Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:23
24.05.2024
Петък
3.215.16.238


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Нумерология


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Лична година. Личен месец. Личен ден

ЛИЧНАТА ГОДИНА

СЪБЕРИ РОЖДЕНИЯ ДЕН С РОЖДЕНИЯ МЕСЕЦ И С УНИВЕРСАЛНАТА ГОДИНА И СБОРЪТ СЕ РЕДУЦИРА ДО ЕДНОЦИФРЕНО ЧИСЛО с изключение на 11 и 22 примерно: 6 + Януари (1) + 7 = 14 = 5



1. Индивидуализирай своето себе по всички линии. Дръж на твоите идеали и дела. Бъди независим, изследвай своя ум - първо се убеди, че си прав, преди да действаш. Върви право напред и не се отклонявай в страни заради неща или хора. Вслушвай се във вътрешния си глас, не във външните внушения. Извърши промяната, която си намислил. Прокарай нов план или прибави нещо към сегашната линия на действие. Ти си при завой на пътя - промяна има. Това е случай, който си чакал през последните 9 години. Ти си на върха на силите си. Това е твоето време за сеене. Мисли върху това, което искаш да правиш или за следващите 9 години, които сега започват. Посади онова семе, което искаш да видиш поникнало. Каквото сега посееш, това после ще пожънеш. Над всичко друго, не бъди мързелив.

2. През тази година ще поникнат семената, посети през първата. Това е време не за действие, а за привличане. Нещата сами ще ти дойдат, ако си спокоен и възприемчив. Учи всичко, което можеш и придобивай нови знания за нещата, които те интересуват. Опитай се да работиш с други, вместо всичко сам да вършиш. Бъди спокоен, умерен и приятен. Увеличи приятелството си. Дръж целта в ума си и събирай неща, които ще ти помогнат да я достигнеш. Нови шансове ще ти се представят, ако не правиш големи усилия да ги търсиш. Бъди търпелив. Не очаквай да получиш някакви резултати от миналогодишната сеитба. Натори почвата и чакай нещата да поникнат под покрив. Не бъди чувствителен, прави малките неща. Чакай!

3. Тази година е за култивиране обществото на старите приятели и създаване на нови. Планирай да забавляваш много другите и да приемаш покани. Условията около теб са радостни и оптимистични. Не ще си претоварен с отговорности и можеш спокойно да отделиш време за удоволствия. Може да имаш склонност да разпиля ваш енергиите си и да предприемеш много неща изведнъж, така че внимавай да завършиш едното, преди да започнеш другото. Бъди радостен, но не се поддавай на леконравие. Някой цветя посети през първата година трябва да започнат да поддават главичките си. Ти си ореол от светлина, изкуство, красота. Нека и другите ти се радват.

4. Тази година е за работа. Ако си много снизходителен към себе си и си губиш времето, навярно ще пострада здравето ти и няма да изпитваш удоволствие от свободното си време. Трябва да копаеш, плевиш, култивираш и строиш, ако искаш ваканция през следващите години. Опитвай всичко от практичната и стабилната му страна. Поправи старите грешки и не прави нови. Изработи проекта си в детайли и подсили слабите му места. Постави всичките си работи в съвършен ред. Наблюдавай здравословния си режим, особено от към диетичната му страна. Бъди трезвен и разумен. Бъди всякога зает.

5. Тази година трябва да се чувстваш свободен като въздух. Да ходиш, където искаш и на всяка цена иди някъде, защото шансовете ти са извън ежедневието на живота. Отстрани многото стари неща и отвори място за нови. Посрещай нови положения, места, хора. Това е година на прогрес. Ако имаш собствена работа, представи я от нов ъгъл. Служи си богато с рекламата. Не оставяй разнообразието да те прави неспокоен. Използвай го да научиш нещо ново. Не пилей, не хаби енергиите си. Създай равновесие между съсредоточение и разширение. Прави много различни неща, но всяко да ти бъде от полза. Излез от задънената улица.

6. Тази година имаш повече отговорности, отколкото в петата година. Не планирай да бъдеш много личен за себе си, защото ще те търсят в много посоки, да нагласяваш живота на другите, по-малко способни от тебе. Ограничи се малко и се опитай да бъдеш доволен от семейството си. Ще бъдеш обграден от приятелство, доволство и любов, ако се опиташ да ги привлечеш. Бъди изпълнителен и съвестен във всичко, което предприемаш, като гледаш да завършиш всички начинания. Не бързай, без припряност! Остави нещата сами да заемат своето място. Не е година за големи постижения и нещата може да изглеждат в застой. Добре е за приятелско влияние, за брак и за всички семейни условия.

