Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


14:58
02.02.2023
Четвъртък
3.93.74.25


Онлайн: 6
Гости: 6
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Барбара Марчиняк


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Многоизмерното сливане

Вие печелите от участието си в събитието, наречено живот. Самото ви физическо присъствие ви надарява с изживявания и качества, които не можете да натрупате никъде другаде. Да бъдеш част от физическия живот на Земята в този определен момент и през последните 200 000 - 300 000 години е наистина невероятно събитие, защото това означава, че сте дошли на място, където царува мракът. Трябвало е да се борите, за да отворите очите си във всяко едно отношение и да изпитате радост и извисяване. Ако разгледате съвременната история, ще установите, че хората, които са водили извисяващ живот, са наистина рядкост. Следователно трябва да възродите собственото си извисяване и да убедите себе си, че можете да го направите.

От цяла вечност съществуването на Земята е борба между мрака и светлината. Някои го наричат борба между добрите и лошите, или извисяването и злото. Ние просто ще кажем, че това е едно събитие и място, където съществуват определени закони и правила и че Земята определено не е единственото съществуващо място, на което има такива предизвикателства.

Вие сте неповторими, тъй като биогенетичната структура, в която действате, има способности каквито не сте и сънували. Толкова е интересно да ви наблюдаваме как участвате в тези борби, тъй като са ви убедили, че можете да използвате само малка част от своите възможности. Всъщност вие сте велики същества, създадени по образ и подобие на боговете. И въпреки че сте надарени с такива невероятни възможности, сте били контролирани до такава степен, че тези възможности са били лишени от собственото си съществуване. Повечето хора използват само три или четири процента от способностите си. Тези, които са по-напреднали в развитието си, могат да използват 12 до 15 процента от способностите си. Какво остава на повечето хора? Къде са останалите 80 или 90 процента? Какво може да се направи с 90% от способностите? Тези 90% се пробуждат сега и древните очи ще започнат да си спомнят и да виждат какъв може да бъде Азът. Когато древните очи се отворят и вие разберете какви са истинските ви възможности, ще престанете да спорите със себе си. Ще престанете да защитавате ограниченията и ще започнете да преминавате отвъд нещата, които сте настоявали да правите, за да се задържате в някакви рамки.

В древния Египет на посветените, обучавани за жреци, били необходими много прераждания, за да отворят напълно очите си за други действителности. Те били обучавани да се прераждат в определени семейства и да не забравят кои са. Майките и бащите разбирали кого ще родят, тъй като виждали това насън. Те знаели кой ще дойде в телата им, дори преди самото зачатие. Тогава очите били много по-отворени и можели да виждат в различни действителности. Наричали се очите на Хорус, защото можели да виждат в много различни светове - света на будното състояние и света на съня, света на смъртта и света на мечтите.

Вие, които искате да отворите своите древни очи и които сте пробуждащите се господари, сте преминали през обучение в много други прераждания. Сега е време да приложите наученото в едно тяло и една система, която няма нищо общо с живота в храма - да приложите наученото в нещо, което обаче не гори от нетърпение да използва вашите способности. Вие сте бунтовници, така че вашето общество не чака с нетърпение да покажете своите дарби, както е било в древния Египет. Няма място за приложение на тези дарби в рамките на официално приетото общество. Все още не живеете по този начин. Така че ще се движите с ритъма, който тялото, душата и съзнанието ви смятат за подходящи за прилагането на дарбите ви.

Не се упреквайте, че не напредвате с темпото, което егото ви смята за подходящо. Очите на егото виждат само една част от вас. Душата или очите на Хорус, които виждат вас, имат съвсем различен поглед за това кое е подходящо. Знаейки своите нужди, своето състояние и своята програма, ще действате с темпо, което ще ви поддържа в добро състояние. Психиатриите са пълни с хора, които са отворили древните си очи и не са могли да разберат или да си обяснят какво става; те не могат да намерят своя дом. Ако няма къде да се включи, финото равновесие на нервната система излиза от строя.

