Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


21:00
19.04.2024
Петък
18.191.216.163


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Барбара Марчиняк


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Спомени от зоната на свободната воля

Имало едно време същества, които искали да създадат нещо. За да направят това, те трябвало да влязат и много незабележимо да променят част от процеса на сътворението. Тези същества били свързани със, работели за и старателно пазели една част от съзнанието, наречена светлина. В различни моменти тези Пазители на светлината се събирали и работели заедно и пътищата им се пресичали в различни сфери на действителността. Те планирали, обсъждали варианти и определили времето, когато планът им щял да влезе в действие.

Някои членове на този светлинен екип съставили вероятностите, свързани с Първосъздателя: какво ще прави Първосъздателят, къде ще действа Първосъздателят и как ще се подхранва той. Тези същности разбирали какво може да се направи със светлината и планът им бил много внимателно подготвен. В продължение на няколкостотин хиляди години тези светлинни същества били обучавани, за да изпълнят този план. Част от плана включвала готовност за космически трус, който те очаквали рано или късно да дойде от Първосъздателя.

Били необходими много усилия и подготовка при полагането на основите в началото на обучението. Трябвало да се научат много неща, преди този план да може да бъде приложен, тъй като той бил изключително смел. Тези Пазители на светлината имали намерение да внесат светлина, или знание, в една действителност, където тази светлина не била добре дошла и нямала място. Като да си сложиш крака в обувка, която не ти става.

Тези същества имали план за подготовка за времето, когато тази светлина щяла да намери място. Тези същества сте вие и това време е сега. Времето е внимателно подбрано и всеки един от вас знае в дълбините на своята същност, че сте дошли тук с определена цел. Дошли сте тук да започнете съдбовното движение към освобождаване от всичко във вашата действителност, което ви е ограничавало до днес, което ви е обвързвало с фини нишки като стоманени въжета и ви е затваряло в рамките на постулати за вас самите и за отношенията ви с космоса.

За тези от вас, които са дошли тук да изпълнят своя план и да работят със съзнанието на светлината, вашето време е дошло. Действията ви произлизат от този момент. Трябва само да започнете да позволявате на тази енергия да влиза във вашето тяло. Трябва да започнете да вибрирате с тази енергия и да отваряте пътища за Аза, за емоционалните енергии, които са заключени във вашето физическо тяло. Когато започнете да изучавате Аза ще установите, че той има много разновидности, из които да пътувате по вътрешните магистрали или вътрешната нервна система на съзнанието.

Ще откриете, че вашето общество е много хитро измислено, така че да не ви позволява да познаете най-интимната, удовлетворяваща и вълнуваща част от себе си. Като Пазители на светлината вие ще създадете избор от действителности и ще ги предоставите на масовото съзнание на тази планета. Ще постигнете това, като най-напред го направите за себе си, като създадете вътрешен мир и вътрешна любов, приемайки себе си и всичко, което сте направили в живота си и всичко, което се е случило в него. Ще приемете и усвоите тези неща, защото ще знаете, че това са били ситуации, необходими, за да стигнете до тази последна фаза на посяване на светлината.

Тази история е древна и се съхранява във вашето тяло. Част от това, което ви напомняме и искаме от вас, е да отворите тази историческа съкровищница и да се превърнете в нейни археолози. Не се страхувайте да пътувате из пътищата на паметта си от този живот и от много други прераждания, за да можете да започнете да си създавате представа за целта на съзнанието.

Когато започнете да си представяте смисъла на своето собствено съзнание и откриете преките пътища, по които сте минавали, многото маски, които сте носили, и многото случки, в които сте участвали, ще се научите да приемате цялото си същество. Когато сте в състояние да приемете поведението, което не е било възвишено, да приемете своята сексуалност и да приемете степента, в която сте почитали или не сте почитали живота в отделните прераждания, във вашето тяло ще се отвори една чакра, която се намира около тимусовата жлеза, между четвъртата и петата чакра. Именно оттук след време ще се отвори нервната система и ще потече информацията и оттук ще започнете да възстановявате тялото си и да се движите към безусловна любов.

