Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


14:02
02.02.2023
Четвъртък
3.93.74.25


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Барбара Марчиняк


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Симфонии на съзнанието

Светлината ви информира. Тя ви извисява, защото когато сте информирани, се чувствате по-силни. Когато нямате информация, се чувствате безсилни.

Звукът също е начин за пренос на информация, защото той е част от светлината. На вас може да ви се струва, че звукът и светлината са две отделни неща защото, според вашата гледна точка, вие възприемате светлината с очите си, а звука с ушите си. Тъй като използвате две отделни сетива на своето тяло ви се струва, че звукът и светлината също са отделни. Всъщност те са неразривно свързани. Те се преплитат взаимно, защото и двете са носители на информация.

Много от структурите, изградени на тази планета и особено святите места от древността, носят информация съхранявана в камъка. По същия начин вие носите информация, съхранявана в костите и скелета. Когато позволите на звука да преминава през вас, той отваря една врата и пуска информацията да навлезе в тялото ви. Освен това той прониква в почвата, влияе на вибрациите на Земята и позволява да се осъществи промяна на молекулярното ниво на информация. Тези от вас, които използват звука докато работят върху телата на други, предизвикват преустройство на молекулярната структура и отварят място за навлизане на информацията. Тази работа ще става все по-задълбочена и задълбочена.

В Тибет, когато починел някой учител, успял да премине в други действителности, запазвали тялото и го оставяли да изтлее по естествен път, тъй като скелетът съдържал усет за честотите. Информацията се съхранява в камъни и кости. На някои места в Тибет, където съществуват духовни секти с хилядолетна традиция, хората съхраняват черепите на някои учители. Те имат много тайни крипти и стаи, пълни с тези черепи. Когато човек влезе в тези помещения, той може чрез звука да получи достъп до елементи от интелекта на хората, които някога са носели черепите.

Сега разбирате ли защо се правят кристални черепи? Кристалните структури са като холографски компютри: те могат да предават на развития или включен човек огромно количество информация. Те са направени като черепи, за да могат да служат като код, който ще ви помогне да разберете собствения си череп и да разберете, че костите във вашето тяло са много важни.

Звукът е средство за преобразяване. Пазителите на честотата, каквито ви насърчаваме да станете, се научават как да настройват честотата, която носят с помощта на звука. Звукът може да проникне във всяка същност, да размества молекулите и да преустройва действителностите.

В древния Египет, анк, символът, означаващ живот всъщност бил ключ за настройка на честотата. Използвали го хора, които били майстори в поддържането на честотите и можели да правят много неща с тези честоти. Анк прилича на камертон и може да насочва звука. Именно за това го използвали в древните времена. Преди да сте в състояние да използвате звука по начина, по който са го използвали древните египтяни ще трябва да докажете, че сте достойни. Ще трябва да преминете проверка, за да се види дали може да ви бъде поверена тази сила. Вашата планета не е достатъчно зряла и тази енергия не може просто да бъде оставена в ръцете на кого да е. Ако в момента сте в състояние да вършите такава работа, животът ви ще бъде застрашен, защото твърде много ще се опитат да злоупотребят с дарбата ви. Ще получите способности, когато станете достатъчно зрели за това.

Може да започнете да работите със звука, като му позволите да "свири" на тялото ви. Съсредоточете се, изчистете съзнанието си и позволете на тоновете да преминат през вас. Древните школи на тайнството работели със звука по този начин и тази техника е много силна, когато се прилага от група. След много години, но в рамките на това десетилетие ще бъдете удивени от това, което ще можете да възприемате в резултат на изсвирените във вас съзвучия или симфонии на съзнанието. Когато влизате в тон заедно с други хора, ще видите какво можете да направите без дори да сте го подозирали. Ще се научите как да използвате и развивате този вид енергия, за да създадете свой собствен анк. Когато купувате на детето си пластилин то отначало не може да прави много неща и затова вие му показвате как се правят малки топчета и кубчета, за да види то какви възможности предлага пластилинът. Така след известно време детето стига до своето собствено усещане за формата.

Първата ви среща с творческата форма на звука е запознаване с възможностите, които тя предлага. Въвеждат ви в начините, по които този звук може да се използва. В крайна сметка сами ще откриете някои от нещата, които звукът може да постигне. Тогава ще станете по-смели и ще научите какво може да създаде звукът. Енергиите се въвеждат за по-сигурно по този начин, за да не се злоупотребява с тях и за да не пренапрегнете себе си и да се престараете от желание.

