Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


04:42
07.02.2023
Вторник
44.211.239.1


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Барбара Марчиняк


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Вашето задължение да се развиете в триизмерната среда

Според нас всички вие имате знания и просто трябва да задействате спомените, съхранявани във вашето същество. Забелязали сме от позицията на своя опит, че някои от вас хленчат и се оплакват с думите: "Имаме нужда от помощ и съдействие сега и завинаги." Така че нека ви предложим един път, по който определено можете да тръгнете - един метод, който дава резултат.

Методът е съвсем прост. Трябва в момента и всеки ден последователно да изхождате от ясната представа какво искате да изживеете. Може би това, което искате спада в категорията "невъзможно" според рамките или ограниченията на някой друг. С благородство и с чувството че заслужавате открийте в себе си това, което ще ви донесе щастие. Какво ви кара да се чувствате леки, свързани и живи. Какво желаете, което ще донесе мир на планетата, в рамките на собственото си същество?

Каквито и да са тези неща започнете да ги искате. Поръчайте си ги с думите: "Моето намерение е да водя хармоничен начин на живот. Моето намерение е да имам здраве и енергия, които да ме водят към творчески приключения. Моето намерение е да бъда добре осигурен, да имам подслон, храна и всички неща, необходими за живот в голямо изобилие и да споделям това голямо изобилие с останалите." Това не са идеи, за които сте обучавани да мислите.

Два или три пъти дневно отделяйте малка част от времето си, за да си изясните какво искате. Всеки ден отваряйте енергийните центрове в тялото си и над тялото си като призовавате честотата на светлината. Ние наричаме това стълб от светлина. Представете си как един лъч светлина преминава през дванадесетте ви чакри, седем вътре във вашето тяло и пет извън него. Тези чакри са информационни центрове или вихрушки, които, щом се задействат, започват да се въртят. Когато се въртят, те създават движение в тялото ви, което задейства светлинно-закодираните влакна и те започват да взаимодействат, да се събират отново и да образуват дванадесетте развиващите се спирали в тялото.

Много е важно за всеки, който иска да бъде в пълно равновесие с физическото си същество, да изпълнява редовно някаква програма за дълбоко дишане. Това е програма, в която дишането е много важно и се осъществява окисляване, при което в тялото влиза кислород.

Друго занимание, което препоръчваме на тези от вас, които искат да получат голямо ускорение, е въртенето. Въртете се от ляво надясно, съсредоточавайки зрението си върху палеца, бройте и се въртете. Препоръчваме ви да се въртите по 33 пъти поне веднъж дневно. Може да стигнете до тези 33 пъти бавно и постепенно. Ако успеете да стигнете до 33 завъртания три пъти дневно, така че да се въртите по 99 пъти - е, тогава не сме много сигурни дали ще останете задълго на тази планета - или поне в това измерение. Когато престанете да се въртите, съберете дланите си на нивото на гърдите. Притиснете ги една в друга без да затваряте очи и запазете равновесие с крака разтворени на нивото на раменете, така че да се чувствате заземени и едновременно с това да продължавате да усещате въртенето. Това ускорява невероятно въртенето на чакрите във вашето тяло, което увеличава невероятно скоростта, с която можете да обработвате и получавате данни.

И така, методите, които трябва да използвате са ясни намерения, дишане, работа със стълба от светлина и въртене. И още нещо, което ще добавим в послепис. Тъй като вие сте електронни същества, които променят своята честота много бързо ние бихме ви препоръчали да пиете огромни количества вода: прясна вода, пречистена вода или изворна вода. Водата действа като проводник. Тя помага системата ви да бъде отворена и да тече.

Има още много неща, които можете да правите. Научете се да изживявате състояния на изменено съзнание без да имате усещането, че сте загубили контрол. Развивайте тези състояния и влизайте в тях, за да събирате информация, да променяте вероятностите, да попадате в коридора на времето и да изменяте собствения си живот. След това излизайте от тях като прилагате напълно и изцяло волята си по отношение на това как използвате тези изменени състояния. Когато се научите да правите това, ускорението ви ще бъде направо забележително. Когато много съзнания на планетата притежават тази способност, цялата мрежа, която организира и отразява човешкото съзнание се променя. На планетата може да идва повече енергия, защото има такива, които могат да я поемат.

