Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


01:24
20.04.2024
Събота
18.191.108.168


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Барбара Марчиняк


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Галактическата приливна вълна на светлината

Масите на тази планета се пробуждат и започват да осъзнават. Същността на събитията, които набират скорост и се разгръщат започва бавно да прониква в действителността на всеки. Тези събития са замислени и разработени, за да ви доведат колективно като вид до тази нова октава на изразяване на светлината. Това навлизане на приливната вълна на светлината идва от бъдещето през входовете, които вие отваряте на повърхността на Земята - като следвате и се преплитате с пътуването и историята, която споделихме с вас. Масите се пробуждат. Виждате ги навсякъде около себе си и усещате бушуването на съзнанието, вътрешните промени в Земята, които наистина бележат процеса на преход за цялото човечество.

Ние, с огромната помощ на нашите учители, представихме на тази планета информацията, която смятаме, че може да внесе хармония в нашите цели и да обедини нашите енергии. Считаме, че сме изпратили на тази планета едно ясно и вдъхновяващо послание - едно послание, което съдържа вълните на истината. Това е послание, което трябва да подбужда; послание, което трябва да плени и да призове онази част от Аза, която е била скрита дълго време, потънала в дълбок сън. Ние считаме, че данните, които споделихме с вас в тази книга ще пробудят това, което знаете. Те ще ви доведат до разбиране на различните разновидности на илюзията за вашата действителност, която са ви пробутвали и до разбиране на това каква е или може да бъде вашата роля във всичко това.

Ние подтикнахме всеки един от вас с нашите послания провокиращи мисленето. Нашето намерение бе да задвижим всеки един от вас и да го накараме да се вдигне от мястото си, а не да направим така, че да се почувствате неудобно. Вие може да направите така, че да се почувствате неудобно; ние ви насърчаваме да се чувствате добре. Освен това ви насърчаваме да изкачите в себе си няколко планински вериги на съзнанието: да отидете на нови места, където се чувствате добре и да откриете долините на вечната младост, вечната жизненост и непрекъснатата творческа изява. Там ще откриете нови кръгозори на съзнанието и галактическата вълна на светлината от бъдещето.

Нашето намерение е, изпращайки ви това последно послание в двадесет и втора последна глава, да използваме вибрацията на числото 22, което е висше число. Това число е свързано с запечатването и въвеждането в тази разновидност на физическата действителност на едно висше учение - едно закодирано послание. Посланието не е просто начинът, по който думите са свързани в изречения: има пластове от информация, скрити в метода и разгръщането на тази книга. Представят се идеи, възникват конфликти, предлагат се разрешения, едно вдъхновение си проправя път, което винаги ви води в крайна сметка до поемане на задължението да вдъхновявате себе си.

Ние вярваме, че вие ще спечелите от този замисъл, на който ние дърпаме конците зад сцената. Тази книга представлява един процес на разбиране. Там, където ви се струва, че е настъпил хаос и объркване и там, където ви се струва, че нещата са се оплели, това оплитане е създало свой собствен порядък. Този порядък се обобщава в последната ни доставка с марка двадесет и две.

В това последно послание се обръщаме към душата и сърцето на всеки един от вас. Искаме да чуете повика, да го разберете и да излезете напред като член на Семейството на светлината. Имайте смелостта във всичките си дни на тази планета да живеете светлината и да я споделяте с всички, които срещате. Това не означава да проповядвате и да пробутвате на хората светлината. Това означава да живеете светлината, която знаете, че сте; да откриете в простичкото си Аз смисъла на своето съществуване; да разцъфнете с него и да пресадите това място - планетата Земя в най-дълбокия му момент на преход.

