Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:38
20.04.2024
Събота
3.143.168.172


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Сал Ракели


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Какво всъщност се случи на 21 декември?

Поздрави, скъпи сътрудници на светлината. Това е Висшият Аз на Сал. Има много души, които са малко объркани по отношение на това какво всъщност се случи на 21 декември 2012 г. и затова сега отговаряме на множеството молби за обяснение.

Датата 21 декември 2012 г. сигнализира края на дългосрочния календар на маите. Имаше много пророчества, свързани с тази дата, някои от които се изпълниха, а други не. Целта на тази дискусия е накратко да опишем какво се случи, както и какво не се случи, с надеждата, че ще придобиете по-добро разбиране за процеса на еволюция и интеграция на душата и как това засяга света.

Значителен брой от условията и събитията, предсказани от този канал и неговите духове водачи, наистина се случиха, а някои не. Този канал и неговите водачи знаеха, че ще стане така, тъй като Земята е планета със свободна воля и хората в значителна степен избират своите преживявания и отговори на небесните събития.

По-долу посочваме в детайли нещата, които се случиха, както и онези, които не се случиха.


Неща, които действително се случиха.

  •     Порталът се отвори и енергията потече върху планетата от по-висшите сфери. По-високи вибрации обляха планетата и ускориха еволюцията на онези, които са способни да възприемат тези енергии.
  •     Съставната вибрация на Земята достигна и надмина 4.00 по скалата на плътностите на този канал.
  •     Имаше колебания в електромагнитното поле на Земята и на някои места имаше малки смущения в телекомуникациите и навигационното оборудване.
  •     И позитивните, и негативните емоции и мисли бяха усилени до известна степен.
  •     Различни групи от души се събраха на места с вихри и силна енергия по цялата Земя, за да честват началото на новата епоха.
  •     Душите в трета плътност, изцяло потънали в ниските вибрация на егото, не бяха отворени за високите честоти и се чувстваха така, сякаш нищо не се е случило. Това беше предвидено.
  •     Галактическият преход – по-големият план на ускорена еволюция – продължи със същата сила, както беше предсказано от този канал и неговите духове водачи.
  •     Оста на Земята се премести в позиция, насочена към Централното Слънце на галактиката, предвидено от много медиуми.
  •     Слънцето изгря, както се очакваше, в обичайното си време на 22 декември 2012 г., както беше предсказано от повечето медиуми и ясновидци.

 

Какво НЕ се случи според предсказанията на много медиуми и ясновидци.

  •     Въпреки че порталът се отвори, Земята и човечеството всъщност не преминаха през него.
  •     Порталът е все още отворен, въпреки че се предвиждаше той да се затвори след тридневен период (20-22 декември).
  •     Нямаше „три дена мрак", предвиждано от някои медиуми.
  •     Хората не влязоха мигновено и магически в по-високо измерение, където всичките им човешки проблеми изведнъж да се изпарят или изчезнат.
  •     Въпреки че внезапна промяна наистина се случи на квантово ниво, външните слоеве на аз-а продължават да преминават през постепенен процес на изцеление и изчистване. Процесът на пречистване продължава.
  •     Полюсите не смениха полярността си. Имаше частично обръщане на полюсите, но то беше далеч по-слабо от очакванията на много медиуми.
  •     „Тъмните сили" не изчезнаха от Земята, въпреки че животът им продължава да става все по-труден като цяло.

Ако сте сред сътрудниците на светлината на Земята и сте били на духовен път от известно време, може да сте или да не сте усетили промените, посочени по-горе (или тяхната липса). Ако сте се почувствали така, сякаш нищо не се е случило, не се съветваме ви да не се отчайвайте. Интегрирането и изцелението на душата не е мигновен процес на Земята. Смяната на епохите е катализатор на израстването, а не негова крайна точка. Ще откриете, че Апокалипсисът продължава. Думата „Апокалипсис" означава разкриването на онова, което е било скрито.

Ще забележите, че все повече и повече негативност излиза на повърхността на съзнанието, за да бъде изцелена, простена и освободена. Това е вярно както на световен план, така и на индивидуално ниво.