Докато приемате и изучавате това, в което сте участвали, ще разберете по-добре какво става на тази планета сега. Тогава ще позволите на другите да танцуват с мелодията, от която се учат най-добре в този момент. Сега на тази планета звучат доста объркани мелодии и всичко това е с определена цел. Целта е да се подсили Аза, така че да може да има пълната информация за действителността. Тогава Азът може да определи ясно пътя на душата или вашия личен път в действителността.

Първоначалният замисъл бил Земята да стане център за обмен на информация на всичките различни галактически системи. Изначалните автори не са се отказали от този замисъл. Те били членове на Семейството на светлината и някои от вас са били доста близки с тези Изначални автори. Почувствайте за миг това.

Ние искаме да събудим вашата памет. Искаме да започнете да проумявате мащабите на това, което се случва с вашия вид на тази планета, за да можете да работите спокойно, знаейки и разбирайки. Изначалните автори умеят добре да съставят различни развития и различни реалности.

Както споменахме, във вселената на свободната воля всичко е позволено от Първосъздателя. Следователно, тъй като извън вашето местонахождение времето не съществува във вида, в който го познавате, нещата са оставени сами на себе си. Затова на вас, хората, ви се струва, че на Земята отдавна не е имало космически планетарни вълнения. В по-широкия контекст на еволюцията това не е толкова отдавна, но тъй като вие сте заключени във времевата рамка на Земята, имате усещането, че е било преди много време.

Светлината дава информация, а мракът крие информацията. Така че във времената, които предстоят, ще ви бъде лесно да различите кой кой е и какво какво е, докато пътувате извън триизмерната реалност. Трябва само да различите дали едно нещо е светлина и получавате информация или пък е мрак и информацията се изкривява, изопачава или сте напълно лишени от достъп до нея.

Мракът и светлината имат един и същ създател, Първосъздателят, който е сътворил група от богове-създатели, които да разпространяват волята му. Той дал на всички тези богове-създатели свобода да образуват светове: да откриват как да създават живот, как да станат отговорни акушери на живота и как да станат родители на планетите в галактическите системи, които са създали. Процесът на научаване как да станеш добър родител е текущ и постоянен.

Боговете-създатели са взели себе си, създали са себе си и са захранили своите светове със себе си. В Египет се разказва една история за бога-създател, който мастурбирал и създал света. Богът взел себе си и направил от себе си малки самоличности, така че да може да бъде на мястото, което е създал, а не извън него.

Всички вие трябва да стигнете до тази област от паметта, която е част от боговете-създатели. Кои са тези богове? Кои са боговете, които са воювали с тези богове? Кои са боговете, които са дошли тук и са ви завладели? Част от вашата задача е да навлезете в паметта си.

Когато тези същества се върнат на Земята, много от вас ще се обърнат към тях с думите: "Да, това са прекрасни богове. Аз се чувствам великолепно с тях. Те са толкова величествени. Виж какво могат да направят." За някои от тези богове ще ви се струва, че те оправят и спасяват вашия свят. Ето, в този момент ще е лесно да пропуснете по-всеобхватната картина. Ще ви се струва, че те са дошли да спасят и да подредят вашия свят, а всъщност те просто ще изграждат една друга разновидност на авторитарно управление и контрол. Според нас, хората ще приложат система от вярвания или парадигма върху тези същности. Ще се проведе голяма рекламна кампания, за да ви бъде "продадено" присъствието на тези същности. Тази кампания е вече в ход.

Вие не сте като повечето хора на Земята, тъй като сте членове на Семейството на светлината и знаете неща, които другите не знаят. Вие може да знаете, че тези същества не са изтъкани от светлина и да го знаете до дъното на душата си. Може да ви става лошо в едно общество, което не знае това. Много хора ще започнат да боготворят тези същества, защото ще им се струва, че стават чудеса и че това е най-голямото събитие в историята на света. Ще им се струва, че на човечеството се дава една нова възможност, че настъпва една нова златна ера. Тогава ще дойде голямата изненада и хората ще разберат, че тиранията е с по-големи размери от всякога.

