Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:29
24.05.2024
Петък
3.215.16.238


Онлайн: 5
Гости: 5
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Нумерология


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Таблица за вибрациите на буквите

КАРМИЧНИТЕ УРОЦИ
Всяка буква в трите имена на човека има определена вибрация като число. Числата, които липсват са кармичните уроци за този живот.1 - Колко единици имат имената? 2 - Колко двойки? 3 - Колко тройки? 4 - ... ? 5 - примерно 3 броя.
6 - ако липсват - 0 - това е кармичен урок. 7 - … ? 8 - … ? 9 - … ? 11 - … ? 22 - … ?

1. Това е знак на себеизлъчване в миналото - нежелание да се срещат ребром въпросите на живота. Липса на доверие във вътрешната сила, липса на инициатива, трудно вземане на решение. Страх от това да бъдеш пионер в дадена област. Нежелание да търсиш срещи или да проявиш себе си. Премного предпазливост и страх. Ужас от започване на нещо ново. Такъв човек започва след много отлагане прекалено късно и то под натиск. Животът ще го постави насила в положението, където сам ще трябва да взима решения. Когато влезе в контакт с вибрациите на единицата в цикъл, връх или година, месец или ден, нуждата от подсилване на собствената му индивидуалност ще му се налага. Той ще трябва да се бори за своето собствено място. Деца родени през януари или октомври, ако са 1 никога не трябва да бъдат подтиквани и трябва да бъдат възпитани да разчитат сами на себе си и да взимат свои собствени решения. Трябва да се насърчат да напуснат дома си в ранна възраст.

2. Важността на детайли, търпение, такт, покорност са били пренебрегнати. Склонност да се пренебрегват малките неща, да не се обръща внимание на час на назначена среща. Животът ще ги постави в положение, където нищо няма да постигнат без голямо търпение и внимание към малките детайли. Ще му се налагат детайлите, ще има безброй малки стъпълца за изкачване и малки бурени за изскубване. Ще бъде свенлив, но ще бъде принуден да общува с другите, ще открие, че такт, дисциплина и приятелство са необходими за изпълнение на своята цел. Ще предпочита да работи сам, но ще се намери в нужда от помощ. Клептоманите са обикновено хора без двойка.

3. Избягване за самоизразяване, често подчертано от неправилна стойка на тялото. При липса на 3 има закръглени рамене. Няма желание да се прояви личността. Често има психологически хлътвания на ума, което често се предава на тялото. Животът ще го постави в положение, където той ще се нуждае от драматични и изразителни качества. Като му липсва способността да рекламира и продава, той ще бъде принуден да прави и двете. Постоянно ще продава себе си евтино и ще има вид, като че непрекъснато се извинява за нещо, което винаги ще го прави подвластен.

4. Показва неприязън към бавната материална вибрация на 4. Избягвана е упорита работа и това е било възможно поради добрите условия, лукс и парите. Има страх, че трудът е само трудност и ограничение. Склонност да се вземат само късите пътища и да се избягват усилията. Животът ще му покаже, че той нищо не може да направи, ако не започне от основите и не работи внимателно и бавно. Ще бъде принуден да види, че ако пожертва търпението и основата, ще ускори идването на един евентуален крах.

5. Това е числото на човека. Няма нито разбиране, нито толерантност, липсва му разнообразие. Това е признак, че лицето е избягвало, не само човешки отношения, но и опитности в живота. Отказвал е да се ползва от опитностите в живота и е минал през тях със затворени очи. Бедно е екипиран за живота. Животът ще го постави в положение, където знанието за света е съществено, и където ще се среща с разни и постоянни промени и ще бъде принуден да осъзнае, че някои фази от развитието могат да бъдат спечелени чрез всяка опитност и че животът ще бъда трагичен, докато той не научи нещо за своите ближни.

6. Отговорността е била избягвана и отхвърляна. Имало е отвращение към ограничението и страх от поемане на задължения. Много неща са започнати, но нищо не е свършено. Не се познава цената в красотата на служенето. Връзките са били избягвани и само себето е било подчертавано. Животът ще покаже на 6, че приятелите и семейството ще направят много малко или нищо за него. Ще бъде обременен с грижи и издръжка за тях и то по един много неприятен начин. Ще бъде натоварен с отговорности и ще му се даде възможност да се освободи от тези задължения. Ще има трудни уроци във връзка със семейството. 6 ще научи как да бъде добър съпруг или съпруга, защото е невеж за необходимите нагласи в това отношение. Ако е женен и не научи тези уроци, ще дойде до развод или раздяла. На дете с 6 трябва да се дадат домашни животни и отговорности. Възрастен човек с 6 може да ликвидира своята карма, като осинови дете, но ще бъде трудно за детето.

