Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


21:51
19.04.2024
Петък
18.188.61.223


Онлайн: 4
Гости: 4
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Сал Ракели


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Лиа за Любовта

Получено от Сал Ракели

11 февруари 2008 г.

Поздрави, възлюбени. Това е Лиа. Доста време мина от последния път, когато говорихме чрез този канал по Интернет. Каналът беше много зает с приключването на втората си книга. Той работи с нашите учители, Основателите, за да ви донесе най-новата информация относно промените, които настъпват на вашата планета.

Едва секунда е изминала в нашия свят от последния път, когато общувахме с вас по този начин. Вашето усещане за времето е изкривено и извъртяно по различни начини. Много от вас се оплакват, че им отнема твърде дълго, за да се освободят от илюзиите на дуалността, но от наша гледна точка едно премигване е достатъчно и мирът във вашия свят ще бъде възстановен. Това показва колко сте близо, скъпи мои, да сложите завинаги край на тъмнината, която е погълнала Земята от хиляди ваши години.

На вашия символичен часовник остават 30 секунди до полунощ. Когато часовника удари полунощ, няма да се превърнете в тиква, а ще се пробудите изцяло за собственото си величие и ще оставите настрана играчките на войната и всякакви лудории.

Днес, скъпата ви Лиа бях помолена да говоря за любовта. Някои от вас имат празник, посветен на любовта, който вие наричате „Св. Валентин", на името на един от вашите християнски светци. Бил е християнин, нали? Изглежда има известно объркване по този въпрос. Всъщност ще се поправим – не е наистина празник, а просто извинение, за да заведете вашите любими на вечеря и да им подарите цветя. Е, прекрасно е да го правите през който и да е ден, така че предполагаме няма нвреди да има ден, посветен на това.

Не знаем много за този Свети Валентин и наистина не ни и трябва да знаем. Това, което е важно, е безусловната любов във вашите сърца. Тази любов може да се прояви романтично или чрез служене на обществото, или просто чрез възторжено блаженство по време на медитация. Има хиляди начини, по които тя може да се изрази във вашия свят. Начинът, по който тя се проявява, не е толкова важен. Тя има свой ​​собствен начин да превърне хаоса в ред, войната в мир. Вашата основна задача като служители на светлината е да позволите на тази Божествена Любов да тече през вас и да се излее към света.

Другите две страни на Светата Троица, представени като сила и мъдрост, не могат да стигнат много далеч без Божествената Любов. Когато започнете с любовта в най-дълбоките нива на вашето същество и след това излъчите тази любов навън, можете да добавите сила и мъдрост към сместа, за да получите едно великолепно и прекрасно произведение!

Вие вече знаете, възлюбени, какво се случва, когато силата и мъдростта не са балансирани и омекотени с Божествената Любов. Достатъчно е да погледнете света около вас. На така наречените силни между вас – богатите и известните, които са заели високи постове във вашето правителство и банковия сектор – често им липсва състрадание. Разбира се, те могат с голяма показност да направят дарения за благотворителност, докато в същото време обръщат гръб на действия, които биха довели до истинска промяна.

След това имате така наречените мъже и жени на мъдростта, с техните интелектуални постижения и Нобелови награди за мир и научни постижения. Те може да са добросърдечни хора, но колко наистина са допринесли за мира във вашия свят? Вашият учен Едуард Телър притежаваше много мъдрост, но какъв беше резултатът? Вашата атомна бомба. Вашият Алберт Айнщайн направи много в подкрепа каузата на технологиите във вашия свят, но къде е мирът, който трябва да ги съпътства? В по-късните си години той е имал своите моменти на просветление и е видял, че много от проблемите не могат да бъдат решени с технология, но не е могъл да направи много по въпроса.

Смисълът на всичко това е да ви напомни, че ако любовта не съпътства вашата сила и мъдрост, истинският мир не може да дойде във вашия свят. Можете да попитате: „Прекрасно, Лиа, обичаме да слушаме за сърцето, но как наистина да внесем мир в нашия свят?"

Нека повторим: Любовта внася свой ​​собствен ред. За да позволите на любовта да разцъфти във вас, е време да се освободите от осъждането – ВСЯКАКВО осъждане, било то към вас самите или към другите. Време е да ПОЧУВСТВАТЕ дълбоката трайна любов на вашия Създател към всички живи същества.

