Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


23:39
25.04.2024
Четвъртък
3.142.196.27


Онлайн: 18
Гости: 18
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Ангели и Архангели


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Ангелите и Архангелите

Архангелите действително са ръководителите на Плана. Нивото на Съ-създателите го създава; те бдят за неговото осъществяване, приемайки указания от нивото на Съ-създателите.

Каква е тяхната връзка с Монада? Дали те са трансформирана енергия от Източника? Равни ли са с някой в...

Архангелите са нещо като дясната ръка на Източника. Това прави ли ги равни с другите части на Източника? Разбира се, но това не е самостоятелна единица на развиващата се същност на Източника. Ангелското царство няма свободна воля.

Тогава какво става, когато цялото човечество еволюира и това царство отиде в Източника?

Има повтаряне на цикъла. Ангелското царство е създадено по този начин за този конкретен Космически ден, а в друг Космически ден то става нещо друго. То е просто процесът в действие; не е индивидуализирано.

Може ли човек да има аспект, който е ангелски, само за да го преживее?

Да, понякога. Всъщност, има преминаване от Ангелското царство към нивото на Съ-създателите и за хората, които са го правили, е много объркващо. Но като цяло много от вас са работили много тясно с Ангелите.

Ти можеш да се идентифицираш с тях, но като цяло не си бил Ангел. Някои са били, но рядко. Мисля, че има погрешна представа за същността на Архангелите. Във всеки Архангел е съсредоточено съзнание за определено божествено качество, определена цел, и то минава през всички нива на Съществуването. То е също толкова силно в четвъртото, колкото и в деветото измерение. Така че това не е нещо лично – то е идентифициране в рамките на Плана, ръководене на конкретната област.
Така, както възприемаме нашите нива, те на седмото ли са?

Може ли да бъде толкова точно определено?

Бих казал, че качествата, които Архангелите представляват, трансецендентират всички измерения и всички инициации, независимо как делиш инициациите, защото и на това може да се гледа по много начини. Но те са буквално на всички нива. Те представляват качествата и процеса, използването на процеса. Те не влизат много често в третото измерение, но от четвърто до седмо е тяхната база, от гледна точка на измеренията – това се отнася повече за Ангелите, отколкото за Архангелите, повече за Ангелското царство, отколкото за шефовете на отделите. Архангелите са велики Същества, велики ръководители на Плана. Това е само един от начините да се погледне на нещата; има и други. Но, разбира се, ти си работил много с тях.

Ако се опитваш да разбереш какви са взаимоотношенията ти с тях, всички те са твои приятели и другари; те са тези, с които често си се идентифицирал, може би в по-голяма степен, отколкото със Съ-Създателите.

В качеството си на великите ръководители Архангелите могат да бъдат толкова част от един индивидуализиран аспект на Източника, колкото и от друг – тоест това представлява монадичното ниво. Така че те са еднакво близо до теб, Джанет, мен или всеки друг. Те са дясната ръка на всеки Съ-Създател или монадичен носител. Това е много полезно, много успокояващо. Те са били дадени като част от Плана, така че никога да не му липсва организация. Ангелите са връзките към всички аспекти на Плана.

Измеренията са структура, в която функционира съзнанието, и аз съм ги разделил на девет. Често съм казвал, че тортата на измеренията може да се раздели на девет парчета – което аз съм направил. Но можеш да я разделиш и на 24, ако искаш, или на четири; можеш да я разделиш както пожелаеш. И така, в това разделение на девет съм поставил Ангелското царство в седмото измерение, както вие функционирате във физическия свят, който представям като трето, четвърто, пето и шесто измерение – те всички са физически. Така че Ангелите са близо до физическото съществуване. Те могат да навлязат в неговите по-високи части, но никога не са били част от третото измерение. Има много малко изключения, но като цяло често са били част от четвъртото измерение. Така че, ако си добре центриран в четвъртото измерение, можеш да виждаш Ангелите и мнозина ще започнат да го правят. С навлизането на Земята в четвъртото измерение връзката с Ангелското царство става по-тясна; мисля, че може би точно това чувстваш. Винаги си бил близък с тях във висшите сфери, но да се сближиш с тях отново чрез връзката ти със Земята може да е важно.


Вивамус


Махатма I & II. Аз съм присъствието
http://mahatmaon.com/mahatmathebook

Папка: Ангели и Архангели | Посещения: 2384 | Ченълинги
Контакт          3.142.196.27