7. Нежелание да се тренира ума по научна линия, да се проучват причините, преди да се стигне до заключението или да се приемат резултатите. Занемаряване на духовния живот. Духовността в миналото е означавало изолиране, разкаяние, пост и молитва, свързани с лишения. Духовната класа хора са се държали настрани - калугери, отшелници. Това, което те са представлявали е нямало място в ежедневния живот и по този начин страхът се прикачил към 7. Животът ще направи да се промени страхът във вяра, чрез лишения, бедност, самота и изолираност. Липса на 7, ще бъде оставен на собствените си ресурси, обърнат към себе си и принуден да различава между преходното и постоянното - материалното и духовното.

8. Материалното и физическото са били избягвани. Финансов страх и страх от инициатива, съмнение и способност да се бориш с материални поражения. Липса на ефективност в търговията, небрежност или напрежение в паричните въпроси. Бедна оценка. Животът ще настоява лицето да се занимава със своите работи. Внезапно ще добие много пари, веднага ще ги разпилее и изведнъж ще почувства остра нужда от липсата им. Ще си намери ръцете вързани, докато се научи правилно да разпределя собствените си средства. Ако е без пари, и се стреми към тях, ако употребява милионите си само за себе си, ще бъде принуден да почувства товара им, като бъде лишен от здраве, щастие или задоволено чувство. Кармата действа или като липса, или като злоупотреба и винаги настоява за разбиране на закона.

9. Тази липса е рядка. Всяка друга опасност е изпитана, освен тази да видиш нещата си от друг ъгъл на човещината. Има страх от чувствата и неразбиране чувствата на другите. Не се цени страданието, защото е пропуснат огъня на живота. Главната грижа е било себето. В минали животи, не се е занимавал с нищо извън себе си. Животът ще удари емоционалната природа, докато я пробуди. Ще накара човека да пожертва всичко, без никакво лично удоволствие. Ще мине през интензивни емоционални страдания, докато придобие любов, съчувствие и състрадание и разбиране страданията на другите. Ще трябва да придобие това, което преди му е липсвало - червена кръв.

11. В оригинала на брошурата не е дадено описание – ГСК.

22. В оригинала на брошурата не е дадено описание – ГСК.


ЧИСЛАТА И БРОЯТ ИМ В ИМЕНАТА НА ЧОВЕКА И ЗНАЧЕНИЕТО ИМ ЗА ХАРАКТЕРА МУ*

1. 1-ца
Това е фината енергия, енергията на мислите, на идеите, на творчеството, способността да говориш, да работиш със словото, склонността към ораторство и оригинално творчество. Енергията на инициативата. Отговаря на въпроса: „Какво искам да направя и какво мога да направя?” Заболяват: главата, гърлото, очите.

2. 1-те повече от 2-те
Това е тип „началник”, обича да командва, да спори, да раздава съвети, има много идеи, които не може да реализира сам. Оптимист. Лесно намира изход от положението. Общителен. Бои се, че не успява, сам се саморазрушава чрез самокритика и претенции към себе си. Възможно е всички да го одобряват, но той да се самоизяжда. Творческа личност. Обича да говори, като по този начин просто изкарва енергията навън.

3. При повече 1-ци
На такъв човек главата му е като радиоприемник, включен на три едновременно програми. Често се притеснява, че не е успял да свърши всичко, което е трябвало. Той трябва да си направи план за всеки ден като подчертава 5-те най-важни задачи за деня, които непременно трябва да изпълни, а всичко останало изпълнява само ако остане време. Този човек страда от болки в главата, кашлица, хрема, заболяване на очите, гърлото, белите дробове, умора. Хората с много 1-ци са творчески натури и главоболието например могат да лекуват с рисуване, с някакъв вид домашна работа, в която влагат творчество.
* Допълнение към 90 страница поставено на края на брошурката - ГСК

4. Ако детето е с много 1-ци, а родителите са с много 2-ки
Обикновено то е мълчаливо, потиснато, затворено, което неестествено състояние. В този случай са необходими разговори с него. Рисуването също му се отразява много добре. Човек с много 1-ци трябва много да спи (особено, ако има една 2-ка), за възстановяване на енергията. Необходимо е да следи как и какво яде. Много е добре да консумира плодовете и зеленчуците цели, а не нарязани (при рязането енергията им се губи). Да не смесва много неща при хранене и да не пие вода по време на ядене. Много е полезно вечер преди лягане вземането на душ с хладка вода.

