Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


04:38
07.02.2023
Вторник
44.211.239.1


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Барбара Марчиняк


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Отговорността да носиш Светлината

Време е всички вие да намерите ново определение на собствената си самоличност в един много по-широк смисъл. В космоса се случват събития, за които вие, а и много от политическите ви лидери дори не подозирате. Трябва да забравите глупавите си представи за боговете - да престанете да мислите, че има същества, които идват на тази планета от небето с особени дарби и способности и всички те са духовно свързани. Вие като вид ще стигнете до някои доста смущаващи идеи в следващите няколко години. Ние ви подготвяме по поръчка на Семейството на светлината, за да можете да разберете и да бъдете информирани за възможностите, които ще ви бъдат предоставени.

Наблегнахме върху идеята за многоизмерността - представата, че можете да бъдете на много места и да изменяте своето съзнание. Споделихме с вас идеята, че от тази земя ще се родят много светове. В един или друг момент ще подложите на съмнение всичко, което сме ви казали. Вашата система ще изпадне в състояние на шок и вие няма да искате да повярвате, че сте били неинформирани до такава степен и известно време ще отричате достоверността на информацията, която сега ви даваме.

Можем да ви предложим само информация, основана върху собственото ви ускорение. Трябва да се развивате и да бъдете с отворен ум, за да търсите информацията тъй като има божествен закон за ненамесата. Има много, които са нарушили този закон и са се намесили в развитието на Земята: дори и нашите собствени предци са го правили. Често сме ви казвали, че това е зона на свободна воля, така че подтекстът, разбира се е - всичко е позволено. Следователно винаги има такива, които искат да бъдат господари и да властват над другите. Вашите представи за това колко същества тук контролират други са твърде наивни.

Семейството на светлината е известно със своето пристрастие или склонност към създаване на общества, където има огромно движение във всички посоки по правилните лъчи. Какво означава това? Светлината е информация, така че Семейството на светлината е семейство на информацията. Има други съзнания - семейства на войната, които са прекарали милиарди години според вашата представа за времето в проучване, експериментиране и упражняване на контрол върху съзнанието. В една вселена, която съществува извън ограниченията на времето, се разиграват всички сценарии в зоната на свободна воля.

Сега е моментът коренно да промените своите възгледи за себе и да премахнете границите. Сега е моментът да се издигнете над дребнавостта на драмите и събитията от ежедневието и да започнете да се свързвате на едно космическо ниво с по-висшата драма, която протича. По този начин можете да бъдете по-добре информирани за собствените си намерения, цели и драми. Трябва да сте в състояние да разбирате своята самоличност както и своите способности да вкарвате самоличността си във всеки свят, в който пожелаете.

Тази история за Семейството на светлината или "Завръщането на белите фланелки" както ние я наричаме е за това кои сте вие. Поели сте отговорност за изпълнението на определена задача, тук сте по разпределение и трябва да не забравяте и да изпълните това, за което сте дошли. Ние ви казахме, че вашите светове и вашите самоличности в техните рамки ще се променят драстично и този момент наближава. Претърпели сте промени - много от вас. Ако се обърнете назад към това, което сте били преди една година, всички вие трябва разберете, че сега сте много по-силни.

Всеки един от вас започва да усеща какво прави - във всяка секунда да създава своя собствена действителност и да знае, че всяка ситуация, която изживява, независимо дали е участник в нея или не е поставена от него самия. В този момент всеки един от вас трябва да е овладял изкуството на изявата, защото е време да привлечете космическата мрежа от информация в тялото си и да я включите в психиката си, така че да станете излъчвател на тези данни върху планетата. Това е мрежата, създадена от светлинно-закодираните влакна извън вашето тяло.

Трябва да разграничавате по-добре какво и кой слиза от небето, защото ще бъдете мамени и премятани и няма да го разберете. Ние виждаме това, защото сами знаем колко е лесно да ви измамим и преметнем. Понякога го правим, за да ви движим напред. Казахме ви, че вече сме ви мамили. Това беше необходимо, защото ако ви бяхме казали цялата истина, голяма част от вас щяха да се отдръпнат и да избягат много отдавна.