Целта, разбира се, е всеки човек да стане самостоятелен и планетата да се обедини. Не всеки ще осъществи промяната. Не всеки е във вибрацията, която се стреми да работи в хармония. Има такива на земята, които ще се почувстват сякаш са изпаднали в екстаз, когато открият това, което те смятат за нова власт, по-висша власт, нова парадигма, животински богове или каквото и да е било. Така че Семейството на светлината, което е проникнало на тази планета, ще създаде своя собствена планетарна сфера, своя собствена Земя.

Вие всички ще научите за властта. Кой е шефът на съществата, които са тук сега? Кой е техният Бог? Коя е тяхната власт? Тази власт се връща на Земята. Земята има какво да научи от това. Тези същества, които не са нито духовно информирани, нито силни в духовните пътища, отричат съществуването на духовна сила. Те са развили научни принципи и технологии, които разрушават законите на духовността.

Може да си мислите, че тъй като вие разбирате или вярвате в духовните сфери, съвсем естествено е всеки човек в своето развитие да приеме тази информация. Това не е така. Възможно е да станеш гениален майстор-манипулатор на материята и действителността, без да разбираш духовните връзки. Много е важно да разберете това.

Ще има такива, които ще дойдат от звездите на тази планета и ще са надарени със способности, които ще се сторят невероятни на преобладаващата част от хората на земята. Но тези същества няма да чувстват, защото няма да са свързани с никакво духовно търсене. Решението да търсиш, да събудиш духовния си Аз, разбира се, е въпрос на свободен избор за всяко същество на тази планета и за всяко същество във вселената. Не всеки ще осъзнае това.

Точно както вие на тази планета сте създали много силни личности, които не са в допир с центровете на чувствата си и които нямат връзка с емоционалното и духовното съзнание, така и в космоса съществуват много силни космически крале или космически същности, които нямат нищо общо с духовността. Това са сили с огромна мощ. Ако се изправите срещу тези сили, ще се чувствате като Давид, изправил се срещу Голиат. Ето защо за всички вас е важно да научите как да променяте своята действителност, така че да можете да танцувате между честотните вибрации или веднага да минавате на станцията, където и да е по света, която искате да изживеете.

Желанието да имате нещо, което да боготворите е в резултат на честотния контрoл над Земята. Това, към което планетата се стреми, е някой или нещо ново, което да боготвори. Това е потенциалното холографско нововъведение - нов бог, който да боготворите. Боговете-създатели, влечугите, знаят, че техният план се е задушил, така да се каже, и че съществуват намерения да се създаде нов план, нова диверсия, ново отнемане на властта. Така че, независимо от всичко друго, вслушвайте се в себе си. Вслушвайте се във вътрешното послание, което стига до вас, започнете да танцувате с него и станете приятели. Вие сте тези, които трябва сами да откриете действителността отвътре и да направлявате живота си в тази посока. Това е истинският подарък, който получавате в зоната на свободна воля.

Част от двойствеността или търсенето на равновесие в зоната на свободна воля е търпимостта към всичко, дори към тиранията. В тази зона на свободна воля всеки е надарен със способността да създаде своя собствена действителност. Въпрос на свободна воля е да оставиш някой друг да създаде тази действителност вместо теб. Повечето хора на Земята оставят други да създават и определят тяхната действителност. Чрез честотен контрол са ви принудили да търсите отговорите извън себе си. Когато се появят нови богове, вие сте готови да ги боготворите. И това продължава до безкрай. Тези, които контролират честотата по такъв начин, са се изгубили в същия водовъртеж, а вие сте тяхното огледало.

Когато започнете да живеете според собствените си представи и собствените си стремежи, всичко напълно се променя. Това се случва на много места. Така както мисълта пътува на Земята, има и магистрали, по които мисълта може да бъде насочвана в космоса. Мрежата от пътища и съзидателните космически лъчи са често от една междугалактическа система, която насочва вашата вяра към други места, където има живот. Така че дори и сега вие сте живо вдъхновение за други под формата на честота, с която се захранват други системи.

