Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


05:45
07.02.2023
Вторник
44.211.239.1


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Барбара Марчиняк


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Сексуалността – мост към висшите нива на съзнанието

Когато вашата библиотека била свалена от рафтовете и разпиляна и вашето ДНК било разкъсано, така че останали само две спирали с много малко информация и много малко памет, сексуалността останала непокътната във физическото тяло. Тя била оставена, разбира се, като начин за възпроизводство - като начин хората да останат в допир със собствената си същност и да създават нов живот. Много дълбоко в механизма на сексуалността има една честота, която може да бъде достигната и която е била търсена и неправилно разбирана от много хора. Тя се нарича оргазъм.

Първоначалното предназначение на оргазма било изопачено. Тялото ви е забравило за космическия оргазъм, на който е способно, защото обществото ви е учило в продължение на хиляди години, че сексуалността е нещо лошо. Учили са ви така, за да може да бъдете контролирани и да не търсите свободата, която дава сексуалността. Сексуалността ви свързва с честотата на екстаза, която възстановява връзката ви с божествения източник и информацията.

Сексуалността е получила лоша слава на тази планета и тази лоша слава се съхранява в клетъчната ви памет. Това не е резултат само от този живот; това се дължи на хиляди години оплюване и злоупотреба. Необходимо е да изчистите от този живот отрицателните асоциации, които предизвиква сексуалността, както и да усетите и проучите как използват сексуалната енергия и сексуалната изява многоизмерните ви Азове.

Сексуалните части на тялото са пътища към наслада, създаващи честоти, които лекуват и стимулират и могат да го доведат до Висшия духовен Аз. Сексуалността се разбира толкова погрешно на тази планета, че когато двама души я споделят, рядко съществува намерение тя да се свърже с духовността. Сексуалността предизвиква духовност, която е свободна и възприема себе си като създател. Много рядко обаче сексуалността се използва като мост към по-висши нива на съзнанието.

Разговаряхме с няколко души, които използват светлината. След като са намерили подходящия партньор за моногамна връзка, те са успели да достигнат много високи състояния на съществуване. Моногамията се отразява на повечето от вас много добре, тъй като такава е вибрацията ви. Когато имате много партньори, не сте достатъчно честни и криете своята същност: споделяте по малко тук и по малко там и пилеете себе си. Най-добре е да бъдете с един човек, но това не означава един и същи човек завинаги. Бъдете верни, открити, споделяйте с човека, с когото работите и стигнете възможно най-далеч с него. Ако стане така, че издържите цял живот заедно, прекрасно. А ако не, когато стигнете до момент, в който вече не общувате, не си служите и чувствате, че връзката ви няма да може да продължи, прекратете я и намерете друг човек, който работи на вашата вибрация.

Когато работите интимно с някого, развивате доверие. Повечето от вас не вярват в себе си, защото нямат модел за доверие. Една връзка може да ви научи да вярвате, защото връзката изпълнява ролята на огледало, което ви показва неща, които не можете да видите от собствената си гледна точка. Тя ви показва вас самите, извадени извън себе си, когато общувате открито в рамките на сексуалността и дълбоката интимност и не използвате сексуалността като средство за абстрахиране и затваряне. Много от вас използват сексуалността като средство за абстрахиране и начин да избегнете близостта, вместо да я развиете. Започвате да натрупвате енергия, да гледате в очите на другия и да се чувствате нагорещени и възбудени. После, вместо да започнете да се проучвате интимно и духовно, затваряте своя център на чувствата, слагате бронята си и правите повърхностен, генитален секс, защото ще бъде твърде страшно и твърде силно, ако тръгнете по по-дълбокия път към пълна телесна и пълна духовна връзка. Понякога горещият секс дава страхотно усещане и е прекрасен. Просто ви казваме, че това не е всичко. Има много повече и никой не ви пречи да го получите освен вие самите, вашите вярвания и страха, който изпитвате да свалите границите и преградите си.

