Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


13:03
23.04.2024
Вторник
18.118.12.222


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Барбара Марчиняк


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Езикът на светлината

Божествата и господарите сега проникнаха в мрежата на света и донесоха със себе си свои собствени средства за преподаване. Средствата, които се прилагат на тази планета са предмети, които не принадлежат на вашето измерение, символични фигури, които в буквалния смисъл имат свои собствен живот. Те съставят така наречения Език на светлината.

Във вас се имплантира една структура - геометрична фигура, която отпушва определена информация вътре във вас. Освен това тя улеснява тези, които работят с вас, за изпращането на информация пряко до вашата същност. На по-голямата част от вас тази структура вече е присадена, а ако не е скоро ще ви бъде присадена - ако решите да отворите и предоставите себе си. Никой не получава тази структура без сам да реши. Тази структура на Езика на светлината е начин за получаване на информация и енергия, които подпомагат вашето израстване. Това е начин да учите без да използвате книги или интелектуалните си способности. Трябва просто да се отворите и да повярвате, че наистина съществува йерархия, по-обширна, отколкото можете да си представите, която е действала при човешките същества от самото начало.

Тази йерархия действа с любов, цени това, което сте и е успяла да прозре в механизмите на времето, които са включени към тази планета и да разбере, че съзнанието е готово за еволюционен скок. В момента има 144 000 члена на духовната йерархия, внедрени в мрежата на планетата. Всеки господар има свой собствен печат, който представлява една частица от Езика на светлината, така че вие имате на разположение 144 000 енергийни печата, които с времето ще се слеят с вашето същество.

Като за начало ще работите с 12 форми, които тялото ще е в състояние да задържи. Много по-късно, когато промяната настъпи всички 144 000 символични езикови структури ще се влеят в тялото ви. Това ще бъде разгръщане, което дори не може да се обясни в този живот.

Тази промяна е един процес, развиващ се във вас, който ще ви позволи да преминете в друга сфера на изживяване. Всеки човек на планетата има потенциалната възможност да премине през тази промяна. Много ще прекъснат процеса, защото нямат желание да стигнат до нивото на висшето съзнание. Когато осъзнаете кои сте, вече сте направили първата стъпка. Когато осъзнаете съществуването на божественото съзнание, което е зародило тази планета - един огромен, изпълнен с любов интелект, който работи с вас; когато призовете това съзнание и поискате да бъдете част от него, чак тогава ще ви бъдат присадени геометричните форми.

Фигурите, които се присаждат са най-различни по форма и имат пирамидална структура. Защо пирамидата е толкова важна? На тази планета и в целия космос структурата на пирамидата се използва като символ за силно единство на съзнанието. Това е структурата, която е най-трудна за пресъздаване с многобройните си фасетки, и която представлява истинско съвършенство. Това е структурата, която събира енергията на Земята и я изпраща навън.

Структурите на сферата и спиралата също ще ви бъдат присадени. Спиралата е много скъпа за много от вас, защото сте живели в култури и общества, където спиралата е била използвана за предаване на много идеи. Освен това ще ви бъде присадена структурата на успоредните линии и тази на куба. И, разбира се, структурата на Меркаба, която е петостенна фигура.

Петостенът представлява фигурата на човешкото същество в най-безграничното му състояние - напълно свободния човек. За някои от вас тя е известна като символична структура, наречена Меркаба. Това е човешкият замисъл без всякакви ограничения. Това е човешкото същество, което може да лети, нещо, което повечето от вас смятат, че не могат да правят. Тази структура ще ви бъде присадена, когато наистина отдадете себе си на това, което до този момент не е било възможно.

Коя геометрична фигура ще ви бъде присадена ще зависи най-вече от желанието ви да се развиете. Това ще зависи също така и от вярата ви, че тези същности решават да се предоставят на ваше разположение, ако вие решите да се отдадете на тях. Когато започнете да разширявате рамките си и да позволявате на така наречените чудеса или невероятни събития да се появяват в живота ви, те ще започнат.

За много от вас първата присадена структура ще е окръжността, защото тя представлява Божията форма, единство и завършеност. Някои от вас ще изберат да им бъде присадена структурата на пирамидата, защото сте имали много прераждания с открити и все още неоткрити пирамиди по цялата Земя. Вие мислите, че географията ви е известна, но има още много неща, които не са открити, защото преминават от една действителност в друга. Дълбоко в джунглите има много погребани пирамиди, покрити с купища пръст и камъни. Има още много чудеса, които ще бъдат разкрити.

