Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


20:21
18.02.2020
Вторник
3.229.118.253


Онлайн: 5
Гости: 5
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66]Статии [201]
Матрицата 5 [55]Нумерология [28]
Астрология [31]Великият преход [110]
Кармична Астрология [13]Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13]Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13]Петър Дънов [4]
Джасмухин [8]Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7]Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22]Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8]Пътят на душите [6]


Безусловен базов доход

В момента се развива като огнен пламък една възвишена общочовешка идея в цяла Европа! Това е идеята БЕЗУСЛОВЕН БАЗОВ ДОХОД. Тя се базира на член 25 от Общочовешкото право (виж края на поста) и в резюме се състои в това, че е дошло времето да се осигури минималния жизненонеобходим доход на всяко човешко същество, за да може то да съществува без страх, глад и насилие. Всеки един от вас много лесно може да помогне за реализацията на тази идея във всички страни на ЕС, ако участва в събирането на подписи в петицията, която да се внесе в Евр.парламент, защото са необходими 1000000 подписа на граждани на Евр.съюз, за да се внесе инициативата за гласуване в евр. парламент. Ако искате да се запознаете по-подробно с концепцията, която ще реши голяма част от проблемите на всички българи, посетете този сайт:
http://bbd.bg/
Прочетете и ако искате подкрепете с имената си инициативата или вижте това видео:
http://www.youtube.com/watch?v=lqXXO0GGNRI.
Най-добре посетете и този сайт:
http://www.basicincome2013.eu/ и подпишете петицията за събирането на необходимите подписи за законопроекта на европейско ниво. Бъдете граждански активни, за да променим веднъж завинаги негативната социално-икономическа атмосфера, в която живеят повечето хора в България, Европейския съюз и планетата като цяло. Разпространете тази информация до колкото се може повече хора, споделяйте я на своите стени и страници, ПОМОГНЕТЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ОКОНЧАТЕЛНО ДА ПОБЕДИ РОБСТВОТО НА ПАРИТЕ!

ДОПЪЛНЕНИЕ:

1. Не се страхувайте да се подпишете под европейската инициатива! Изисква се три имена и ЕГН. Няма опасност от проблем, защото подписването става след като натискайки бутона SIGN UP и отивайки на обяснителната страница, се вижда, че става въпрос за официална инициатива с европейски сертификат и самото подписване става на български език и на официален адрес на Европейския съюз:
https://ec.europa.eu/citizens-initiative/REQ-ECI-2012-000028/public/index.do?lang=bg и няма опасност от злоупотреби. Това е сериозна и важна за цялото човечество инициатива – доверете и се.

2. Ето още информация за ЧЛЕН 25 от Всеобща декларация за правата на човека гласи: "Всеки човек има право на жизнено равнище, включително прехрана, облекло, жилище, медицинско обслужване и необходимите социални грижи, което е необходимо за поддържане на неговото и на семейството му здраве и благосъстояние. Той има право на осигуряване в случай на безработица, болест, инвалидност, овдовяване, старост или други случаи на лишаване от средства за съществуване по независещи от него причини. Майките и децата се ползват с особени грижи и подпомагане. Всички деца, родени в брака или извън брака, се ползуват с еднаква социална защита."https://www.facebook.com/photo.php?fbid=560639857302448&
Папка: Статии | Посещения: 953 | Ченълинги
Контакт          3.229.118.253