Много от вашите страхове са основани върху това, което сте създали за себе си и това, което сте направили на другите в сексуалния си живот. Сексуалната ви история влияе на всяка частица от душата ви, така че всички проблеми на душата ви се излъчват ясно и силно чрез тялото ви. Понякога не искате да мислите за това, защото е твърде болезнено и го осъждате, защото мислите, че е нещо лошо. Престанете да осъждате и се отнесете неутрално към това, което сте правили - независимо какво ще откриете, независимо колко чудовищно изглежда то, независимо колко трудно изглежда и независимо колко нарушения на правилата се изискват. Разберете, че вашата цел е била да съберете данни и да разберете себе си.

Сексуалността е честота. Тя е това, което не ви е било отнето, въпреки че историята, спомените и самоличността ви са били отстранени и разпилени. Единственият начин, по който способността да откриете кои сте останала непокътната, бил чрез сексуалното изживяване. Разбира, се никой не ви научил как може да стане това. Сега ще нанесем удар върху църквите. Извиняваме се на тези, които са дълбоко религиозни. Църквите възникнали като организации - предприятия за контролиране на религиите и духовното развитие и отваряне на работни места, създаване на йерархия и образуване на прослойка от избрани. Много малко църкви са възникнали с идеята да се информират хората. Обикновено не възприемате религията като нещо, което ви дава информация, нали? Всяка религия, която дава информация, работи с вибрацията на истината.

Духовните сфери са места на съществуване, затворени за човешкото тяло. Тъй като сексуалността била възможност за човешките същества да възстановят своята памет или да се свържат със своето духовно Аз и със своя духовен създател, или пък да открият път към духовната сфера, която ви е забранена, възникнали църквите и обявили, че сексуалността служи за възпроизводство. Те ви учели, че единствената причина, поради която имате сексуалност е за да създавате нови хора.

На сексуалността се гледало като на нещо много лошо. Казвали на жените, че сексуалността е нещо, което трябва да понесат, за да служат на мъжете и че нямат контрол върху родилния процес. Жените вярвали на това; и така до ден днешен вие като цяло вярвате, че нямате контрол върху тази част от тялото си. Трябва да осъзнаете, че само и единствено вие решавате дали ще родите дете или не. Това не е толкова сложно, колкото са ви убеждавали. Ако решите и имате намерение вашето същество ще изживее това. Можете да контролирате дали да родите дете или не. Ако жената притежаваше тези способности през последните няколко хиляди години и ако можеше да изучава сексуалността си без да се страхува, че ще роди дете, може би мъжете и жените щяха да открият, че са много по-свободни, отколкото са им казвали.

Висшата честота на любовта се открива в любовното изживяване. Няма никакво значение дали отношенията са хомосексуални или хетеросексуални. Важното е човешките същества да си доставят удоволствие по начин, който отваря честотите на съзнанието. Подлъгали са ви да възприемете много представи за това кое е прилично и кое не в сферата на сексуалните изяви.

Любовта е същността, която трябва да се създава във всички взаимоотношения. Ако обичате и почитате някого, няма никакво значение как сте устроени. Единственото, което е от значение е вибрацията на любовта и как проучвате тази любов, която в идеалния вариант носи и е съчетана със съединяването на мъжкото и женското начало, които съставят двойния пламък.

В идеалния вариант сексуалността се проучва чрез чувства. Третата и четвъртата чакра ви свързват с емоционалния и със състрадателния ви Аз, които ви свързват с духовния аз. Духовният Аз е тази част от вас, която е многоизмерна, чрез която съществувате в много състояния едновременно. Вашата задача, която сте се съгласили да изпълните, е да осъзнаете тези действителности със самоличността, която представлявате. Когато сте осъзнати, можете да се настроите на различни честоти, да помните кои сте и да промените вибрацията на тази планета.

Ние обичаме да говорим за сексуалността, защото тя е такова тайнство на тази планета. Някои от школите на мистиците са криели част от това, което са знаели за възможностите, които предлага сексуалността. Вие сте електромагнитни същества и когато се съедините физически с друго човешко същество се осъществява връзка на електромагнитните честоти. Когато вашите честоти се настроят и към тях се присъедини честотата на любовта, могат да се случат невероятни неща.

Преди хиляди години, когато обществото в много части на планетата било по-скоро матриархално, енергията на Богинята прониквала и работела с определени индивиди. Жената разбирала своята сила, своята интуиция, центъра на чувствата си, свързаността си и желанието си да създава живот. Освен това, тя разбирала, че никога не се налага да зачева дете, ако нейното намерение не е такова.