Всеки може да се научи да поема и почита тази енергия, защото тя има нужда от дом. Тя е като нефтен кладенец. Каква е ползата от нефтените кладенци, ако в тях не се прониква със сонди и те избиват където им падне? Много малка; просто създават бъркотия. Но ако вземете енергийните дарове на Земята като нефтени кладенци, извори на природен газ или водоеми и ги съчетаете със своята воля поставяте определена цел или начин за насочване на енергията. Тогава тези от вас, които насочват тези естествени ресурси стават богати. Основното в целия процес на насочване и разпределяне на енергиите е преди всичко да цените Земята и това, което тя изживява. В момента ви се предоставят невероятни естествени ресурси и трябва да ги използвате и насочвате. Тогава ще станете много богати в сферите на достъпа и майсторството.

Много от вас искат да стигнат до по-висшите сфери и да останат там забравяйки, че вашата задача е тук на Земята. Необходимостта да имате основа е нещо, което много от вас не разбират. Скоро ще откриете, че ако преминавате към все по-голямо и все по-голямо ускорение и нямате основа - нещо, което да ви свързва и да събира световете в едно, може да си имате проблеми с нервната система. Когато честотите се променят и в тялото ви навлиза повече светлина нормалният организъм започва да получава много повече данни. Понякога се отегчавате от живота във вашия свят и просто искате да започнете да възприемате данни и да забравите за това, което считате за своя еднообразен свят. Ако нямате основа няма как да позволите на тази информация да влезе във вашата действителност и да бъде използвана. Тя може просто да претовари вашата система или може да не успеете да преведете това, което получавате и да не реагирате.

Трябва да поддържате равновесието между много светове едновременно. Как става това? С ясни намерения, практика и заявяване. Основата позволява на световете да се слеят и ви позволява да получите достъп до много светове. Тя ви позволява да изпитвате изблици на енергия и след това да насочвате тези изблици на енергия където и когато имате нужда от тях - да станете свръхчовек.

Добър начин да си намерите основа е да излезете навън и да седнете на Земята. Така че излезте навън и бъдете сред природата. Застанете или седнете до някое дърво за известно време. Изнесете си един стол на слънце и четете книга, докато слънцето ви огрява. Отидете да плувате или потопете краката си във водата. Това са елементите на природата. Те изграждат Земята, така че можете да ги почувствате.

Докато се развивате и целият вид върви към сливане на измеренията, нервната ви система трябва да може да превежда пълната информация, която ще промени определенията ви за света. Това предстои в най-скоро време. В последната година информацията, която може би сте знаели от години стана в много по-голяма степен обществено достояние. Много хора, които не са се интересували от извънземни или от личното си развитие проявиха интерес или поне вече знаят за тези неща. Те знаят, че има едно разрастващо се движение и нещо се променя по целия свят, а не само в САЩ.

Сега има сблъсък на енергиите, който може да се нарече схватка или мащабна битка. Битката ще става все по-мащабна, защото това е сблъсък за това чия честота ще надделее на планетата и кой ще притежава, манипулира и насочва вашата честота. Кои сте вие като предрешена честота, като хора и каква по-точно е вашата работа в този момент?

Особено важно е да знаете кои сте и какво правите, когато го правите. Когато ставате междуизмерни и многоизмерни и честотите се променят и енергиите набират скорост, тялото ви претърпява драстична ускорена промяна, с която нервната система- преносвачът на информация трябва да се справи.

Трябва да се научите да се справяте с много действителности наведнъж, да осъзнаете, че правите това и да имате едно място – Земята, за което да превеждате информация. Нямаше да бъдете тук, ако не беше важно за вас да намерите основа за информацията и енергията в Земята. Така че, когато се почувствате наелектризирани и заредени с енергия знайте, че сте в изменено състояние.

Осъзнайте, че съществуват много разновидности на изменено съзнание и че трябва да си дадете указания да станете проводник като една голяма водопроводна тръба. Когато знаете, че сте в изменено състояние и получавате информация, лековита енергия, въодушевление или извисяване действайте като водопроводна тръба. Прекарайте енергията през себе си и приемете, че сте в режим на многоизмерно изразяване. Осъзнайте това, но не го анализирайте. Просто оставете енергията да се прецежда през вас в Земята и по-късно ще го разберете по-добре.