Нека започнем нашия урок с най-трудната задача за всички. Помислете за някого, когото смятате за зъл, тъмен, отвратителен, проклет или презрян. Да, изберете него. Ако други имена и лица ви дойдат на умa, включете и тях също. Продължете и съберете всички, в т.ч. вашия Хитлер, Сталин, Бин Ладен, Садам Хюсеин и други подобни, на един ред. Ако има други лица, „по-близо до дома", включете и тях. Знаете какво имаме предвид с това – бивши любими, съпрузи и т.н. Съберете на едно място цялата весела компания. Изнасилвачите и убийците също. Не изключвайте никого, когото сте презирали (или все още презирате).

Сега помолете Бог да донесе красива, златна, лъчиста светлина от небесата и вижте как тя изпълва всички тези души, докато не започнат да светят и да преливат с ярка светлина. Доведете вашите приятели, влечугоподобните, да се присъединят към партито. Не забравяйте тъмните орионци и тъмните сирианци. Те се нуждаят от Божията Любов точно толкова, колкото останалите. Уверете се, че всяка душа е изцяло изпълнена с любящата светлина на Бог.

Сега кажете на всички тях три пъти, бавно и с чувство: „ПРОЩАВАМ ВИ И ВИ ОСВОБОЖДАВАМ ИЗЦЯЛО СЕГА. СВОБОДНИ СТЕ ДА ОТИДЕТЕ КЪМ СВЕТЛИНАТА".

Поради свободната воля някои от тях ще се предвижат  към светлината, а други – не. Това не е ваша грижа. Свършили сте си работата. Тъй като всичко е Едно, тези любящи души, които виждате пред вас, са деца на Бог, точно както сте вие и всички ние. Способността ви да ги видите с цялата безусловна любов ще направи много повече за внасянето на мир в света, отколкото и най-масовите протестни шествия, политически действия или вдъхновяващи речи.

Ако имате емоционална реакция към някои от тях, тогава има място в собственото ви Свято Божествено Аз, където задържате любовта си. Тези възлюбени души са част от вас. Приемете ги в меките и нежни обятия на вашата любов – това е, което те наистина искат (въпреки че повечето не биха си признали, дори ако са наясно с това). Под перченето и тупането в гърдите се крие чиста и невинна душа, изгубена и объркана, призоваваща ВАШАТА ЛЮБОВ.

Като минете през този ден във вашия свят, не забравяйте, че ние в по-високите сфери не ви молим да вярвате в илюзиите на „тъмните сили" или да одобрявате поведението им, или да харесвате нещата, които са причинили на човечеството. В крайна сметка няма значение кои са жертвите и кои са извършителите. Това, което има значение, е, че Бог обича всички еднакво и без мярка. Вие, които сте създадени по образ и подобие на Създателя си, може да ги обичате по същия начин – еднакво и без мярка. Всеки път, когато превръщате омразата и отмъщението си в безусловна любов, вие се освобождавате от илюзиите.

На този Св. Валентин разширете любовта си през цялото Творение, към всички същества в тази прекрасна вселена. Не забравяйте да започнете със себе си. Открийте всички онези места в себе си, в които не сте допуснали Безграничната Божия Любов и Състрадание. Осветете с вашата светлина най-тъмните места вътре във вас. След това изведете светлината навън и повторете упражнението, посочено по-горе. Вашето щастие и мир зависят от това. Възлюбеният ни приятел, Сананда, ви е дал много уроци за това как да намерите пътя към мира. Присъединете се днес към нас и възлюбения ни брат Сананда и направете този ден на Св. Валентин най-прекрасния досега. Сега вижте как ангелите и архангелите се присъединяват към Сананда, за да отпразнуват нашата любов. Всички възнесени учители и цялото галактическо семейство избират този ден, за да отпразнуват вашата свобода от илюзията.

Аз съм Лиа от името на Галактическата Федерация и ви изпращам любовта си в този ден.

Бъдете благословени.


http://ascension.bg/bg/za-vuznesenieto/vuznesenieto/248-leahlove
Папка: Сал Ракели | Посещения: 1677 | Ченълинги
Контакт          18.188.61.223