5. 2-ка
Това е плътната енергия, физическата сила, издръжливостта, волята, упорството, ината, биополето, което защитава от неблагоприятни въздействия. Живеят с постоянен вътрешен въпрос: „Какво да правя и какво мога да направя?”

6. Повече 2-ки
Човек притежава силна физическа енергия, която, ако не се изразходва започва да действа разрушително на здравето, създава напрежение, което се предава на околните. Много е важно да се изразходват чрез физически усилия, да ходят боси в къщи или сред Природата - по трева, по камъчета, да натоварват мускулите. Биха могли да пишат, да си мият ръцете със студена вода, да удрят с юмрук по стената, за да се разтоварят. Тези хора предизвикват чувство на страх в околните. Когато 2-те са много, такива хора „притискат” с енергията си, проявяват склонност към „деспотизъм” и манипулиране на другите, имат желание другите да живеят по техните правила. Хора с много 2-ки - страдат от проблеми с гръбначния стълб, ставите, краката, шипове, остеохондроза. Те са песимисти, апатични. Често изпадат в лошо настроение. Могат всичко да ядат, но трябва да се хранят, само ако са гладни.

7. Дете с много 2-ки
Затворено, в него има скрита агресия. Нужно му е повече движение и разговори.

8. Когато 2-те са много повече от 1-те
Тези хора насилствено правят „добро”. Доброто за тях е като команда.

9. При равно количество на 2-ки и 1-ци
Човек е балансиран и по-трудно се разболява.

10. 2-те повече от 1-те
Това е тип изпълнител, подчинен, работник, силен човек, който не може да седи без работа. Не обича да му задават въпроси и често отговаря на въпроса с въпрос. Чувства се добре, когато прави конкретни неща. Песимист, комплекс за непълноценност. Неувереност. Ако е в лошо настроение, всички наоколо знаят това. Много високо оценява собствения си труд, без да ценни труда на другите. Говори тежко и всяка дума е претенция. Претендира за власт.

11. 3-ка
Това е знание за всичко по малко, женска логика, която обслужва човека тук и сега, умение да се адаптираш навсякъде, способност да разбираш хората (техните мотиви за постъпки). Желание да знаеш всичко, загриженост за всичко и всички. „Аз съм като всички”.

12. При повече от една 3-ка
Тройката, това е земята, материалния живот, парите. Деца с повече тройки още съвсем малки могат да напазаруват всичко и точно да се справят с покупките и с пресмятането на парите.

13. При много 3-ки
Човек е склонен към натрупване на излишни неща - знания, вещи, килограми, камъчета, миди, книги, а също и информация. Излишните знания водят до възгордяване и той обикновено остава сам. Той казва: „Аз съм предвидлив, а не алчен”. Той трябва да си отговори на въпроса: „Какво вземам и защо вземам?” Не само в областта на материалното, но и знанията са проява на неговото искане. Такъв човек трябва да се научи да раздава с радост материалните си придобивки. Да се научи да дава и да забравя за това. Тези хора имат проблеми с храносмилането, не само на физически план, а и като смилане на информация, на енергия. Имат проблеми с червата и стомаха. Ядат безредно и алчно. Може да развият различни болести от страх (страх, че няма да има пари или че няма да има какво да ядат).

14. Без 3-ки
Отсъствие на земната логика, не живее в настоящето, а в миналото или в бъдещето. Трудно изразяване на мислите и оттам често жестикулиране. Такъв човек не го разбират или той не разбира другите. Трудно прави планове и още по-трудно ги координира съобразно условията, желанията и възможностите на околните. Не е практичен. Може да направи нещата по абсолютно нелогичен начин, но съвсем неочаквано може да постъпи много правилно. Има голяма фантазия. Непонятен е за околните, но не умее да се учи от чуждите грешки и се учи само от собствените си. Още от детска възраст започва да проявява свръхпредпазливост, която в последствие може да се развие в мнителност и страх от всичко. Може да доведе до психологични и неосновани страхове, да мнителност. Не осъзнава момента тук и сега. Необходимо е тези хора да се обърнат към самия себе си и да открият източника на страха. Понеже 3-та е израз на разбирането, на приспособяването към околната среда, при липсата й, човек има проблеми в тази насока. Дори обаждането по телефон за тях може да представлява усилие, защото се страхуват от реакцията на насрещния.

