Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


05:10
07.02.2023
Вторник
44.211.239.1


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Барбара Марчиняк


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Нови дълбоки граници

Тъй като вие сте общество с контролирана честота, способността на хората да създават технологии е ограничена. В едно общество с по-слаб контрол, което може да стигне по-далеч или има повече възможности за пътуване в космоса и по-голям обмен между системите, техническият прогрес е направо смайващ и извисяващ. Много придобивки и влияния извън тази планета са били премълчавани. Разбира се, планетата е получавала известно количество информация по най-различни начини и създадената в резултат на това техника е променяла значително начина на живот.

Една от промените в начина на живот, настъпила през този век, е появата на киното. Филмовата индустрия донесе на тази планета един съвсем нов начин за въздействие върху мисленето. Както на Земята има филмова индустрия, в космоса има такива, които имат холографска индустрия. Те правят холографски постановки - драми, които изглеждат съвсем като истински - и ги внасят чрез коридори във вашата действителност. Тъй като тези космически същества съществуват от стотици хиляди години, а честотите на човечеството са контролирани, не им е никак трудно да замажат очите на човешките същества.

Холографските постановки са използвани на Земята за манипулиране и контрол на съзнанието и за превръщане на информацията в дезинформация - такава, която носи ограничено количество знания. Според нас тези, които използват холографски постановки, не винаги се стремят да донесат светлина, информация или извисяване на хората. Те имат задни мисли, макар че ги представят за светлина.

Холографските изживявания, особено наблюденията на небето, са замислени така, че да влияят на голяма група от хора едновременно. Много, макар че не всички от наблюдаваните НЛО, са били холографски постановки. Имало е холографски постановки на един индивид, направени по най-различни начини и предавани едновременно в много различни култури. Ето защо много от религиозните системи на Земята са подобни в различни краища на света, между които не е имало физически контакт.

Холографските постановки изглеждат точно като триизмерната действителност. Те са създадени събития, произведени и внесени във вашата действителност, така че да изглеждат като част от едно продължително действие. Те се използват, за да влияят на съзнанието на наблюдаващите и са много трудни за разпознаване. Ще натрупате много опит в следващите няколко години, когато в Близкия изток и други райони на тази планета много извънземна дейност ще се разпространи с пълна сила и ще бъде отразена в пресата. Някои от големите събития ще бъдат много истински, но някои от тях ще бъдат постановки, замислени така, че да тласнат съзнанието на хората към единен световен ред, за да бъдете контролирани.

Холографските постановки имат енергийни полета и могат да бъдат измерени радиестезично. Радиестезичните пръчки се движат по различен начин в тях, защото енергийните полета са нееднородни и вибрират с невероятна скорост. Можете да влезете в тях и да участвате в тях. Хората могат да бъдат част от тях и да се кълнат, че те са действителни. Но това са дирижирани събития, създадени, за да влияят върху съзнанието на хората. Холографските постановки не се създават за информация, те се правят за контрол. Те са просто една страна от съществуващата технология.

Действителностите могат да бъдат произведени и внесени точно като филми. Филмите, телевизията и така нататък са вашият начин да създавате действителности. Има други, много развити същества, които умело създават толкова "истински" действителности, че не можете да усетите разликата. Те са като лъчи. Точно както се прожектират светлинните лъчи в мрака, холографските постановки се прожектират през коридори. Необходима е огромна енергия, защото процесът включва сливане на измеренията. Тази технология не съществува в третото измерение, съществува в други измерения, и се налага измеримо сливане.

Каква е разликата между измеренията? Защо едно измерение е важно за друго? Защото всяко измерение има много различен ритъм на вибриране или начин на движение на молекулите. За тези холографски постановки трябват места, където измеренията вече са се слели, защото те трябва да минат през другите измерения, за да влязат тук.

Човечеството е било сляпо и са му връзвали очите отново и отново, поради недоразвитите спирали ДНК, в които не може да се влее информация. Семейството на светлината е тук, за да промени всичко това. Вие сте тук, за да донесете една нова честота на планетата и да я задържите в телата си, за да може останалата част от планетата да вибрира със същата честота. Тази честота ще разруши структурите, базирани върху двойната спирала ДНК на тази планета. Това не може да се предотврати; време е да еволюирате. Земята е готова да премине през необходимата за тази еволюция.