Вие бързо развивате своите нервни системи и има начин да го усетите. От време на време можете да уловите пулсациите, които ви извеждат от физическата действителност такава, каквато я познавате - извеждат ви от честотата, представляваща триизмерната самоличност. Тогава можете да преминете в друга вибрация и да видите, да почувствате и усетите, че става нещо необичайно, нещо необикновено. Точно тогава се появява и отричането, защото логическото мислене не може да обясни какво става и не може да го разбере, затова вие отричате изживяването или блокирате спомена за него.

Най-добре е, ако останете  интуитивно отворени - ако разчитате на това, което чувствате, и дори то да не изглежда логично, действайте с вяра. Нетърпеливостта е капан за много от вас, тъй като усещате, че трябва да се движите нанякъде. Не отричайте качествата на костенурката, която се движи много бавно, спира, за да се прибере и обмисли, близо е до земята и вижда много добре.

Когато искате да настъпи ускорение в това отваряне на древните очи, заявете своята отдаденост. Мисленето Е. Мисленето създава. Ако искате именно вашето мислене да премине към ускорение с най-голямото израстване и способности, това и ще направите. Когато се съмнявате, съмнението също е мисъл и то също създава. Когато се появи съмнение, то спира процеса на разрастване, тъй като отричате естеството на това, което ви се случва.

Вие сте в десетилетието, което ние наричаме "безименното десетилетие": 90-те години на XX век. Сега ще започнат да се случват най-големите събития на Земята. Много от тях вече се случват, но са затворени в малки отделения на управляващите среди. Управляващите среди надрастват собствения си инструментариум и не могат вече да живеят в неговите рамки, тъй като той не отразява действителността така както тя всъщност се развива.

Ние искаме тези от вас, които идват от древността - които са пробуждащите се господари - когато се пробудят да могат да виждат с древните очи и да събудят нещо, което знаят,  което си спомнят, което е дълбоко във вас. Ще трябва да вярвате в себе си и да разчитате на себе си. Ще трябва да можете да виждате, да разбирате това, което виждате, и да обяснявате на останалите по-широкия смисъл. Ще стигнете до разбиране, до огромно преливане на съзнанието, което ще ви накара да разберете кои винаги сте били.

Зависи от вас и само от вас да отворите ключалките и да си позволите да се движите напред. Вече говорихме за вашите вярвания и за значението на мисленето. Отново и отново подчертаваме, че вие сте резултат от мисленето, че мисленето е и че това е естеството на разбирането, манипулирането и работата във вашия свят. Когато започнете да отнемате този процес от ума и го предоставите на тялото си, когато започнете да се отдавате на този тип живот, тогава древните очи наистина ще започнат да виждат.

Когато започнете да разглеждате историята на душата си, вашата самоличност в това определено тяло " Аза " може да ви се стори много незначителна. Имали сте великолепна същност, изразявана на тази планета от много древни времена, и в момента тук се случват много повече неща от това, което можете да възприемете. Сякаш съществуването е книга, дебела един метър, а хората на тази планета сте на първите няколко страници при събуждането на Новата ера. Ще прочетете цялата тази книга по време на своите прераждания.

Докато обработвате цялата тази информация, историята ще залее съзнанието ви и ще започнете да премахвате границите на това, което смятате за място на съществуване и произход за вас и вашата планета. Когато започнете да разделяте на съставни части вашата самоличност ценете, обичайте и почитайте най-различните самоличности, които представлявате и не приемайте, че някоя от тях е незначителна. Почитайте всяка една от тях, независимо от това дали берете ягоди на полето, или събирате угарки по ъглите. Позволете на тази част от себе си, която носи изначалния огън, да се изразява чрез вас. Вие можете да бъдете собствения си Аз. Тогава, когато всеобхватната енергия иска да използва вашия физически носител като част от плана за промяна на действителността, Аза няма да бъде унищожен. Вместо това той намира своето място - тоест става многоизмерен, става подвижен.