За да може патриархалното общество да завърши цикъла и да подготви Земята за тази промяна в съзнанието, женската енергия трябвало да мине на заден план. Така женската сила, енергия и разбиране на сексуалността били потиснати. В съвременността, през изминалите 2000 години, на планетата станало така, че жените повярвали, че не могат да упражняват контрол върху раждането на деца, че сексуалността се счита за нещо лошо и отвратително, а сексът бил приемлив само в контекста на брака. Всичко това било пазарна стратегия.

Сред настоящите пазарни стратегии за предизвикване на още по-силен страх от сексуалността и нейната изява са съвременните болести: СПИН, херпес и всички други неща. Вие четете за тях във вестниците и се плашите от собствената си изява, от собствената си интуиция и от собствената си радост. Разбирате ли това?

Преди вашето ДНК да бъде преустроено, много хора стигали до висшите сфери и успявали да се изкачват по стълбата на самоличността си и да стигнат до извънпланетни честоти чрез електромагнитна връзка с любов. Те създавали изживяване подобно на космическа совалка, което ги изстрелвало в други системи на действителността. Това била една от най-ревниво пазените тайни на планетата.

Много от хората, с които сме разговаряли са изживявали съвсем дълбоко своята сексуалност. Искаме отново да подчертаем, че не правим разделение и не осъждаме това, с кого имате връзка и ви съветваме и вие да престанете да се самоосъждате. Това е стара програма. Няма значение дали връзката ви е с представител на другия пол или с представител на вашия пол. Говорим за две човешки същества, които се събират, съединявайки се физически по начин, който им допада, какъвто и да е той и създават любов, защото споделят тази любов. Когато достойнството и любовта липсват при едно съединяване на човешките тела, хората възприемат като лошо своето изживяване. Това може да навреди по най-различен начин на физическото тяло.

Оставена ви е честотата на оргазма в сексуалността, за да можете да си спомните своята по-висша самоличност. Когато тази ваша енергия или история бъде разкрита и вие разберете кои сте, ще обедините много от полетата на вашата многоизмерна самоличност във физическото си тяло. За да изпитате пълното въздействие на мрежата на вашата самоличност, оставете дванадесетте спирали да намерят своето място във вашето тяло и позволете на светлинно-закодираните влакна да се пренаредят. Този процес засяга мисловното тяло, което, разбира се, е свързано с физическото тяло. Емоционалното тяло, което е свързано с духовното е тялото, което всеки иска да избегне. Казвате си: "Искам да се развивам. Искам ускорение, но не искам да мина през центъра на чувствата, за да го постигна."

Свързани сте с многоизмерния си Аз чрез своите чувства и именно тези чувства най-често ви създават проблеми. Приемете, че вашите "разни неща" ви се случват по определена причина. Много от вас биха искали да погребат своите "разни неща" и да ги изхвърлят на боклука, сякаш са нещо отвратително. Тези "разни неща" са тъмната част от вашата самоличност, с която не искате да се занимавате и да приемете.

Ние разбираме, че понякога, когато нещо възникне, вие му слагате клеймо и казвате: "Мразя тази част от себе си. Искам просто да се справя с нея, да я изритам под килима и да я забравя. Тези неща са минало." Изненада! Вашите "разни неща" - вашите проблеми са съкровищата на живота ви. Те са начинът, по който учите.

Съгласили сте се да се промените, да въвлечете светлината в своето тяло и да зародите Семейството на светлината на тази планета. Тъй като светлината е информация, трябва да се справите с всички неща, които сте скрили от себе си. Сексуалността е основният проблем, защото тя е вашия таен Аз - този Аз, от който се криете. Обществото ви е казало: "Това е добро. Това е лошо. Трябва да правите това. Не трябва да правите онова." Кой е постановил тези закони? Всъщност кой е постановил всичките ваши закони?

Закъсали сте, защото не можете да разгадавате символите на езика, на който говорите, така че разсъждавате върху това. Много от вас обичат своите истории, защото те привличат вниманието към вас. Ако нямахте история с кого щяхте да си говорите? Наблюдавайте тялото си и вижте на какво учи то Аза. В идеалния вариант ще излекувате болното място и ще се почувствате по-добре и по-щастливи, когато се научите да се задълбочавате по-цялостно във вашето физическо тяло и да откриете една нова сексуална самоличност.

