Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS

Бутон за дарения чрез PayPal



Лунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви


12:56
19.04.2024
Петък
3.139.238.76


Онлайн: 2
Гости: 2
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Сал Ракели


Разговори с Луцифер [66] Статии [201]
Матрицата 5 [55] Нумерология [28]
Астрология [31] Великият преход [110]
Кармична Астрология [13] Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13] Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13] Петър Дънов [4]
Джасмухин [8] Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7] Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22] Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8] Пътят на душите [6]


Какво преживяване можете да очаквате, докато се възнасяте?

Ние смятаме за уместно да се върнем към тази тема, въпреки че тя беше засегната нееднократно в тази книга. Както беше казано по-рано, когато физическото тяло се видоизменя и бъде активирана матрицата на възнесението, физическите сетива преминават през трансформация, която ви позволява да видите какво се случва в другите сфери. В същото време, тъй като вашата вибрацията се ускорява до вибрацията на етерните сфери, вие действително се доближавате до честотата на тези сфери и започвате да ги усещате непосредствено.

Вероятно сте виждали фантастичните картини на много от художниците ви. Те ползват акрилни бои, които вибрират и сияят. Именно това е, което ще можете да видите, когато влизате в етерните сфери. Ще започнете да забелязвате, че всичко има аура около себе си. И ако се вгледате по-внимателно, ще забележите мъждукане като мънички вибрации. Като че ли всичко наоколо диша.

Много от вас виждат пред очите си искри от светлина и това не е просто навлизаща в капилярите на ретината кръв. Може да видите така наречените от вас "сфери", които са малки пространствено времеви тунели, свързващи физическото измерение с астралните и етерните сфери. Те дори могат да бъдат снимани с високоскоростни камери.

Като продължавате да се възнасяте, ще започнете да виждате движение с ъгълчетата на очите (чрез периферното зрение). Нещата, в които се вглеждате, ще се разтварят в енергийни модели. Ще можете да видите свещената геометрия в обикновените обекти, каквито са гората и дърветата. Аурата на хората ще става все по-очевидна, докато не видите очертанията на тази енергия с физическите си очи.

Вашите сетива значително ще се променят. Вече много хора чувстват, как по тялото им пробягва електричество под формата на вълни или изтръпване. Вие ще почувствате, че се къпете в море от вибрираща енергия и това е така. Може и да усетите, че вместо да ходите, вие плувате в живота.

Емоциите ще придобият цвят и вид. Ще забележите, как те влияят на аурата ви и на аурата на другите. Вие моментално ще почувствате силните емоции на другите хора в момента на влизането им в стаята, и ще видите, че самата стая се къпе в светлината на техните емоции.

Ще се промени усещането ви за време. Часовете могат да ви се сторят минути, а минутите – часове. Ще откриете, че за истински важните неща винаги ще имате достатъчно време, но то няма да ви е достатъчно за това, което трябва да си отиде. Можете едновременно да почувствате, че животът минава покрай вас, и че имате безкрайно време да подредите живота си. В случаите, когато изпадате от високото съзнание, може да усетите, че не ви стига времето за всичко, което е необходимо.

Хората ще идват и ще си отиват от живота ви. По-близо до вас ще се окажат онези, които разбират през какво преминавате. Другите ще престанат да общуват с вас. Те може и да си помислят, че се хвърляте във "водовъртежа". Може да възникнат дълбоки и значими отношения, продължаващи само няколко секунди или минути. Можете да усетите връзката си с всеки човек на Земята. Дори ще почувствате, че всеки човек е ваш приятел или близък. Ще имате усещането за „ние всички сме заедно в това”.

Познатите места може да започнат да ви изглеждат все едно никога не сте ги виждали по-рано. Вие ще забелязвате неща, на които никога не сте обръщали внимание. Тъй като съзнанието ви се възнася, ще започнете да цените дребните неща в живота като тревичките или росата върху цветята. Ще усетите Единство с всичко, което виждате и чувствате. Ще можете да общувате със скала или растение, не на разговорния език, а с мигновеното разбиране.

Ще нараснат телепатичните ви способности. Ще откриете, че все по-често общувате с душите телепатично, дори ако по-нисшите същности на тези души не осъзнават какво правите. Ще осъзнаете, че дори нищо да не сте произнесли на глас, сте го казали телепатично. С други, достатъчно осъзнати хора ще възникне неизказано познанство, което не се нуждае от думи.

Ще продължават да се засилват екстрасензорните и интуитивните ви способности. Вие ще знаете къде сте нужни и къде - не. Ще се научите да разпознавате, кога напътствията идват от най-висши нива и кога не. Макар че ще се научите да се чувствате в безопасност и у дома си навсякъде, където и да се намирате, лесно и без усилия ще ви водят на място, подходящо за вас. Просто няма да искате да бъдете там, където не сте нужни, или където не е безопасно за вас.

Ще започнете да чувате звуци, които преди са били недоловими, включително някои разновидности на високите и ниските тонове. След време ще чуете онова, което някои мистици наричат „музика на сферите” – нещо като звука „ОМ”.