Ние ви вляхме увереност. Освен това ви представихме една нова информационна програма, за да можете да вземете основния градивен материал на тази система - идеята, че вие създавате себе си и създавате своята действителност чрез мислите си и да изградите един свят, проектиран от Семейството на светлината. По този начин един нов замисъл и една нова мрежа ще могат да покрият тази земя, така че да се зароди съвсем нов кръг от вероятности. Без вас и този нов кръг от вероятности, който вие носите в някой момент може да избухне една нова космическа война тук, на Земята.

Отворете своя център на чувствата и усетете объркването, което обхваща тази земя в незнанието какво се случва. Тази планета е работила на много ниска честота, честота основана на оцеляването, честота основана на загубата на силата. Вашата самоличност е действала въз основа на това, което можете да съберете извън себе си. Дванадесетте спирали ще отнемат значението на всичко, което е представлявало и заобикаляло двете спирали. Всички спестени пари и притежаваната собственост - цялата сигурност, основана върху първите две спирали, които са ви давали самоличност - всичко това е лишено от всякакъв смисъл, съпоставено с еволюцията на планетата.

Почувствайте страха и несигурността, изпълващи живота на хората, които започват да осъзнават, че цялата постановка на живота им сега се срутва. Осъзнайте, че светлината е престъпникът виновен за това срутване и че вие, като членове на Семейството на светлината и Пазители на честотата, предизвиквате това срутване, тъй като въвеждате на планетата електромагнитния заряд, който излъчва тази нова честота. Вие помагате да се създаде този хаос на новото съзнание.

Помислете за живота си през последните една-две години и осъзнайте, че е имало моменти, когато самите вие сте били с невероятно объркано съзнание. Объркани сте били във връзка с решенията за това кой сте, къде искате да живеете, с кого искате да създадете семейство, дали искате да останете в рамките на това семейство или не, дали искате да имате дете или не, дали искате да продължите да бъдете родител и много други неща.

Навлезте с мислите си в своето общество и почувствайте как основата, на която хората са изградили живота си бавно потъва под краката им. Глобалното схващане за действителността си отива, няма го. Основата се изплъзва и има такива, които на този етап не виждат това. Най-важната причина за това изплъзване е, че има достъп до нова информация, която прави старата отживяла и лишена от смисъл и вие сте отговорни за това. Вие сте отговорни до известна степен за това, че сте се развили, минавайки през този процес и за това, че сте били своя собствена форма на вдъхновение - жив пример за другите.

Вие играете много активна роля. Има много такива, които казват: "О, не, идва светлината!" тъй като за светлината се знае, че променя всяка вибрационна честота по пътя си. Светлината носи информация, а информацията разширява системите, така че старите системи повече не могат да съществуват. Значи светлината унищожава, но също така заражда и нови системи чрез това, което оставя след себе си. Създава се нов ред.

За някои от вас е трудно да мислят за себе като за унищожители, защото вие имате система от вярвания, свързани с унищожението. Това е една парадигма и ако затънете в тази вибрация и не избиете от главата си тези идеи, ще станете много затворени и ограничени в изживяването си на действителността. Да, вие определено сте унищожители. Вие унищожавате системите, където господства отборът на мрака и невежеството. Светлината навлиза, за да унищожи всички системи и това как ще изживеете унищожението зависи от това колко силно или с каква степен на пламенност съзнанието се придържа към нещата подложени на унищожение.

Кой ще ви измъкне, когато играта загрубее? Къде е спасителният екип? Това сте вие. За да настъпи тази промяна, трябва да използвате това, което имате, за да я предизвикате. Ще получите изключителна помощ от всички сфери, но в крайна сметка всичко зависи от вас, а не от нас. Ще промените честотата със своята отдаденост, решимост и сила на волята.

Открийте какво представлявате в своето физическо тяло, защото от него тръгва пътят ви към силата на тази земя. Научете се да го направлявате и да го използвате и да бъдете едно с него. Носейки светлина в своето тяло, вие въвеждате честотата на планетата, а тази честота съдържа информация. Честотата на светлината носи историята на вашата самоличност и историята на вашето съзнание. Както вече казахме, това съзнание е било разпиляно извън вашата база данни или клетъчна структура защото тези, които са дошли тук, за да станат ваши богове не са можели да ви контролират ако имате същите способности като тях. Така че те направили биогенетичния експеримент и мутацията наречена "Страшния съд". Тогава невежеството започнало да преобладава сред човешкия род. Те провели много различни експерименти, които продължили дълго време.