15. Много 3-ки + психотип ІІ (втори)
Сплетник.

16. Много 3-ки и 2-ки
Алчност, но не само по отношение на парите.

17. Много 3-ки и 6-ци (много земя)
Такива хора са способни да усвоят много знания за кратко време. Такива деца много бързо напредват в училище и ако в началото всичко им е интересно, то в последствие губят интерес и стават слаби ученици и нарушители на реда. На такива деца трябва да се осигури условие за развитие, а не да бъдат обвинявани, че те са лоши, а учителката е добра.

18. 4-ка
Чувство за дълг към обществото, вътрешна дисциплина, отговорност пред обществото, патриотизъм, честност пред самия себе си и пред другите, спазване на закона на обществото и на всякакъв колектив. Чрез 4-ката идват съвестта, вътрешната дисциплина. Духът.

19. Без 4-ка
Такъв човек живее по свои собствени закони. Той не зачита приетите норми и закони на обществото, защото не ги усеща, не ги разбира и му се иска да ги нарушава, дори и в дребните неща. Такъв човек често се мести от град на град и от място на място. Когато такъв човек живее, като взема, без да дава, то животът го санкционира по друг начин да даде и то повече, отколкото е необходимо, за да разбере закона за съхраняването на енергията - да не се измъква като само взима, защото така всъщност Съдбата го принуждава да дава повече. Възможно е човек без четворка да има добри свои закони и навици, но да попадне в общество, където не го приемат. В такъв случай е необходимо да намери съмишленици.

20. При повече от една 4-ка
Такъв човек служи на другите, като постоянно се чувства напрегнат и отговорен дори за неща, които него не го засягат. Той ограничава и себе си и другите да спазват законите и правилата. Той е морален, отговорен, праволинеен, не е гъвкав, липсва му мекота. Страда от чувство на вина, страх и дълг. Задачата за решаване е той да не се чувства отговорен за всички около себе си. От обръщане към обществото да се обърне към отделната личност. Много е полезно на един лист, такъв човек да напише кому и какво дължи или пък да си напише с едри букви плакат със следния текст: „Аз никому нищо не дължа и никой не ми е длъжен.”, който да чете всеки ден. В него могат да се открият всички болести на войника. Проблеми с гръбнака и ставите.

21. Липса на 4-ка
Означава неподчинение на законите, обикновено търси вината в другите, а не в себе си. Необходимо е да се научи да живее в колектив. Не води до никакви определени заболявания.

22. Психотип I (първи) + много 4-ки
Много добър началник. Организира всички и навсякъде дори когато не искат това от него. Такива хора са с големи изисквания към себе си и към другите.

23. Три 4-ки
Означава, че такива хора считат, че работата ще пропадне без тях. Те са силно обвинителни и взискателни. Алтруизмът у тях е разрушителен, защото заради делото, не виждат човека. Много често държат на думата си.

24. 5-ца
Емоционалност, външно проявление на чувствата, артистичност, естетика, сексапилност, чувство за формите на Любовта като принцип.

25. Без 5-ца
Твърд делови, хладнокръвен характер. Външното поведението на такъв човек не съответства на вътрешното му състояние. Може с тези, които обича, да се държи зле, а с тези, които не обича, да се държи любезно. В такъв човек има известен хлад, душата остава скрита и останалите хора често не го познават и разбират. При мъжа липсата на 5-ца не се забелязва силно, тъй като е прието, че той трябва да е по-сдържан. Ако е жена, не умее да привлича мъжете и често ги прави свои приятели, а не любовници. Жената без 5-ца обикновено има проблеми с децата, небрежна е към облеклото си, често е облечена спортно, без украса. Често такива хора ги обвиняват в безучастност, въпреки че те могат да направят много да другите. Децата без 5-ци не обичат да ги галят, да ги приласкават, да им правят комплименти. Ако такива хора излъжат, веднага ги улавят в лъжа.

26. С повече от една 5-ца
Много сантиментални, състрадателни, силно чувствителни хора. Артистични, но често така разиграват „театър”, че почват сами да си вярват и губят идентичността си. Истерични спрямо свои родственици.