Сексуалността е ключът. Тя е врата към по-висшите сфери на съзнанието. Щом определите себе си по нов начин и светлинно-закодираните влакна ви дадат ново определение ще промените и сексуалния си Аз. Сексуалността трябва да се пробуди при всички вас и ще ви кажем от опит, че това е областта, от която най-много се страхувате в момента. Гарантираме ви, че по-късно ще има и по-страшни области.

Ако имате проблеми с представата за любовта и не можете да разберете много неща за нея, трудностите ви идват от това, че търсите любовта извън себе си. Търсите някой друг, който да придаде смисъл на вашия живот и да оправдае съществуването ви. Ако не намерите този човек, изпадате в ярост или се чувствате недостойни. Това е закономерност, с която сте израснали, която са ви показали родителите ви и обществото. Многократно ви повтаряхме, че най-важното нещо, което можете да направите е да обичате себе си и да почитате Земята. Но вие непрекъснато забравяте това и търсите следващата връзка, която да ви направи цели и завършени. Чувствате, че ако нямате връзка не сте нормални граждани. Освен това се чувствате самотни. Трябва да се научите да бъдете сами. Самотата е просто състояние на ума. Вие никога, никога не сте сами. Има множество същности около вас. Ако престанете да се самосъжалявате ще откриете, че непрекъснато ви обстрелват с толкова много данни, така че може би не е чак толкова лошо да сте сами, за да можете да се забавлявате като ги възприемате и осъществявате контакт.

Когато обичате себе си и престанете да се занимавате с нуждата от някой друг, който да ви обича сте в състояние да приемете това, което ви се предлага. Задължително е да цените себе си и да не се съгласявате на престорена любов. Ако решите да имате партньор или да вибрирате с някого и не получавате това, което искате, не се оплаквайте, не се сърдете и не се цупете на човека, за да го накарате да се промени в съответствие със собствените ви нужди. Ако си определите някакви стойности и не ги създавате, просто променете своята действителност и продължете напред сами докато срещнете някой, който отразява вашите стойности. И непрекъснато вибрирайте с любовта към Аза, почитайте го и разберете, че целта на това пътуване е да откриете себе си в отношенията си с другите. Не става въпрос само за съпрузи и съпруги. Целта на това пътуване е да почитате физическото си тяло и неповторимостта на Аза, докосвайки се до живота на много хора. Винаги си давайте възможност да работите с Аза и му позволявайте да се развива.

Вие всички се страхувате от интимните отношения със себе си - от това да бъдете сами с Аза. Когато развиете тази интимност, това мълчание, любов към себе си и задържане на личната енергия ще пожелаете този начин на интимност да ви бъде като стандарт в интимните ви отношения с други хора.

Сексуалността може да бъде много объркваща в този момент, защото сега възстановявате и проучвате своите честоти. Когато съединявате телата, дори когато прегръщате някого, разменяте честоти. Когато правите секс, тялото ви отделя хормони. Хормоните пробуждат определени енергии в клетките и се осъществява пренасяне на същността на единия човек върху другия. Ето защо, когато правите секс с някого често не можете да се измъкнете от неговата енергия. Въпреки че не искате да бъдете с този човек, сексуалното изживяване не може да бъде изличено, защото е протекъл електромагнитен обмен.

Вие изживявате тази промяна на честотата и се научавате да издигате честотата до нивото на постоянна информация, любов към Аза и интимност с него. Затова за вас може да е много объркващо и понякога страшно да се съберете и слеете с някой друг, защото научавате за себе си много уязвими неща. Колкото по-осъзнати ставате, толкова по-сериозно започвате да внимавате как използвате тялото си, къде го включвате, къде сядате и определено с кого имате сексуални отношения.

Ако сексуалната изява спомага за израстването ви, ще започнете автоматически да си създавате това изживяване, защото ще сте готови за него. Разберете, че в процеса на развитие на Аза, много често има един период на намаляване и изчезване на сексуалната активност. На сексуална честота вие правите обмен с някой друг. Така че, ако се свържете и направите химически обмен с човек, който не ви допада, вие приемате неговите отпадъци, тъй като обменяте енергия по доста интимен начин.

