.236.47.240


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Барбара Марчиняк


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


За пътуването на Първосъздателя

Човечеството е един експеримент. Човечеството е замислено предварително, както почти всичко друго създадено и съществуващо. Първосъздателят е започнал да експериментира със сътворението в тази вселена много отдавна, за да стигне до едно по-добро себе-познаване, себе-удовлетворение и себе-изразяване. Първосъздателят донесъл в тази вселена енергиите и същностите на живота " част от самия него " и ги надарил със своите способности. Той им дал доброволно и свободно от своите умения. Има много други вселени и много други начини да се създаде една вселена; тази тук е създадена като зона на свободната воля, където всичко трябва да е позволено.

Първосъздателят казал на тези свои части: "Вървете и създавайте и всичко създадено връщайте към мен." Съвсем проста задача, нали? С други думи Първосъздателят е искал да каже:  "Аз ще ви надаря от себе си. Вие вървете и дарявайте свободно от себе си, така че всичко, което създавате на тази вселена, да може да разбира своята същност като моя самоличност."

Тези части или продължения на Първосъздателя, които ще наричаме богове-създатели, дошли и започнали да експериментират с енергията на Първосъздателя, която съществувала в тях. Те започнали да създават своя собствена йерархия, която на свой ред създала други йерархии. Всяка следваща йерархия създавала нова йерархия, която надарявала със своята същност, за да работи за развитието на тази вселена. След време, в една от галактическите системи се зародил план за превръщането на Земята в интергалактически център за обмен на информация. Това бил невероятен план. Земята била красиво място в покрайнините на една от галактическите системи и леснодостъпна за останалите галактики. Тя била близо до много коридори - магистралите, по които енергиите пътуват в космоса.

Всички галактики се надпреварвали да бъдат индивидуално представени на тази планета. Някои от боговете-създатели били майстори на генетиката. Те можели чрез своите йерархии да свързват молекули - " частици, в които са кодирани самоличността, честотата и електрическия заряд " и по този начин да създават живот. Много от съзнателните цивилизации дали от своето ДНК, за да бъдат представени със собствен код на тази планета. Тогава майсторите на генетиката измислили различни видове, някои човешки, други животински, съчетавайки различните видове ДНК, с които съзнателните цивилизации допринесли за превръщането на Земята в този център за обмен на информация, този център на светлина, тази Жива библиотека. Замисълът за Земята бил грандиозен.

Изначалните автори на Земята били членове на Семейството на светлината, същества, свързани и работещи за една разновидност на съзнанието, наречена светлина. Светлината е информация. Семейството на светлината сътворило замисления от него информационен център; те създали едно място, където галактиките да внасят своята информация и всички да могат да участват и да предават знанията си. Земята трябвало да бъде космическа библиотека, невероятно красиво място, което да експериментира как може да се съхранява информация чрез честотите и чрез генетическия процес.

Извън структурата на времето могат да изминат 100 000 години за една година в рамките на структурата на времето, каквото вие го познавате. Тези богове-създатели не съществуват в рамките на вашето време. Няколко стотин хиляди години или един милион години за тях са нищо.

Различни енергии започнали своето съществуване. Преди може би 500 000 години на Земята имало човешки видове, които създали високоразвити цивилизации. Не говорим за цивилизациите, които вие наричате Лемурия или Атлантида; за нас тези цивилизации са съвременни. Ние говорим за древни цивилизации, погребани под ледените покривки на далечния южен континент Антарктида.

С времето започнали борби за замислената Жива библиотека на Земята. Тя изглеждала достатъчно привлекателна, за да стане нечие притежание. По време на ранната история на Земята имало космически войни за собствеността над планетата. Замисляли ли сте се някога кой притежава Земята? Тя е страхотен парцел. Смятате ли, че може да бъде оставена без собственик?