Светлината представлява събирането на разпиляните парчета и за да изпълните тази задача, трябва просто да сте. Когато просто сте и се развивате и оставяте личния си живот да се развива, трябва наистина да приемете за даденост, че всички други членове на светлината се развиват като вас. Вие изпращате своя телепатичен сигнал, че присъствате тук точно както ние винаги ви казваме: "Ние сме тук". Ние също сме членове на Семейството на светлината и носим със себе си информация и я разпространяваме навсякъде.

Необходимо е всеки от вас да проучи границите, които сте поставили около себе си. Вие вярвате, че сте се развили, че имате широк поглед и виждате много неща. И в сравнение с там, откъдето сте дошли наистина имате напредък. Но ние ви гарантираме, че не виждате границите, които понастоящем поставяте за себе си и които все още определят това, което вярвате, че можете и не можете да правите. Те са това, което ви приковава към тази разновидност или честота на действителността.

Тези граници, които поставяте и които представяте и заявявате, че имате не ви позволяват да следвате информацията, която се пробужда във вас. Информацията е част от духовното извисяване. Различни пластове на действителността се отстраняват, така че вие достигате до по-голямо съзвучие със сферите на духа. Това е духовният напредък. Искаме да се откажете от границите и да престанете да определяте и пазите всяка страна от живота си.

Да се носи светлината е отговорна задача. Щом веднъж позволите на светлината да влезе в тялото ви започвате процеса на промяна. Той не винаги е радостен, извисяващ и забавен, както някои от вас вече са установили. В този процес, когато нещата не са толкова лесни първото нещо, което можете да направите, за да си попречите да се развиете и промените е да реагирате на емоционалните изяви със страх. Можете да хвърлите вината върху някой друг и да виете и да се оплаквате, може да решите и да повярвате, че някой е направил нещо вместо вас.

Останалата част от планетата се държи точно така, но те не са членове на Семейството на светлината. Тук, разбира се, има милиони членове на Семейството на светлината и светлината се завръща на тази планета, където тъмните фланелки управляваха твърде дълго време. Тъмните фланелки се хранеха с вашите чувства на страх, негативизъм, война и алчност тъй като това е вселена на свободната воля и всичко беше позволено. Първосъздателят е и отбора на мрака, както и Семейството на светлината. Първосъздателят е всички неща.

Ние ви учим с истории. Някой ден може би вие ще разгадаете историите, които ви разказваме. Тогава повече няма да имате нужда от тях и ще можете да разбиете парадигмите и да опознаете по-широките реалности. Докато дойде този ден, ние ще ви разказваме истории, за да поддържаме интереса ви и да ви привличаме на територии, където сте се страхували да отидете - територии, които сте си обещали с най-дълбоката част на душата си да покорите.

Съвсем скоро ще бъде много необходимо да се осъзнае кои хора са в действителност Пазители на честотата и кои само твърдят че са. Пазителите на честотата ще бъдат призовани да установят известна стабилност на тази планета, тъй като те през цялото време знаят, че създават собствената си действителност. Те се учат как да се противопоставят на законите на човечеството, съзнателно насочвайки своето мислене и енергия. Точно за такава дълбока безупречност и отдаване говорим.

Ние не сме тук, за да водим безсмислени разговори или да ви помогнем да се почувствате добре в собствената си кожа. Ние сме тук, за да ви напомним кои сте и какво сте се съгласили да направите - какво сте дошли да постигнете на тази планета. Ние сме тук, за да бъдем вашите водачи и да ви насърчаваме да си спомните - да ви предложим насоки и съдействие, за да можете да откриете чудото, което ви очаква в човешкото тяло.

