Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


15:33
20.04.2024
Събота
3.133.112.73


Онлайн: 4
Гости: 4
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Джасмухин


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Повишаване на съзнанието с помощта на програмирането

(очерк на Елтрейн)

Мозъкът на човека се състои от 100 милиарда неврони, всеки от които образува функционални решетки, представляващи групи от по 50000 неврона всяка.  Съзнанието на човека възбужда решетката или системата от неврони, но се възбуждат във всеки отделен случай не всички неврони изведнъж, а с колебание 40 периода в секунда.

Невронните решетки се създават в процеса на натрупване на жизнен опит. Следователно, околната среда влияе на мозъка. Невронните решетки или карти, такива като зрение, реч и т.н. се образуват в детството. Основните карти трябва да се създават на определени етапи от развитието или те въобще не се формират. Младият мозък е много гъвкав, но след 10 годишна възраст неговата структура в значителна степен се втвърдява.

Процесът на обработка или шлифовка на нашите невронни връзки е непрекъснат и промените могат да бъдат както деструктивни, така и конструктивни. Ефективният процес на целеустремена обработка на тези невронни карти за създаването на желан модел на живота, се нарича програмиране.

Програмирането е повторение на специални изисквания дотогава, докато невронната връзка не се формира и не започне да обезпечава създаването на желаната реалност. Времето, необходимо за това е различно, но не трябва да се очакват незабавни резултати. Трябва да се продължи да се практикува докато интуицията не подскаже, че са достигнато исканите резултати. Много е важно внимателно да се отнесете както към съдържанието на молбата, така и към думите, тъй като резултатът ще бъде буквално отражение на вашата заявка. Думите могат да изразяват смирена молба, указания или команда. Молбата може да бъде отправена към коя да е висша сила, която вие знаете. Ако не знаете, съветвам ви да се обръщате към Духовната Йерархия. За да не забравяте ежедневно да се програмирате, може да повтаряте командите по време на всекидневни дейности, например под душа.

Програмирането е много могъщо оръжие. Наричайки го с различни имена, успешно са го използвали и в миналото, но рядко се е използвало със силата и концентрацията, които се изискват за максимален ефект.

Има добра програма, предназначена за освобождаване и отстраняване на негативната и вредна памет от всичките ни тела – физическото, емоционалното, менталното и духовното. Традиционно тя се е прилагала само по отношение на настоящия ни и минали животи. Важно озарение бе да се включват и бъдещите животи. Доколкото сте многоизмерни същества, бъдещите събития са свързани с настоящето ви, със сегашните ви условия. Това просто допълнение в програмирането води до забележителни резултати и аз го препоръчвам.

За да разберем защо бъдещите събития трябва да са част от програмирането ви, спомнете си какво се говори за пророците и предсказателите, сякаш за тях времето тече обратно. Това е трудно да се разбере, необходимо е да се обясни по какъв начин разширението на съзнанието включва изменено възприемане на времето.

Времето – това е просто друг аспект на дейността, движението или динамиката, представено в символна форма. То оказва на сумарната дейност определена величина, използвайки пространството като фон. Това дава възможност да се уравновесяват събитията и да се установи ред във Вселената. Не може време без движение и движение без време или мисли.


Ако човешкото съществуване се смята състоящо се от седем измерения, то последователното време, както обикновено го разбираме, съществува само в границите на трето ниво на четвъртото измерение.


В резултат на новите планетарни настройки на нашата галактика от 1987 година (факт, известен като Галактическо Сближаване или конвергенция) и позиционирането на висши лъчи на нашата планета и в човечеството, стана възможен достъпът до централното Слънце на галактиката, вместо съществуването в пределите на Слънцето на нашата слънчева система. В началото на 1991 година установената схема на четвъртото измерение за Земята и човечеството  бе завършено. По този начин човечеството се намира на долния праг на четвъртото измерение, който е последното материално (физическо) измерение.

Извън границите на трето ниво на четвърто измерение скоростта на съзнанието позволява да се достигне идеята за „вечното сега”. Когато това престане да бъде загадка, ще стане личното освобождение или очистване на бъдещите животи от проблеми и това ще помогне за ускоряване на придвижването ни.

Неуспешните опити да се освободи негативната и вредната памет на бъдещите животи е главната причина за това, че определени нежелани условия не се поддават на действие, което закономерно би трябвало да ги разреши. Работата над различните вредни навици – преяждане, пушене и други такива вредни пристрастия – трябва да включва в себе си такова програмиране, за да можем успешно да се избавим от тях.

Предлагам следната формула: „Със силата на желанието на моето Аз смирено моля Духовната йерархия да освободи и отстрани всякакви негативни и вредни спомени от миналите ми, настоящия и бъдещите животи от всички мои тела – физическо, емоционално, ментално и духовно”.  Вместо към Духовната Йерархия може да се обръщате към коя да е известна ви духовна същност.

Помнете, че когато се намирате в резонанс с Божественото Време и Божествената Воля и нямате конфликт между вътрешните си енергии, всичко, което си представяте може да бъде проявено. Проявлението става лесно, ако ясно виждате това, което искате да реализирате, трябва само малко привикване и предвидливост.


Превод Таня Темелкова

Духовен резонанс. Джасмухин
http://zahariada.blog.bg/drugi/2010/07/12/duhoven-rezonans-djasmuhin.575676
Папка: Джасмухин | Посещения: 1207 | Ченълинги
Контакт          3.133.112.73