27. Повече 5-ци
Външността на такива хора е привлекателна. Те са много емоционални и съжителството с тях е трудно, необходимо е да си контролират емоциите. Много са жалостиви, изживяват страданията на другите, но им правят лоша услуга по този начин. Необходимо е разбиране на ситуацията, причините, поради които някой е попаднал в нея, защото страдащият трябва да разбере урока, който му се дава, а не да си прехвърля товара върху човека с многото 5-ци. Човекът с многото 5-ци често сменя настроенията си, за да се разтовари. Хората с много 5-ци заболяват от: сърце, нервна система, алергии, болести на кожата, стомаха, жлъчката, панкреаса.

28. 5-ци + II (втори) психотип
Води до капризи и емоционални сривове. С такива хора трудно се живее, тъй като много често си сменят настроението. За да се разтовари психически, много е полезно за него да напише на лист хартия за какво е обиден и на кого е обиден. След като напише всичко това да отиде в банята да се облива с гореща вода, а после с хладка или студена вода. Препоръчва се той да купи малък подарък за човека, който го е обидил, да му го подари от сърце и да почувства, че му е простил истински. В случай, че живее далеко или не е жив, да запали свещ за него и трябва да се получи усещането за отпускане и покой.

29. 6-ца
Това е логиката на големите системи; в политиката това е знание за перспективата на нещата. Мъжката логика - знам едно нещо, но го знам добре, професионализъм. „Аз” като индивидуалност, зная си цената и съм принципен. Добър анализ за миналото и прогноза за бъдещето, но често изпуска настоящия момент. самооценка, аналитичен ум. Като обещае нещо не се отмята.

30. Без 6-ца
Необходимо е да цени себе си, да се концентрира върху едно нещо, а не да върши едновременно много неща. Гледат на себе си с очите на другите. Занижената или завишената самооценка, лесно се съгласяват с мнението на другите. Изпадат в паника при затруднено положение. Не цени себе си, а виждат достойнствата на другите. Не са принципни. Хората без 6-ца никога не получават благодарност от другите. Да си отговори писмено на въпросите: 1. Какво умея да правя? а. Действия, които правят всички. б.Действия, които правя аз (творчество). 2. За какво ме обичат хората? 3. С какво аз съм по-добър от другите? - Този въпрос е за нашата уникалност. Така се изработва вътрешна опора, която не зависи от мнението на другите. Задачата е да се освободят от страха, който изпитват и да се научат да работят самостоятелно.

31. Липса на 6-ца, а много 4-ки
Може да се само разрушат, защото не отстояват това, което заслужават.

32. С повече от една 6-ца
Способност за силна концентрация и задълбоченост. Добри политици, умение да прогнозират. Често са със завишена самооценка, което ги довежда до конфликт с обществото, понеже считат, че не им се плаща достатъчно за труда. Често тези хора имат много познати, но са самотни в душата си. Високомерни са, вглъбени, наблюдателни Постоянно изучават и класифицират, но винаги сами. Много знаят, но трудно общуват с хората, особено, ако липсва 3-ка. Трябва да се научат да се сприятеляват, да се доверяват на другите хора. Да не задържат всичко за себе си. Тук важи мисълта: Когато се чувстваш нависоко, построй си стълба надолу. Хубаво е такъв човек да има домашно животно, с което да „споделя” състоянието си.

33. Много 6-ци
Това може да доведе до сектанство и фанатизъм. Често тези хора са гениални и могат да дадат на обществото големи изобретения и разработки, ако високомерието не им попречи да го направят.

34. Три 6-ци – 666
Гениално знание, но човекът е самотник. Да се научи да общува, така, че да го обичат.

35. 6-ца + 4-ка
Означава сила на Духа. Ако липсва едното - слаб Дух.

36. 7–ца

Дар от Бога за заслуга от предишен живот, интуиция (знам как да постъпя в момента, понеже така го чувствам, но не зная защо). Интуицията е винаги индивидуално знание - за себе си, а по отношение на другите се проявява само за близки на тебе хора.

37. Липсва 7-ца
Такива хора живеят чрез логиката, разума. Живеят чрез своето действие и трябва да работят, за да поддържа покоя си. Много е важно за тях да разтоварват ума чрез медитация или по друг начин. Поне един месец да медитират на музика в легнало положение – 15 ÷ 20 минути. По този начин човек получава достъп до интуицията си.