Можете да откриете своето емоционално тяло, когато решите, че на чувствата може да се вярва. Кажете твърдо че вярвате, че чувствата са нещо хубаво и безопасно, че те могат да ви отведат някъде, че от тях може да спечелите, че те не пречат и не се разбират погрешно. Винаги, когато във вас се освобождават чувства наблюдавайте какво правят те за вас. Когато се карате с детето си и то също крещи насреща, а след това вие се чувствате потиснати и плачете - наблюдавайте чувствата си. Какво правят тези чувства за вас? Винаги, когато изпитвате чувства имате достъп до информация от много действителности. Открийте тази честота и я задръжте.

Широко разпространено вярване е, че чувствата не могат да бъдат контролирани. Това не е така. Можете да контролирате чувствата и не е необходимо да излизате извън контрол. Чувствата могат да станат честота във вас, чрез която да стигате до дълбините и сърцевината на вашата същност. И въпреки това някой може да ви наблюдава и да няма представа, че нещо се случва с вас. Това не означава, че блокирате нещо; това просто означава, че сте установили начин да изпитвате чувство и да не мислите, че това е нещо лошо или хубаво, а просто да приемате, че го чувствате. Вижте какво можете да направите с чувството. Къде ви води то? Каква е следващата стъпка? Абстрахирайте се от събитието, което е предизвикало чувството. Това ще помогне на някои от вас.

Работата с тялото води до освобождаване. Използвали сте тъканите и мускулите на своето тяло като броня, която покрива скелета ви. Тези тъкани са се свили и са погребали себе си, пречейки по този начин на това, което е в скелета да излезе на повърхността. Искате да получите достъп до информация, която е в костите тъй като в костите се съхранява историята, а пречките са в тъканта. Трябва да преминете през всички тези пластове, за да стигнете до истината, която е вътре във вашето тяло.

Вашата програма или това, което сте дошли да постигнете на тази планета започва да се възбужда, когато приближите до целта. Това е точно като играта, която сте играли като малки; скривате нещо и когато някой стигне близо до него казвате "топло". Тялото ви се възбужда, когато програмата започне да се активира и преминавате от логическото мислене към изживяването. Това е защото приближавате целта си.  Не вашето мислене, а вашето тяло приема информацията. Изживяванията ви ще ви носят много по-голямо удовлетворение ако позволите на чувствата си свобода на действията, отколкото ако ги осъждате, не разбирате какво изживявате и се опитвате да ги контролирате.

Имате нужда от своите чувства. Не можем да ви кажем това достатъчно силно. Някои от вас се гордеят с факта, че не изпитват чувства. Това няма да продължи още дълго, защото ще установите, че това, с което се гордеете ще ви унищожи.

Може да смятате, че сте си изяснили отношенията с родителите си. По-правилно е да се каже, че сте имали възможно най-широкия поглед върху нещата за дадения момент. Когато опитате някаква работа с тялото, работа с кристали или извършите някакво движение, насочено към по-висша цел ще видите по-широката картина.

Информацията се съхранява и записва в камъка. Информацията също така се съхранява и записва в костите. Ето защо е важно да работите със скелета, тъй като там се пазят много от вашите изживявания от този живот. Оставете нещата да излязат на повърхността и не се упреквайте понеже сте смятали, че сте се справили с определени събития. Кажете си: "Това е прекрасно! Тук има нещо повече. Колко хубаво!" Използвайте изживяването сякаш сте открили златна мина - сякаш сте открили, че сте новоизлюпен богаташ.

Вие преживявате само това, което сами решите, че трябва да преживеете. Нямате представа колко много неща разчиствате. Отваряте пътища в съзнанието за цялата планета, не само за себе си. Хубавото е, че това, което разчиствате в момента са по-лесните неща. Някои от отвлечените абсурдни неща ще дойдат по-късно, когато ще сте толкова претръпнали, че няма да ви прави впечатление. Всичко става с времето си.

Промяната, която се случва е еволюцията или включването на вътрешни данни към външни данни. Разчистването, което става е достигане до емоционалните полета, които сте се страхували да използвате. Трябва да достигнете до вашето емоционално тяло, за да разберете вашето духовно тяло. Както казахме мисловното тяло и физическото тяло вървят ръка за ръка, а пък емоционалното поле върви ръка за ръка с духовното тяло. Тъй като духовното тяло е нефизическо, а вие сте затворени във физическата сфера, трябва да достигнете до цялата нефизическа сфера чрез чувствата си.