7. Тази година е за духовната квачка да стои в гнездото си. Не е добро време за обществен живот или много връзки и тълпи. Планирай да прекараш много време сам, да се запознаеш със силите си, минали грешки и бъдещи желания. Не съжалявай за миналото, само го прегледай и го постави на мястото му. Нека всичко, което принадлежи на предприетото остане, където си е. Не е време за разширяване и промени, а само за разсъждение и усъвършенстване. Анализирай всичко, което си правил или правиш. Добра финансова вибрация, ако не гониш парите за материалната им употреба. Очаквай развитие.

8. Тази година е силната ти година. Сега е време да направиш силни крачки напред. Чрез работа, сила и деятелност се постави под закона на компенсирането и ще видиш сега много от плодовете на онова, което си посял. Главната ти нота е активност - целият свят е поле на твоята дейност. Събери всичките си сили и се разклонявай, планирай, мисли, действай. Има големи работи да извършиш и ще имаш добри възможности за това. Силата е във въздуха за тебе.

9. Това е времето да си плевиш градината, в работа или лични отношения. Това не е винаги лека година, защото старите камъни са препятствия, които ще се явяват неочаквано на пътя ти и ако не ги отместиш, може да те препънат. Неща изоставени преди, трябва да бъдат завършени на всяка цена и всички сметки да се разчистят. Направи това сега, не бива да го отлагаш. Годината ще бъде пълна с любов и радост, ако не искаш да бъдеш център на веселията. Тази е приятелска година и е време да прегледаш списъка, но приятелите си. Ти си в процес на завършване и в подготовка на един нов цикъл от 9 години. Култивирай музика, приятелство, природа и изкуства. Изрази любов към многото и толерантност към всички. Завърши или изхвърли всичко, което те забавя или ти пречи.

11. Това е друга вътрешна година като седмата. Това е времето, през което идеалите ни трябва да светят пред всичко, което вършим. Това е година само на вътрешен растеж. Тя ни проверява принципите, които сме придобили при работата или към другите хора. Ако проверим от дъно и се уверим, че всичко е здраво и неопетнено, ще бъдем ръководени да вземем правилна насока в живота. Външните причини не ще имат сила да ни попречат. Ако не правим проверки и изправания, склонни сме да изпаднем в негативното 2 и да бъдем ограничени и възпрепятствани. Нашето внимание ще бъде обърнато към много религиозни и психически въпроси. Можем да добием нов вид откровение и просветление, което да предадем на други.

22. През тази година трябва да дадем практическо приложение на мечтите си. Вибрацията има слабо лично отношение, но принадлежи на цялото човечество. Трябва да работим за общия, а не за личния напредък, ако искаме да пожънем плодовете на това влияние. Действай и не се оставай да бъдеш възпрепятстван. Тази година ти е шансът да направиш нещо голямо за света.


ЛИЧНИЯТ МЕСЕЦ

СЪБЕРИ КАЛЕНДАРНИЯ МЕСЕЦ С ТВОЯТА ЛИЧНА ГОДИНА И СБОРЪТ СЕ РЕДУЦИРА ДО ЕДНОЦИФРЕНО ЧИСЛО с изключение на 11 и 22 примерно: 4+5=9



1. Действие, творчество, търсене на новото, промени, начало, започване.

Негативно: мързел, апатия, обезкуражаване, инат.


2. Почивка, хармония, добри приятелства, миротворство, служене, събиране, учене.

Негативно: тъжни настроения, безразличие, прекалена чувствителност, недоволство, отпуснатост.


3. Провеждане обществена дейност, изразяване, прекарване добре на времето.

Негативно: оплакване, разпиляване, неспокойствие, нервност.


4. Усилие, опитна работа, организация, служене.

Негативно: отказ от работа, борби, безредие, ограничение.


5. Рекламиране, издигане, разширение, свобода, неизпитани начинания, нови неща и хора.

Негативно: постоянно търсене на удоволствия, смущения, оставане в задънена улица.


6. Хармония в къщи, равновесие, музика, красота, щастие, отговорност, семейство.

Негативно: отказ за нагласа, нежелание за изпълнение на задълженията, тревожене, натрапване.


7. Тишина, търпение, усъвършенстване работа, себеизследване, изучаване, умствен анализ.