Човешките същества трябва да се научат да четат енергиите. Те трябва да се научат да използват нещо повече от обичайните сетива - очите, ушите, носа, устата и така нататък. Вече ви казахме, че очите, ушите, носът, устата и допира ви заблуждават за действителността. Те затварят действителността. Вие си мислите, че възприемате действителността чрез тези сетива, а всъщност те ограничават вашето възприемане на действителността. Учат ви от малки да разчитате на своите очи, уши, нос, уста и допир за окачествяването на изживяванията. Сега ще трябва да разчитате на други форми на сетивност за определянето на изживяванията. Една от формите, които сте отхвърлили е усещането. Усещането - вашият знаещ, интуитивен, психичен Аз - е било запушено от честотния контрол на тази планета и затова не сте могли да го откриете. Ако бяхте открили своите собствени знания и своя собствен начин за интуитивно досещане, можеше да не попаднете под контрол.

Откъде знаете кое се контролира и кое не? Част от вашият опит тук е да научите това - да влезете за малко в горещата вода и да знаете кога да изскочите от нея. Дълбоко във вас има една увереност, която можете да откриете и да започнете да действате с нея. Това е увереност, която почита живота и почита най-вече вас самите като живота, който е във ваши ръце. Вие сте в свои ръце и ви е дадено да почитате своята светлина, своето тяло и своите изживявания с всички сили.

Когато започнете да се грижите за своята увереност, да я развивате и да откривате чудесата и възможностите, които тя ви предлага, ще откриете, че вашето тяло, което ви се е струвало като товар, който влачите навсякъде със себе си, всъщност е безценно. То ви носи невиждани богатства. Физическото ви тяло ви прави милионери. Трябва да се научите да използвате центъра на чувствата и да задействате и да работите според информацията вътре във вас; трябва да се научите да вярвате.

Вие, като членове на Семейството на светлината смятате да слеете измеренията. Вашата задача е да привлечете в тази действителност други измерения, да оставите нервната си система да се справи с различните молекулярни изменения и да успее да го направи както трябва. Вие се учите да възприемате чрез центровете на чувствата си и да обучавате другите на всичко, което вие можете да правите. Вие сте пътеводителите.

Ще познавате холографските постановки чрез чувствата. Ще чувствате, че нещо не е както трябва в тях - нещо ще ви се струва намирисващо или странно. Когато във вашата действителност внасят холографски постановки, нещо не е наред. Като членове на Семейството на светлината вашите настройки и влакна няма да се чувстват добре, ако присъствате на холографска постановка, защото те се използват, за да ви контролират, а не да ви носят извисяване. Използват се за предизвикване на чувствата ви по определен начин, така че други да могат да се хранят от тях; използват се, за да ви доведат до едно определено ново ниво на функциониране.

Тези технологии ще бъдат прилагани по-често в следващото десетилетие. Затова казваме, че на човечеството му предстои драстично пробуждане що се отнася до истинската действителност. Границите на действителността са доста дълбоки.

Казахме за коридора в Близкия изток, че е измерна врата или вход към планетата за определени енергии, които търсят цивилизация. Не забравяйте, че когато напуснете една планетарна сфера и навлезете в космоса, щом преминете през определени пояси на съзнанието трябва да намерите съответния коридор, за да се върнете на планетата в точния период от време или времеви отрязък, който търсите. Така се заключват системите и това не позволява те да бъдат окупирани и превзети. Има коридори на Южноамериканския континент, Северноамериканския континент, в Азия, Китай и по цялото земно кълбо. Грамадният коридор, за който в момента говорим, е този в Близкия Изток. Той е огромен.