По същия начин, по който ние изтегляме от други системи енергия във вашата система, вие изпращате енергия към други системи и им влияете без да знаете това. Искаме да осъзнаете своето значение и силата, която имате да влияете на системите. Вие дори не подозирате колко сте силни и затова можете да бъдете опасни. Поели сте огромно количество от тази променяща енергия. Какво ще направите с нея? Как ще я насочите? Обичате ли себе си?

Изначалните автори се стремят към нещо много по-голямо от тази определена зона тук: те се стремят към промяна в универсалното ДНК. Те искат цялата вселена да дирижира една нова симфония на съзнанието. Те не се стремят само към възстановяването на свободния достъп до различни честоти на Земята. Тяхната игра е много по-голяма: те се стремят към преструктуриране на вибрационната честота на цялата тази вселена. Те правят това, влизайки в ключови зони, за да ги прочистят и да предизвикат спонтанно преливане. В тези най-различни центрове ще настъпи всеобщо събуждане, така че цялата вселена ще промени честотата си, когато дойде времето.

Изначалните автори защитават интересите на Първосъздателя. Първосъздателят се учи от всички съществуващи неща, защото той е всички съществуващи неща. Както вие се учите да почитате уроците, които получавате, нещата, които проявявате чрез себе си, така Първосъздателят почита всичко създадено. Първосъздателят оставя сътвореното от него да съществува и научава за собствените си способности, наблюдавайки това, на което е дал живот, точно както мъдрият родител се учи от децата си. Първосъздателят има нужда от вас да се отделяте и да му носите най-новите изобретения, за да може да трупа опит и да се развива.

Първосъздателят е насочил своята енергия към тази зона на свободна воля, защото един далечен поглед във вашето бъдеще е показал докъде ще доведе този експеримент, ако бъде оставен без надзор и грижи. Енергията може просто да излезе извън контрол и да завладее друга енергия. Има голяма вероятност след няколко стотин или хиляди години в тази универсална система да настъпи диктатура. От една точка далеч в бъдещето, този експеримент се преработва: основната му енергия се променя и преобразува. Вие представлявате част от това преобразуване, навлизайки в дълбините на земята в различни превъплъщения и пробуждайки се.

Човешката ви част е предопределила кой е добър и кой е лош и кой кой е в космическата йерархия. Написани са огромно количество книги по този въпрос и вие сте повярвали на всичко това. Изтрийте всички тези идеи. Изтрийте ги до една, включително представата за това кои мислите, че сте.

През следващите няколко години тези, които ще дойдат от небето, може да не са членове на Семейството на светлината. Те ще представляват огледало за хората на тази планета. Ние ви казахме, че вашият урок е властта - да станете сами власт за себе си и да спрете да предоставяте процеса на взимане на решенията на управляващите, на родителите или учителите или пък на боговете. Време е хората на Земята да станат владетели.

Ще се наложи хората да бъдат измамени, преди да разберат. Много от вас може да установят, че ще бъдат много разочаровани. Ще виждате неща, които другите няма да виждат; ще виждате как на тази планета настъпва масова психоза и няма да понесете това. Ще виждате как милиони хора са тръгнали към един неистински бог и това е много глупаво.

Вие започвате да усещате какво може да стане. Отговорна задача е да носиш светлината: щом тя е в твоето тяло, вече няма връщане назад. Не можете да кажете: "Напускам отбора на светлината. Вече няма да бъда считан за член на Семейството на светлината." На някои от вас може понякога да им се иска да направят това, но щом светлината вече я има, всичко е приключило.

Искаме да разберете, че космическите същества, намиращи се на и около тази планетата, които смятате за "лошите" " и с които вашите управляващи сили са се споразумели " са изправени пред същите проблеми като вас. Те са същества, които отразяват вашите вярвания и дилеми, така че да ги видите. Те са обвинявани в ужасно поведение, в извършване на мутации и похищения над човешкия род, което е предизвикало острата реакция на много от организационните членове, занимаващите се с проучвания на НЛО.