В този момент най-доброто за вас е да работите като пазители на собствената си честота, а не да се опитвате да "спасите" всички останали. Направете всичко по силите си, за да бъдете последователни и да осъзнавате какво става около вас. Бъдете последователни с честотата на светлината, която ви носи информация и честотата на любовта, която е честотата на съзидателността.

Когато хранителният източник бъде отнет от боговете-създатели и честотната бариера се пропука, мрежата на Земята ще се промени. Всъщност Земята преживява едно начало. Земята се грижи и обича всички свои чеда и се развива заедно с тях в посока към едно съществуване, в което по-големите възможности ще са постоянно явление; в което чудесата може да станат начин на живот, защото ще съществуват в рамките на честотата, до която ще получите достъп. Всеки от вас съдейства тази честота да започне живот на планетата, като води живота си в съзвучие със светлината и с това, което знае. Това е работа на една индивидуална същност. Може да работите на групи и да имате лидери, но трябва като индивиди да се развивате сами. Когато го правите и вашата светлина ви насочва да живеете по определен начин, ще започнете да усещате искрите.

Не е необходимо да работите с нас или с когото и да било непрекъснато, за да получавате информация. Единственото, което трябва да правите непрекъснато, е да работите постоянно със себе си и да търсите смисъла на това, което ние наричаме възторжения Аз. Почувствайте какво означава възторжения Аз - той е тържествуващ, освободен, радва се на постиженията си и печели във висша степен.

Тази планета има отчайваща нужда от отдадени същности, които търсят възторжения Аз. Непрекъснатостта, за която говорехме - която ще спечелите ако въведете в живота си включва да знаете във всеки един миг в своето същество, че сте се отдали на откриването на този възторг. Този възторг може да се предаде с думи като честота или вълна на чувството, или вибрация. Всички вие разбирате вибрацията в качеството на светлина и звук. Вибрациите са непрекъснати - те носят и разпространяват всякакви форми на интелект. Когато внимавате за себе си и не забравяте, че сте тръгнали по този път, когато непрекъснато си напомняте, че внасяте светлина в своето тяло и се опитвате да повишите честотата на физическия си Аз, когато се противопоставяте на законите на човечеството и променяте честотата на планетата - вие зараждате един нов вид непрекъсната работа, която може да направи много повече от всички книги и касети на света.

Няма нищо по-силно от вашата отдаденост на възторжения Аз. Щом се отдадете на енергията на светлината, енергията на възторга и извисената честота, вие сте белязани. Тогава трябва да живеете в съответствие с това, което тези енергии ви предоставят в отговор на искането ви вашата задача да бъде ускорена.

Преди всичко, живейте своята светлина. Живейте тази светлина вътре в себе си, без да се страхувате. Не се крийте в килера - живейте я. Казвайте това, което знаете, без да излизате на трибуната и да размахвате ръце като фанатик. Просто заявете: "Вярвам ето в това. Живея ето така." Може например някой да ви каже: "Внимавай, ще настинеш", а вие да му отговорите: "Не вярвам в настинките. Не използвам тялото си за болести." Когато говорите такива неща, довеждате хората до прозрение. Казвайте това, което знаете в непринудени разговори със семейството и приятелите си.

Където и да сте, използвайте стълба от светлината. Препоръчваме всеки от вас да си представи един стълб от светлина, който влиза през главата ви, отваря темето ви и изпълва тялото ви със светлина. Представете си как този космически стълб от светлина идва от космоса, изпълва ви и след това излиза през слънчевия ви сплит и образува кръг от светлина около тялото ви, така че вие съществувате в центъра на едно сияещо етерно яйце.

Когато обичате себе си и Земята и знаете, че сте тук, за да промените определенията и същността и да премахнете ограниченията на човечеството, вие излъчвате точно това. Живеете живота си, отдадени на тази цел. Ако ни запитате колко време трябва да посвещавате на това, ще ви отговорим: "Много е просто: цялото си време." Цялото. Това не е нещо, за което се притеснявате - това е нещо, което просто сте. Вие го живеете - това е вашето божествено начало. Ще установите, че когато живеете светлината си, ще привличате към себе си други, които биха искали да живеят живота си по същия начин, и броят ви ще нараства непрекъснато.