Негативно: търсене на материални блага, злоупотреба със сили.


8. Сила, безстрашие, добра преценка, материална свобода, градивно разширение.

Негативно: липса на прозрение, дребнавост, неразумност, злоупотреба със силите.


9. Широк мироглед, безлична любов служба към новото, израз в по-високи сфери на изкуството, грижа за човечеството, обществени изпълнения.

Негативно: егоизъм, стеснен мироглед, изоставяне на приятелства.


11. Духовен поглед към нещата, изразяване на идеали, религия, психология, по-високи идеали, открития, интерес към общото благо и подобряване на обществото.

Негативно: скъперничество, натрупване, егоизъм, раздразнителност, непрактичност.


22. Прилагане идеалите в действие, служба на всички, даване ход на големи проекти, международен интерес, овладяване на материята.

Негативно: застой, бунт, неправилна енергия.



ЛИЧНИЯТ ДЕН
СЪБЕРИ КАЛЕНДАРНИЯ ДЕН с КАЛЕНДАРНИЯ МЕСЕЦ и с ЛИЧНАТА ГОДИНА И СБОРЪТ СЕ РЕДУЦИРА ДО ЕДНОЦИФРЕНО ЧИСЛО с изключение на 11 и 22 примерно: 21+3+7=13=4


1. ТВОРЧЕСТВО.

Започни нещо, Започни замислената промяна. Дай подтик на предприятието си. Имай среща с хората, които са важни за работата ти. Търси нова работа. Срещай се с хора за закрепване на интересите си и бъди водач в разговора. Дръж целта си на преден план и се старай да я постигнеш. Направи нещо оригинално. Не приемай съвет, освен, ако ти понася. Застани на свои собствени крака, довери се на своята интуиция. Обедини мисъл и действие и бъди в действие. Днес твоята лична индивидуалност е на своя връх. Ти си независим, оригинален, амбициозен, енергичен и разчиташ на себе си. Запътил си се към постижения и ще прогресираш. Интелекта ти работи с пълна пара. Преценката ти е превъзходна. Имаш кураж и решителност да реализираш плановете си. Съзнаваш, че нетърпението, смущението, нежеланието да се свържеш с условията, които се явяват, ще те накарат само да загубиш контрол на едно положение, което всъщност е в твои ръце. Преследвай целта си!


2. СЪБИРАНЕ.

Бъди възприемчив, сложи тихия педал на всичко, което вършиш. Изличи себе си и се съгласи с приятелите си, според мирогледа на твоя ближен. Направи нещо полезно за някого. Бъди миротворец. Вземи своя дял от работата. Хармонирай се с другите. Следвай и не води. Събери всичко, което можеш - информация, нови приятели и неща, факти - ще ти послужат утре. Бъди уравновесен, спокоен, добре настроен. Изглади неразбирателството, искай извинение за твоя дял от вината, защото обикновено двама са виновни. Не говори много, слушай и мисли, сътрудничи. Днес ти си акомпанимента, не свири мелодията, а поддържай хармонията, която украсява. Пълен си със съчувствие и разбирателство и се приспособя ваш към всичко. Приятно ти е да помагаш на хората с грация и ритъм. Бидейки във възприемателно състояние, това е ден за голямо събиране. Ако получиш нещо днес, влизаш в контакт с едно течение, което ще ти донесе много нещо през следните 7 дни. Ако си тих и внимателен, ще сполучиш в онова, което искаш, защото всеки ще иска да ти го даде. Ако бъдеш чувствителен към чувствата и желанията на другите, не ще рискуваш да бъдат наранени твоите. Не бъди премного потаен, нервен или странен. Бъди съсредоточен, но не меланхоличен. Ако видиш, че отпадаш, дръж си езика и не сваляй усмивката от устата си.


3. ИЗРАЗ.