Имало е много схватки и Земята станала място на раздвоение. Някои от боговете-създатели, които имали правото да правят каквото си поискат " тъй като Земята била зона на свободна воля " дошли и превзели властта. Ние наричаме това "окупирането" на Земята. Както когато дадена фирма бъде превзета по борсов път. Тези богове-създатели окупирали Земята преди около 300 000 години - периода, който от историческа гледна точка вие наричате началото на човешката цивилизация. Това е периодът, за който днес се учи, че е поставил началото на цивилизацията. Всъщност тогава било просто началото на по-късната фаза, фазата на съвременното човечество.

Когато станала тази схватка, една група от същности след битки в космоса спечелила територията на Земята. Тези нови собственици не искали местните обитатели на Земята "хората" да знаят какво става. Без информация те щели да бъдат по-лесни за управление. Ето защо светлината е информация, а мракът е липса на информация. Тези същности победили светлината и Земята станала тяхна територия. Това ви дава нова представа за светлината, нали? Възникнала висока радиоактивност и ядрена активност и голяма част от Земята била разкъсана. Местният вид, човешките същества, били подложени на унищожение и се разпиляли.

Тези нови богове-създатели, които били новите собственици, били и майстори на генетиката. Те знаели как да създават живот и искали тази територия по свои причини. Териториите се създават и се държат от определени енергии по най-различни причини, една от които е, че всяко нещо носи съзнание.

Съзнанието непрекъснато общува. Съзнанието вибрира, или може да бъде накарано да вибрира, с определена електромагнитна честота. Електромагнитните енергии на съзнанието могат да бъдат настроени да вибрират по определен начин, за да създадат източник на храна. Точно както ябълките могат да бъдат приготвени и изядени по най-различни начини, така съзнанието може да бъде приготвено и консумирано по най-различни начини.

Някои от същностите в процеса на собствената си еволюция започнали да осъзнават, че като сътворяват живот и влагат в съществата съзнание, настройвайки честотите на различните форми на съзнание, могат да се хранят; могат да поддържат властта си. Те започнали да разбират, че така се зарежда с енергия Първосъздателя. Първосъздателят изпращал други да създадат дадена електромагнитна честота на съзнанието като хранителен източник за него.

Новите собственици на тази планета имали различни вкусове и различни предпочитания от предишните собственици. Те се хранели с хаос и страх. Тези неща ги зареждали с енергия, захранвали ги и ги задържали на власт.

Тези нови собственици, които са дошли тук преди 300 000 години, са великолепните същества, за които се говори в Библията, във вавилонските и шумерските записи и в текстовете от цял свят. Те дошли на Земята и променили човешкия вид. Променили вашето ДНК, за да можете да предавате само в един ограничен честотен пояс, чиято честота можела да ги храни и поддържа на власт.

Първите хора били великолепни същества, с 12 нишки ДНК, дадени от най-различни съзнателни цивилизации. Когато дошли новите собственици, те започнали работа в своите лаборатории и създали разновидности на тези хора с различно ДНК " молекулата с две спирали. Те взели първото ДНК на човешкия вид и го разделили. Старото ДНК останало в човешките клетки, но без да функционира; то било разделено, изключено.

Отвътре човешките клетки представляват светлинно закодирани влакна, тънки като паяжина енергийни нишки, които носят информация. Когато тези тънки нишки работят заедно като проводници, те образуват спиралите на вашето ДНК. Когато са ви променяли, са ви оставили двойната спирала. Всичко, което не било жизнено необходимо и което би могло да ви носи информация, било изключено и била оставена само двойната спирала, която ви затваря в управляеми контролируеми честоти.

Около планетата била поставена честотна бариера, нещо като електрическа бариера, която контролирала степента на измененията в честотите на хората. Както се говори, тази честотна бариера силно затруднила проникването на честотите на светлината информация. Когато светлинните честоти успявали да проникнат през контролната бариера, насреща нямало светлина, която да ги приеме. Човешкото ДНК било изключено, светлинно закодираните влакна вече не работели, така че съзидателните космически лъчи, които носели светлина, нямало къде да се включат и да се захванат.

