Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


00:09
25.04.2024
Четвъртък
3.16.218.62


Онлайн: 3
Гости: 3
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Как да задържате отворено Сърцето си и да запазите усещането за Любовта?

Най-лесния начин, който е подходящ за всички, който не зависи от навици и ниво, е да казвате „Обичам” и да признавате Любовта си. И колкото по-често и искрено го казвате, толкова повече и по-пълно се отваря Сърцето ви. То не може без любов, защото за него тя е като въздуха, който вдишва, тя е тази енергия, която чрез него преминава в околния свят. И колкото повече от тази енергия протича чрез Сърцето ви в Света, толкова повече той ще се променя. Променят се цветовете, хората, променят се събитията, причините и следствията, всичко се променя.

Опитайте се да разширите кръгът от хора, на които открито и искрено можете да кажете „Обичам те”. Ще почувствате, как светът ви става по-топъл и запълнен. Но колкото и много да са тези хора, все пак ще е недостатъчно да сте постоянно в потока на Любовта, защото не можем да го спрем – потокът изисква постоянно да изливаме навън към всички и без отдих. Но условностите на света ни са такива, че трудно можем да изкажем заветните думи на всички, затова можете мислено да изпратите любовта си на всички. Това е истински изход от ситуацията – помислете си за тази възможност. Почувствайте, на колко много хора можете мислено да кажете, колко искрено ги обичате. И че им благодарите за всичко. Защото искрената любов, повече от всичко, върви с благодарността. Поставете си като правило, да благодарите на всички, с които общувате през деня – с които делите стая, дом, двор, град, страна, планета, Вселена... няма ограничения!

Признайте Любовта си към целия Свят и всичко, което ви обкръжава. Живейте на вълната на любовта. Признайте Любовта си на колегите и спътниците по пътя ви, на партньорите и конкурентите, на приятели и врагове, на родственици – близки и далечни. Обхванете всички с Любовта си. И всеки път започвайте разговор с някого с мисълта: „Обичам те! Благодаря ти за всичко!”. Дори не можете да си представите, колко ще се промени Живота ви.

Любовта, Благодарността и Вътрешната Усмивка от свободата и хармонията, разтворени в цялото ви същество, ще са залогът, Животът ви да се промени завинаги и да създадете Рая си на Земята, своят Свят от Хармония и Любов, който ще направи щастливи и вас, и околните ви.

Но хората не са единствените получатели на благодарността и Любовта в нашия Свят, много скоро ще откриете нуждата да изказвате благодарност и Любов на всичко, което ви заобикаля. Дори е възможно за повечето от вас да започнат точно с това. Кажете благодаря на дома си, масата, храната пред вас, водата, измиваща ръцете и тялото ви, и им кажете колко ги обичате. Изразете благодарността и Любовта си на леглото, в което отпочивате, на възглавницата, върху която полагате глава, на одеялото, което нежно ви топли, на съня, който ви носи приказния свят на вълшебствата.

Във всяка медитация отделяйте време и за посланието на Сърдечния ви център за Светлината и Любовта към всичко, което ви заобикаля, и всичко, което съставя светът ви. Представете си, как от Сърдечния център, като от Слънце, на всички страни се разпространяват Светлината и Любовта, как те проникват и насищат цялото пространство наоколо, спомнете си всички места, където сте били и тези, които са ви скъпи, всички хора, с които общувате и почувствайте, как Светлината и Любовта ви ги достигат, като включват в пространството ви Хармония, Светлина и Любов. Почувствайте, как Любовта ги изпълва, и как от тях се връща обратно вълната Светлина и Любов, нарастваща с всеки път, все повече и повече, докато не постигне хармонията. Почувствайте се Обичащи и Обичани!

Бъдете щастливи!
С любов – Александър.
Превод: Анита

http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=4236
Папка: Статии | Посещения: 2132 | Ченълинги
Контакт          3.16.218.62