Гласовете на другите сфери ще чувате като шумолене. Ангелските гласове ще могат да ви говорят или на познатия ви език или с помощта на друга форма на слухово общуване.

Ще имате усещането, че сте в съвършен Божествен Ред, и това е така. Ще изчезнат нетърпението, тревогата и вълнението. Ще проумеете, че всичко се случва в точното и правилно време, ще добиете увереност за това, че винаги ще бъдете на правилното място в правилното време.

Всеки момент ще е дълбоко ценен за вас. И макар че ще придобиете увереност в бъдещето, всеки момент ще ви се струва нов, всяко нещо ще се случва като за първи път (и това е така). Просто ще позволите на бъдещето да се разгръща, без да се тревожите.

Известно време ще пазите негативните човешки емоции – страх, гняв, печал, и позитивните емоции на щастие. Но те все по-малко ще ви контролират. Ще се чувствате като огромно същество на светлината (каквото сте наистина), с много мъничка човешка емоция на страха. Страхът ще бъде осъзнат, преживян и овладян, но все още ще остане като малка част от живота ви. Същото се отнася и за гнева, и за тъгата. Те ще бъдат почувствани, преживени и разбрани такива, каквито са наистина – нито повече, нито по-малко.

Ще придобиете огромно чувство за безопасност. Няма да ви вълнува негативността в света. Дори и да наблюдавате насилие или хаос, ще прилича на гледане на интересен филм без емоционална обвързаност към резултата.

С ускоряване на измененията на Земята, вие ще ги виждате от „окото на бурята” или от центъра на съществото ви, като че ли гледате пиеса с наближаваща кулминация. Някои от героите ще ви възхищават, други ще ви отблъскват, но никога няма да се объркате и да приемете пиесата за реалност. Само ще изпитвате състрадание към тези герои на пиесата, които са забравили, че са актьори и са започнали да се отъждествяват с героя си. Ще осъзнаете, че все още сте герои и ще играете ролята си в пиесата, но никога повече няма да забравите, че сте само актьор.

Тъй като Земята продължава да се възнася, вие ще я чувствате като могъщо състояние на съзнанието. Ще почувствате болките и радостта й. Климата, земетресенията, вулканичните изригвания ще ги разглеждате като израз на нейното съзнанието. Можете да усетите чувство на загуба, когато видите група души, напускащи телата си, но също и ще почувствате, че те просто са променили формата и на практика не са ви напуснали.

Ще продължавате да бъдете напътствани къде да отидете, за да служите по най-добър и възвишен начин. Ще се наслаждавате на пътешествието. Преди всичко ще ви се наложи да пътешествате много или другите ще идват, за да ви видят. Само малка част от вас ще останат на едно място, където нищо не се случва. Ще се научите да се освобождавате от привързаността към материалните неща. Ако ви потрябва превозно средство, то ще ви бъде предоставено от някой, специално изпратен за това. Всичко, от което се нуждаете ще дойде при вас по справедлив начин. Ще има равностойна обмяна на енергиите, макар и не винаги да ви изглежда такава. Ще почувствате цялостна подкрепа от вселената при изпълнението на поставените ви задачи (поставени от Душата ви).

Преди всичко ще изпитвате любов и състрадание към всички неща и хора, независимо дали им влияете директно или не. Едни ще бъдат трогнати от служенето ви, други едва ли ще го забележат. Няма да ви вълнува кой или какво печели от изразеното от вас състраданието. Вие ще продължавате да го изразявате така или иначе. Ще правите това, което е естествено за вас - да служите по най-възвишен и добър начин, без да се грижите за това, как ще изглежда или се усеща това отстрани. Можете да забележите някого, който е имал полза от вашите действията и разбира се, ще бъдете благодарни за това, но това няма значение за вас. Има значение само от перспективата на егото. Знаете, че сте добър човек, и че доброто е естественото ви състояние, и това ще е достатъчно. От вас безпрепятствено ще блика Любов навсякъде, където има нужда от нея.

Ще станете съзнателни за космическите цикли и ще станете по-чувствителни към астрологическите влияния, Луната, звездите и т.н. Ще знаете кога Слънцето е активно и интензивно излъчва енергия и ще ви бъде оказано как да реагирате на това. Ще оставате в момента "сега" и няма да изпитвате страх от промените, знаейки, че те просто се разгръщат, както сте били предупредени.

Хората ще почувстват мекото ви присъствие и ще са привлечени към вас за успокоение и благополучие. Ще им бъдете убежище и крепост само заради това, че виждате в тях същия Бог, както и в себе си. Естествено и спонтанно ще станете канал на Божественото си Присъствие, наред с други наставници, с които имате духовни споразумения. Всекидневната ви дейност ще се основава на Божественото Присъствие, ще живеете с него през цялото време и ще използвате егото само при крайна необходимост. Главната функция на егото ще бъде да говорите с другите по начин, по които да ви разберат. Вие няма да се въвличате в чувствата или действията на другите, а само ще изпитвате към тях любов и състрадание...”


Из Глава 11 на книгата „2012 г. Измененията на Земята и бъдещето на човечеството". Сал Ракели
Папка: Сал Ракели | Посещения: 1586 | Ченълинги
Контакт          3.139.238.76