Човешките същества обикновено толкова много обичат своите драми, че потъват в процеса на осмисляне. Осмислянето може да стане начин на живот. Това не е полезно. Не е добре непрекъснато да осмисляш и да казваш на хората: "Не ми се обаждайте, аз мисля. Затънал съм дълбоко в своите си неща. Не мога да ги проумея." Да, вашите лични драми трябва да бъдат проучвани. Да, вашите лични драми ви осигуряват истински пир. Но по-добре изяжте храната, продължете с живота си и си организирайте друг пир. Престанете да стискате здраво тези съкровища от миналото си и да се страхувате, че ако разрешите тези проблеми, вече никога няма да ви се случи нищо вълнуващо в живота.

Човешкото тяло се развива и променя. То може да вярва, че има нужда от точно определена храна, защото така са ви учили. В идеалния вариант обаче на този етап ще забравите какво са ви учили. Ще се вслушате в тялото си и ще го оставите да ви каже какво иска. Предполагаме, че много от вас през последната година са променили любимите си неща за ядене. Вече не ви е приятно да ядете това, което преди сте яли, защото вибрацията в определени храни е толкова силна, че не е съвместима с вашата. В месопреработвателната индустрия, такава каквато е на Земята, добитъкът, прасетата и пилетата не получават храна. Те живеят в малки отделения и много от тях не виждат дневната светлина. Много от тях изхвърлят изпражненията си върху останалите, защото живеят едно върху друго в малки метални клетки. Така ги отглеждат. Хранят ги със стероиди и антибиотици - неща, които не са храна. Не ги отглеждат с любов. Когато ги колят, също не ги убиват с любов. И вие поглъщате тази вибрация.

Запомнете, че всички неща съществуват като вибрация. Животните са на тази планета, за да ви правят компания, да живеят на Земята, да ви хранят и да ви осигуряват подслон ако това е необходимо. Това трябва да става с любов. Ако живеете във ферма и отглеждате собствени пилета и прасета, ако ги храните с любов и ако, когато дойде време да ги заколите го правите със съчувствие и любов, всичко е наред. Осигурявате качествен живот на животните и след това животните на свой ред се рециклират, за да ви осигурят любов и качествен живот. Това е идеалният вариант. Дълго време действителността на тази планета е била такава. Сега вече не е. Внимавайте за вибрациите на нещата.

Оставете тялото си да ви каже какво иска. Позволете си да изпитате желание за промяна. Опитвайки се да издигне вибрацията си и да изгради едно светлинно поле, тялото ви ще се оттегли от някои храни. Вземете решение, че искате да промените своя начин на хранене и след това вземете решение, че всичко само ще си дойде на мястото. Подчертаваме отново и отново, че вие сте нещо много повече от физически същества. Вие съществувате в много действителности и имате най-различни водачи. Така че всеки от вас трябва да стане по-ясен в намеренията си. Какво искате? Заявете: "Искам да се развия. Искам да променя начина си на хранене. Искам да имам по-силна интуиция." Бъдете ясни в намеренията си. Думичката смятам има огромна сила.

За истинското здраве са необходими дванадесет изцяло променени и развити спирали в тялото, които да задействат пълния капацитет на мозъка. Ще трябва известно време, за да се развият напълно дванадесетте спирали, макар че вече може да започнат да се включват. Някои от вас са ги усетили като включени, но не и като задействани. Когато са в действие работи пълният капацитет на мозъка и вие сте гении. Знаете всичко, имате телепатични способности и можете да правите каквото си поискате, защото сте домакин на Живата библиотека. Вие имате картона, който ви позволява достъп до всяка информация, съхранявана на тази планета.

Ако можете да се стремите към каквото пожелаете, бихме ви помолили да станете безупречни Пазители на честотата. Съхранявайте в себе си знания и информация от най-висшия порядък, порядъка на неограниченото същество. Направете тази честота достъпна за всички около вас като просто я живеете - когато ходите по улиците, пазарувате в магазина и вечер просто се отпускате на възглавницата си и знаете кои сте.