И все пак тези същества изпълняват ролята на огледало, което ви показва вашия собствен свят: с какво се примирявате и какво мълчаливо се съгласявате да правят вашите управници по целия свят. С какво вашето мълчаливо съгласие с управляващите и медиите и начинът, по който сте свикнали нещата да стават, е по-различен от кравата, осакатена от извънземна сила? Тези извънземни, които идват тук, не правят нещо по-различно от това, което собственият ви вид прави. Масите позволяват на управниците да правят каквото си искат от тяхно име, защото масите не могат да се изправят и да кажат: "Хей, не одобряваме това!" На Земята цари една щастлива ленивост. На тази планета се мисли така: "Направи го ти вместо мен. Аз не искам да поемам отговорност. Ти ще бъдеш моят правителствен служител. Ти ще бъдеш моят учител. Ти ще бъдеш моят шеф. Нека някой да ми каже какво да правя."

Тези извънземни отразяват това за вас. Спомняте ли си филма "V", който показваха по телевизията преди няколко години? Този филм ви дава представа за номерата и кроежите на някои същности, които ще дойдат от космоса; някои хора наистина ще ги боготворят и ще мислят, че те са пълновластни господари. Ние твърдим, че този сценарий ще се осъществи. Предстои сливане на човешкото съзнание с извънземното присъствие на тази планета. Продават ви го на високи обороти.

Много от вас, които сте учили и използвали собствената си преценка, ще бъдете шокирани и отвратени от глупостта и идеологическото боготворене, което останалата част от човешката раса ще показва към определени същества от космоса, които се пишат за ваши създатели, макар че нямат тела, които изглеждат като вашите. Те ще могат да правят много неща и да ви покажат много технологии. Те вероятно ще излекуват някои заболявания, за създаването на които са съдействали, научавайки вашите планетарни учени да водят клетъчна война.

Ще бъдете отвратени от обществото, защото няма да имате място в присъствието на новите богове и ще се оттеглите. Разбирате ли, че новите богове може да бъдат гущери? Това ви се струва малко странно, нали? Затегнете коланите, защото нямате представа какво ви чака. Ако ви бяхме казали всичко, което ще се случи, отдавна да сте се разбягали.

Има такива, които играят и в двата отбора, защото са агенти под прикритие. Това е доста сложно и е време да го разберете. Ние натягаме рамките на вашите парадигми и разширяваме самоличността ви, защото ви подготвяме за нещо. Ако сте подготвени, ще можете твърдо да държите на своята самоличност и да не се огънете пред това, което сте мислили, че има в космоса.

О, скъпи човешки същества, предстои ви приключение и вие можете да го доведете до успешен край. Нефизическите светове непрекъснато ви подкрепят и членовете на Семейството на светлината са около вас и с вас през цялото време. И въпреки това от вас зависи да овладеете законите, за които ви разказваме, и да ги приложите на тази планета.

Когато започнете да живеете с всичко, на което ви учим - да вярвате в самоличността, да вярвате в синхронията, да вярвате, че сте част от някакъв замисъл, тогава ще установите, че дори в голяма беда и когато всичко е срещу вас, ще сте в състояние да отхвърлите човешките закони.

Боговете-създатели имат свои създатели, в посока на които се развиват. Разликата в съзнанието между боговете-създатели и техните създатели се е появила в средата на манипулиране на световете и вселените, не непременно манипулирането на видовете. Вие, като вид, сте манипулирани в най-различни действителности. Вашата задача е да осъзнаете в колко реалности съществувате. Задачата на тези същества, които ви манипулират, е да разберат в колко светове манипулират реалностите. Боговете-създатели са жонгльори на действителности, но кой в крайна сметка, кой е този, който жонглира с техните действителности и ги е поставил чрез създаденото от тях в тези светове?

Всичко това трябва да бъде оставено. Позволете на мозъчните си клетки да се включат, без разумното ви, съзнателно мислене да се опитва да определи нещата до най-малката подробност. Това изживяване е свързано с надигането на едно чувство вътре във вас и тогава, един ден, в един момент, някой следобед, ще ви залее усещането, че знаете: съчинение от хиляда страници ще оживее във вас в рамките на пет секунди божествено вдъхновение.

 

Барбара Марчиняк, „Вестителите на Зората – Учението на Плеядите”

Папка: Барбара Марчиняк | Посещения: 1088 | Ченълинги
Контакт          18.191.216.163