Дай малко от светлината, която те облива и трепти в тебе. Започни деня с песен. Откажи се от тревогата, приеми всичко както идва със спокойствие и радост. Не прави далечни планове, благослови първите трима души, които срещнеш, извлечи всичко, каквото можеш от деня. Посети приятелите си и ги забавлявай. Вместо да ходиш тичай. Имай чувство за хумор, пръскай ентусиазъм и радост. Помети всички спънки пред себе си. Смей се на неуспехите и започни пак. Облечи се в най-хубавите си дрехи и излез, за да покажеш, какво предимство е да си красив. Иди днес на пазар. Накарай 7 души да се усмихнат и след това следи резултатите за 7 дни. След всичките богатства и хармонични вибрации, събрани от тебе вчера, сигурно ще се пръснеш, ако не ги раздадеш. Ти обичаш света и разбираш радостта от живота. Ако нещо те удари, ти не ще паднеш. Не те интересуват прозаичните работи днес, защото артистът в тебе днес има връх и иска да бъде признат. Ти можеш да пееш, рисуваш, действаш, играеш или пишеш. Много си независим и не се нуждаеш от нищо, което не притежаваш. Не те е страх от нищо или никой, защото разбираш, че светът принадлежи на умствените и морални психопати - остави го на тях. Съзнаваш, че тревогата, нетолерантността, загрижеността за бъдещето само разпръсват своите сили и нямаш време за тях. Как свети светлината ти!


4. РАБОТА.

Стани рано и си направи план за деня. Прилагай казармена точност във всичко, каквото правиш, не се движи музикално от една работа към друга. Изпълни поръчката на действителните или въображаеми началства. Изпълни своя план, прави всичко навреме, анализирай детайлите и поправи всички грешки. Постави всичко в ред, прегледай си бюджета. Изпитай се от към икономии, пестеливост или екстравагантност. Възстанови равновесието си Ограничи въображението си и съсредоточи вниманието си в онова, което работят ръцете ти. Уважавай, обичай. Това е ден за организация и система. Смел си, изпълнен с цели и поставяш основата на собствената си сграда. Разбираш красотата на съвършената конструкция, която обещава трайност. Знаещ, че четири стени означават закрила, че четири ветрове от небето ни са дадени, че компасът има четири посоки, четири са елементите и четири се стените на квадрата. Трябва също да знаеш, че трябва един вид квадратно ограничение в създаване на свободата. Ти си достатъчно умен, за да разбереш, че този труд не значи монотонност. Тези, които усъвършенстват нещата не са винаги най-добрите критици и най-занимателните хора и не са най-бавните. Режи, кастри и претегляй, Едно трайно утре се формира днес.


5. РАЗШИРЕНИЕ. СВОБОДА.

Отдалечи се от детайлите, имай нови идеи в работата си през деня. Изостави любопитството за нещата и хората, за можеш наистина да научиш нещо ново за тях. Отиди, където можеш да срещнеш чужденци, направи нещо забавно и занимателно. Приеми разнообразието, което ти идва и се приспособи към него. Прави старите неща по нов и различен начин, използвай случая да рекламираш себе си, работата, интересите си. Придобий нов мироглед, погледни на себе си и приятелите си под нов ъгъл. Излез от задънената улица. Избери да видиш някоя пиеса, която обикновено не би избрал. Надникни в някоя по-различна от собствената ти класа. Ако обичаш романи, чети философия, детективски романи. Мисли върху причината, която поражда различията между теб и твоите близки. Посрещни всяка изненада спокойно, не си крий ентусиазма, приложи своята разностранчивост, дай нещо от себе си. Дръж ума си отговорен. Бъди наблюдателен и използвай възможностите, които ти предлагат. Като си завършил работата с 4 вчера, днес ще си позволиш ваканция. Имаш чувство на несигурност и неспокойствие, но си свободен. Днес не си специалист, а преди всичко търговец на всичко. Всичко можеш да направиш, което искащ умът ти е остър и се чувстваш като циганин, който копнее по далечни пътеки. Сега ще предприемеш онова късо пътешествие, което изглеждаше неразумно вчера. Покани за вечерта някои приятели, които са започнали да се чувстват пренебрегнати от тебе. Пази своето умствено равновесие и премахвай всичко, което ти е дотежало. Ако съпругата иска опера, сега е добър случай да отидеш, може да не излезе толкова утекчително. Имаш огромно количество жизненост и енергия, но не ги хаби, като разваляш настроението си или нервничиш, защото това може да ти причини лошо храносмилане.


6. ХАРМОНИЗАЦИЯ.