Много холографски постановки или драми са били внасяни през този коридор, за да се разстройват съзнанието и вярванията на населението. Тъй като този коридор е във време на криза, той е идеалният кандидат за холографски постановки и също така идеален за една система от вярвания, която да промени този хаотичен свят и да задейства всички същества в различни посоки. Вслушвайте се в центъра на чувствата си, когато подобни събития започнат да се случват на тази планета.

Близкият Изток е коридор, където се срещат много измерения и където същности от други измерения могат да дойдат на тази планета. Той е гореща точка. В последно време, в последните 40 или 50 хиляди години, много цивилизации са се появявали и много религиозни конфликти са започвали в Близкия Изток. Поради постоянното напрежение там холографските постановки се правят по-лесно, точно както филмите се продуцират по-лесно в Калифорния.

Една възможна холографска постановка в този коридор е пристигането на извънземни от космоса. Или завръщането на Христос. Или завръщането на някой бог, някой спасител или някаква причина всички да възприемат един и същ начин на мислене. Същевременно, според нас, този коридор не е от светлина. Пример за холографска постановка, внесена на Земята в миналото, за да промени хода на историята, е разпъването на Христос. Драмата, която се е разиграла и която историята е запазила до ваши дни не е действителността, която Исус е дошъл да изиграе. Една версия за живота на тази същност била обработена и направена под формата на холографски филм за развлечение, който след това бил внесен и разигран сякаш е истина.

Христос е идвал като сбор от същества в рамките на дълъг период от време. Историята, която сте чували е драматизирана, пазарна версия. Част от драмата за Христос, която сте изучавали, е холографска постановка. Възможно е също това, което ще откриете в бъдеще за Христос също да бъде холографска постановка. Така че внимавайте. Повечето хора биха казали, че богохулстваме и това са думи на Сатаната. Как можем да поставяме под въпрос написаното в Библията? Как можем да поставяме под въпрос всичките тези неща?  Просто защото всички те са казани и извършени от самозваното духовенство. Те не са нищо повече. Използвали са ги, за да възстановят контрола върху енергията на тази планета.

Всъщност Исус Христос бил изпратен да разбие системата, член на Семейството на светлината, да донесе светлина през коридора в Близкия изток. Това отворило път за много да влязат и да посеят семената на една действителност, която да подготви съзнанието на човечеството за цикъла, който ще завърши някъде в следващите 20 години, в зависимост от развоя на събитията. Исус дошъл не като една, а като няколко същности, и повлиял на хората в черния за човечеството час - час, в който човешките същества били готови да разберат своите тайнства. Едно от нещата, което не ви е представяно по особено достоверен начин, е, че Исус е бил добре приет. Енергията, която съществата в образа на Христос донесли на планетата била много добре приета.

Има няколко драми, свързани със същността Христос. От една страна има първоначална програма: плана групата от същества да дойде тук, да разпространи светлина или информация и да покаже на хората на какво е способно човешкото тяло. След това се появили съществата, които казали: "Какво ще направим по този въпрос? Този идва през нашия коридор, а ние искаме да имаме контрол над този коридор. Как ще успеем да използваме тази енергия? Това е вселена на свободна воля и ние можем да правим каквото си поискаме." И те създали холографската постановка за разпъването на Христос, за да създадат страх и чувства и да задействат съзнанието по начин, който изобщо не бил в първоначалните сметки. Това означава, че в една вселена на свободна воля, особено в района на коридорите, е възможно една група от богове да окупира историята на някой друг и да я представя в своя собствена версия. В самият момент това може би няма голям ефект, макар че с времето влиянието на холографската постановка постепенно се усеща.

Знаем, че това е вбесяващо за много от вас. Но това, което ние правим, споделяйки тази информация с вас, е да ви подтикнем да действате, да чувствате, да си спомните - а не да мислите толкова много. Това не е въпрос на логическо мислене, това е въпрос на чувства. Какво става с вашето тяло? Запитайте се: "Каква е моята самоличност? Как е възможно нейното съществуване? Какъв съм аз в нея?" Тогава ще започнете да освобождавате повече от това, което сте за себе си, и ще можете да си обясните много неща.