Всички вие знаете, че сте тук в период от време, който е доста наситен. Ерата, за която се е писало, шушукало и говорело, вече е тук. Това е ерата, когато човечеството физически се променя пред очите ви и буквално се превръща в нещо, което не е било до скоро. В какво се превръщат човешките същества? Много е просто: човешките същества се превръщат в многоизмерни същества.

Това е страхотна дума и страхотно понятие. Но то ще ви стане близко и познато като да си завържете обувките. Многоизмерните хора са тези, които съзнателно съществуват на много различни места едновременно. Хората се променят или развиват в същества, които имат способността да преминават от станция на станция и да виждат величието в това кои са - те знаят, че не свършват там, където кожата им свършва. Човешките същества не стигат само дотам, където свършва аурата или етерното тяло; те съществуват в много различни действителности.

Това е ерата на многоизмерния Аз: Азът който може да се движи с разбиране в много различни действителности; Азът, който може след време да се разпадне и изчезне; Азът, който може да премине в четириизмерно съзнание - възприемащият, не мислещия Аз. Сега е ерата на Аза, който разбира, че мислещата част от вас е много важна, но не тя е водачът на физическото тяло; тя трябва да бъде съветник.

Интуицията е пътят, който ви съветваме да изградите, за да стигнете до един брак на съзнанието. Това е брак на мъжкото начало, което е логично, с женското начало, което е емоционално. Този брак ги събира в едно.

Време е да действате. Вие сте на много важен етап и е време за огромна промяна, огромен скок, едно отказване, освобождаване и отпускане. Време е да позволите напълно на светлината и духа да ви водят във вашето съществуване и е време да станете едно с многоизмерните страни на Аза и с частите от себе си, които нямате представа, че съществуват. Тези страни на Аза наистина съществуват. Те са свързани с вас и използват вас, стандартния носител на душата ви, като средство за пренасяне на светлината в тази вселена, в този момент.

Тези от нашата група, които съставяха вероятностите на Първосъздателя, бяха прави в повечето от своите очаквания и пътувания във времето. Наистина Първосъздателят изпраща промяна във вибрацията в тази сфера на съществуване, в тази зона на свободна воля за съзнанието. Сега събитията се развиват тук, на Земята. Започват тук, в този ъгъл на вашата галактика, в покрайнините, в този край на вселената.

Това е огромен експеримент и всички вие сте дошли да участвате в него с голямо вълнение и голям копнеж. Бъдете смели. Не можем да подчертаем това достатъчно силно: бъдете смели. Следвайте вътрешния си глас и вярвайте в себе си. Привлечете енергията във вашите физически тела и я използвайте. Отречете законите на човечеството, защото именно затова сте тук. Вие сте бунтовници и ние също сме бунтовници.

Има такива, които не могат да минат по този маршрут на съзнанието и в това няма нищо лошо. Този път, по който направляваме вашето съзнание, не е лесен. Той ще ви даде награди, към които душата ви се стреми, макар че наградите могат да дойдат след битки. Вие си проправяте път в съзнанието и ще стигнете до едно място, където се отваря невероятна панорама и имате съвсем нови възможности за пътуване в и извън тази планета. Хората, свързани с вас, ще открият, че и за тях се откриват нови възможности. Цялото съзнание, събрано на тази планета в този момент, ще запали искрата на еволюцията, която ще промени структурата на вселената. Мислете мащабно. Мислете наистина мащабно и го направете.

Кои са тези многоизмерни Азове? Много пъти са ви карали да вярвате, че има други части от вас, които са много по-разумни и които знаят много повече от вас самите. До известна степен това е било вярно и все още е вярно донякъде. Но ще откриете, че тъй като вие сте стандартният носител на душата си, ще започнете да задействате данните, които се съхраняват в тялото ви и носят цялата ви история.

