Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


21:25
19.04.2024
Петък
18.218.127.141


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Барбара Марчиняк


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Отвъд абсолютната тирания

Абсолютната тирания в едно общество не е управлението с военна диктатура. Това е управлението чрез психологическо манипулиране на съзнанието, като действителността се дефинира така, че тези, които живеят в нея, дори не осъзнават, че са в затвор. Те дори не осъзнават, че има нещо отвъд това, в което съществуват. Ние представляваме това, което е отвъд онова, което са ви учили, че съществува. Това е мястото, където понякога се осмелявате да пристъпите и където искаме да живеете; това е отвъд там, където обществото ви е казало, че можете да живеете.

Управлявани сте като овце в кошара от тези, които си мислят, че ви притежават - като се почне от правителствата, мине се през Отбора за световно управление и се стигне до тези в космоса. Лишили са ви от познание чрез контрол на честотата. Мислете за честотата като за индивидуално излъчване и приемане, чрез което се настройвате на станция по ваш избор. Това е излъчването на вълни носителки на интелект. Обхватът на честотата е неограничен и обхватът на интелекта, който се разпространява, също е неограничен.

Контролът на честотата ограничава броя на станциите, които можете да хванете. Като членове на Семейството на светлината трябва да установите нови честоти чрез статичен хаос и да ги внесете в физическата сфера. Обхватът на достъп на тази планета до най-различни честоти е бил дълго време съвсем минимален, поради много неща, които вие на всяка цена трябва да разберете. Докато учите своята собствена история и откривате моделите на неефективно поведение, които трябва да разбиете и промените, планетата пулсира в свои собствени модели на поведение. Предстои ви да повторите историята като планета по особено драматичен начин.

Дошли сте да промените и отстраните честотата на ограниченията и да внесете честотата на информацията. Когато сте информирани, преодолявате необходимостта да изпитвате страх. Когато се чувствате неинформирани и под контрол, не разбирате по-широката картина. Всеки от вас е дошъл да събуди нещо в себе си, в закодираната програма на своето съществуване - на своето ДНК - и вие отговаряте на това. Именно затова сте в процес на търсене във всички посоки на живота.

Вие и много други сте започнали процеса на промяна на тази планета. Променяйки се по електромагнитен път, вие изменяте честотата си или сигнала, който излъчвате. В крайна сметка ще надраснете честотата, която ви дърпа надолу и непрекъснато ви обстрелва с хаос и объркване. Когато я измените, когато носите и поддържате своя собствена честота, ще вибрирате различно и по този начин ще влияете на всички около вас. Те ще усетят, че тази промяна в честотата е достъпна и тя ще залее като вълна планетата. Когато планетата приеме тази нова честота, за която сте работили усърдно, тези в другия край на веригата от плочки домино също ще я получат. Тази нова честота се нарича познание, светлина и информация. Нарича се да бъдеш свободен от робството. Освобождаваме ви от дезинформацията и погрешната информация и ставате информирани; навлизате в светлината.

Тъй като всеки един от вас е бил определен да стане информиран и да внесе изменение на честотата на тази планета, трябва да се научите да бъдете Пазители на честотата. Трябва да се издигнете до едно положение на знание и да се задържите там. Трябва да овладеете своето тяло, така че със силата на волята то да бъде спокойно или действащо. Трябва да влезете в себе си и да излекувате това, което трябва да се излекува в емоционално или физическо отношение. Трябва да започнете да прониквате в джунглата на Аза и да откриете светлото небе, за да можете да покажете пътя и на други. Понякога ще показвате пътя на други не говорейки им, а просто поддържайки, живеейки и работейки в своя собствена честота и демонстрирайки съответната смелост, необходима за това.

Като разбивачи на системи и потенциални Пазители на честотата, разбира се, ще отидете в райони, където има най-голяма нужда от вашата специалност. Много от съществата, които са се родили като членове на Семейството на светлината, дойдоха в САЩ, защото това е страната, където можете да постигнете най-голям напредък. Но това е и страна, където отричането е повсеместно. Вие вярвате, че живеете в страната на свободните и убежището на смелите, но всъщност живеете в най-строго контролираното експериментално общество на тази планета. Тиранията, установена тук, е особено интересна, тъй като тя е тирания без стени. Като страна и колективно съзнание Съединените щати още не са стигнали до усещането, че нещо не е наред. Обстановката в САЩ всъщност е под много по-строг контрол от тази в бившия Съветски съюз, където контролът беше очевиден.