Тези от вас, които са готови да повярват, че наистина няма ограничения ще могат да приемат структурата Меркаба и да напускат чрез нея планетата, като продължават да живеят на нея. Трябва да имате желанието да направите това ако искате да ви бъде присадена структурата Меркаба. Някои от вас вече са опитвали да пътуват с нея и знаят как може да бъде използвана във вашето същество. Когато наистина призовете Меркаба в себе си и сте готови да усетите какво в действителност означава това - да бъдете неограничено съзнание, което пътува с вашето тяло, без тялото ви да напуска тази планета - тогава тази структура ще ви бъде присадена. Меркаба не е най-висшата структура за присаждане, тъй като няма висши и нисши структури за присаждане. Присаждането става в момента, който е най-подходящ за личното ви развитие. Когато получите първата си присадка, ще започне един безкраен процес на навлизане на нови фигури във вашето същество.

Вие не избирате съзнателно фигурата, която ще ви бъде присадена. Но вие избирате живота, който водите и той ви отваря за структурите на Езика на светлината. Вие избирате кое е важното във всеки един ден. Това е вашият код за достъп до тези фигури. Чрез този брак на енергиите в крайна сметка ще съберете цялата азбука на светлината в своите същества и тази азбука на светлината ще ви учи. Ако сте сънували някакви геометрични фигури, това е знак, че тези фигури работят с вас. Или може би просто сте обичали предмета геометрия в училище. Ако искате да разберете какво ще ви бъде присадено, установете кои фигури се появяват първи или са по-големи от останалите. Има много форми, които даже нямат имена. Ще има форми, които ще познавате и разбирате и които по-късно ще се превърнат в други фигури и ще приемат нова форма, която вашето съзнание няма да разбира.

Спиралата е една от основните фигури в геометрията на Езика на светлината. Тя е мост, учение сама по себе си. В нейната форма има закодирана информация и пътуването със спиралата изглежда безкрайно. Това показва, че пътят във вас е безкраен и пътят извън вас също е безкраен. Вие като вид ще можете да разделите съзнанието си и да тръгнете и в двете посоки, за да го свържете отново. Поемайки безкрайния път навътре и безкрайния път навън, вие се включвате в една свързана спирала, която носи универсалната истина.

Вече казахме, че клетките във вашето тяло съдържат цялата история на тази вселена. В идеалния вариант вие ще осъзнаете съществуването на златната библиотека вътре в себе си в рамките на този живот и ще се научите да четете това, което се намира там. Поемането на спиралата вътре във вас е част от пътуването. Важното е да тръгнете едновременно навътре и навън и да осъзнаете, че тези две неща са едно.

Спиралата съществува в много измерения. Когато си представите спиралата, ще почувствате, че сте я опознали, и въпреки това отначало познавате само една нейна страна. Когато започнете да израствате със спиралата, ще осъзнаете, че тя има много измерения и че можете да прекарате останалата част от вечността, както вие се изразявате, проучвайки я. Тя расте. Спиралата е ключът за достъп до това, което е вътре във вас. Вашето ДНК е във формата на спирала. Спиралите са навсякъде около вас и Езикът на светлината е основан на светлинно-закодирани влакна, които също произлизат от спиралната форма. Това е нещо, което се усеща и то ще израсне за вас.

Докато медитирате, почувствайте, че се носите на една спирала, сякаш сте яхнали торнадо. Представете си, че виждате една приближаваща спирала, която е като торнадо. След това, вместо да избягате от нея, останете там и почувствайте как тя ви засмуква. Понесете се на нея, защото тя е вход към други действителности.

Тези геометрични форми и фигури от Езика на светлината са сбор от изживяванията на хора, които са се раждали на тази планета, противопоставяли са се на човешките закони, събуждали са своите висши способности и след това са изразявали себе си като език и геометрични елементи. Някога тези енергии са съществували на тази планета като мъже и жени. Те са еволюирали в геометрични символи и съществуват в своята сфера на дейност, точно както вие съществувате във вашето тяло. Тези същности съществуват в една езикова система или геометрична система.