Постарай се да изглеждаш добре. Цветът на дрехата ти подходящ ли е, умът балансиран ли е, за да можеш да изслушаш някоя тъжна история и да дадеш съвет? Избягваш ли своите отговорности и поемаш ли такива, които не са твоя работа? Поддържаш ли своите диета и упражненията си? Бил ли си малко мърморко, вместо да си радостен и приятелски настроен? Гледаш ли от високо на другите? Виж дали е приятна и хармонична твоята обстановка, домът ти, офисът ти, движат ли се като по смазани релси. Виж семейството и приятелите си. Имат ли нужда от нещо, с което ти можеш да ги снабдиш? Прахосал ли си много пари само за себе си, дължиш ли визита на някой болен? Имаш ли да връщаш визити? Уреди всичко. Днес ти си голям хармонизатор и уредник на дома. Искаш всеки да се чувства удобно и да е щастлив. Ти си като учител, баща и майка, изповедник, проповедник, подслон - всичко в едно. Ако някой е в нужда, ти си избраник да му помогнеш. Завърши всичко, което си предприел, за да имаш почивка на следния ден. Чувстваш себе си изпълнен с висши принципи и силно желание да хармонизираш живота на другите, но внимавай да не се намесваш там, където не ти искат съвет. Твоето чувство за отговорност и дълг са изострени и намираш, че днес е времето да ги отработиш, защото пренебрегнатите задължения могат да те ударят по главата по някое време. Смажи машините.


7. САМОАНАЛИЗ.

Поеми дълбоко дъх, освободи се от тревогите, бързината и напрежението. Около тебе е неделно настроение. Остани съвсем сам през час от деня и обмисли себе си. Спри, огледай се и виж, че какво ще ядеш и какво ще облечеш не е пълно щастие в живота. Прегледай своите грехове и смущения и ги изкорени. Послушай вътрешния си глас, който толкова рядко слушаш. Спри преди да продължиш и си дай сметка, къде и за какво отиваш. Излез вън на полето, сред природата, ако е възможно, купи си саксия цветя. Запази си малко време за абсолютна почивка, умствена и физическа. Не приказвай, а мисли. Живей своя вътрешен живот и не се меси в този на другите. Не търси нищо за себе си, семейството или работа си. Не се мъчи да се изразяваш, а приемай впечатления. Усъвършенствай всичко, което правиш, използва и своята вътрешна сила. Тъй като това е ден с висока духовна вибрация, не е удобно за материални работи. Имаш чувството за отдръпване от света, но трябва да имаш мярка до къде. Ако искаш да си сам, добре е да не се поддаваш на меланхолия. Ако не харесваш безсмислената дейност около себе си, не я оставяй да те дразни, за да те прави критичен и нетолерантен. Ти си напълно способен за всяко усилие, което се изисква от тебе, защото вътрешната ти сила и равновесие ще помогнат. Ако си тих и чакаш нещата сами по себе си да дойдат при тебе е добре, защото, ако ги търсиш, ще избягат или ще те разочароват. Ти придобиваш огромна резервна сила за утре. Не ще ме смути грижата за деня. Оставам със собствената си мисъл в самота.


8. ИЗПЪЛНИТЕЛНОСТ.

Прегледай си работата, организирай силите си, разбери точното положение на работата и финансите си. Ако си имал успех, изгради още един над него. Прегледай шансовете си и се движи напред. Съзнай творческата си сила за напредък и я използвай. Здраво си сложи краката на земята и извлечи всичките магнетични, земни вибрации в твоето предприятие. Помогни на себе си като помогнеш на някой по-слаб. Не отстъпвай от целите си. Употреби силата си за материални придобивки и напредък. Това е силната ръка на материалния свят. Това е твоя силен ден. Духовното пречистване вчера, ти помогна да отдадеш вниманието си на материални неща. Успехът ти е в ръцете. Не си зависим от други, стоиш на собствените си крака и чрез своята сила привличаш доверието на другите. Знаеш, че парите сами по себе си, са само едно стъпало и не бива да ги събираш само от желание за притежание. Ти чувстваш силата и конструктивността на 4 (четворката), умножени по благостта и доброто на 2 (двойката). Съзнаваш силата на 1 (единицата) прибавена към духовните качества на 7 (седмицата). Няма да пренебрегнеш и носещата радост 3 (тройка), прибавено към дълбоко стигащото 5 (пет) или хармоничното 2 (две), прибавено към нагласяващото 6 (шест). Общо взето съзнаваш, че днес имаш господарски ум, че си истински изпълнител, който раздава справедливост и милосърдие с научно разбиране. Пусни всички цилиндри!



9. ОБИЧАЙ БЛИЖНИЯ СИ като себе си.