Как ще разберете, когато тези други страни на Аза започнат да се показват? Това може да е много незабележимо или може да е като внезапен удар по главата. Просто зависи от Аза. Може един ден да си седите и внезапно, след едно затваряне на очите да установите, че се намирате в съвсем друга стая. Точно това е като внезапен удар по главата. По-незабележимо става, когато например се разхождате по улицата, погледнете към някаква витрина и изведнъж някой манекен за дрехи или снимка или дума пробуди нещо във вас; за момент се отнасяте и виждате съвсем ясно друга своя самоличност - съществуваща по същото време като вас самите.

Ще започнете да откривате свои страни, които съществуват нефизически, или части от Аза, които съществуват като работещи в космоса същества, и те са истински космически същества. Душата ще се пробуди. Тя ще познае всяка своя страна и всяка страна от същността на душата ще опознае цялата душа изведнъж.

Изведнъж ще разберете всички действителности, когато се научите да се движите с вибрационната честота и да ставате четириизмерни. Ще развиете тази способност като най-напред постигнете равновесие с три или четири действителности, след това с пет или шест и така нататък. Ще пробудите способностите на Първосъздателя и ще станете своя Първосъздател. Целта на вашия Първосъздател, създавайки тази вселена и всички останали вселени, била да развие себе си до такава степен и да отвори толкова многоизмерни канали за информация, че той - чиято същност е във всички неща, които познавате - да може да види себе си във всички неща, да види всяко събитие, в което всички неща участват, и да осмисли това без да полудее.

Вие развивате тази способност в себе си. В общи линии тази част от пътя, през която в момента минавате, е най-трудната, защото се съмнявате и се чудите дали в действителност това е истина. Тялото ви казва едно, а съзнанието друго. Тялото ви казва едно нещо, а обществото друго. Знанието е израстване, а това е знание за това, което се пробужда във вас.

Трябва да сте отдадени през цялото време. Когато тези дарби и способности се превърнат в първостепенни изживявания за вас, трябва да се научите да работите с тях независимо от всичко. Започнете да осъзнавате, че вие сте направлявани от божествени сили и че всички събития са привлечени към вас за вашето извисяване, независимо от хаоса, който на пръв поглед предизвикват в живота ви. В крайна сметка тези събития ще ви направят по-богати. Сега ситуацията е такава сякаш някой хвърля варели със злато в задния ви двор, а вие казвате: "Ей, по дяволите, златото разваля тревата." Мислите си, че градината ви не е толкова хубава както преди, тъй като цялото това злато е затрупало растенията в нея.

Винаги, когато имате някакво изживяване, научете се да участвате в него; бъдете пълноценен участник във вашето физическо тяло. Наслаждавайте му се, забавлявайте си и се научете как спонтанно да наблюдавате вашите изживявания, влиянието на вашите изживявания върху другите хора и върху вас самите и резултатите, които получавате от всичките си изживявания. Тогава, винаги когато се случи нещо невероятно, ще можете да си кажете: "Ето, отново се случва. Какво мога да науча от това?"

Ако нямате такива изживявания, започнете да фантазирате, поемете живота си в свои ръце и действайте сякаш можете да контролирате и движите някое от тези изживявания следващия път, когато се промъкне до вас. Можете да правите това по същия начин, по който сте се научили да се будите по средата на някакъв сън и да го контролирате така, че да не ви преследват главорези, или да накарате звънеца да удари, точно когато предстои да ви изпитат. Трябва като индивиди и като вид да развиете това вярване или решимост във всички изживявания от живота.

На тази планета предстои сливане на вашите Азове. Тези Азове, които ще се срещнат, идват от цялата вселена. Има Азове, които ви ужасяват, само когато помислите за тях, и Азове, които щом погледнете, ви докарват до инфарктно състояние. Това са Азове, които сте вие.