Процесът на преминаване в тази по-висша октава на разбиране, това сливане на измеренията и създаване на нови територии ще доведе всички до едно по-добро разбиране на смъртта. Вашата светлина ще е необходима. Вашата светлина представлява това, което знаете. Тази книга по много начини - чрез замисли и кодове, които не сте осъзнали, ви напомня в тези последни страници, че знаете всичко, за което говорим и което е вътре във вас. Време е да споделите откритията и чудесата на живота във физическото тяло в този период на промяна и преход, който ще доведе до смъртта света, какъвто го познавате. Когато настъпва смърт винаги има ново начало; нещо умира и нещо ново се ражда.

С приближаването на планетата до тези дни на голяма промяна, всеки един от вас ще бъде призован да се изправи като стълб на светлината. Вие ще бъдете пътеводители в моменти, когато хората ще са отчаяни, защото старите привички вече няма да са разрешение; те вече няма да са подходящи и да вършат работа. Ние намекнахме и ви внушихме в тази книга, че светлината предизвиква голяма част от този хаос на планетата. Така че в такива моменти вашите дарби ще са нужни. Не можете да избягате и да се скриете, защото сте необходими, за да си проправите път в обществата и да внесете алтернативни начини на съществуване. Необходими сте, за да споделите своята убеденост, че можете да създавате действителност с мислите си и да покажете на другите, че това става чрез излекуване и създаване на нови идеали за цивилизация и сътрудничество.

Когато тези времена настъпят, те ще разкрият древните пророчества, които оживяват. Тези древни пророчества ще станат много по-ярки и ще развият собствени разновидности на себе си докато дават на планетата най-великите уроци.

Когато се развивате отивате напред в това, което знаете; споделяте го и живеете с него. Ставате по-силен проводник за по-силно изразяване на светлината. Преминавайки през този процес ще откриете, че в следващите няколко години ще надскочите скоростта на светлината с това, което знаете. Способностите и дарбите на информацията, които ще получите са чисто и просто вътре във вас.

Ще ви напомним, че към вашата планета се носи галактическа приливна вълна на светлината и че тя ще бъде усетена от масите. Това ще бъде като че ли цялата планета в единство издига своето съзнание. Тази вълна трябва да бъде огромна, за да повлияе на всички хора, които са затворени в рамките на контролираната честота. Вие, Семейството на светлината, сте тези милиони, които отварят в тялото си място за галактическата приливна вълна и които ще създадат възможност това навлизане на първия пласт от светлинното поле да бъде прието от цялото население.

Светлинното тяло съдържа пълното изменение на вида. То ще може да жонглира с действителностите, превключвайки по свое желание съзнанието от една гледна точка на друга сякаш сменя каналите на телевизора. Светлинното тяло ще съдържа всички тези закодирани данни и ще може също така да ги превежда, ако поиска. То ще общува в измеренията и между измеренията.

Не забравяйте, че материята е просто затворена светлина. Изграждайки своето светлинно тяло, вие позволявате да се преустрои молекулярната структура, да се отслаби хватката ви върху определени страни от материалното, за да може духовното ви разбиране да влезе в по-голяма степен в тон с ежедневния ви живот. Изграждането на светлинното тяло позволява появата на една по-малко затворена материя, която ще позволи на светлината (като по-свободна в изявата си и търсеща собствения си източник) да стане това, което представлявате, за да не сте така масивни.

Когато стигнете вибрационната си честота, ставате своето светлинно тяло. Ще видите съвсем буквално промяната в своето тяло. Тялото ви ще стане по своята същност по-жизнено, по-младо, заредено с повече енергия и определено ще обработва много информация. Ще станете свръхсъщество. Изграждането на светлинното тяло е свързано с превръщането ви в свръхсъщество.

Удължаването на дълголетието на клетъчното тяло чрез подмладяване и удължаване на клетъчния живот, отново излиза на мода. Това е част от изграждането на светлинното тяло - едно тяло, което не е с толкова висока плътност, което не се самоунищожава, самозарежда се с енергия и се самовъзстановява. Всички ние се стремим към това. Вие щяхте да бъдете своето светлинно тяло и да го усещате, ако логическото ви мислене не се притесняваше толкова дали това е възможно; обществото не ви казва, че е възможно.

