Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


18:44
18.02.2020
Вторник
3.229.118.253


Онлайн: 1
Гости: 1
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Статии


Разговори с Луцифер [66]Статии [201]
Матрицата 5 [55]Нумерология [28]
Астрология [31]Великият преход [110]
Кармична Астрология [13]Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13]Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13]Петър Дънов [4]
Джасмухин [8]Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7]Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22]Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8]Пътят на душите [6]


Как да задържате отворено Сърцето си и да запазите усещането за Любовта?

Най-лесния начин, който е подходящ за всички, който не зависи от навици и ниво, е да казвате „Обичам” и да признавате Любовта си. И колкото по-често и искрено го казвате, толкова повече и по-пълно се отваря Сърцето ви. То не може без любов, защото за него тя е като въздуха, който вдишва, тя е тази енергия, която чрез него преминава в околния свят. И колкото повече от тази енергия протича чрез Сърцето ви в Света, толкова повече той ще се променя. Променят се цветовете, хората, променят се събитията, причините и следствията, всичко се променя.

Опитайте се да разширите кръгът от хора, на които открито и искрено можете да кажете „Обичам те”. Ще почувствате, как светът ви става по-топъл и запълнен. Но колкото и много да са тези хора, все пак ще е недостатъчно да сте постоянно в потока на Любовта, защото не можем да го спрем – потокът изисква постоянно да изливаме навън към всички и без отдих. Но условностите на света ни са такива, че трудно можем да изкажем заветните думи на всички, затова можете мислено да изпратите любовта си на всички. Това е истински изход от ситуацията – помислете си за тази възможност. Почувствайте, на колко много хора можете мислено да кажете, колко искрено ги обичате. И че им благодарите за всичко. Защото искрената любов, повече от всичко, върви с благодарността. Поставете си като правило, да благодарите на всички, с които общувате през деня – с които делите стая, дом, двор, град, страна, планета, Вселена... няма ограничения!

Признайте Любовта си към целия Свят и всичко, което ви обкръжава. Живейте на вълната на любовта. Признайте Любовта си на колегите и спътниците по пътя ви, на партньорите и конкурентите, на приятели и врагове, на родственици – близки и далечни. Обхванете всички с Любовта си. И всеки път започвайте разговор с някого с мисълта: „Обичам те! Благодаря ти за всичко!”. Дори не можете да си представите, колко ще се промени Живота ви.

Любовта, Благодарността и Вътрешната Усмивка от свободата и хармонията, разтворени в цялото ви същество, ще са залогът, Животът ви да се промени завинаги и да създадете Рая си на Земята, своят Свят от Хармония и Любов, който ще направи щастливи и вас, и околните ви.

Но хората не са единствените получатели на благодарността и Любовта в нашия Свят, много скоро ще откриете нуждата да изказвате благодарност и Любов на всичко, което ви заобикаля. Дори е възможно за повечето от вас да започнат точно с това. Кажете благодаря на дома си, масата, храната пред вас, водата, измиваща ръцете и тялото ви, и им кажете колко ги обичате. Изразете благодарността и Любовта си на леглото, в което отпочивате, на възглавницата, върху която полагате глава, на одеялото, което нежно ви топли, на съня, който ви носи приказния свят на вълшебствата.

Във всяка медитация отделяйте време и за посланието на Сърдечния ви център за Светлината и Любовта към всичко, което ви заобикаля, и всичко, което съставя светът ви. Представете си, как от Сърдечния център, като от Слънце, на всички страни се разпространяват Светлината и Любовта, как те проникват и насищат цялото пространство наоколо, спомнете си всички места, където сте били и тези, които са ви скъпи, всички хора, с които общувате и почувствайте, как Светлината и Любовта ви ги достигат, като включват в пространството ви Хармония, Светлина и Любов. Почувствайте, как Любовта ги изпълва, и как от тях се връща обратно вълната Светлина и Любов, нарастваща с всеки път, все повече и повече, докато не постигне хармонията. Почувствайте се Обичащи и Обичани!

Бъдете щастливи!
С любов – Александър.
Превод: Анита

http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=4236
Папка: Статии | Посещения: 1859 | Ченълинги
Контакт          3.229.118.253