Сега Земята преживява едно ново начало. Вие преживявате едно ново начало, защото сте част от Земята и не можете да се отделите от тази система. Земята се преобразява и ще поеме ролята на домино за вашата Слънчева система. Тя ще може да слее множеството светове в един, да бъде достатъчно стабилна, за да позволи на всички тези светове да съществуват и да преведе изживяването. Това предстои на Земята. Така че, разбира се, на всички вас предстои същото.

Триизмерният свят е тръгнал към катастрофа на измеренията - не катастрофа на световете, а катастрофа на измеренията. Много измерения ще се сблъскат едно в друго. Някои от тях може да изглеждат ужасяващи и много страшни. Проверката, новото начало (а едно ново начало винаги означава да минеш през една друга действителност, да я завладееш и да я преобразиш)  трябва да бъде премината с тези енергии и същности, които изглеждат изключително принадлежащи на мрака, и трябва да разберете, че те ще се слеят с вас, защото те са вас. Те са част от вашия многоизмерен Аз, а вие сте стандартния носител и вие сте светлина. Мракът ще дойде при светлината. Опитайте се да осъзнаете тези неща, когато се занимавате с тях. Ако се колебаете за нещо, не го правете. Бъдете осъзнати.

Ние определяме светлината като издигане, разпространяване и споделяне на информация. Мракът контролира и крие информацията. Помислете за това и го почувствайте. Дошли сте тук, програмирани да носите светлина и да предизвикате мащабно преобразяване на планетата. Дошли сте, за да бъдете стандартния носител на душата си, тази част от вашата душа, която ще ви води. Тази част от душата ви казва: "Аз определям ритъма тук и този ритъм е светлина и информация; край на живота в мрак."

Замисляли ли сте се някога, че има части от вас, които са в мрака и не знаят как да открият светлината освен чрез вас? Те също искат светлина. Те искат разрешения и отговори. Това, което може би чувствате, не са непременно намеренията на тъмната сила, а по-скоро емоционалната нагласа на тъмната сила - страхът, който вибрира поради липса на информация. Частите от вас, които са неинформирани, ще се обърнат към вас, за да се информират. Как да ги информирате? Вие давате светлина; вие споделяте светлината. Вие казвате: "Искам всичките ми други Аз да дойдат с мен на това пътуване, за да получат и те светлина." Съвсем просто е.

Една битка между мрака и светлината изобщо не е във ваша полза. Това е част от разделянето, което непрекъснато ви смущава. Всъщност има просто страни на душата, които приемат различни превъплъщения в противоречие със себе си. Вие сте в борба със себе си. Борбата на светлината с мрака и на доброто със злото е само между части от вас самите. Тези части са многоизмерни продължения или въплъщения на същия сбор от енергии, от който вие като индивид сте част. Когато не разбирате нещо, вие се страхувате от него. Като отделни форми на съзнанието, които са част от играта на Първосъздателя, вие сте в една система, съставена от двойнствености. Първосъздателят е съставил тази система от елементите на свободната воля, така че свободната воля може да доведе до хаос и след това до пренареждане на енергията и осъществяване на Създателя във всички неща.

При наличието на свободна воля всички неща са разрешени и се появяват противоречия. Тези противоречия разделят Аза, точно както Първосъздателят е във всички неща и позволява всички неща. Нещата, които срещате и от които се страхувате, сте вие. Така че, когато се съсредоточите върху историята за доброто и злото и искате да я разберете, трябва просто да осъзнаете, че играете на топка с една друга страна от себе си, която ви позволява тази игра от своя гледна точка.

Така нареченото зло е от голямо значение. Вие го осъждате просто защото изглежда лошо. Като членове на Семейството на светлината, когато съществувате на други места, вие преминавате в различни страни от себе си и изпълнявате ролите до съвършенство. Когато сте дошли тук, сте влезли в плътността на тази планета и сте заработили с двойната спирала, която съществува едва-едва, така че сте забравили много неща. Сега, когато се пробуждате и осъзнавате какво може да излезе от вас, започвате да мислите, че вие сте собствения си враг.

