Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


09:21
03.02.2023
Петък
3.236.47.240


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Джасмухин


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Джасмухин "Шест потока Любов"

Исус е казал, че за да имаме сакрален Свещен съюз със себе си или с друг човек – своя съпруг или съпруга, в нашия живот трябва да присъстват шест потока на Любовта. Шест особени качества на Любовта. Шест аромата. Всеки от тях създава Свещен енергиен пулс. Това е рецепта за Божествен Съюз!

1. Първият поток на гръцки се нарича "АГАПЕ” – любов, изпълваща с Радост взаимоотношенията ни един с друг и със света. Това е базова честота, вибрация в Свещения брачен съюз, много чиста форма на проявление на Любовта. Някои хора силно се обичат един друг, но е възможно никак да не им харесва света около тях. Но човешките отношения не могат да достигнат висши състояния, ако при това не се развива и процес на признание на околния свят и няма проявление на любов към него.

2. Следващия поток на Любовта гърците наричат "ФИЛИО” – дружба, изпълнена с Уважение и Доверие.

3. Третият поток се нарича "ЧАРИС” – Любов, която създава Милост, Благодат и Преданост, когато изпитваме Благодарност, осъзнавайки Божественото присъствие вътре в себе си. Любовните взаимоотношения на атеистите са лишени от този аромат. Чарис – това е съвместната Любов към Божественото, която разкрива особени енергийни вихри във взаимоотношенията между хората. Ако жената е разцъфтяла в контакта си с Божественото, а нейният партньор се интересува само от бира и телевизора – техните взаимоотношения могат да бъдат напълно щастливи, но няма да съдържат в себе си цялата гама на възможните аромати на Любовта. Именно по тази причина много жени в наше време обмислят развод.

4. Следващия поток на любовта се казва "ЕЛИНОЯ” – той ни вдъхновява за дълбоко състрадание, води ни към посвещение за служене на целия свят и на всички хора. За да се прояви в живата на хората, нещо Висше, и двамата партньори трябва да притежават това чувство на състрадание.

5. Още един аромат на Любовта, нарича се "СТОРГОС” – чиста Любов, изпълнена с нежност, грижа, доброта и съпреживяване. Обикновено, ние изпитваме чувство от такъв вид към децата.

6. Последният поток на Любовта, за който говори Христос, се нарича "ЕРОС”. Това е много силно съвместно физическо преживяване, когато две души се обединяват в тантрически съюз. Това е празник на физическо ниво. Но смисъла на тантрическия съюз е в сливането на всички изброени нива. Ако искате да имате цялостно и пълно общуване в своята спалня, то Вие не трябва да се ограничавате само до обикновен секс.

Това са шестте потока на Любовта. Ако искате да встъпите в брачен съюз и да проявите и развиете в него всички тези аромати, то Вие трябва да отворите съответната врата... За такъв съюз човек трябва да се готви отрано, развивайки тези енергийни потоци в своя живот.


Превод: Росица

http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=4329
Папка: Джасмухин | Посещения: 1216 | Ченълинги
Контакт          3.236.47.240