Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


01:57
29.02.2020
Събота
3.229.118.253


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66]Статии [201]
Матрицата 5 [55]Нумерология [28]
Астрология [31]Великият преход [110]
Кармична Астрология [13]Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13]Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13]Петър Дънов [4]
Джасмухин [8]Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7]Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22]Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8]Пътят на душите [6]


Храненето - Препоръчва се т.нар. вегетариански тип

Храненето - друга форма на самокапсулиране. Препоръчва се т.нар. вегетариански тип. Предпочитам да го наричам изначално, тъй като е доказано, че древните хора са се прехранвали растително и постепенно се е преминало към хищническия модел. Енергетиката на месото е слаба и вредна. Във водата и енергията на животните се е запечатал ужасът от клането при смъртта на животното. Всичко това ние го поглъщаме и е абсолютна лудост. Да не говорим какво причинява това масово клане на планетата като карма и енергетика! По-младите души, които се влияят извънредно и само от тялото и външните фактори в живота си, освирепяват от яденето на месо и не могат да седнат на масата, ако няма мръвка! Те са напълно капсулирани за духовната материя и енергия от космоса, дори само заради замърсяването с месо! Странното е, че този срив на енергията се случва в голяма степен дори и на хора, които имат духовни претенции. А сега помислете за нещо чисто логически. Дали ви звучи нормално да вкарвате мъртва тъкан в организма си?! Бихте ли опитали от мъртъв човек? Не? Защо не? Само защото е човек, а не животно ли? Каква е разликата – нали е мъртъв? Ако можем да се доверим на Матрицата V, забраната да се яде свинско от някои религиозни групи се крие във факта, че в свинското има човешки гени и то има вкус на човешко месо. Да се поддържа чиста енергетика е невъзможно, ако човек консумира мъртва материя като храна. В Агни Йога се казва за отровата, която отделят животните в момента на умъртвяване – емперил.

При консумация тя разрушава нервната система на човека. Ако се стремим към по-висша енергия и в същото време консумираме храни, които ни ограбват от тази енергия, няма да стигнем доникъде. Трябва да преоценим всяка енергия, която по навик допускаме в своето енергийно поле, особено храната, и да избягваме всичко, освен най-доброто, ако искаме енергийните ни полета да бъдат устойчиво силни. Това е много трудно за повечето от хората, защото всички са пристрастени към храната, която обичайно консумираме, а тя е ужасно отровна. Всеки от нас трябва да учи. Нужно е да си изградим по-широки представи за нещата. Ние сме духовни същества, които са дошли на този свят, за да издигнем нивото си на еволюция. Много от онова, което откриваме тук, е предназначено главно за сетивно удоволствие и за отвличане на вниманието. До голяма степен то изсмуква нашата енергия и ни води към физически упадък. Щом сме убедени, че сме създания, изградени от енергия, трябва да следваме тесния път, който минава отвъд подобни изкушения. Ние изглеждаме материални създания от плът и кръв, но всъщност сме атоми! Чиста енергия! Когато вникнем по-дълбоко в атомите, ние виждаме първо частици и след това на по-дълбоки нива частиците сякаш започват да изчезват в организирани системи от чиста енергия, които вибрират на определено ниво. Ако се отнесем към начина си на хранене от тази гледна точка, виждаме, че онова, което влагаме в телата си като храна, се отразява на вибрационното ни състояние. Определени храни повишават нашата енергия и вибрация, а други я понижават.

Истината е съвсем проста. Всяка болест е резултат на спад на вибрационната енергия и когато енергията ни спадне до определено ниво, съществуват природни сили в света, чието предназначение е да спомогнат в процесите на разлагане на нашите тела. Когато нещо умре – някое куче, блъснато от кола, или човек след продължително заболяване – клетките на тялото веднага губят своята вибрация и химическият им състав става киселинен. Това състояние на киселинност е сигнал за микробите в света – вируси, бактерии и гъбички – че е време да разложат тази мъртва тъкан. Това е тяхната работа във физическата вселена – да върнат тялото обратно на земята. Когато телата ни се лишат от енергия поради различни храни, които консумираме, ние ставаме податливи на болести. Ето принципът, по който действа това. Когато консумираме храна, тя се метаболизира и оставя отпадъчни вещества в телата ни. Тези отпадъци са или киселинни, или алкални по своята природа в зависимост от храната, която сме консумирали. Ако тя е алкална, може бързо да се изхвърли от телата ни, като се използва малко енергия. Обаче ако тези отпадъчни продукти са киселинни, те много натоварват кръвта и лимфната система, когато трябва да се елиминират, и се натрупват в органите и тъканите ни като твърди вещества – кристални форми с ниска вибрация, които създават блокировки или нарушения във вибрационните нива на клетките ни.