Когато се отдадете и кажете: "Дух, искам да работя за теб. Постави ми задача и ми покажи какво мога да направя. Дай ми възможност да живея своята светлина, да кажа своята истина и да разпространя тази светлина из света", Духът ще ви постави задача. Бъдете наясно какво сте готови да направите и сключете договор с Духа. Кажете му какво искате в замяна. Духът ще ви позволи да преговаряте и да съставите договора така както искате, стига да служите на самите себе си и за извисяване на своята вибрация. Когато служите на самите себе си и сте отдадени на личностното си развитие и промяна, извисявате всички наоколо. Това е истинската служба. Никому не служите, ако се правите на мъченик и обяснявате: "Аз ще ви спася." Истинската служба означава сами да си вършите работата и да живеете по такъв начин, че всеки, с когото влизате в досег да бъде повлиян от вашето пътуване.

Няма нищо лошо в това да се опънете малко на Духа и да кажете: "Виж какво, омръзна ми. Попитах и съм готов да го направя. Искам ускорение." Ако искате ускорение, кажете го съвсем ясно, бъдете готови да поемете напред и бъдете открити в четенето на символите, които ще получавате. Когато някоя книга падне от полицата, прочетете я. Когато се появи възможност да отидете някъде, не казвайте: "Съжалявам, не мога да си го позволя." Направете го. Ако на пътя ви се появи човек и сте заявили, че искате връзка, но човекът не изглежда подходящ, въпреки това го направете. Вие действате без логика и може би това е начинът, по който Духът ви предоставя разрушаващи закономерностите фактори. Ако сте наясно и общувате във всяка ситуация, може да имате голям напредък.

Вие всички мислите твърде много за това, какво ще излезе и как ще изглеждат външно нещата. Това е важно да се осъзнае. Така че, когато поискате ускорение, бъдете готови да поемете рискове, които биха взривили логичното ви мислене. Логичното мислене ще се възмущава и ще се съпротивлява с всички сили на някои от тези неща, защото се страхува. Щом се чуете да казвате: "Не мога да направя това" или "Това е напълно безсмислено", заслушайте се. Това са ключови думи. Просто си кажете: "Аз съм направляван от божествена сила. Смятам да постигна ускорение. Смятам да работя за извисяване и ще поема този риск. Това ми се струва правилно, макар и безсмислено, така че ще се реша." Ако обаче не ви се струва правилно и изглежда безсмислено, не го правете. Доверете се на интуицията си.

В момента тече отсяване - отсяване на избраните. Какво означава да си "избран"? Тези, които разбират, когато говорим и тези, които чуват звученето на своята вътрешна песен са избраните. Това, че сте избрани не означава автоматически, че ще се издигнете в йерархията и ще изпълните задълженията, които трябва да бъдат изпълнени. Кой ви избира? Вие се избирате сами. Вие не сте членове на някакъв елитен клуб и все пак, от друга страна, сте точно това. Членството в този клуб е доброволно и всички вие, които сте решили кои ще бъдете и защо ще дойдете тук. Не можем да ви кажем достатъчно силно, че "смелост" ще се превърне във фамилно име за всеки един от вас.

Много от вас живеят затворени в килера. Вие нямате желание да споделяте съкровените си вярвания с всички. Може да се чувствате сигурни обсъждайки в една стая най-различни теми, някои от които доста отвлечени, и въпреки това на работното си място или със семейството си заключвате с катинар устатата си и не си позволявате да казвате истината.

Има много хора, чийто закодирани програми очакват да чуят вашия глас. Така че, вие - избраните, сте подложени на отсяване в този момент. Подбират ви по смелостта ви. Ако не можете да наберете смелост сега, не сме много сигурни, че ще наберете смелост по-късно.

Всички вие сте дошли на тази планета с определена задача и тази задача е на една ръка разстояние. Сега е моментът. Десетилетието на промяната вече започна и докато усвоявате и осъзнавате значението на тази промяна, тя ще преобрази живота на всички вас. Промяната означава да се откажете от много неща, да се разделите с много неща и да приемете други, защото ще вярвате. Вяра е думата, която всички вие с удоволствие бихте приели за своя фамилия и въпреки това вяра е нещо, което всички ще твърдите, че нямате.