След като поработите известно време със звука ще стигнете далеч в използването му. Той е като мощно оръжие в ръцете на малко дете. Ако не сте наясно, можете да създавате разни неща без да осъзнавате значението на това, което правите. Помислете си какво прави звукът на стадионите и в големите концертни зали. Викането или скандирането на тълпата създават определена атмосфера. Когато създавате в група звук вие изграждате определена атмосфера. Позволявате на определени енергии да свирят на инструмента, съставен от вашите тела. Забравяте за предразсъдъците си и позволявате на различни мелодии и енергии да използват физическите ви тела като възможност да се изявят на тази планета. Всъщност вие изживявате живата сила на енергиите, на които позволявате да се изразяват чрез вас. Ставате контактьори. Точно както нашата контактьорка ни позволява да навлезем във вашата действителност чрез нейното тяло, така и вие позволявате на една вибрация да се разгърне на планетата в пълния си блясък чрез вашите тела и сътрудничество. Вие зараждате нещо. Създавате една възможност и една енергия се възползва от тази възможност.

Чувствата ви позволяват да разпознавате различни състояния на съзнанието. Логическото мислене не ви позволява да различавате състоянията на съзнанието, тъй като то държи на своята самоличност. То е затворено в границите на егото и не иска да познава други области. Но чувството винаги признава присъствието на други области, защото чувството прави разликата. Вие можете да четете знаците и определенията с енергията, която наричате чувство. Тя всъщност е една вибрация. Звукът предизвиква състояния на емоционално чувство. Когато създавате хармонични звуци, те напомнят на тялото ви за нещо. Те напомнят на тялото ви за светлина, за дълбока космическа любов и за други светове. Тялото ви изпада в състояние на радост и понякога на дълбока тъга. То търси и достига до честотата, за която е копняло и за която звукът му е напомнил. Когато позволите на звука да свири на тялото ви, откривате една честота, която сте търсили. Тази честота е свързана с еволюцията на спиралите във вашето тяло. Звукът е проводникът или средството, което ще ви свърже с висшите чакри извън вашето тяло, защото няма начин да получите достъп до тях по логичен път. Трябва да стигнете до всички честоти и чакри чрез чувствата, а звукът ще ви свърже с чувствата, които ще ви позволят да разберете информацията.

Ако можехте да си създадете образ на звука, някои от вас щяха да изпаднат в транс, наблюдавайки го. Има действителности, където звукът има образ. Вие чувствате движението и езика на звука, когато поклащате тялото или движите ръцете си. Когато чувствате изразяващия се звук, вие усещате богатството на тази форма на общуване и колко многоизмерни са всички неща. Той има собствен език и своя форма.

Звукът носи определена честота и тялото разпознава тази честота. Тялото е настроено да отговаря на приемливостта на честотата. Големите майстори на музиката като Бетовен и Моцарт са били програмирани да дават информация с трайно естество, тъй като те са получавали хармонични звуци по време, когато на планетата царял непрогледен мрак. За да може поне част от спомените да не умират в съзнанието на хората, в съзнанието на тези майстори били въвеждани честоти с по-ниска вибрация.

Звукът ще се развие. Сега човешките същества могат чрез настройка да станат инструменти за издаване на звук. Някои човешки същества стават флейта, пиано, арфа, обой и туба. Те позволяват на енергиите да използват физическите им тела, за да издават най-различни звуци, които те не насочват и не се опитват да контролират. Духът свири, човешките същества просто обслужват симфонията, която те и всички останали изпълняват. Това е нещо много дълбоко.

Тази хармония може да бъде използвана по най-различен начин, тъй като хармонията може да развие много неща. Когато тази хармония се използва, много е важно веднага след като тя приключи да настъпи пълна тишина. Хармониите променят нещо; те отварят вратата. Определени съчетания от звуци, изсвирени на човешкото тяло отключват информация и някои честоти на интелекта. Дългото мълчание след хармонията позволява на човешките същества да използват своите тела като средства за получаване и усвояване на честотите и чрез дишането да достигнат до състояние на екстаз.

Когато влизате в един тон с други хора имате достъп до груповото съзнание, който е бил невъзможен преди издаването на звука. Това е огромен скок в съзнанието. Ключовата дума е хармония. Когато тя е в състояние да създаде хармония на мисълта, цялата планета ще се промени. Именно за това работите. Ще разпространите една честота и звукът ще пътува. Той ще се превърне в отчаяна болка и копнеж по възстановяването на хармонията в човешката раса, възстановяване на силата на груповото съзнание и едновременно с това даряване на индивида със сила.