38. Две 7-ци – 77
Предчувствие, силна интуиция.

39. Три 7-ци – 777
Ясновидство, саможертва. Такъв човек не само съчувства, но се и жертва за другите. Понякога това е добре, но понякога не е нужно, защото той може да помогне с информация, получена отгоре, а не чрез жертва, особено, ако няма 8-ца.

40. С 3, 4 или повече 7-ци
Човек се чувства като луд, защото има много и уникални познания, но те още не се разбират от другите.

41. 8-ца
Дар от Бога за заслуга от предишен живот. Успех в посока да получаваш, без да си положил усилия, късмет, подарък от съдбата, здрав авантюризъм (рискува и успява). Душата е заслужила този късмет чрез страдания и работа в предишни животи.

42. Липса на 8-ца
Човек прави всичко сам и това води до усещането, че е забравен от съдбата, а също и до завист. Ако на лице е чувството на завист, препоръчва се на лист хартия да напише, на кого завижда, за какво. Човек трябва да знае, че всичко трябва да постига с труд и да не чака подарък от Бога. Необходимо е много да работи, за да постигне успех.

43. Повече 8-ци
Обикновено води до мързел, защото техните желания лесно се сбъдват. Необходимо е да изчакат момента и да класират желанията с важност. Освен това те трябва да науча да формулират желанията си.

44. Много 8-ци
Води до успех. Такъв човек е обект на завист, която е неоснователна, понеже тези 8-ци са му дарени заради предишни страдания и усилия.

45. Три 8-ци – 888
Това е много силен знак – „Бог в командировка”, „принц”, „ангел”. Тези хора знаят своята мисия и често се държат високомерно, играят роля на съдия. Поведението им може да бъде много разнообразно - от чисто унижение на околните (особено на родителите) до спасяването им. Това не са разглезени или разхайтени деца и родителите им не трябва да се мъчат за ги превъзпитават или потискат, а да знаят, че детето им е изпратено за изчистване на родовата карма. Напротив родителите трябва да служат на такова дете. То изтласква родителите си напред. То идва да спаси света.

46. Много 8-ци и една 2-ка

Може да доведе до лентяйство.

47. Една 8-ца и много 2-ки
Лентяйство.

48. Много 8-ци и една 9-ца Често води до това, че Бог дава на този човек, а той не си взема това, което е предназначено за него, и изпуска възможността. Когато се сети, вече и късно.

49. 9-ца Целеустременост, умението да си поставиш цел и да я постигнеш. На лист хартия да си записва всяко действие като отговаря на въпроса, защо правя това и как го правя. Така да работи ден след ден, за да се натрупа необходимите качества.

50. 9-та Е началото и края и тя е много важна.

51. Една 9-ка Човек стои, гледа и не може да избере това, което му е нужно.

52. Две 9-ки Са знание, приложено в живота, гъвкавост, постигане на целта.

53. При четири, пет 9-ки Човек желае да гради на всички и често подвежда някого. Поставя си много далечна цел като за постигането й той не подбира средства.

54. Много 9-ки Вижда само целта и върви по пътя към нея като в тунел. Та а губи по пътя нужното и радостта от самото действие. Преди да вземе решение за нещо да напише 5 аргумента за и 5 против, за това, което мисли да предприеме. Може да доведе до лъжа и предателство, до абсолютно не съобразяване се с интересите на другите. Обикновено те бягат, бързат, създават суматоха. Занимават се с много неща. Много вземат, но и много губят. Трябва да се научат да използват енергията, градивно, която му е дадена.

55. Три 9-ки + ІІ психотип Човек мълчи, нищо не казва, но знае, че е прав, инат.

56. Много 9-ки + І психотип Човек се чувства винаги прав.

57. Две 9-ци – 99 Да си гъвкав, дипломат, хитър.

58. Човек с една 9-ка Не успява да си постави цел и не знае какво да направи, за да я постигне. В него има известна гордост, която го кара често да губи. Той е умен, на не постига нещата в живота, защото му липсва гъвкавост. За такъв човек е важно да определи целта си и да я следва. Когато го попитате какво иска, той никога не знае въпреки ума си и познанията си.

11. В оригинала на брошурата не е дадено описание – ГСК.

22. В оригинала на брошурата не е дадено описание – ГСК.