Какво означава да вярваш? Това означава да знаеш до такава степен вътрешно, че мислите ти създават твоя свят - просто да бъдеш убеден с божествено безгрижие и знаейки вътрешно, че ако си помислиш нещо то е. Това е темата, която отново и отново се опитваме да ви представим, във всяко измерение и с всевъзможни изразни средства, така че в някой момент съвсем скоро вие ще я разберете. Щом я разберете и започнете да я живеете ще започнете да променяте живота си.

Непрекъснато ясно подчертаваме, че моментът да се вдигнете е сега. Това не означава непременно, че времето ви изтича. Това означава, че времето започва да ви притиска и ако не действате може да стане неприятно. Както казахме, в момента тече отсяване на избраните. Вие самите сте избрани; следователно, ако не започнете да изпълнявате програмата, която сте си съставили, до известна степен времето ви ще изтече. Имате още няколко години преди нещата да се завъртят и объркат така, че ако по това време вече не живеете живота си според истинската същност на светлината, към която доброволно сте се присъединили, може би ще бъде твърде късно. С други думи - ако отлагате непрекъснато ще бъдете отнесени от течението на приливната вълна, която ще дойде - даже може би буквално.

Независимо какво е начинанието, в което ще участвате, то е част от вашата програма или план, за да можете да се развивате. А развивайки се вие влияете върху развитието на планетата. Всичко, което правите е за собственото ви развитие. Осъзнавайки кои са хората и какво е това място започвате да отваряте нови пътища за другите. Ще установите, че събития, които никога не сте си представяли, по някакъв начин ще се случат пред вас. Това са неща, които са отвъд вашето разбиране - "постановки", както ние ги наричаме или възможности, за които никога не сте се сещали. Тогава ще разберете, че живеете своята светлина и го правите смело.

Има голям шанс през следващите няколко години да стане въпрос за носителите на светлината. Разберете, че това е част от плана. Всички вие трябва да имате ясна престава за това как искате да бъде построена вашата действителност. Това не означава, че няма да сте гъвкави; това просто означава, че работите с яснота. Вие казвате: "До всички мои водачи и всички, които ми помагат в пътя ми на развитие на Земята: Аз смятам да постигна успех. Смятам винаги да бъда сигурен във всичко, което правя. Смятам да получа любов и да дам любов във всичко, което правя. Смятам да се забавлявам и благополучието ми да бъде осигурено според нуждите ми. Смятам да не се привързвам прекалено към материалните блага."

Макар че вие трябва да си свършите работата, за да се развиете има много извънпланетарни и нефизически същности, които са готови да работят с вас. Трябва само да ги извикате на помощ. Когато го правите винаги заявявайте ясно, че тази помощ трябва да дойде от светлината. Трябва да тежите на мястото си и да бъдете осъзнати. На тази планета се приема, че ако един човек е интелигентен, то той е духовно осъзнат. Това е абсолютно невярно! Някой може да бъде блестящ учен и да разбере как да надхвърли човешките закони и все пак да не работи с честотата на светлината или честотата на любовта. Внимавайте с това и бъдете наясно относно помощта, която искате.

Споменахме многократно, че честотата на светлината носи информация. Честотата на любовта носи съзидателност, както и уважение и връзка с всичко създадено. Честотата на любовта без честотата на светлината може да бъде много осакатяваща. Ако смятате, че честотата на любовта идва от нещо извън вас, а не от нещо вътре във вас ще направите това, което е правено на тази планета много, много пъти: ще боготворите някой, който разпространява честотата на любовта сякаш е светец.

Идеалният вариант е да носите честотата на светлината и информацията - да станете информирани - и да я съчетаете с честотата на любовта. Това ще ви позволи да се почувствате част от всичко създадено, да не го осъждате и да не се страхувате от него, а просто да видите божественото и съвършеното в него по пътя му на развитие, което ще му позволи да научи всяко съзнание на изживяното от него.

 

Барбара Марчиняк, „Вестителите на Зората – Учението на Плеядите”

Папка: Барбара Марчиняк | Посещения: 1061 | Ченълинги
Контакт          44.211.239.1