Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


03:58
24.04.2024
Сряда
3.16.81.94


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Джасмухин


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Джасмухин "Шест потока Любов"

Исус е казал, че за да имаме сакрален Свещен съюз със себе си или с друг човек – своя съпруг или съпруга, в нашия живот трябва да присъстват шест потока на Любовта. Шест особени качества на Любовта. Шест аромата. Всеки от тях създава Свещен енергиен пулс. Това е рецепта за Божествен Съюз!

1. Първият поток на гръцки се нарича "АГАПЕ” – любов, изпълваща с Радост взаимоотношенията ни един с друг и със света. Това е базова честота, вибрация в Свещения брачен съюз, много чиста форма на проявление на Любовта. Някои хора силно се обичат един друг, но е възможно никак да не им харесва света около тях. Но човешките отношения не могат да достигнат висши състояния, ако при това не се развива и процес на признание на околния свят и няма проявление на любов към него.

2. Следващия поток на Любовта гърците наричат "ФИЛИО” – дружба, изпълнена с Уважение и Доверие.

3. Третият поток се нарича "ЧАРИС” – Любов, която създава Милост, Благодат и Преданост, когато изпитваме Благодарност, осъзнавайки Божественото присъствие вътре в себе си. Любовните взаимоотношения на атеистите са лишени от този аромат. Чарис – това е съвместната Любов към Божественото, която разкрива особени енергийни вихри във взаимоотношенията между хората. Ако жената е разцъфтяла в контакта си с Божественото, а нейният партньор се интересува само от бира и телевизора – техните взаимоотношения могат да бъдат напълно щастливи, но няма да съдържат в себе си цялата гама на възможните аромати на Любовта. Именно по тази причина много жени в наше време обмислят развод.

4. Следващия поток на любовта се казва "ЕЛИНОЯ” – той ни вдъхновява за дълбоко състрадание, води ни към посвещение за служене на целия свят и на всички хора. За да се прояви в живата на хората, нещо Висше, и двамата партньори трябва да притежават това чувство на състрадание.

5. Още един аромат на Любовта, нарича се "СТОРГОС” – чиста Любов, изпълнена с нежност, грижа, доброта и съпреживяване. Обикновено, ние изпитваме чувство от такъв вид към децата.

6. Последният поток на Любовта, за който говори Христос, се нарича "ЕРОС”. Това е много силно съвместно физическо преживяване, когато две души се обединяват в тантрически съюз. Това е празник на физическо ниво. Но смисъла на тантрическия съюз е в сливането на всички изброени нива. Ако искате да имате цялостно и пълно общуване в своята спалня, то Вие не трябва да се ограничавате само до обикновен секс.

Това са шестте потока на Любовта. Ако искате да встъпите в брачен съюз и да проявите и развиете в него всички тези аромати, то Вие трябва да отворите съответната врата... За такъв съюз човек трябва да се готви отрано, развивайки тези енергийни потоци в своя живот.


Превод: Росица

http://www.yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=4329
Папка: Джасмухин | Посещения: 1307 | Ченълинги
Контакт          3.16.81.94