Тъй като всички много се страхуват да се откажат от системата в САЩ, ще бъдат принудени да се откажат от нея. Системата е корумпирана, тя не действа, не почита живота и не почита земята. Това е окончателното заключение. Ако едно нещо не почита живота и земята, можете да бъдете сигурни, че то ще се провали и при това ще се провали с гръм и трясък.

Съзнанието трябва да се промени. Това е част от Божествения замисъл и тази възможност и положение няма да бъдат пропуснати. Хората се интересуват прекалено много от материалния свят и съществува едно пълно разбиране на нефизическия свят, който съществува навсякъде около вас, така че ще настъпи разместване на приоритетите за най-важното в живота. Хората ще се изправят - тези, които са загубили всичко и които никога не са мислели да надигнат глава, когато са имали всичко. Хората ще осъзнаят невероятните възможности, които притежават.

В следващите няколко години една свързаност и едно общо сътрудничество ще започнат да се разпространяват в тази страна, така че ще престанете да се разделяте по отношение на политическата идеология. Това разделение е замислено. Когато хората са разделени и се съсредоточават върху това, което ги разграничава, или се определят като различни от останалите, това е прекрасен начин за отвличане на вниманието им, така че да не могат да открият общото помежду си. Това разделение не позволява на хората да се обединят и да бъдат силни.

Много от политическите маневри, които се правят най-вече в САЩ, са замислени специално, за да ви разделят. Вгледайте се в Новата ера. Виждате ли как Новата ера е разделена? Говорят се най-различни неща, за да ви се попречи да откриете общото помежду си. Когато хората открият това, ще започнат да се гневят. С разкриването на все повече и повече методи за контрол и разделяне, гневът ще се натрупа в САЩ. Ще се случат събития, които може би ще изглеждат сякаш страната се разпада, но всъщност те ще изпълнят ролята на обединяващ фактор. Ще се появят една нова гордост и усещане за единство, защото това е предначертано за тези времена.

Материалната сфера е област, от която всички се интересуват. Същността на живота в САЩ е това колко пари имаш в джоба си и колко пари иска правителството от тези, които са в джоба ти. Данъците ще са проблемът, който ще предизвика както най-големия хаос в САЩ, така и най-голямото обединение, защото плащането на данъци е нещо общо между всички вас. Може да не се кланяте на един Бог, но всички вие плащате данъци.

С един хитър ход Близкоизточната криза позволи на правителството да получи това, което иска, без да му се налага да иска разрешение от вас за увеличаване на данъците заради бензина. Виждате ли колко хитро стават тези неща? С още няколко данъка, трупащи се един върху друг, хората ще започнат да си задават въпроси за качеството на живота, който водят. Ще станете свидетели на много гняв в тази страна, защото много хора ще се почувстват безсилни. Гневът е едно от първите чувства, които ще се появят, когато хората най-накрая разберат манипулациите, които се извършват, и влязат в досег със своите чувства.

Модерните технологии са едно от най-силните оръжия на контрола на честотата. Продават ви уреди за забавление и осигуряване на удобство в бита, които са свързани с честотния контрол. Препоръчваме ви горещо да изхвърлите телевизорите си. Те са основното средство, което се използва за ежедневно контролиране на вашето съзнание. Този експеримент е толкова фино настроен, че вие реагирате несъзнателно на болести чрез телевизията. Така че едно цяло поколение се самоубива, гледайки телевизия  и правейки го, издържа медицинската професия.

Понякога се излъчва освобождаваща информация - възможно е даже и предаване за Новата ера. Но може да гледате предаване за това колко извисени и неограничени можете да бъдете и същевременно, без да осъзнавате, да ви облъчват с честота, която не ви позволява да мислите така. Това неосъзнато облъчване ви обездвижва и ви поддържа в едно общество от типа "съревновавай се и оцелявай, бъди на място и навреме,  мълчи и работи." Освен това телевизията ви води до бездействие и заседнал живот. Огледайте се наоколо. Събудете се, хора!

Повечето от неосъзнатите телевизионни атаки се провеждат чрез техники, разработени в сътрудничество със същества извън тази планета. Използването на неосъзнати атаки за разстройване на човешкото съзнание вече е програма в световен мащаб. Помислете си за семействата, които имат по три, четири или пет телевизора, и сигурно ще се съгласите, че това е една много успешна пазарна стратегия. Някои хора, които знаят за неосъзнатите атаки по телевизията, си мислят, че са застраховани срещу тях. Но влиянието на телевизията е толкова всепроникващо, че независимо че го осъзнавате, не можете да се противопоставите на това, което техниката в момента прави с вибрационната ви честота.