Понякога ще бъдете отклонявани от този вид обмяна. Може да си помислите: "Боже мой, какво става? Остарявам ли? Не съм ли вече във форма? Какво става?" Няма такова нещо. Можете да се научите да използвате енергията, която ви стимулира сексуално, без да я давате на друг човек. Вместо да изпадате в състояние на объркване и хаос можете да проучвате тази енергия чрез изкуството на мастурбацията, като трябва да знаете, че в това няма нищо лошо и то е съвсем нормално. Или може да решите просто да наблюдавате възникването на сексуалната възбуда и да прецените какво да правите с нея. Може да си кажете: "Няма да се възползвам от това сега. Да видим какво ще стане с енергията." Поемете енергията, оставете я да се надигне във вашето тяло и я използвайте в други области.

Ще стигнете до един етап, когато ще трябва да обожавате, поддържате и обичате себе си, сякаш държите себе си на ръце като новородено дете и знаете, че ще направите най-доброто за себе си. Много от вас се пилеят. Няма да намерите отговорите ако по цял ден въртите телефоните и искате някой друг да ви ги даде. Ако постъпвате така, показвате, че търсите извън себе си. Когато се научите да гледате навътре, за да стигнете до отговорите Азът ще заговори. Обикновено вие не можете да го чуете, защото сте ограничени от моделите си на поведение, които знаете, че трябва да промените, но не искате защото не знаете кои ще бъдете тогава.

Честно казано, вие се страхувате от себе си. Това е много често срещано явление. Страхувате се, че няма да станете завършени, а много силно искате да сте такива. Затова си казвате: "Аз съм завършен. Аз съм си единствен господар. Искам някои друг. Привлича ме някои друг. О, не, не мога да гледам. Много ме е страх от това. Нямам нужда от никой. Имам нужда от някой." Лашкате се напред-назад. Научете се да мислите стабилно. Научете се да владеете напълно своята енергия. Какво означава това? Това означава, че където и да сте наблюдавате себе си - какво е положението на тялото ви, как използвате ръцете си, дали се повтаряте непрекъснато, дали говорите или мълчите. Научете се да се наблюдавате, без да се осъждате. Научете се да наблюдавате и да се поправяте, определяйки какви бихте искали да бъдете вместо това, което сте. Научете се да успокоявате съзнанието си.

Честотата се предава от човек на човек, особено ако съществува любовна връзка. Любовната връзка не означава, че ще бъдете един до друг завинаги. Това означава просто, че ще бъдете заедно докато преценявате, че тази връзка е подходяща, в смисъл че се цените взаимно, обменяте енергии и оставяте енергиите да се движат като в отворена верига. Когато не се обичате и не сте свързани няма обмен; веригата не е отворена. Това не означава, че не можете да правите хубав секс; това просто означава, че веригата не е отворена.

С увеличаването на силата на този електрически ток, човешкото тяло може да стигне до нови висоти на оргазъм защото нервната система е в състояние да поеме по-високите честоти на екстаза. Нервната система определя как изразявате себе си и как се чувствате. Ако имате слабо развита нервна система, сексуалните ви изживявания ще бъдат много ограничени, защото нервната система е проводник за електрическия ток. Оргазмът лекува и възстановява физическото тяло.

В крайна сметка няма да можете да се сближавате или да бъдете с някой, който не работи на същия волтаж като вас. Просто няма да си подхождате. Това ще бъде като опит да сложите на човек, който носи 45-ти номер обувка номер 36. Няма да стане. Няма да си подхождате, защото няма да можете да слеете вибрациите си.

С времето ще разберете колко важно е вибрационното захранване, когато започнете да осъществявате сексуална връзка. Сексуалната връзка е начин за сливане на хора, които имат еднакви или съвместими волтажи. Вашата действителност е много интересна за нас, защото в съзнателния ви свят има толкова много знаци. Когато отидете в чужбина, електрическите ви уреди не могат да се включат в мрежата. Волтажите са различни, така че имате нужда от адаптер.

Ще ви бъде много напрегнато, ако трябва непрекъснато да се адаптирате към дадена вибрация по време на интимната си сексуална връзка. Ще ви коства твърде много усилия. Цялата ви енергия ще отива за създаването на механизми за приспособяване. Тогава ще се откажете от това и няма да си позволите да продължавате по-нататък, защото по този начин занижавате стандартите си.

