Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


13:46
04.05.2024
Събота
18.225.31.159


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


10 забележителни съвета за опростяване на живота

Тези десет съвета ще опростят живота ви и ще намалят влиянието на препятствията между вас и мечтите ви. Включете ги в живота си, за да разберете дали ще се почувствате по-добре. Просто го направете и наблюдавайте, какво ще се промени.

    1. Прочистете мозъка си (ума) - Ако чувствате преумора и стрес, освободете ума си от вътрешния списък за действие и всякакъв емоционален багаж. Освободете се от всички мисли за това, какво трябва да направите, какво още не сте направили и всички чувства, произтичащи от това. Целта ви е да проветрите главата. Да я освободите, за да можете да планирате и предприемате мерки с по-голяма яснота и по-малко негативизъм.

    2. Освободете се от влиянието на вампирите - Избавете се от тези отношения, които изпиват енергията ви. Ако това са членове на семейството ви, с които не можете да избегнете срещи, вземете мерки за ограничаването на времето, което прекарвате с тях. Бъдете честни в оценката си. Кой ви помага, и кой ви тегли надолу? Кой изяжда времето ви и не дава нищо в замяна на това? Кой ви кара да се чувствате добре и ви поддържа, и кой ви държи в напрежение? Всеки, който добавя ценност в живота ви нека остане, а другите - да си ходят.

    3. Слушайте сърцето си - Освобождавайки миналото и миналите отношения, вие се освобождавате от емоционалния багаж, който стяга сърцето и духа ви. Простете и забравете. Освободете. Поговорете мислено с човека от миналото или напишете писмо, което никога няма да пуснете, но така ще ви е по-лесно да се освободите от неговото влияние. Не можете да вървите напред, ако живеете в миналото. Замислете се - защо продължавате да се лишавате от бъдеще като живеете в миналото. Миналото е заминало, трябва да изграждате бъдещето си!

    4. Почистете дома си - За опростяването на живота ви голяма работа ще свържи въвеждането на ред във физическото ви пространство. Започнете с една неголяма територия като например кухненската маса или бюрото ви, като веднага въведете ред в тях. Фокусирайте енергията си в едно пространство и не мислете за хаоса в гаража или гардероба ви. Ако е нужно, сложете напомнящи листчета, които да ви помогнат срещу бъдещ безпорядък. Важно е да разработите система или организация за взимане на мерки срещу безредието в дома ви. Помнете, че външния ред е отражение на вътрешния и обратно.

    5. Заздравете тялото си - След като въведете порядък в къщата си, обърнете внимание и на себе си. На храненето и навиците и отстранете нежеланите моменти. Заедно с ограничаването на кофеина, захарта, алкохола и цигарите се научете и на правилно хранене като се избавите от всичко това, което вреди на здравето ви. Освен това, не е зле да обновите и външния си вид. Може би все още сте с прическа от 80-те или носите дрехи от преди 5 години - време е за промяна!

    6. Избавете се от дълговете - Спрете импулсивните покупки и изчистете кредитите. Установете бюджет и живейте според него. Дори не можете да си представите, колко свободно време ще придобиете, когато спрете да се притеснявате излишно за парите. Вече няма да губите време по оформянето на кредити и погасяването им, по разговори с кредитори и юристи. Вече няма да се чувствате виновни и ще получите повече свобода.

    7. Опростете езика си - Говорете честно и прямо, с вежливост и добрина. Когато питате за това, което искате, не мънкайте и не се оливайте с приказките. Забравете жаргона и сленга. Премахнете опроверженията, замяната на думи и ругатни. Отучете се от враждебните забележки и нецензурните думи. Забравете идеята, че трябва да се изказвате за всичко. Оставете мнението си за другите встрани.

    8. Научете се да казвате НЕ - Това е била една от първите думи, които някога сте научили. Защо тогава толкова ви е трудно да я използвате днес? Казвайте я където и когато сметнете за добре. Това е вашият живот, вашето време, вашите ресурси и имате пълното право да ги използвате, както искате. Престанете да се чувствате длъжни да обяснявате, да се оправдавате или да обосновавате отказите си.

    9. Ограничете традициите - Традициите са прекрасни, докато не започнат да ни управляват живота. Ако традицията е загубила целта и смисъла си и ви хаби времето, освободете се от нея. Ако някой каже "Ние винаги правим така", му обяснете защо. Няма ли повече смисъл, откажете се без притеснения от тази традиция или я променете.

    10.
Освободете време за себе си - Времето е ценно за повечето от нас. Вземете решение, че непременно ще отделяте постоянно време за себе си. Започнете с 15 минути на ден, ако това е всичко, което можете да отделите. Затворете вратите, изключете телефоните, освободете се от всичко, което ви отвлича. Много важно е да си създадете пространство, в което да се съсредоточите само върху себе си. Медитирайте, пишете дневник или яжте ябълка, правете каквото поискате да правите с личното си време.


    Превод: Анита

http://sekretwomen.mirtesen.ru/blog/43035839975/Uproschenie-zhizni.-10-zamechatelnyih-sovetov
http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=6059
Папка: Статии | Посещения: 3081 | Ченълинги
Контакт          18.225.31.159