Много е важно какво смятате да направите със звука. Ако нямате ясни намерения звукът ще се обгърне по определен начин и ще се развие извън рамките на първоначалния си замисъл. Той се размножава двойно и четворно под собствено въздействие. Много е важно да имате ясни намерения за това какво смятате да направите със звука. Това е правило номер едно.

Правило номер две е, че звукът предизвиква енергия. Той създава постоянна отвесна вълна и наслагва честотите една върху друга. След това тази енергия може да бъде насочена към всичко. Чували сте за тези, които обикаляли около град Йерихон. Те обикаляли дни наред и създали постоянна вълна. След време вълната натрупала такава енергия, че стените на града поддали.

Племенните танци, потропването, поклащането и движението в кръг създават енергията на тази вълна. Когато създавате звук в кръг или около стълба от светлина създавате една колона, която може да прави много повече неща, отколкото сте си представяли. Тя може да предизвиква експлозии, да унищожава и създава много реалности.

При племената, които често воювали, бойният вик бил използван от тези, които тръгвали на война. Те в един глас се обръщали към нефизическите сили с молба да ги подкрепят в битката. Войните използвали този звук срещу противниците си, позволявайки на енергията да мине през един вход и да създаде постоянна колона. Когато чуете звук, подобен на бойния вик си спомняте за неприятните начини, по който звукът е бил използван, защото има огромна сила. Това кара други да се чувстват неприятно, защото им напомня за отговорността към звука. Някои от вас изпитват ужас от звука; ужасява ви звученето на собствения ви глас, който заявява ясно какво предпочитате. Клетъчната ви памет помни какво може да постигне този звук - въздействието и възможностите, които той предлага се приемат доста тежко от някои от вас. Звукът може да ви свърже с места, с които интелектът ви не може да направи връзка. Вашият интелект се стреми да дава определения, но звукът не може да бъде определен; той просто трябва да се живее.

Злоупотребата става умишлено. Можете да откриете силата на звука и след това да злоупотребите с него, за да манипулирате останалите. Какво изпитвате, когато живеете в град и чуете сирени? Страх. Това е злоупотреба със звука, която променя вашите честоти. Много е подло да се постъпва така. Тези, които създават звука, знаят какво въздействие има той върху човешката психика. Той ви смущава и влудява и не ви позволява да насочите вниманието си в друга посока. Тази честота е като ключалка; тя ви хипнотизира и пленява съзнанието и разума ви. Разумът ви сякаш не може да се съсредоточи върху нещо друго. Сякаш сте в затвор, защото звукът заключва вашето съзнание и то се пристрастява или затваря в една вибрационна честота и не търси нищо друго. Изпада в потиснато състояние. Замислете се също така за своите телевизори и за звука, който издават другите електрически уреди.

Винаги е неприятно да се наблюдават различните форми на контрол върху честотата и да се вижда как силни съюзници като звука се използват, за да бъдете контролирани. Много човешки същества изпитват гняв, безпокойство, объркване и вълнение, когато чуят за подмолните средства, използвани за манипулиране на съзнанието. Ние споделяме тези неща с вас по много причини. Крайната ни цел е да ви доведем до натрупване на лична сила. Трябва да осъзнаете, че не сте безсилни във всяка една ситуация и че съзнанието ви е крайната инстанция на вашата съзидателност. Съзнанието и мислите ви създават вашите изживявания, независимо какъв е прилагания метод или технология.

Тези, които действат в своята действителност с безупречна вяра в посоката, отдали себе си на хармонията и на светлината достигат нивото на същностите от други измерения, които правят същото. Вие изграждате мостове от светлина и поддържате светлинно-закодираните влакна като стълбове и отворени входове. Тези, които са наградени с разбирането, че са призовани да използват звука като част от своята работа и които улавят този призив и отговарят на него ще се развият много бързо. Тези от вас, които се развиват с такава скорост ще бъдат призовани един ден да представят много хора, да представят световни натрупвания от съзнание и да променят настоящата честота със своя звук.

 

Барбара Марчиняк, „Вестителите на Зората – Учението на Плеядите”Папка: Барбара Марчиняк | Посещения: 1078 | Ченълинги
Контакт          3.93.74.25