Ще дойде време, когато вече няма да ви се налага да търсите информация извън себе си. Сега ние и други като нас идваме да ви подтикнем, да ви навием, да ви съберем и да ви разпределим в групи, за да можете да се отразявате взаимно и да се зареждате взаимно с електромагнитна енергия. Когато работим с вас, създаваме светлинни искри, които позволяват да се получи отвор. Когато този отвор се образува във вас, вие вибрирате на такава честота, че влияете на всички наоколо. Когато нещо щракне в някои от вас, излъчвате честотата на разпознаване и други хора я улавят. Ето така израства груповото съзнание. Това се случва без да го разбирате с разума си или да имате конкретен образ или представа за него, защото то става по електромагнитен път в тялото. Вие контролирате надигането на енергията в зависимост от това колко от нея можете да поемете.

Хората трябва индивидуално да се включат в многоизмерността. Част от Аза взима решението и казва: "Е, добре, искам да опитам това многоизмерно изживяване. Какво искам да направя?" Най-напред трябва да има желание. Желанието е осъзнаване, което ви поставя в конкретния момент. След това трябва да решите какво ще правите с това желание. Утре може да забравите за него. За да придадете структура на това желание и да покажете, че наистина се отнасяте сериозно към него участвайте в събития, дейности, ритуали и церемонии, които показват, че сте отдадени на постигането на целта си. След това може да устроите живота си така, че да изпращате непрекъснат сигнал, че това е, което смятате да направите. Това може да бъде като жива молитва в действие. Църквите учат хората да се молят и да се кланят на определени богове за нещата, които искат или за опрощение. Ние ви предлагаме една жива молитва, един процес, чрез който всеки миг от деня получава смисъл и ви води напред с начина, по който действате и се съсредоточавате върху това, за което се молите.

При живата молитва трябва да имате ясно отношение към нещата от своята среда: да имате олтар, да имате святи неща и да няма нищо във вашата действителност, което да не носи за вас някакво определено значение. Знаем, че тази идея да нямате нищо, което да не носи значение за вас, направо втрещява някои. Но колко от вас се примиряват с неща, които не искате в живота си, било то палтото, което носите през последните петнадесет години и което има няколко дупки от молец по ръкава или партньора, с когото се влачите от 35 години и който има повече от няколко дупки? Вашето предизвикателство е да се отървете от всичко, което не носи значение за вас и все пак е основна част от живота ви.

Изграждането на олтар е идеален начин да се задейства ритуала. Ритуалът задвижва клетъчната памет и ви напомня за древните учения, които се съхраняват във вас. Той прехвърля тези учения в активната ви памет. Ритуалът ви поставя в сегашния момент и ви отвежда от едно разширяващо се сега към друго, уважавайки тези страни на майката Земя, които имат лично значение. Вие създавате лично значение за себе си. Всички неща възникват първоначално, защото някой е решил да ги зареди с енергия. Всичко може да бъде заредено с енергия. Силата на индивидуалното съзнание трябва да задвижи волята и да я използва за преустройване на действителността.

Няма никой на повърхността на Земята в този момент, който да не изпитва желание за развитие. Никой не би дошъл тук без това желание. Всички входове, които са отворени и всички програми, които са разработени за това време са замислени така, че да действат към себе-обосноваване, себе-ускоряване и бърза еволюция. Тази книга сама по себе си е процес и подтик. Ключовете са скрити по нейните страниците. Ние ви насърчаваме да действате според желанията си, които ви нашепват в ухото: "Вие сте част от това Семейство на светлината и Земята е Жива библиотека." Ще ви привлечем и ще ви помогнем, казвайки ви, че ви очакват много награди. Макар че никога не можем да ви гарантираме, че изпитанията ще имат край, ще постигнете едно положение на майсторство.

Научете се да разгадавате символите и да следвате желанията докрай. Да сте многоизмерни означава да отворите каналите и да завъртите копчето на най-различни честоти, след което да приемете сигналите или познанието.

Няма достатъчно думи в настоящия ви речников фонд, за да предадат усещанията от нефизическата сфера. Духът, за когото говорим, обхваща много идеи. В основни линии става въпрос за това, което не е физическо или не може да бъде възприето от триизмерна гледна точка.