Казахме, че има същности, които се захранват от вашите емоционални тела. Помислете си какво хитро средство е телевизията за тях. По целия свят милиарди хора отделят емоционални сокове в атмосферата въз основа на това, което гледат по телевизията. Вече не са им необходими безкрайни войни, за да ви разяряват - сега могат просто да правят филми!

Хората, които имат нужда от телевизия, не се вливат в потока от информация, който е в тяхното съзнание и на разположение навсякъде около тях. Всъщност, ако наистина искате да се развивате, не четете вестници, не слушайте радио и не гледайте телевизия. Ако успеете да се освободите от медиите за известно време и да се отделите от честотата на хаоса, безпокойството, стреса, олелията и всевъзможните изкушения, от които нямате нужда, ще започнете да си изяснявате нещата. Ще започнете да се вслушвате в това, което става вътре във вас, и да живеете в света, а не непременно да сте изгубени в него. Ще бъдете наясно. Не можем да подчертаем това достатъчно силно!

Електронните уреди също могат да задръстят честотата ви. Дори когато не са направени специално с тази цел, понякога има несъвместимост между електронната честота на уреда и вас. Освен това, както споменахме, много от тези уреди са проектирани да създават вакуум, така че винаги да оставате на определена вибрационна честота, като по този начин ви превръщат в безопасен, безвреден, безобиден, продуктивен добитък.

А компютрите? Вторият по популярност електронен продукт в САЩ е компютърът. Колко от вас работят с компютри и вечерта ги боли главата, особено когато работите за големи корпорации и сте включени в тяхната мрежа? Големите компании се занимават с контрол върху съзнанието. Те използват вашето съзнание, за да произвеждат енергия за постигането на собствени цели. Личните компютри не са толкова мощни и нямат такава сила.

През 90-те години ще се появят някои нови изобретения - много нелегални изобретения, защото те никога няма да получат лиценз и да бъдат представени на пазара. Ще съществува една цяла нелегална икономика, основана на плащането в натура, при което определени изобретения ще се разменят между хората. Ще има техника, която ще може да се противопостави на голяма част от честотния контрол: тази техника ще може да променя качеството на вашия въздух и вода и ще може да премахва и запечатва вашия дом, за да станете съставна част от енергията и нищо да не може да ви обстрелва. Има техника, която прави невероятни неща. Разбирате ли как техниката се използва срещу вас? Тя не се използва за вас. Телевизията не е непременно нещо лошо само по себе си, но се използва с лоша цел. Няма нищо нередно в техниката. Основното е как се използва тя. Там е разликата.

Образователната система също е област, в която ви контролират. Повечето от това, на което ви учат, е заблуда. Работите усилено, взимате заеми и плащате пари, за да научите нещо, което е остаряло, преди още да се захванете с него, особено в сферата на научните, математическите, психологическите и медицинските изследвания.

Какво можете да направите, когато живеете в общество, което ви награждава за дипломи? Трябва да започнете, казвайки си: "Вярвам, че аз определям своя свят. Вярвам, че нямам нужда от тези удостоверения, за да разбера своя свят. Мога да бъда неповторим сам по себе си, независим сам за себе си." Съставете си метод или начин да изучите света без диплома. Образованието е всъщност натрупване на знания, а знания може да получите от едно прекосяване на пустинята. Не е необходимо да ги получавате, разлиствайки страниците на някоя книга. Не вреди да опитате за малко училището, но не се връзвайте на идеята, че това, което ви преподават там, е правилно.

Контролират ви и ви разделят чрез проблеми, които стигат до сърцевината на чувствата ви. Дебатите за и против абортите не са глобален проблем, а национален проблем. Понякога изглежда сякаш невинни жертви са затрупани и смачкани от събитията, които на пръв поглед нямат нищо общо с тях. Разбира се, вас така ви учат - че сте безсилни и може да ви спаси само някаква прищявка на боговете, което съвсем не е вярно. Тези, които губят живота си при катастрофа или в резултат на насилие, сами правят този избор.

Дебатите за и против абортите нарочно бяха организирани в САЩ от различни фракции в правителството, за да нарушат хармонията. Разделяй и владей и ще притежаваш хората. Дай на хората право на избор, свобода и възможността непрекъснато да подобряват начина си на живот, и не можеш да ги притежаваш. Винаги, когато има противопоставяне между хората, тези, които контролират положението печелят, дори при дебатите за абортите.