ПОДСЪЗНАТЕЛНОТО СЕБЕ
КАК РЕАГИРАШ В МОМЕНТ НА КРИЗА

От числото 9 се изваждат броя на кармичните уроци. Полученото число е подсъзнателното себе.

ПОДСЪЗНАТЕЛНО СЕБЕ - таблица

3 То включва 6 кармични урока. Тук индивидът е напълно разпилян и децентрализиран. Има само три вида неща, с които да работи, само три неща, които е имал в предишен опит. Ще среща постоянната опозиция на кармата. Завършва в разрушителни реакции. При натиск - експлодира.

4 То включва 5 кармични урока. Индивидът ще е загубен в детайлите във всичко, каквото предприеме. Тежка безспирна работа ще погълне неговият живот и само с най-голяма мъка ще достигне някакъв успех. Единственото му спасение е да бъде съсредоточен върху някой от неговите липси, съчетано с добре специализирано образование, още по-добре ще бъде промяна на името, което да донесе някои от вибрациите, с които трябва да се опознае. Едва може да има време за ядене и ще се претрупа толкова с детайлите, щото никога не ще може да направи стъпка нагоре.

5 Включва 4 кармични урока. Този индивид ще бъде много разсеян и нервен, неспокоен, незадоволен. Реакциите ще са тривиални и без последствие. В случай на пожар едновременно ще търси всички врати и като не намери нито една, ще се върне към огъня и ще пищи. Ще бъде безотговорен, несъсредоточен, бърборко, търсещ удоволствия, постоянно изискващ промени. Мирогледа му е напълно материален.

6 Включва 3 кармични урока. Този индивид излъчва удобство, любов, внимание към благото на всички околни. Домът му е център на работа. Благосъстоянието на най-близките и най-милите ще е от първа важност. В случай на инцидент или криза, ще се мъчи да спасява всички.

7 Включва 2 кармични урока. Този индивид е отдалечен, чувствителен, често безразличен към това, което става около него. Той е умствен, аналитичен, добре балансиран и е кладенец от тайни. Той вътрешно отговаря на любовта, но външно е студен. Ако 7 е един от кармичните уроци, той ще има удоволствието да го научи, особено след 30 годишна възраст. Ако неговото себе, подсъзнателно себе, принадлежи на една негативна природа и седморката е кармична, лицето вероятно ще се пропие. Реакцията в криза ще му бъде молитвата.

8 Включва 1 кармичен урок. Този индивид ще има търговско отношение към живота и ще се справя добре с неочаквани положения, като отнася всичко към разума. Студен и реалист, но може да се разчита на него и е солидарен. Ще иска да му се заплаща за всяко нещо, което прави. Силен в организиране и в криза ще знае точно какво да направи, за да измъкне себе си и другите. Знае точно как да накара всеки да работи.

9 Няма кармични уроци. Като е направил всичко по веднъж, този индивид е доста отегчен от живота. Той има склонност да обобщава. Твърде е безличен, за да бъде забелязан. Лесно се отказва от аргументи и може да бъде излъган в своето мнение. Има критичен мироглед, интересува се от всичко, но дълбоко от нищо. При кризи той е философ и предан на Божията воля.


УНИВЕРСАЛНАТА ГОДИНА
СЕ НАМИРА КАТО СЕ СЪБЕРАТ ВСИЧКИ ЧИСЛА И СБОРЪТ СЕ РЕДУЦИРА ДО ЕДНОЦИФРЕНО ЧИСЛО с изключение на 11 и 22 примерно: 1978 = 1 + 9 + 7 + 8 = 25 = 7
ТАБЛИЦА

1. Откривателство, творческа дейност, нови начинания, прогресивни планове, нова ера в събитията.

2. Събиране, нареждане, работи със съдружия, усилия за мир между народите. Политически дискусии, статистика, информации. Поддръжка на институти, образуване на съглашения.

3. Израз на деятелност от по-лек характер. Добро за театри и забавни неща. Харчене на пари. Неспокойствие. Пилеене на сили до безумие. Изискване, удоволствия и лукс.

4. Работа. След общото раздрусване, слизане до нормалното ниво - бавно, но сигурно като резултат на високо летене.

5. Активност. Международна търговия. По-добри работни условия, интерес към нови и различни неща, търговска психология, интерес към подмладяване.

6. Нагласяване и хармонизиране. Разглеждане международни отношения. Движения за подобряване на здравните условия. Напредък в просветата, домашната икономика.