Не можем да ви кажем достатъчно силно, че трябва да престанете да слушате обществото. Това ще бъде най-трудната задача за вас и най-големият пробив, който трябва да направите. Имате своят обществен Аз и своя духовен Аз и трябва да решите кой от тях е свят. Кой от тях е властта, която ви управлява? Нека интуитивният ви Аз стане вашата власт. Позволете на интуитивния си Аз да стане стандартният носител на вашите изживявания, които никой друг няма да потвърди и оправдае. Вашите изживявания произлизат от задачата, която знаете, но не непременно помните, че имате.

Ако изхождате във всичко, което знаете от позицията, че съществува божествен порядък и божествен замисъл без вашето его да го разбира през цялото време, ще преминавате бързо в различните действителности. Тази галактическа приливна вълна на светлината ще бъде изпитана по най-различни начини. Тя определено ще изхвърли всички ви в някаква преувеличена разновидност на най-големите ви възможности. Това, разбира се, е въпрос на личен избор за всеки отделен човек.

И накрая искаме да благодарим на всички вас, приели светлинния източник, който е част от вашата самоличност и който ви кара да четете тази книга и да следвате тихите нашепвания, които ехтят из златните спирали в коридорите на вашата същност. Ние ви уважаваме, ние ви приемаме и сме тук, за да ви помогнем. Ние всички сме тук като членове на Семейството на светлината, за да върнем правото на избор и свободата да се развивате на тази планета - да я върнем на полагащото й се място, където ще блести като част от Живата библиотека, като една нова звезда, една нова светлина на хоризонтите на много усещащи светове.

Очакваме в бъдещето вашето минало да се пресече с нашето настояще и да прехвърли всичко съществуващо в една нова октава, най-висшата октава на съществуване. За нас е огромно удоволствие, че вие ще ни помагате в този процес.


ЗА АВТОРА

Плеядианците са група изнъземни от съзвездието Плеяди. Те говорят чрез Барбара Марчиняк от 18 май 1988 година; казват, че са били заченати по време на Хармоничната конвергенция и са се родили 9 месеца по-късно в Атина, Гърция. В групата на Плеядианците първоначално влизали между 75 и 100 същности. Сега те често се наричат Плеядианци плюс, тъй като са се съюзили с още извънземни.

Ученията на Плеядианците могат да бъдат оприличени на шаманизма - древното съзнание, което служело като посредник между сферите на физическото и духовното и помагало на хората да открият своята същност в световете на противоречивото, сменящите се парадигми и духовността.

Барбара Марчиняк е известна в много страни контактьорка от Северна Каролина. Тя влиза в контакт с Плеядианците през май 1988 г., в Атина, Гърция, в края на едно триседмично пътуване в древния Египет и Гърция. По време на това пътуване Барбара изпитала влечение да се върне и да усети отново в този живот атмосферата на определени храмове и святи места - голямата Пирамида в Гиза, храмовете по течението на Нил, Акропола в Атина и Делфи.

След завръщането си Барбара започва да провежда групови сеанси и семинари в САЩ и в момента води групи из святи места, даряващи сила като Перу, Мексико, Египет, Гърция, Бали и Австралия. Тя смята, че тези места представляват сами по себе си връзка с енергийни вихрушки, носещи познание за по-висшето съзнание и по-висшата идея, която Земята в момента се опитва да осъществи.

Барбара смята, че нейните изживявания с Плеядианците са един безценен подарък. Нейната работа й дава възможност за лично, глобално и космическо преобразяване, за което е изключително благодарна.

 

Барбара Марчиняк, „Вестителите на Зората – Учението на Плеядите”

Папка: Барбара Марчиняк | Посещения: 1028 | Ченълинги
Контакт          18.191.108.168