Разбирате ли защо сте дошли тук да разбиете системата? Разбирате ли колко сложен е контролът на честотата? Разбирате ли колко фина и тънка е действителността? Разбирате ли колко достъпен е контролът върху действителността за човешкия вид? Само ако хората заживеят в хармония и се държат така сякаш на никой нищо не му липсва, и вярват и създават със съзнанието си!

Казахме ви преди известно време, че светлината се подценява на тази планета. Това наистина е така. Ако стане известно колко са тези, които получават независимост в мисленето и в живота си и колко от тях разпространяват тази независимост и живеят, за да научат и други на нея, управляващите доста бързо ще направят нещо по въпроса. Светлината се подценява и това е хубаво, защото светлината ще освободи всички вас.

Вие имате вълнуваща задача " работа за завиждане " и имате цялата помощ, която ще ви трябва, за да изпълните задачата си. Тази планета е приела огромен поток от същности и кораби-майки, които сега работят като посредници или може би направо проводници на енергия. Светлинните лъчи, идващи на планетата, са от стари и древни съзвездия, които работят със Земята от цяла вечност. Много от тях са само отбелязани от вашите астрономи, докато други си имат имена, които сте чували - Сириус, Арктурус, Орион, Плеядите и така нататък. Светлинните лъчи се улавят от много кораби-майки, заобикалящи Земята, преминават през една съвсем различна система и след това биват изстреляни към Земята.

Много от вас имат в себе си присадени карти, които да реагират на тази комуникация и да избягват психотронната война и намеса, които поддържат честотите ви в запушено състояние и не ви позволяват да получавате тази информация. Тези присадки не са нещо лошо. Не ви отвличат и не проникват в тялото ви, за да станете приемник срещу собствената ви воля. Това са етерни карти, които сами сте привлекли в себе си като средство за получаване на извънпланетарни енергии. Тези карти сега се задействат. Много от вас установяват, че се чувстват променени. В различни моменти от деня, особено когато си лягате, чувате най-различни звуци или усещате някаква електрическа вибрация в тялото си.

Когато тази информация бъде излъчена към вас, тялото ви трябва да може да я приеме. За да я приеме, то трябва да бъде в определено състояние. Тази информация е като поток и ако тялото ви не може да се справи с него, то изпада в болестно състояние. Хората на Земята са програмирани за това време и няма родили се на тази планета, които могат да кажат, че са направили грешка и не са знаели какво ще се случи тук. Никой не се е родил на тази планета без един механизъм вътре в себе си, който може да бъде задействан, за да настрои или включи способността да приютите тези честоти.

Насърчаваме много от вас да излязат извън рамките на логическото мислене, защото то ще влезе в противоречие с тази информация и електронната енергия. В следващите няколко години вашето разбиране и вибрация на честотите, които ще получите ще стане като включването и изключването на собственото ви радио. Ще имате пряка телепатична връзка с корабите-майки, които излъчват към вас. Ще дойде време, когато няма да търсите помощта на контактьор защото ще имате собствена връзка с информацията. Богатството от информация, което ще получавате, ще ви дава невероятна увереност; тази информация ще се излъчва, за да сте осведомени какво се случва.

С увеличаването на вашата вяра, ще можете да проявявате пред себе си една светлинна същност, която ще се появява физически и ще ви учи. Процесът на контактьорство, на получаване на информация чрез друго същество, ще остарее, тъй като всеки от вас ще може да проявява своя собствена съществуваща същност, която да го учи. Междувременно, ние сме тук, за да ви учим, да ви напомняме кои сте и да ви даваме представа какво можете да направите за себе си. Повече от всичко друго искаме да ви съдействаме като членове на Семейството на светлината, за да успеете и да освободите хората. Съсредоточете се върху вашия танц. На каква музика ще танцувате, каква магия ще ви служи за акомпанимент и до какви висини ще сте готови да изведете съзнанието си като му дадете ново определение за това кое е възможно?

 

Барбара Марчиняк, „Вестителите на Зората – Учението на Плеядите”

Папка: Барбара Марчиняк | Посещения: 1156 | Ченълинги
Контакт          44.211.239.1