7. Усъвършенстване. Добра финансова година, ако предишната не е била военна. Добра за земеделеца. Става завършване на всяка предприета работа. Богата почва за теории, но изисква много спокойно обмисляне. Анализ за текущи проблеми и работи. Няма склонност към нови работи. Поправка на водни пътища. 7 е вътрешна сила и се поддава на запознаване със скрити вътрешни условия.

8. Благосъстояние и разширение. Увеличаване на стопанската дейност, огромни съчетания, търговски връзки с други страни, инженерство. Големите работи имат надмощие. Търговията и индустрията се развиват. Всичко е в големи мащаби.

9. Значителна година, завършващ цикъл. Себелюбие и алчност не могат да виреят и ако ги проявим, ще опитаме удара им. Вибрацията показва любов и братство. Приключване на лоши отношения. Пречистван във всички области на живота. Това е година на приятелство, на любов, на толерантност, разбирателство, дава свобода на другия.

11. Идеализъм. Въпросите на религията са на преден план. Интерес към духовното, окултното. Търсят се начини за усъвършенстване на човека. Възрожденецът има успех.

22. Строителство. Година на разширения на големи неща. Изпълнена с големи цели и възвишени схващания. Атмосфера не само на строителство, но и на величие - огромна материална сила с хуманитарен характер. Много проекти за обща благотворителност. Чувства се подтик за подобряване на света.

УНИВЕРСАЛНИЯТ МЕСЕЦ

СЪБЕРИ КАЛЕНДАРНИЯ МЕСЕЦ С УНИВЕРСАЛНАТА ГОДИНА И СБОРЪТ СЕ РЕДУЦИРА ДО ЕДНОЦИФРЕНО ЧИСЛО с изключение на 11 и 22 примерно: Януари (1) + 7 = 8 ТАБЛИЦА
1. Месец на нови идеи. Назначаване водачи.
2. Събиране на материали и статистика. Раздвижване на политиката.

3. Активност на пазара, забавление, разни комитети.
4. Поправяне на грешки. Изискване за точност. Способни работници, бавно и внимателно строене за служене.
5. Увеличаване на продажбите, засилване рекламата, необикновени проекти и предмети на пазара, спекула. Активност в театрите.
6. Бракове, градски подобрения, образование, здраве, обществени нужди, равновесие.
7. Подобрение на финансите, открития, изпити и анализи.
8. Значителен материален растеж, разширяване, големи планове в действие, организации, формирани за търговски цели.
9. Инвентаризация, унищожаване на излишното, ненужното. на преден план са нещата от обществен характер.
11. Активност между религиите.
22. Държавни и градски проекти за подобряване на условията. Железопътни линии, водни пътища, международни отношения.

УНИВЕРСАЛНИЯТ ДЕН
СЪБЕРИ КАЛЕНДАРНИЯТ ДЕН с УНИВЕРСАЛНИЯТ МЕСЕЦ и с УНИВЕРСАЛНАТА ГОДИНА И СБОРЪТ СЕ РЕДУЦИРА ДО ЕДНОЦИФРЕНО ЧИСЛО с изключение на 11 и 22 примерно: 1+8+7=16=7
ТАБЛИЦА


1. Усилия да се прокарват нови идеи. Силен пазар. Стачки.
2. Инертност, затишие, акумулиране. Увеличаване смъртните случаи.
3. Активност, неспокойствие, нервна енергия, разпилени сили, капризен пазар.
4. Шум от машини, детайли. Внимание към програмата, към предписанието. По-установен пазар. Увеличаване болестите и смъртността. Може да има проява на анархия, стачки, тъй като захлупва капака на дадена ферментация.
5. Свобода, удоволствия, любопитност, голямо посещение на театри и ресторанти, спекула, епидемии.
6. Ресторанти по-слабо посетени; концерти - по-добре посетени.
7. Подобрение на пазара, анализи. В градовете - раздразнение и липса на равновесие; в провинцията - мирно и тихо.
8. Големи предприятия, повече толерантност. Събиране на директори, президенти, администратори.
9. Обществени работи, приятелски отношения.
11. В оригинала на брошурата не е дадено описание – ГСК.
22. В оригинала на брошурата не е дадено описание – ГСК.
Из: Разучете пътя на живота си  - Числата предсказват
Папка: Нумерология | Посещения: 4955 | Ченълинги
Контакт          3.215.16.238