Има вселени от такива системи и в момента те посещават вашата собствена. По полетата на тази земя се появяват окръжности и други форми, които са необясними за вас. Тези белези са честота, не процес или действие. Една песен, история или език се присажда върху повърхността на Земята с езикови символи. Тези символи са тук, за да установят определена честота, и те ще се увеличават.

С времето някои от вас ще си построят къщи с геометрична форма, различна от квадрат или правоъгълник. Много от жилищата на Плеядите са с различни от обичайните за вас форми и там се приема, че формите и ъглите съдържат енергия. В астрологията се приема, че определени ъгли имат точки на сила и с определени ъгли се случват опредени неща. Същото е и с формите. Цялата философия на Голямата пирамида е в използваните ъгли и форми. Енергията се събира в ъгли, във форми и във фигури и вие можете да се научите да създавате тези форми и да живеете в тях и около тях. По този начин се образуват и разпространяват енергии. Освен това ще откриете, че определени степени имат определена сила и че в някои ъгли се чувствате много неудобно. Понякога е по-добре да спите в средата на една стая, отколкото леглото ви да е поставено в прав ъгъл на стаята, защото ъгълът от 90 градуса образува запушване на енергията. В средата на стаята енергията тече около вас.

В триизмерната действителност сега се отварят много входове, за да започне еволюцията на Земята. Някога планетата била запечатана и поставена под карантина, защото на нея имало сблъсък на силите. На тази планета бушували невероятни войни и те са оставили отпечатък в неплодородните земи, които все още съществуват на планетата. Това било времето на хаос и объркване, когато боговете-създатели се сражавали помежду си. През последната вълна от войни, преди 10 или 12 хиляди години, Земята била запечатана, защото същностите на светлината загубили битката. Както знаете, светлината не винаги побеждава. Светлината не винаги е победител според вашите представи за победа, защото тя трябва да се учи да разбира всички части от себе си. Първосъздателят е във всички неща и светлината и мракът са част от Създателя. Така че светлината трябва да възприеме тъмната част от себе си.

Времето е замислило и подредило събитията. След последните войни трябвало да изминат няколко определени цикъла и когато това време изтече, входовете на Земята отново ще бъдат отворени, за да може да влезе светлината. Сега този момент е настъпил. Замислено е светлината отново да дойде на планетата и тя се увеличава с всеки изминал ден. За да може енергията да намери път към вашето съзнание, тя трябва да живее на планетата. Интелектът прониква под формата на вълни, образуващи геометрични фигури на Земята. Не става въпрос за космически кораби, които идват, правят окръжности в царевичната нива през нощта и след това отлитат. Макар че някои от окръжностите са възникнали именно в резултат на кацащи кораби, интелектът може да приема всяка форма, която пожелае като много често идва под формата на вълна. След време Земята ще бъде залята от една вълна от светлина.

Интелектът не подлежи на описание с думи, тъй като той е честота, която понякога идва под формата на геометрични фигури. Питагор започнал да проумява това, но неговата геометрия не била разбрана от другите. Геометрията е развит интелект, сбор от изживявания, който може да предаде огромни количества информация. Всъщност окръжностите из цялата планета се правят от звукови вълни над човешката честота, за да могат да бъдат присадени тези езикови форми. Често в началото тези форми са окръжности. Те ще се развият в триъгълници, линии и много други неща.

Царевичните окръжности се появяват най-често в Англия и Европа. Има ги и в бившия Съветски съюз и в Южна Америка. Те съществуват и в САЩ, макар че някои хора добре се справят с прикриването им. Ние разбрахме, че някои от новите ви телевизии замислят предавания за тези окръжности. Ще видим до каква степен те ще потулват нещата. Това ще бъде интересно.

Тези геометрични форми са като йероглифи. Йероглифите и пиктографиите, издълбани в камъка на тази планета, са от подобно поколение интелекти. С други думи, ако четете йероглифите въз основа на Камъка от Розета, те ще означават едно. Ако можехте да си спомните тайния език на жреците, йероглифите щяха да ви разкажат друга история. А ако можехте да разбирате езика на боговете-създатели, те щяха да ви говорят нещо съвсем различно.