Каква е вашата роля в тази история? Вие сте членове на Семейството на светлината. Самият факт, че четете тази книга, показва, че сте от Семейството на светлината. За някои от вас това е също като сън. Ние ви припомняме това, което вътре в себе си самите вие знаете. Ние дойдохме на тази планета, за да събудим вашата памет - да вдъхновим човешката раса чрез пояса на светлината, за да можете да започнете да си спомняте кои сте, да създавате своя собствена действителност, да промените честотата на планетата и да поискате правата над себе си и над тази територия, която ви се полага.

Ние, като Плеядианци, се връщаме назад във времето - в това, което може би може да се нарече наше минало  в качеството на представители на светлината. Ние се връщаме, за да ви предадем една честота, която всеки от вас се е съгласил да носи на тази планета, за да смени ДНК-то на променената човешка раса. Това е голяма новина. Тя може да стане водещо заглавие във всички вестници.

Изначалните автори няма да загубят тази територия. Смятате ли, че те ще се откажат толкова лесно? Изначалните автори призоваха Семейството на светлината да се намеси и да прочисти планетата, да проникне във всички един по един и да донесе светлината  като информация чрез съзидателни космически лъчи  на мястото, където тя бе изчезнала. Семейството на светлината започна своята работа тук, навлизайки в една система, лишена от светлина и от информация. Изменяйки човешките закони, тези творчески космически лъчи започнаха да проникват в телата на хората, човек по човек и после група след група. В много малки количества тези информационни честоти са се внасяли на планетата в продължение на цяла вечност. Понякога са се водели ожесточени битки, за да не се допусне светлината-информация, която винаги се опитвала да намери изражение. Изначалните автори знаели, че в космически мащаби това било урок за тях по толерантност, по проявяване на разбиране към боговете-създатели, които развалили плановете им за тази планета.

Изначалните автори се заели да осъществят свой собствен план, съвпадащ с момента, когато честотата на Земята ще бъде променена, момент, в който собствениците ще изчезнат, ако не могат да променят своята честота. Емоциите са хранителен източник. Хранителният източник на някои същества е любов и Изначалните автори смятат да пренастроят Земята на честотата на любовта. Хранителният източник на настоящите собственици - страх, тревога, хаос, глад и отчаяние, трябва да бъде премахнат.

Можете ли да се сетите кой ще премахне този хранителен източник? Вие! Като членове на Семейството на светлината вие сте бунтовници. Вие сте разрушители на установения ред и сте тук, за да преодолеете собствените си страхове и да покажете на останалите обитатели на тази планета, че няма от какво да се страхуват. Вие обичате да влизате някъде и да създавате неприятности. Вашият клон от Семейството на светлината е известен. Известни сте с това, че влизате в установени действителности и променяте честотата, като по този начин внасяте информация. Вашата задача като членове на Семейството на светлината не е да проповядвате и да печелите съмишленици. Вие просто влизате в установената действителност и действате като приемници; приемате съзидателните космически лъчи в своите тела, телата, в които живеете в качеството си на хора. Вие сте маскирани като хора и създавате условия да се състои един процес.

Вие сте програмирани и щом паметта ви започне да се събужда, ще тръгнете по заложения план, с който сте дошли тук да участвате в промяната на честотите. Ще започнете да улавяте, задържате и поддържате една определена честота и след това да я живеете. При вас отъждествяването с честотата е пълно на физическо, мисловно, емоционално и духовно ниво и самоличността ви се изразява чрез електронни пулсации. Живеейки своята честота, вие влияете на всички, навсякъде, където отидете. Именно това правите сега. Вече има много хора, които разбират своята задача, и такива, чиято памет сега започва да се събужда.

Планът за промяна на настройката на честотата за човешкия вид включва и възстановяването на вашето ДНК и на светлинно закодираните влакна. Този път замисълът е мащабен. Земята участва, по собствен начин, в еволюцията на вселената. Земята е мястото, където се случват нещата: тя е горещата точка, там където си заслужава да бъдеш. Там, където замисълът започва да разцъфтява; това, което ще се случи на Земята, ще засегне много, много светове.