Как печелят? Те не позволяват на жените да се обединяват и на мъжете да се обединяват тук, в САЩ. Те държат хората в страх. Убеждават ви, като непрекъснато поставят този проблем пред вас, че жената няма контрол върху родилните процеси в нейното тяло. Нямате нужда от аборт: изобщо няма нужда да забременявате, ако не го желаете. Как да стане това? С воля. Жената може да си каже: "Сега не съм готова за дете." Или пък обратно: "Сега мога да приема едно дете." Когато притежавате себе си, няма да имате нужда от разрешение на правителството за това какво можете да правите със собственото си тяло.

Насилието по улиците в големите градове е също скрито средство за контрол. Големите градове в САЩ - Лос Анджелис, Ню Йорк, Вашингтон и така нататък са енергийни контейнери или дупки, където енергията идва на Северноамериканския континент - или поне е идвала досега. В тези градове насилието се е увеличило, тъй като е известно, че ако могат да се поддържат и отразяват, размириците може да са добро средство за манипулиране на цялата нация. Тези неща нарочно се задействат на физическо ниво и получават съдействие на етерично ниво, тъй като колкото повече страх се образува, толкова повече храна има за тези, които дърпат конците.

Когато една жена излезе със семейството си, нападнат я и малкият син, привидно невинна жертва, се изправи срещу нападателите и бива повален от удар с нож, в резултат на което умира; страхът, който се поражда в хиляди хора е храна за много други. Страхът, който донесе войната в Близкия изток беше невероятен.

Похитили са силата на живота ви. Ако има нещо общо между всички вас като членове на човешкия род то е, че са похитили вашите чувства. Други са свирили на вашите чувства като на музикален инструмент и никога не са ви позволили да познаете силата, която тези чувства ви дават.

Винаги всичко опира до чувствата. Чувствата са като малки билетчета, които могат да ви осигурят място и да ви включат. Вие сте невероятно богати. Само да можехте да осъзнаете колко богати ви правят вашите чувства. Съществата с по-ниска вибрация, ако можем смело да ги наречем така, живеят от чувства в много малък честотен обхват - чувства, които са основани на страх, хаос и насилие.

Способността да използвате човешката воля над човешкото съзнание е последният ви изход. Способността да овладявате тялото си със силата на волята е точно това, което хората, дърпащи конците на тази планета, не искат да откриете. Сега, когато все повече и повече от вас стават независими и управляват собствената си честота тези, които не искат тази нова честота ще въведат противоположна честота, за да създадат хаос, объркване и противоречия. Винаги, когато обществото е на ръба на голям скок или промяна, има диаметрално противоположни дейности.

Винаги гледайте на даден проблем през призмата на по-широката картина, за да можете да бъдете неутрални, тъй като картината непрекъснато става все по-широка и по-широка. Планетата е тръгнала към огромен сблъсък с определени същности. Ние просто ви съобщаваме това; не сме тук, за да предизвикаме страх. Страхът е това, което другият отбор желае да изпитвате. Ние искаме да разберете, че можете да промените всичко, което искате да промените. Това ще бъде една игра на численост в бъдещето, тъй като ще работите заедно, за да си осигурите положение на власт и сила.

Ние искаме хората да станат пълноценни като членове на Семейството на светлината, като си представят и изпълнят с енергия стълба от светлината и го привлекат в тялото си. Овладейте го. Нека стане ваше намерение всеки ден да работите с един поток от светлина, тъй като честотата на светлината ви свързва и ви изпълва със защитеност и информация. Почувствайте как светлината стига до основата на гръбнака ви, още по-надолу в тялото ви и влиза в земята, а освен това извира от слънчевия ви сплит като фонтан и образува златен щит от светлина около вас. Използвайки слънчевия сплит, за да установите какво става, ще се научите да отсявате нещата чрез чувствата си.

Собствениците на Земята не са искали хората да разберат, че техните усещания и чувства са като реколта, пшеница например, която може да бъде пожъната. Ако отговаряте за собствената си жътва, другите не могат да печелят за ваша сметка и да ви използват, освен ако вие не им разрешите. Когато работите с определена честота и степен на самостоятелност, тези, които искат да ви контролират, не проявяват интерес към вас. Те искат една страхлива, хаотична честота, която да ги подхранва. Страхът и хаосът са преобладавали на тази планета, защото тези същности са ги подклаждали. Те са разделяли и владели навсякъде, за да създадат тази честота. Когато заживеете в мир и любов и с информация, ще промените драстично структурата на това място: ще върнете правото на избор на честота на тази планета.

 

Барбара Марчиняк, „Вестителите на Зората – Учението на Плеядите”

Папка: Барбара Марчиняк | Посещения: 1216 | Ченълинги
Контакт          18.218.127.141