Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:09
01.04.2020
Сряда
3.227.252.54


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66]Статии [201]
Матрицата 5 [55]Нумерология [28]
Астрология [31]Великият преход [110]
Кармична Астрология [13]Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13]Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13]Петър Дънов [4]
Джасмухин [8]Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7]Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22]Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8]Пътят на душите [6]


Медитация Огън

Всичко, което е съзвучно с Висшата Ни Истина, остава с нас завинаги. Ние не можем да загубим това, което ни принадлежи действително. И сега започваме процеса на отдаване всичко, което не ни принадлежи. Трябва да го отдаваме без уговорки. И след известно време ще видим, колко леко и приятно е без излишното.

Разпускаме. Започваме работа по изгарянето на всичко това в самите нас (а това е най-трудната работа), всичко, което ни пречи, заседнало дълбоко в подсъзнанието и дори не предполагаме, че го притежаваме като качества.

Всички заедно правим в центъра на тази стая огнище. Това ще е Очистващото и Обновяващо Огнище. То ще изпепели всичко, което не е повече в резонанс с нашата Висша Истина. Ние ще запалим огън с помощта на Лъча, който е повече, от Великото Централно Слънце.

А сега се стремим към върха и всеки от нас улавя този чудесен Лъч Светлина и го тегли към пода. Вкореняваме този лъч Светлина в Земната Звезда в центъра на планетата, за да бъде огъня ни изключително ярък и греещ в целия диапазон на проявленията ни.

И така, започваме.


ПЪРВИ ЕТАП: ИЗХВЪРЛИ ИЗМИНАТОТО.

Сега започваме да хвърляме в този огън, в този обновяващ пламък, всичко, което вече не ни е нужно. Хвърляме в него не само остарелите вещи, но и отношенията, които вече не ни дават повече подкрепа, старите модели, вкоренените навици и самоограничения. Старателно преравяме всичко – та това е уникална възможност истински да прочистим складовете на живота и личността си. Хвърляме в огъня всички остарели философии, духовни практики, системи от вяра, съмнения, компромиси и т.н.

След като го направим, зрително си представяме, как всяка нещо от този огън, отива на такова място или в такъв човек, където да донесе реална полза. Огледайте се още един път... Ако е останало още нещо, то с любов го сложете в огъня. И почувствайте, колко по-леко става на всеки от вас.


ВТОРИ ЕТАП: ЗАВЪРШИ СТАРОТО И ОСВОБОДИ СЕБЕ СИ ЗА НОВОТО

Минаваме към втори етап и започваме да хвърляме в огъня всичко това, което изисква завършване. Това може да са отговорности пред семейството, нерешени проблеми с близките, обучаващи или професионални курсове, делови проекти, собственост за продаване, финансови дългове и т.н. всичко това ни пречи окончателно да се слеем с Висшата ни Реалност и да живеем в хармония с нея. Ние визуализираме, как всичко, попаднало в този огън, успешно приключва. Представяме си, че сега правим крачка към великата свобода.


ТРЕТИ ЕТАП: ВЗЕМИ ТЕЗИ РАЗБИТИ СЪРЦА

Започваме третият етап на работа. В пламъците на този огън хвърляме всички свои влюбености, които са разбивали сърцата и всички сърца, които самите ние сме разбили. Ние хвърляме в огъня разочарованията си, сърдечната мъка, несподелената любов, предателствата и вкорененото, заради това, чувство за самота. Потапяме се в емоциите си и хвърляме в огъня старата си болка, скрита в душата ни. Прощаваме на всички, които някога са наранили душата ни. И най-важното – прощаваме на себе си.

Взимаме тази купчина стари, болезнени емоции и с чувство на дълбока благодарност за всичко, на което са ни научили, ги хвърляме в центъра на огъня. Сърцето ни се прочиства и е готово за активирането на Единното Сърце.


ЧЕТВЪРТИ ЕТАП: УНИЩОЖАВАНЕ НА СТАРИТЕ ОПРЕДЕЛЕНИЯ

Зареждаме огнището с всички обети, които сме давали от първия момент на въплъщението ни на тази Земя в качеството на отделни личности. Ние хвърляме в огъня всичките ни стари роли: майка, баща, брат, сестра, дете, мъж, жена, любовник, учител, лечител, бизнесмен, ангел, звезден воин и т.н. в този огън хвърляме привързаността си към определена религия, която сме изповядвали по дългия си път. Там хвърляме и всичките ни Божествени Мисии. Хвърляме в прочистващия огън личната ни сила. Тя ни ограничава и пречи да достигнем истинско могъщество, което на практика е не-сила и е достъпно на всички в изобилие.

Ако поради някаква причина на някой от нас не му се иска да се разделя с нещо, то трябва внимателно да се вгледа в причината, заради която не се решава да се раздели. Това ще разкаже много за самите нас и ще посочи нещата, които ни свързват здраво с дуалността. Ако някой така и не успее да се освободи от тези задръжки, няма проблем – просто изчакайте момента (а той скоро ще дойде), когато ще можете да го направите.

Ето че, когато хвърлихме в огъня цялата тази купчина роли, обети, обвързаности, могъщества и предназначения, веднага се чувствахме по-ефирни.


ПЕТИ ЕТАП: ЛЮБИМИТЕ НИ НЕЩА

А сега пристъпваме към много интересния етап на работа. Приготвяме за огнището всичко, което сме искали да запазим. Това са качествата, които най-много харесваме в себе си, шлифованите ни навици и способности, духовните ни убеждения, здравите отношения, кариерата ни, семейството и домашните любимци.

Да не забравяме да хвърлим в огъня и нашата собственост – домът, колата, компютърът, картините, кристала, електротехниката, дрехите – всичко, което всеки от нас притежава, и което иска да съхрани. В този огън хвърляме и името, званието и фамилията си. Огънят ще стане прекрасен, изготвен от най-доброто, което всеки от нас притежава.


ШЕСТИ ЕТАП: ИЗГАРЯНЕ, ПЪЛНО ИЗГАРЯНЕ

Сега може и да ни се стори, че вече няма какво да се изгаря, но това не е така. Ние забравихме самите себе си. Ако ние с вас сме решили да се прочистим, то капитулацията трябва да е пълна. Всеки от нас влиза в огъня. Ние влизаме в прочистващия огън и чувстваме, как пламъците му стигат до същността ни. А сега позволяваме и на тази същност да изгори. Изгаря ярко...


НИЩО Е ПОВЕЧЕ ОТ НЕЩО

Огънят угасва бавно. Когато съвсем загасне, си позволяваме разкоша да бъдем никои и да не притежаваме нищо. Трябва възможно най-дълго да останем открити и разкрити, трябва да си оставаме свободни. Всичко, което трябва да ни принадлежи, само ще ни намери. Ние трябва да оставаме Нови. Всичко най-хубаво в нас предстои.СОЛАРА
Превод: Анитаhttp://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=3492
Папка: Статии | Посещения: 976 | Ченълинги
Контакт          3.227.252.54