Прави добро на тези, които те мразят. Забрави своите лични желания и стори нещо, което изисква жертва за волята, предразсъдъка или мнението. Изкорени бурените, които са те душили. Гледай на всичко през розови очила и виждай само техните добри качества направи онзи щедър жест, за който си се колебал, покажи си добрата воля и не се обиждай лесно. Завърши всички работи, които са чакали. Направи нещо голямо. Задраскай датата за среща с човека, който ти е губил времето. Отърви се от самоналагането си, от ограниченията и предразсъдъците. Ако имаш някакво публично изпълнение, радвай се, че е определено за днес. Разкопай земята около корените си, започни да се разширяваш и растеш. Бъди предавател на доброто. Днес ти си във вибрацията на универсалната любов и братство. Принадлежиш на света и виждаш всичко в едри щрихи. Тъй като това число е на върха на цикъла, то вижда света от птичи поглед и няма представа за дребнавостите и детайлите, има само видението на крайната цел. Иска на всякого да подаде ръка и с всеки да сподели радостта си. Съзнаваш, че утре започваш да живееш в нов цикъл и постижения и не искаш да оставиш нещо недовършено. Закриваш една глава, грешките и грозотата са зад тебе и под тебе. Бог е на небето, всичко е добро в света. Направи инвентар.


11. ОТКРОВЕНИЕ.

Забрави работата и търсенето на пари Дай възможност и време да погледнеш напред и да туриш на фокус откровението си. Изрази своите идеали, покажи на всички красотата им. Познай своята сила и слабост, бъди в мир, прекарай малко време в облаците, но не ставай неприятен за околните, като пропускаш ангажиментите си. Бъди мечтател, идеалист, покажи на хората онова, което не са видели, но се редуцира на 2 (двойка). Днешният ти ден може да бъде от голямо значение да направиш стъпка напред или пък тя може да те изхвърли встрани, зависи от твоето отношение. Той не е лесен, защото има нещо общо с практически работи. Той или ще те издигне в един по-нов цикъл или ще те натъпче по-дълбоко в старата дупка. Има близко сходство с 7 (седмицата), предлага нови видения, отваря нови врати на постижения, той е мост към боговете. Той е светлината на света. - за света. Не носи лични награди, освен чрез служене и лекуване. Изисква вяра, почит, молитва. Изисква да изразиш най-доброто в себе си. Той ти показва какъв си. Той е едно от двете господарски числа. Следвай звездата.


22. МАТЕРИАЛНИЯТ ГОСПОДАР

Изработи своите идеали. Внеси ред и система във всички истини, които познаваш. Обясни ги с думи с една сричка и дай не всеки да ги употреби. Запей, но направи песента обществено достояние. Намери практическо разрешение на всички тежки въпроси, които ти се изпречват на пътя. Направи големи планове и бъди сигурен, че може да ги изпълниш. Организирай нещо за общо подобрение. Направи виденията си в действие. Това е денят за тебе, в който Небето и Земята се срещат, дори Небето не е границата, защото силата на твоите вибрации я надвишава. Днес можеш да направиш солидна практична основа на въздушната кула на твоя ден 11. Ти прибавяш към твоето практическо действаща 4 (четворка), всичкото видение и въображение на 11 (единадесетте) удвоено. Употребяваш мощното успешно 5 (пет), артистичното изразително 3 (три) стабилизиращото 6 (шест), духовно 7 (седем), универсалното 9 (девет) и всички съчетания заедно в едно господарско здание. Ти си всемирен пратеник. Господарската вибрация - 22.


СПЕЦИАЛНИ ДНИ ЗА ВСЕКИГО

1, 2, 3 - най-добро за покупки на дрехи, украшения, обекти на изкуството.

5 - най-добро за реклами, продажби, предоставяне на нещата.

6 - Най-добро за покупки за дома, всякакви необходимости. Най-добро за преместване в нова къща.

1, 2, 4, 8, 22 - най-добро за депозити и чекови сметки.

9 - най-добро за публични изяви или подаръци.

На 1 - не се опитвай да завършваш, а започвай.

На 9 - Не започвай, а довършвай.

На 2, 4, 6 – не купувай билети за пътуване.

На 5 - не стой вкъщи.

На 6 - не започвай нещо, което не можеш да завършиш.

На 7 - не прави нищо, освен да анализираш и усъвършенстваш.

Не се страхувай да правиш всичко, което е необходимо на кой да е ден.



Из: Разучете пътя на живота си  - Числата предсказват
Папка: Нумерология | Посещения: 6575 | Ченълинги
Контакт          3.215.16.238