Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


16:15
28.04.2024
Неделя
18.220.178.207


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Великият преход


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Рона Хърман - Десет освобождения

откъс от книгата "На крилете на Светлината"

    Призовавам могъщото си "АЗ СЪМ ПРИСЪСТВИЕ" да ме изпълни с мъдрост, проницателност и любящо намерение. Да бъде!

    1. Освобождавам се от всякакви очаквания относно духовния ми растеж и напредък. Всеки ден ще живея в настоящия момент, ще се концентрирам върху установяване на хармонични отношения между тялото, разума и емоциите ми - и моето висше АЗ.

    2. Освобождавам се от всякакви съглашателства с майка, баща, деца, съпруг/а, братя, сестри, приятели, съученици, колеги, учители, ученици и въобще всеки, който ме привързва към реалността на третото измерение.

    3. Освобождавам се от всички грешни разбирания относно любовта, радостта, мира, хармонията, безопасността, изобилието, творческите способности, жизнените сили, здравето и благополучието, стареенето и смъртта.

    4. Освобождавам се от отговорността да спасявам света, или когото и да е на този свят. Осъзнавам, че мисията ми е да призная Майсторството си и да бъда жив, любящ пример за всеки без да очаквам нещо от някого.

    5. Освобождавам се от предишния начин на съществуване и от клетъчната памет за телесната ми форма. Изисквам дадената ми от Бога красота, жизнеспособност, здраве и благополучие, защото знам, че това е естественото ми състояние в битието. Единственото, което трябва да правя е само да следвам дружеското подтикване на Духа, за да проявя това съвършенство.

    6. Освобождавам се от всякакви очаквания относно творческите ми способности и работа. Аз работя и творя за собствено удоволствие. И аз знам, че изобилието ми идва от Духа, а не от усилията ми. Нужно ми е само да вярвам, че заслужавам това.

    7. Освобождавам се от зависимостта ми към тримерното правителство и властите. Те няма да контролират мен, изобилието ми и безопасността ми. Имам достатъчно сили, за да проявя безопасност, да бъда абсолютно самодостатъчна личност и изцяло да контролирам съдбата си.

    8. Освобождавам се от всички остатъчни кармични дългове и нехармонични енергии в телата ми - физическото, менталното, емоционалното и астралното. Сега леко и изящно разрешавам всички ситуации и се разширявам в Светлината, за да се присъединя към сътворяването Рая на Земята.

    9. Освобождавам се от всички грешни понятия относно способността ми да черпя знания ,мъдрост и уместна информация от духа и Висшите Сфери. Аз черпя ново знание и мъдрост, за да се уча, израствам и служа като жив пример на околните.

    10. Освобождавам се от всякакво осъждане и очакване относно другите, защото знам, че всеки заема своето си място в света и е на своето си ниво на еволюция. Дарявам на всички любов и подкрепа, но предлагам информация само, когато са ме помолили за това, тъй като разбирам, че моята истина не е задължителна истина и за другите.


    Превод: Анита

http://espavo.ning.com/profiles/blogs/3776235:BlogPost:851772

http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=5937
Папка: Великият преход | Посещения: 3850 | Ченълинги
Контакт          18.220.178.207