Като членове на Семейството на светлината, имате достъп до огромно количество разбиране, каквото другите нямат. Дошли сте тук с него, припомняме ви за него и сега се учите и го приемате. Част от вашата задача е да позволите на себе си да се слеете със своите Аз, които изглеждат ваши врагове и отделени от вас. Тези Аз са в най-различни форми на съществуване. Задачата ви е също така да носите честотата на любовта, която е честотата на творчеството, и светлината, която е честотата на информацията, в цялата си сборна душа. Събрали сте се като една душа, за да трупате изживявания и да обогатявате Първосъздателя. Когато се разделите, вие действате със свободна воля както решите, без критика, за да можете да съберете съответната информация и да стигнете до единство.

Противоречието добро - зло е нещо, което може да ви зароби, ако не го преодолеете. Вие сте сбор от едно невероятно богатство от личности, които намират въплъщение в много различни системи на действителността. Като членове на Семейството на светлината, вие идвате в тази действителност, за да носите информация и го правите в много различни системи. Има ваши разновидности, които правят същото в обществата на гущерите, насекомите или птиците. Вие сте сбор от личности. Като членове на Семейството на светлината изживяването на вашите превъплъщения включва и форми, различни от човешката.

Обща характерна черта на членовете на Семейството на светлината е тяхното участие в много разновидности на сетивната или сложносъставната действителност. Много от формите, в които сте избрали да се превъплътите, ще ви се сторят доста чужди и доста страшни и въпреки това именно така сте развили душата си. Вие не намирате въплъщение само в един вид, вие сте пътници. Така както сега сте маскирани като хора, може да бъдете маскирани като гущери или като нещо друго. Правите това, за да можете да обедините себе си и да разберете същността на Първосъздателя, чрез най-различни видове, които на пръв поглед нямат нищо общо.

Като членове на Семейството на светлината вие знаете тайните от кухнята. Вие идвате като посланици, за да слеете действителностите и да ги направите вътрешно по-информирани, така че всички, свързани с тях, да се освободят от страха и да станат свободни. Част от вашата работа е да се срещнете с другите си Азове, да се слеете с тях и да усетите какво означава това. В идеалния вариант ще станете пътници с много измерения и ще можете да черпите сили от тялото си. Може да работите на полето или пък в градината, да си говорите с някого или да берете ягоди и изведнъж долавяте нещо - звук. Извинявате се и казвате: "Викат ме. Ще се върна по-късно." Отивате, сядате и оставяте настоящия си земен Аз да си тръгне. След това с възприемащо съзнание отвеждате този Аз там, където има нужда от него, за да допринесе за способностите на Семейството на светлината в тази действителност. Ще разберете.

Всички вие ще станете играчи с много измерения. Няма да ви се струва странно, когато някой от вас се извини на останалите, защото е чул звука и е бил повикан. Ще пътувате с възприемащо съзнание и Азът ви ще се забавлява. Няма да има нужда да четете книги или да слушате касети, или да ходите на кино, защото ще изживявате тези неща. Когато внесете способностите на Семейството на светлината на тази планета, някои други няма да искат да сте тук, защото няма да сте в съответствие с техните богове.

Не всеки иска да бъде свободен. Вие като членове на Семейството на светлината ще създадете една нова земя, която ще бъде свободна. Тези, които не искат да бъдат свободни, също ще имат своя земя. Ще има разцепване и момент на раздяла. Членовете на Семейството на светлината знаят, че няма смисъл нещата да стават със сила. Просто трябва да работите заедно в хармония, да се поддържате и да се търсите, така че да усетите подкрепата за това, което правите, защото някои от нещата, които ще извършвате, ще са много страшни.

Всеки от вас доброволно е дошъл тук в това време, за да носи една определена честота. Сега честотата е светлина, но с времето ще се научите да носите честотата на любовта. По-голямата част от вас нямат представа каква би могла да бъде честотата на любовта. Говорите за любов и светлина, но не разбирате многото посоки, в които те водят, и истинското им значение. Светлината е информация; любовта е съзидателност. Трябва да станете информирани, преди да започнете да сътворявате. Разбирате ли това?

