Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


07:30
26.04.2024
Петък
18.191.195.110


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Ангели и Архангели


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Стъпка 2: стани осъзнат за своята мъжка енергия

Ти можеш истински да дадеш своята светлина на другите само, ако ти също си способен да не я дадеш. Ако не можеш да кажеш „не" на хората, твоето „да" няма никакво значение. Да се научиш да изграждаш граници и да отстояваш себе се е от критическа важност за теб. Ако не го направиш, твоята енергия изтича в бездънна яма и ти постоянно ще се чувстваш слаб и изтощен.

За да се предотврати това, ти имаш нужда да влезеш в контакт със своята мъжка енергия. Много хора, които са привлечени от духовното, имат негативен образ за мъжката енергия. Тя се асоциира с насилие, потискане и агресия и не се възприема като духовна. В резултат на тази негативна нагласа към мъжката енергия много духовно изкушени и свръхчувствителни хора се чувстват обезсилени и неспособни да отстояват себе си.

Решението е да се разбере, че няма нищо погрешно в мъжката енергия като такава; то е в дисбаланса между мъжкото и женското, което причинява проблема. Чрез възприемането на мъжката енергия като по-малоценна, много хора отслабват своята сила. Това специално се случва на чувствителни жени. Особено,когато вървиш през процес на духовно развитие, е от първостепенна важност да се свържеш със своята мъжка енергия.

Веднага след като направиш стъпка 1 и станеш по-осъзнат за това кой си ти наистина, ще успееш да се разграничиш енергийно от своето обкръжение. Твоята светлина ще бъде забелязана. Това ще привлече към теб това, което аз наричам енергийни пиявици. Това са хора или други обекти, например организацията, в която работите, които ще се хранят с вашата енергия. Те ти отнемат енергията без да ти дават нищо в замяна. Ако не си способен да се предпазваш в такова обкръжение, ти засядаш.

В този момент имаш нужда да използваш своята мъжка енергия. Обгърни мъжката част в себе си, своя вътрешен мъж, и му се довери. Позволи му да заема формата на меч в твоята ръка, който разкъсва връзките между теб и всичко онова, което те лишава от енергия.

Общ капан при употребата на меча на твоята мъжка енергия ефективно е идеята за равенството. "Всички ние сме равни и следователно аз не трябва да се разграничавам от останалите и трябва да споделям това, което имам с тях." Идеята за равенството е правилна в някаква степен. На нивото на душата ние всички сме равни. На нивото на проявлението обаче ние не сме. Някои хора са по-способни да позволят на своята вътрешна светлина да свети в сравнение с други. Ако не признаем това, ние даваме на енергийните пиявици свободен достъп. Особено хората, които излъчват повече светлина и които имат много да дадат, трябва да предпазват себе си. Бъдете осъзнати за това на какво и на кого давате своята енергия. Не всеки е готов да получи това, което вие имате да му дадете. Не позволявайте вашите най-ценни дарове да бъдат взети от хора или организации, които не отговарят на вашата вибрация. Използвайте своята мъжка енергия за тази цел.


Герит Гилен
Папка: Ангели и Архангели | Посещения: 1432 | Ченълинги
Контакт          18.191.195.110