Като членове на Семейството на светлината вие сте се съгласявали да дойдете на Земята много пъти, в много превъплъщения и в много различни периоди от време - да изучите връзките на нещата, да формирате характерите си и да се обучите. Необходимо бе да имате опит на Земята и да се подготвите за времето, когато ще започне промяната на честотата и всички вие ще влезете в телесна форма, за да приведете плана в действие.

Семейството на светлината навсякъде започва да се обединява. Вие всички трябва да се съсредоточите върху общото между вас, а не върху разликите. Като членове на Семейството на светлината вие внасяте информация на планетата по неутрален начин, за да подхранвате собственото си израстване. Вие трябва да правите това, тъй като вашето собствено израстване ще повлияе израстването на планетата.

Вашето ДНК ще се развие от двуспирално на такова с 12 спирали. Тези 12 спирали отговарят на енергийните центрове, наречени чакри, във и извън вашето тяло. В този момент милиони като вас по цялата планета са мобилизирани и вие сте се съгласили да носите честотата за постигането на това. Някои от вас стават безупречни и те влияят на останалите. Скоро ще започнете много ясно да разбирате кои сте вие и каква е вашата задача.

Този процес е невероятен еволюционен скок за участващите в него и той ще се разгръща на високи обороти в продължение на следващите 20 години. Вече има такива, на които са възстановени 12-те нишки ДНК, 12-те спирали. Тези 12 спирали ДНК взаимодействат една с друга в тялото и извън него. Връзката на 12-те нишки означава, че дванадесет енергийни или информационни центъра могат да започнат да функционират и да си изпращат двупосочна информация един на друг.

По принцип седем от тези центъра се намират в тялото, а останалите пет са извън него. Известни са като чакри и са настроени с въртенето на 12-те небесни тела от Слънчевата система, които познавате на този етап - дванадесетте небесни тела, които вибрират, както вие ги възприемате, в три измерения. Въртенето на тези дванадесет небесни тела носи информация: те се въртят в унисон с чакрите, които стигат до края на вселената, и в унисон със спиралите на ДНК-то във вашето тяло.

Когато човешкото ДНК започне да си възстановява формата на 12-нишкова спираловидна система и тази информация се активира, ще се получи невероятна сила. Отделни хора, по силата на това, че се събират заедно и заедно действат за постигането на това, което искат - заедно стават телепатичен приемник за енергии от целия космос и ще променят лицето на Земята.

Ние наричаме процеса на възстановяване на вашето ДНК мутация. Когато вие, като членове на Семейството на светлината, сте в състояние да приемете тази мутация в своите тела, ще можете да обедините своите 12 информационни центъра. Ще започнете да разбирате, че вие създавате своите изживявания и ще се научите как да станете съзнателни създатели. Нещо повече, ще бъдете съзнателно спомнили си кои сте вие.

Когато започнат да се отварят десетата, единадесетата и дванадесетата чакра, в живота ви ще започнат да се появяват много извънпланетни енергии. Тези енергии ще идват на тази планета, щом все повече и повече от вас започнат да задържат по-високите честоти. Десетата чакра е свързана със Слънчевата система, единадесетата - с галактиката, а дванадесетата е свързана с определено място във Вселената. Докато задържате тези честоти, ще внасяте на планетата информация, която ще удиви и шокира повечето хора по света.

Ще настъпи сливане на самоличностите, сливане на културите, навлизане на много "порядки от новия свят" и съответно голям хаос и объркване. Като членове на Семейството на светлината, вие просто трябва да наблюдавате отстрани, знаейки, че хаосът и объркването трябва да настъпят, за да разрушат системата и тя да бъде построена наново със светлина. Като членове на Семейството на светлината вие разбирате, че е в ход един еволюционен процес и тези, които могат да се справят с промяната на честотите, непременно ще  еволюират. Сега е вълнуващо да си на Земята. Това е добър план, не е ли така?

 

Барбара Марчиняк, „Вестителите на Зората – Учението на Плеядите”

Папка: Барбара Марчиняк | Посещения: 1403 | Ченълинги
Контакт          3.236.47.240