Шестдесетте години отбелязаха началото на сексуалното проучване. За кратко време парадигмата бе сменена. Голяма част от енергията на планетата по това време, съчетана с експерименталното взимане на най-различни медикаменти за изменяне на съзнанието доведе веднага до възникването на нова парадигма и ви отдели от предишните поколения. Границите бързо бяха променени. Вие се отделихте от едно поколение, което вярваше във войната и не чувстваше; едно поколение, което правеше секс на тъмно, най-вероятно навлечено с купища дрехи. Разчупихте парадигмата в много отношения и създадохте нови течения и нови начини на съществуване. Беше прекрасно. "О, Боже, свободен секс и любов, и тела на показ!" казвахте вие.

Сега предстои една нова революция, в резултат на която ще се свързвате вибрационно с хората. На сексуалността вече няма да се пречи и повече няма да се правите на сексуално освободени - да твърдите, че нямате задръжки в секса защото можете да бъдете в тази или в онази поза или да казвате това и да правите онова. Това е просто аеробика в областта на сексуалността. Искаме да започнете да се занимавате с аеробиката и движенията на душата - с вибрацията. Дълбочината на свързването и съединяването на двама души по този начин е това, за което всички вие копнеете. Ако се страхувате от него то е просто защото нямате пример и установен начин, по който знаете че се прави. Трябва сами да ги създадете. Трябва да вярвате, че по някакъв начин енергията от космическата програма ще предизвика за кратко време ново движение, основано върху желанието за постигане на тази следваща стъпка към вашето себепознаване.

Ще си спомняте много ясно сексуалните си изяви в различните си дейности в действителността - когато сте били и мъже и жени и сте проучили сексуалността във всяко едно отношение. За това се изисква смелост. Ако има сфера, в която наистина се осъждате и в която цялата планета осъжда много силно това е сексът. Имате някои установени идеи за това кое е прилично и кое не в сексуално отношение. Така че много от вас могат да получат шок ако си спомнят как са използвали своята сексуалност.

Разберете, че на тази планета сексуалността винаги е била връзката на тялото с по-висшата му честота. Въпреки че много от данните били разпилени и разкачени във вашето тяло, тази възможност за създаване на живот ви е била оставена, за да разберете напълно кои сте в дъното на вашата същност и в сърцевината на това, което представлявате. Сексуалната вибрация е била вашата връзка с космическата самоличност, но цялата тази идея била разбрана напълно погрешно и се изгубила. Ние просто ви казваме, че цялата тази работа е много по-велика и вълнуваща, отколкото някой някога се е осмелявал да повярва.

Имало такива, които не са искали да сте в съзвучие с тези честоти, защото сексуалните честоти можели да ви отведат в зони на освобождаване, където да започнете да разбирате нещата. Сексуалността останала като честота, с която да преминете през нервната система и да се свържете с по-висшето съзнание, извиращо от вашето тяло. Ако ви бяха казали, че това е пътя, който ще ви изведе от мрака, кой би могъл да ви контролира или манипулира?

Населението трябва да изчисти отрицателните асоциации и оценки, с които са били белязани сексуалните ви изживявания в продължение на цяла вечност. Трябва да сключите мир със секса, за да усвоите честотите и самоличността. Много неща са били манипулирани и затваряни в определени рамки, за да бъде крита от вас истината за сексуалността. Казвали са ви, че така можете да се размножавате и да получавате оргазъм, но не са ви казвали, че така можете да отваряте честоти. Можете да влезете във връзка и да я използвате като начин да си спомните кои сте и да промените вибрационната честота на своето тяло.

В следващите няколко години вашите сексуални изяви ще получат едно съвсем ново измерение. Ще се развиете и израснете при условие че имате партньор, който е готов да тръгне по същия път и да бъде не по-малко открит. Но ако сте някой, който иска да играе играта на избягване или играта на отричане няма да стигнете дотам.

 

Барбара Марчиняк, „Вестителите на Зората – Учението на Плеядите”

Папка: Барбара Марчиняк | Посещения: 3686 | Ченълинги
Контакт          44.211.239.1