Колкото повече такива киселинни вторични продукти се натрупват в организма ни, толкова по-преимуществено киселинен става основният състав на тъканите. И сещате ли се какво става? Един или друг микроб се появява, усеща тази киселинна среда и си казва: "О, това тяло е готово за разложение.” Разбирате ли какво означава това? Когато един организъм умира, тялото му бързо се променя в една висококиселинна среда и бързо се изконсумира от микробите. Ако ние започнем да наподобяваме тази киселинна среда, тоест мъртвото състояние, тогава започваме да ставаме обект на атака от всякакви микроби. Всички човешки болести са резултат от подобна атака. Вредните храни могат да понижат вибрационното ни равнище до степен, в която природата е принудена да започне да връща нашите тела към земята. Ние, хората, сме преимуществено или алкални с високо енергийно състояние, или сме в киселинно състояние, което сигнализира на микробите да се стекат към нас и да бъдат готови да извършат своите разложителни процеси. Болестта е буквално загниване на някаква част на нашите тела, защото микробите наоколо ни са получили сигнал, че вече сме мъртви.

Храната, която поглъщаме, определя почти изцяло в кое от двете възможни състояния сме. Обикновено храните, които оставят киселинни отпадъци в нашите тела, са тежки, готвени, минали през много процеси, и сладки, такива като месото, брашното, пастите, алкохола, кафето и по-сладките измежду плодовете. Алкалните храни са зелени, свежи, по-живи, каквито са свежите зеленчуци и соковете от тях, зелените растения, кълновете и плодовете, каквито са авокадото, доматите, грейпфрутът и лимоните. Нещата не могат да бъдат по-прости от това. Ние сме духовни същества, които живеят в един енергиен духовен свят. Западната култура ни възпитава да мислим, че готвеното месо и силно преработената храна са полезни за нас, но сега знаем, че те създават условия на бавно разлагане, което след време води до своите негативни последици. Всички болести, които омаломощават и тормозят човечеството – артеросклерозата, инфарктът, инсултът, артритът, и особено ракът – съществуват, защото ние тровим телата си, което дава сигнал на микробите в нас, че сме готови да се разпаднем, да се освободим от енергията, да умрем. Винаги буди удивление защо някои хора, които са изложени на същите микроби, не се заразяват от дадена болест. Причината е във вътрешното състояние на тялото им и тяхната по-висока енергетика, която не може да допусне пробив. Доброто в случая е, че дори ако сме прекалено натоварили телата си и сме ги направили прекалено киселинни, така че да започне разложителен процес, ситуацията може да се обърне, ако ние подобрим начина си на хранене и преминем към алкално състояние, състояние на по-висша енергия. Живеем във време, приличащо на тъмното средновековие и всичко се свежда до необходимостта да се установят принципите на едно вибриращо високоенергийно тяло.

Предполага се хората да живеят повече от 150 години, но ние се храним по начин, който веднага ни унищожава. Навсякъде виждаме хора, които се саморазрушават пред очите ни, но това не е задължително. Легендите твърдят, че хората първо ще узнаят истинската същност на храната и каква храна трябва да консумират. Едва след това (според легендите) ние можем да отворим съзнанието си за вътрешните източници на енергия, които повишават вибрацията ни още повече. След излизането на американския документален филм за пагубното въздействие на храните в McDonald’s – "Super Size Me”, интервюираха една жена, която излиза от подобен ресторант за бързо хранене. Попитаха я дали е гледала въпросния филм. Тя отговори положително. Тогава и зададоха въпроса защо продължава да се храни с нещо, което я убива. Отговорът беше: "Аз осъзнавам тази информация, приемам я, но ПРОСТО ОБИЧАМ ХРАНАТА в McDonald’s и ще продължавам да се храня там!” Това вече е промиване на мозъка. Вашето хранене е вашето самопрограмиране – начинът, по който се храните, определя вашата енергетика, силата и целостта на вашата аура. Никаква болест не може да достигне до вас, ако сте в енергийно благосъстояние. Да не говорим, че вече няколко хиляди човека в Индия живеят единствено на слънчева светлина и вода. Проверете за феномена ХРМ. Въпреки че има много време, докато се върнем на ниво слънчево хранене като планетарно съзнание, първите стъпки трябва да направим НИЕ СЕГА. Няма кой друг и кога друг път! Сега! Ние!


"За състоянието на планетата и какво можем да направим!"

Автор Н.

Папка: Статии | Посещения: 4328 | Ченълинги | Етикети: Автор Н.
Контакт          3.229.118.253