Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


18:48
18.02.2020
Вторник
3.229.118.253


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66]Статии [201]
Матрицата 5 [55]Нумерология [28]
Астрология [31]Великият преход [110]
Кармична Астрология [13]Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13]Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13]Петър Дънов [4]
Джасмухин [8]Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7]Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22]Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8]Пътят на душите [6]


Духовната независимост

Сен Жермен

Когато вашето човешко аз преминава на по-високо ниво във взаимоотношенията с Душата, тя започва да говори за независимост. Независимостта е главният атрибут на вашият Нов Аз.

Независимостта се проявява по разни начини. Независимостта за някои хора означава да са свободни в живота си от външни влияния и институции. За други – това е свързано с парите, властта или положението, които отговарят на нуждите и желанията им. За трети – това е свободния избор. За повечето хора е важно наличието на права да решават сами, какво искат (или не искат) да правят в живота си.

Когато каните в живота си вашият Нов Аз, също избирате независимостта. Но тази независимост няма нищо общо с политическата или икономическата ситуация. И този вид независимост е духовна по своята природа.

Какво означава точно, да сте духовно независими?

Означава ли, че трябва да се чувствате над другите? Че съзнанието ви е по-развито. Че имате повече сила, творчески способности или авторитет? Благославя ли Бог само вашият избор или чува само вашите молитви?

Не. Нито едно от всичко изброено.

Да си духовно независим означава само едно – да си освободен от илюзиите, чрез които си представяте, че сте нещо, което не сте в действителност.

Когато сте духовно независими, помните, че сте творец на своя живот, а не на комплекта маски, създадени от егото ви. Знаете, че сами създавате своя живот – и това е вашата дълбока същност, толкова близка до вас, колкото собственото ви сърце и поради това не давате да бъдете убедени в противоположното. Осъзнавате, че целта на вашето пребиваване на Земята, е реализиране на душевните ви желания, давате глас и творческо изразяване на този уникален фокус от съзнание, който е вътре във вас. Когато сте духовно независими, сте свободни от илюзиите, че сте нещо, каквото не сте, но каквото другите очакват да бъдете…

Какво означава да си независим?

Започвайки да приемате живота от гледната точка на новия ви Аз, започвате да изразявате много от аспектите на душевния ви суверенитет. Най-значителните от тях са: величие, автономия, авторство, сила и свобода.

Величието – като Нова личност ще усетите величието си още по-дълбоко, отколкото преди. Величието е висотата и великолепието, които изпитва постоянно Душата ви. Усещате, че живеете величествено, когато осъзнаете абсолютно Кой Сте, когато от ума ви изчезнат и най-малките съмнения, че любовта и благополучието са ваше рождено право.

Автономията е още един аспект на Новия Аз. Духовната автономност не означава независимост от волята на другите хора, а самоуправление. Духовната автономия подразбира, вашият творчески аспект да действа като най-дълбокия ви Аз, дава ви сили да преживеете живота си така, както искате. Не позволявате на другите да ви контролират и това ви дава възможност да живеете живота си по пътища и начини, които избирате сами.

Творческото начало във вас дава сила на изборите ви, за да усетите напълно Кой Сте в Действителност. Душата ви го знае точно и се наслаждава от това, точно, каквато възможност имате и вие, като станете Новия си Аз.

Авторство – като Нова личност разбирате, че сте автор на собствения си живот. Дадено ви е правото да създавате собствения си жизнен опит в съответствие с мислите и убежденията си. Виждате, че цялата Вселена около вас е създадена така, че да ви осигури нужния опит.

Понеже осъзнавате потенциала на мислите си, сте бдителни за истината. Не допускате в ума си никакви съмнения и заблуди по въпроса, кой сте, и къде е мястото ви в света. Избрали сте да изпитате Истината за Себе си и нищо повече. Знаете, че преживявайки тази Истина, получавате най-добрата възможност да живеете в радост и пълноценно Битие.

Силата е още един атрибут на центрирания в Душата Аз. Но това не е силата в общоизвестния смисъл. Вашият Нов Аз няма интерес да налага на света своя път. Затова силата не е свързана по никакъв начин с доминирането или манипулирането на другите. Истинската сила е в способността за творчество.

Вашето Ново Аз разбира, че превръщането на същност в материя с помощта на съзидателната умствена сила е велика игра, за която сте родени. Знаете също така, че всяко друго използване на вашите таланти води до скука и застой.

Свободата. Независимостта ви дава свободата, да живеете живота си направо сега. Точно тук и сега можете да получите удоволствие от това, че сте Душа и получавате удивителен човешки опит. Новият ви Аз е закотвен в това осъзнаване. Като Нова Същност, можете да преминавате през ситуациите, които са ви шокирали по-рано, без да се смущавате и оставате напълно спокойни. Вие сте безстрашни, свободни и отзивчиви на любовта по най-подходящия за момента начин.

Единството – основа на независимостта.

Важно е да се помни, че суверенността ви не ви отделя от другите. Това е просто невъзможно. Всяка личност споделя Живота и всички са свободни да живеят по свой избор, както са си. Независими сте в избора си, но сте зависими един от друг в Живота. Когато разберете това, ще престанете да създавате много от проблемите си.

Как може такова количество от хора, които вземат независими решения, да се договорят за нещо? Къде е надеждата да се получи хармония? Важното е да се помни, че съществува само Един Живот – Живота на Създателя. Всеки път, когато трябва да вземете решение, което засяга другите, трябва да осъзнавате това. Важно е индивидуалните ви желания да съответстват на вашето отношение към целия Живот и да дадат най-добрият резултат за всички в него. Няма значение, за какво става въпрос. Вярвайте, че всичко си е на мястото. Помнете това и ключовете от духовната ви независимост са ви в кърпа вързани.


http://hram-sveta.ru/index.php?option=com_content&view=article&id=895%3A2009-02-01-08-09-21&catid=38%3Atobias
http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=1677
Папка: Статии | Посещения: 1074 | Ченълинги
Контакт          3.229.118.253