Може да оприличите тази магия или скок на пружинирането върху трамплин, след което правите гигантски отскок и не се докосвате повече до трамплина. Пружинирате дълго и след това се хвърляте с целия си блясък, който ви отпраща в сферата на Духа. Това не означава, че сте загубени или унищожени или че молекулите ви са се разпаднали. Това просто е скокът, който всички древни шамани на Земята са правели и никога не изключвали като възможност един начин да се свържат различни форми на интелект и да се подпомогне развитието на човешкия вид.

Многоизмерността е начин на живот за нас. Ние знаем, че част от нашето предизвикателство като учители е да въведем нашия начин на живот в системите, които се развиват. Но бъдете спокойни - това е процес, към който вече сте тръгнали, освен ако не напуснете планетата, макар че как ще преминете през него зависи от вас.

Искаме да можете да стигнете до ръба на една скала, да го прекрачите и да застанете във въздуха до ръба на скалата. Искаме да бъдете там. Искаме да признаете еретика в себе си: тази част, която знае и ще разбие вашата действителност и ще установи една нова парадигма на съзнанието. Това няма да бъде осъществено от някой световен лидер; това ще бъде осъществено от масите, защото хората са готови за това.

В този момент на планетата има милиони Пазители на светлината. Вие просто трябва да развиете себе си. Вашата работа в този момент е много тясно свързана с Аза, физическото тяло, което сега заемате. Азът е този, който ви дава възможност да участвате в тази игра. Обичайте го, уважавайте го, ценете го, грижете се добре за него, говорете с добро за него и вземете решение той да действа с пълен капацитет. Това е всичко, което ви е необходимо, за да бъдете открити и да се свържете със своето Семейство на светлината. Тогава бъдете готови да откриете кого е срещнала светлината, с кого ще ви запознае и кои всъщност са светлината.

Любовта е това, което изживявате, когато стигнете отвъд светлината. Необходима ви е светлина, която е информация, за да получите достъп до тази любов. Без информационната честота, честотата на любовта се разбира погрешно. Когато получите най-напред честотата на любовта, без честотата на светлината, си мислите, че любовта е извън вас и не разбирате, че тя сте вие. И тогава правите това, което хората на тази планета са правили цяла вечност: обожествявате и се кланяте на всичко и си мислите, че любовта е някъде там навън, а не някъде там вътре. Ние решихме да дойдем на тази планета и да работим най-напред със светлината като ви информираме, подсилим и задействаме програмите ви в съответствие с информацията.

Когато станете информирани и разберете какво ви предстои в многоизмерното сливане на светлината с вашата самоличност, ще започнете да изживявате честотата на любовта, която ще ви позволи да разпространявате любовта до други разновидности на многоизмерният ви Аз и да лекувате мащабно съзнанието на много нива. Изживяванията, които ще имате в тази сфера на действие могат да бъдат много силни. Те ще ви променят драстично и ще се разхождате усмихнати до ушите, така че останалите ще се чудят какво ви се е случило. Ще се държите така, защото ще се намирате във вибрацията на възторга. Ще се намирате във вибрацията на свързаността и всеки и всичко, което привличате към себе си ще бъде част от тази вибрация. Всяко едно нещо, което не трепти с тази честота, няма да може дори да ви доближи. Всъщност, когато трептите с по-висшите честоти всяко едно нещо, което не е на тези честоти няма дори да ви вижда.

Когато започнете да работите на честотата на информацията, съчетана с творчеството и любовта, ще имате за задача да разпространявате тази честота - не като свършите работата вместо другите, а като им позволите да усетят вашата честота, когато са в контакт с вас.

Вие сте безценни и го знаете. Тези от вас, които овладеят тези неща, а няма причина всички вие да не го направите, ще бъдат много търсени в скоро време. На вас ще се гледа като на суперхора. Но въпреки това вие не бива да се делите от населението. Вашата задача е да учите другите и да им показвате как могат да постигнат същото. Честотите трябва да се дават и споделят свободно, така че всеки да може да открие какво може да направи за себе си. Именно по този начин ще се развие цялата планета.

 

Барбара Марчиняк, „Вестителите на Зората – Учението на Плеядите”

Папка: Барбара Марчиняк | Посещения: 1044 | Ченълинги
Контакт          44.211.239.1