В процеса на израстване и навлизане в тези по-висши сфери на познание ще пробиете през това, което усещате като бетонни плочи - пластове във вас, които са ви дърпали надолу. Замислете се за тази честота, която е ограничавала експерименталния човешки род като радиостанция. Експерименталният човешки род е стоял на една и съща радиостанция 300 000 години. Все същите стари песни! Експерименталният човешки род не е можел да завърти копчето и да послуша някоя друга програма, така че предаванията продължавали на същата честота. Това създало карантина - запечатване на тази планета.

Съзидателните космически лъчи изпратени от Първосъздателя и Изначалните автори, пробиват този честотен щит. Те обстрелват Земята. Но те имат нужда от някой, който да ги приема. Без приемник тези съзидателни космически лъчи ще създадат хаос и объркване. Вие като членове на Семейството на светлината сте дошли в тази система, за да приемете тези лъчи на познанието. След това можете да разпространите познанието, новия начин на живот и новата честота към останалата част от населението, за да промените цялата планета.

Като членове на Семейството на светлината вие сте тук, за да установите честотата и да позволите на процеса на промяната да се развие във вашите тела, за да го предоставите на планетата. Вие изживявате този процес, а след това го предавате на планетата. Какво означава това? Това означава, че в крайна сметка вашата действителност ще се промени и вашите отношения с действителността ще се променят. Вие ще престанете да бъдете вие, такива каквито се познавате, и ще станете по-свързани с всички останали Вие-та, които желаят да направят същия скок в съзнанието, като Това Вие!

Този процес включва срещата, сливането и използването на многоизмерния Аз. Докато се стремите към по-висше познание, ще разберете, че не сте сами и че има множество Азове; предизвикваме ви да разберете това. Не може да има стремеж към по-висше познание без преминаване през многоизмерния Аз. Това означава да осъзнаете напълно и да изживеете, да се срещнете и да се слеете с един сборен разум, съществуващ в непрекъснато разширяващото се сега, отвъд времето и пространството.

Повярвайте ни, когато ви казваме, че вие като членове на Семейството на светлината сте направили подробно проучване на историческата манипулация, която е била и е в ход на тази планета, точно както някой изпратен по разпределение дълго време се обучава преди да стане специалист. Всеки от вас е бил обучен и имате познанието вътре в себе си. Нашата роля е да изсвирим настройващите тонове и да задействаме вашето съзнание, за да можете сами да продължите и да изкарате мелодията или песента, или танца, за които сте подготвяни. Вашето познание е вътре във вас и съгласявайки се да го откриете, то ще се събужда от все по-дълбоки и по-дълбоки нива. Тези от вас, които се съгласят да участват в процеса, ще си осигурят достатъчно от всички неща. Тези, които не се откажат, защото ги е страх, ще бъдат изключително надарени с познания.

Ще ви кажем много откровено, че страхът винаги ще играе роля във вашия еволюционен процес, така че свикнете с него. Не приемайте, че страхът е лош. Когато се поддадете на страховете си и си позволите да им вярвате, трябва да преминете през пълния им кръг и да изживеете всичко, за да усетите, че можете да ги преодолеете. Повярвайте си: "Ще преобразя този страх. Ще разбера, че той е част от замисъла. Ще разбера, че той може да ми служи." Помнете, че вашата сила и вашата способност да създавате действителности чрез волята си свършват там, където започва страхът ви. И ще ви кажем - животът е среща със страха. Започнете да се вглеждате в събитията от своя живот и вижте как ги създавате. Разберете, че винаги ги създавате, за да ви служат. Вие сте обучени за това. Вие сте програмирани за това.

 

Барбара Марчиняк, „Вестителите на Зората – Учението на Плеядите”

Папка: Барбара Марчиняк | Посещения: 1205 | Ченълинги
Контакт          3.93.74.25