Правителствата, военните и властите по света стоят на нестабилна почва. Онези институции, които са основани на лъжи и заблуди, биват разкривани за своите нередности, подобно на „императорът е без дрехи". Все повече и повече души виждат през димната завеса на пропагандата и културното програмиране. Те казват „Не" на нещата, които не са в подкрепа на живота и сътрудничеството между хората  и другите видове.

Макар и да изглежда, че нещата стават все по-негативни, това не е вярно. Истината е, че нещата са преобладаващо негативни на Земята от хиляди години и едва сега започваме да ставаме по-съзнателни за това. Всичко излиза на повърхността, за да бъде изцелено, простено и освободено.

Промените на Земята продължават. Беше предсказано, че след прецесионното изравняване ситуацията временно малко ще се успокои и след това отново ще се забърза с наближаването средата на Галактическия преход. Според водачите на този канал – Основателите – средата на Галактическия преход ще настъпи около 2025 г. Този по-голям преход ще завърши около 2100 г. Това е разгледано подробно във втората книга на автора „2012 г. Измененията на Земята и бъдещето на човечеството".
 

Какво можем да очакваме през следващите няколко години на Земята?

Поради крайните дисбаланси, създадени от отказа на човечеството да поеме отговорност за планетата и нейните ресурси, зачестяването на силните бури, земетресения, вулкани, наводнения, суши, епидемии и пр. ще продължи. Както многократно беше заявено от този канал и неговите водачи, това не е наказание за неправилното поведение на човечеството, а по-скоро естествена причинно-следствена връзка, основаваща се на закона на привличането.

От много дълго време човечеството е преобладаващо негативно в съзнание и сега последствията се появяват по-бързо заради повишаващите се вибрации. Закъснението във времето между положителното или отрицателното действие и неговите последствия се скъсява. С други думи, внимавайте какво си пожелавате. То не само ще се случи, но и ще се прояви много по-бързо отпреди.

Ще има много други промени през идните години. Комети и астероиди ще преминат близо до Земята, но нито един значим обект не се предвижда да удари планетата. Ще има електромагнитни промени на 5 май 2017 г. и отново на 30 януари 2030 г., дължащи се на небесни събития. Всяка от тези промени ще дадат възможност за ускоряване на духовното ви израстване и приемане на висшите истини, които винаги са съществували и винаги ще съществуват.

Всеки един от нас има възможността да бъде промяната, която искаме да видим в света. Никакви същества свише няма да поемат отговорност за нас. Те може да ни помагат и да ни водят, и да ни посочват неща, за които трябва да знаем, но изборът как да продължим напред е наш.

Време е да запретнем ръкави и да се захващаме за работа, като изцеляваме себе си, вместо просто да говорим за пътя. Това означава да се ангажираме твърдо с израстването и развитието ни по най-висшия и най-добрия възможен начин. Това означава задълбочено себеизследване и любяща искреност към себе си и другите. Не можем повече да крием своята истина. Нашите истински мотиви и страсти ще бъдат разкрити, било то достойно или по друг начин.

Трябва да бъдем внимателни и любящи със себе си, но също и твърди, и бдителни към негативността от всякакъв вид. Както каза един автор: „Не можем да си позволим лукса на негативна мисъл". Трябва да държим себе си отговорни, а също и другите. Това означава понякога да се изправим в отпор, особено когато сме свидетели на актове на насилие или негативизъм спрямо Земята и нейните хора.

Трябва да изискваме промяна от избраните ни лидери и властимащи. Така както работим ежедневно върху себе си, за да изчистим отрицателните си емоции и основните негативни вярвания, така трябва да очакваме същото от онези, на които им е поверено да ни водят. Това включва духовни учители, както и политици, и финансови лидери.

Време е да се събудим и да направим каквото е необходимо, за да доведем новата Златна Епоха. Получихме пътна карта от нашите водачи във висшите сфери. Сега е наш ред да заблестим. Време е да покажем на света, че сме тук, готови заедно да бъдем спасители на тази красива планета.

Това е Висшия Аз на Сал. Благословен да бъде всеки един от вас.


Източник: http://ascension.bg/bg/za-vuznesenieto/vuznesenieto/244-december-21
Папка: Сал Ракели | Посещения: 1616 | Ченълинги
Контакт          3.143.168.172