Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


17:00
29.02.2020
Събота
35.175.113.29


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66]Статии [201]
Матрицата 5 [55]Нумерология [28]
Астрология [31]Великият преход [110]
Кармична Астрология [13]Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13]Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13]Петър Дънов [4]
Джасмухин [8]Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7]Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22]Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8]Пътят на душите [6]


Вие привличате неща и хора с подобна вибрация

Тъй като всяко нещо във вашата вселена има вибрация, степента на вашата вибрация определя хората, събития, условия и обекти, които привличате към себе си. Да обичате другите, това наистина е един дар за вас - защото когато вие ги обичате, вие повишавате своята вибрация и това привлича по- добри неща.

Вие може да се чувствате праведен или по-висш по отношение на вашите обичани, чувствайки, че вашето духовно развитие ви прави по-добра личност. Висшите Аз на всички хора са равни, макар че хората имат различни нива на способности в изразяване на тяхното Висш Аз в животите им на Земята. Вие може да казвате: "Моят партньор не медитира, или не яде здравословна храна, както аз ям. Той/тя не е така нежен, балансиран, стабилен, логичен, с остър ум, както съм аз.” Разберете, че вие сте с този партньор, защото имате подобна вибрация.

Вие привличате приятели и любими, чието развитие на душата и уроци са подобни на вашите. Ще има области, в които възлюблените ви са по- напреднали, отколкото вие, и области, в които вие сте по- напреднали от тях. Вие може да повишите своите вибрации до едно ниво, на което вече не сте на същата точка на развитие и ако това стане, възможно е вие да се разделите. Между другото, когато дълго време сте с хора вие ги възприемате като равни, макар и те да не се занимават с нещата, които мислите, че духовно еволюиралите хора би следвало да правят. Но когато вие се смятате за по-възвишен или по-праведен, вие намалявате своята енергия, затваряте сърцето си и понижавате вибрациите си. Повишаването на вашите вибрации променя отношенията ви към всичко.

Тъй като вашите лични намерения са привлечени към вашата вибрация, когато променяте вибрацията си вие може да преминете през периоди - да продадете неща, да загубите неща или да купите нови неща. Може да погледнете в гардероба си и да решите, че никоя от дрехите не ви харесва вече и може да поискате нови дрехи. Може да отидете в нов дом, или град.

Вашата повишена вибрация променя също и собствения ви образ. Когато промените своята идентичност, вие може да загубите нещата, които представляват стари части от вашата личност. Например ако загубите чантата си, се освобождавате от неща, за които се грижите.

Вие може да минете през периоди, когато нещата около вас се срутват. Електрическите уреди са особено възприемчиви да се променят във вашата вибрация, тъй като степента на вибрацията ви засяга полетата на вашата електромагнитна енергия. Така че вие може да имате няколко различни електрически уреди, повредени по едно и също време. Може да спрете този модел на разваляне на нещата, като установите нови връзки с всички ваши предмети. Просто си представете, че се свързвате и се отнасяте към тях така, както сте се държали към тях докато са били нови, току що купени- Занимавайте се с тях, харесвайте ги, дръжте ги в ръката си с любов. Можете разхождайки се в стаята да си представяте, че изпращате линии от светлина до всички предмети, свързвайки ги с вашето по-висше ниво.

Вашата по-висша вибрация издига енергиите около вас. 

Когато вие довеждате своята енергия до толкова висока нота, колкото вие можете, вие оставяте вибрационен тон на заобикалящите ви места. Други не могат да помогнат, но я поемат. Помислете за времето, когато вие сте били една личност, която е била много силно любяща, омиротворена и фокусирана (съсредоточена в сърцето си). Вие навярно сте се чувствали изпълнени с повече любов, изпълнени с мир и съсредоточени в себе си.

Вашият Висш Аз съществува в състояние на любов. Всеки път, когато сте обичащ, мил, опрощаващ и състрадателен към себе си и други, вие ставате своето Висш Аз. Научете се да обичате всичко в своя живот - всяко усещане, мисъл и действия, които извършвате.

Мислете за себе си като за една красива, любяща личност, правейки всичко най - добро, което знаете, за да растете и еволюирате.


Повишаване на вашата вибрация - Медитация

Целта на тази медитация е да отворите центъра на своето сърце и да използвате своето пробудено сърце да отвори и балансира вашите енергии на всички нива от физическото до духовното.

Стъпки:

За тази медитация влезте в състояние на вашият Висш Аз.

1. Поставете ръка на сърцето си и кажете на себе си с чувство: "Аз те обичам. Аз те приемам такъв, какъвто си. Аз се присъединявам към теб. Ти си от голямо значение за мен! Твоят живот има значение.” Казвайте това докато успеете да почувствате тази истина.

2. Помолете сърцето си да ви ръководи да следвате неговия любящ път. Помолете го да ви говори по-ясно. Кажете му, че искате да слушате. Вие можете да вярвате на сърцето си, защото то винаги ще ви води към вашето по-голямо добро. Внимателно отпуснете долу ръката си.

3. Представете сърцето си като една звезда и нека то да излъчва любов и светлина към всяка клетка на вашето тяло. Почувствайте светлината от вашето сърце да балансира, хармонизира и възстановява тялото ви, увеличавайки през него потока на енергията на животворната сила.

4. За момент почувствайте всички емоции, които присъстват точно сега. Изпратете любов към всяка от тях, която откривате. Спрете за момент и чуйте своите мисли, които изпълват ума ви. Изпратете любов към всяка мисъл, когато тя се появи.

5. Когато се върнете към стаята, поемете дълбоко дъх и почувствайте сиянието на любов из цялото ваше тяло.

Папка: Статии | Посещения: 1126 | Ченълинги
Контакт          35.175.113.29