Окръжностите и формите, които идват на Земята са тук, за да ви съдействат да задържите и да се справите със своята честота и да имате смелостта да живеете своята светлина. Те дават достъп до светлинната информация по почти незабележим начин и още никой не е успял да ги разгадае. Тези форми са взаимносвързани и ако всички бъдат изписани едновременно на полето на някой фермер, с тях внезапно ще се случи нещо. Те са разпределени между континентите и образуват около Земята честотен пояс, който ще помогне за задействането на мрежата на Земята. Те ще ви позволят да не се чувствате толкова странно поради това, което знаете и да приемете по-леко промените в честотата.

Това е само една малка част от предназначението на царевичните окръжности. Те са доста интересни. Много от тях са замислени и създадени от така наречените Издигнали се учители. Освен това те са до известна степен една шега. Трябва да разберете, че някои същности, когато станат високо развити придобиват невероятно чувство за хумор. Те намират по нещо смешно във всичко.

Както казахме, геометричните форми и фигури са носители на интелект. Те са честотни вълни, които могат да бъдат променяни и настройвани. Формите, които идват на Земята са като енергийни входове или енергийни релефи. Те съдържат интелект и са програмирани с времето да се свържат и да образуват една мрежа от интелект около планетата. Тази мрежа ще има честота, която човечеството може да използва, за да се развие.

В момента на планетата не е събран целият език. Релефите ще дойдат на Земята в резултат на определено развитие на съзнанието. Те работят с места, които са център на вихрушки и в момента ги задвижват. В милиардите години, през които Земята е била в орбита тези центрове са били покрити и погребани. Някои от тях са заспали и сега голяма част се пробуждат, защото печата около планетата се пропуква.

Царевичните окръжности са израз на съзнанието. Те идват във вашата действителност, за да ви покажат, че разумното мислене не може да контролира всички данни, колкото и да му се иска. Тези събития стават, за да се получи засичане с кода на съзнание на всички човешки същества. Винаги, когато не може да се намери обяснение на действителността, в съзнанието се отваря една ниша. Царевичните окръжностите изцяло надхвърлят логическото мислене. Следователно се налага представите ни за действителността да се разширят, тъй като действителността в предишния си вид не може да приема тези събития като възможност. Те са сигнал за отпушване. Те принуждават действителността да надмогне собствените си ограничения.

Има няколко причини за съществуването на царевичните окръжности. Те съществуват главно, за да принуждават действителността да се променя - да ви карат по-скоро да чувствате, отколкото да мислите. Повечето от проучващите тези окръжности минават през тях мислейки, а не чувствайки. Във Великобритания полудяват като ги видят, защото по принцип при англичаните логически насоченото съзнание е много силно. Но английската земя е белязана с мегалитични спирали и каменни образувания, които са оставили силен отпечатък върху интуитивните способности на населението.

В това явление няма логика. То налага на едно логически насочено общество да осъзнае нещо, което изглежда безсмислено и се прави по занимателен и ясен начин, без да заплашва нечии представи за действителността. Ако трябваше навсякъде да кацат кораби хората щяха да се притеснят. Но когато царевицата се подрежда в концентрични кръгове, без дори да е наранена или унищожена, никой не се притеснява особено. Разбирате ли как енергиите си играят с вас? Необходимо е да направите някои неща, за да разгадаете и проумеете това без капацитета ви да се претоварва.

Този език е въведен на планетата като история - информационен релеф, съдържащ една честота, която ще ви помогне да поддържате собствената си честота. Когато се пробудите е лесно за другите да ви разчетат и разпознават. Вие сте под наблюдение през цялото време, тъй като има устройства, които следят еволюцията и местонахождението на съзнанието. Когато съзнанието стигне до определено ниво се получава помощ отвън за установяването на нови сфери на тази честота.

С други думи, представете си, че отваряте ресторант и той става много популярен. Вие го управлявате и поддържате и предлагате наистина добра храна. Тогава идва някой и ви пита: "Какво ще кажеш за верига? Хайде да ви разпространим по целия свят." Тези геометрични форми ви помагат да разпространявате честотата като направите една верига, която обхваща целия свят. Те ви извеждат на ново ниво от достижения.

 

Барбара Марчиняк, „Вестителите на Зората – Учението на Плеядите”

Папка: Барбара Марчиняк | Посещения: 1423 | Ченълинги
Контакт          18.118.12.222