Нумерология      Карма      Читалня      Ошо      Рецепти      Здраве      Луиз Хей    
   Астрология      Езотерика      Телепатия      Крион      Бог, Уолш      Чакри      Съновник      Психология      RSS
Бутон за дарения чрез BITCOIN

Please Donate To Bitcoin Address: [[address]]

Donation of [[value]] BTC Received. Thank You.
[[error]]

Бутон за дарения чрез PayPalЛунни Възли
Хороскопи
Зодии
Натална
Синастрия
Съвместимост
Предсказателна
Ерогенни зони
Любов и Секс
Сексуалност
Еротика
Любовен Хороскоп
Тя и Той
Духовно Израстване


Начало  Регистрация  Вход


Ченълинги
Книги
Сентенции
Вампиризъм
Нумерология en
The Arcturians
Приказки
Супер Игри
Софтуер | Линкове
Музика | Филми
Благодарност
Игри | Таро
Отзиви
Lifestyle (2) (3)
(4) (5) (6) (7)
Business, Careers
(2) (3) (4) (5)
The 9th D


16:57
29.02.2020
Събота
35.175.113.29


Онлайн: 4
Гости: 4
Потребители: 0


 Пими ® » Читалня » Великият преход


Разговори с Луцифер [66]Статии [201]
Матрицата 5 [55]Нумерология [28]
Астрология [31]Великият преход [110]
Кармична Астрология [13]Енергиен Вампиризъм [19]
Пламъци Близнаци [13]Карма и Подсъзнание [30]
Любовна тактика [13]Петър Дънов [4]
Джасмухин [8]Ангели и Архангели [15]
Дийпак Чопра [7]Сал Ракели [24]
Барбара Марчиняк [22]Екхарт Толе [9]
Учението на Абрахам [8]Пътят на душите [6]


Великият преход. Включване на осъзнаването

Предстоящите събития, разбира се, няма да минат за един ден или миг. Прекалено много предстои да се промени, както в съзнанието ви, така и в съответстващата му реалност.

Насоките на преходите са много, както са много и вариантите за развитие на всеки сегмент от Вселената. Вие искате конкретна информация и тя ще ви бъде предавана според необходимостта. Защо се стараем да не ви даваме конкретни описания на възможните сценарии в развитието. Защото способностите на мозъкът ви се вкопчват в конкретното и първо, възпира вашата възможност да придвижите осъзнаването си заедно с конкретни външни явления, а второ, картината на вашето възнесение се променя постоянно. Т.е. посоката на движение е определена точно. Но оттенъците и нюансите на развитието и движението, се променят постоянно, а съответно и характеристиките на развитие във вашият сектор от Вселената.

Вече привеждахме аналогията със светлинното пано. Представете си, че да видите очертанията и светлинното съдържание на рисунката върху това пано, е необходимо всички лампички да светят. Това е първият етап. В сегашния момент, според аналогията, не са запалени всички лампички.

Вторият етап – е цвета на всяка лампичка. Т.е. нейното участие в общата рисунка като цветна палитра, се определя от типа светимост и неговото качество. Трето – интензивност на светене. Само, когато всички лампички светнат, определят своя цвят и интензивност, можем да добием представа от цялата рисунка. Но това е една картинка.

А сега си представете, че по същия начин трябва да се оформят множество кадри от цял филм за вашето развитие, при това, всеки следващ кадър е свързан с предишния (по цветови вариации и нива на светимост), и ще разберете, че в настоящия момент ние не сме в състояние да ви предадем оттенъците и подробностите на предстоящите събития. Те се творят всяка секунда от вас и с вас.

Затова, за да се включи вашето пано в пълен мащаб, е необходимо определяне на всички елементи от неговата многоцветност.

И така. Включване. Това е вашето индивидуално включване в светлинните потоци на вашия свят и Вселената. Светлинните потоци съществуват постоянно и непрекъснато, светлината просто променя своето качество и интензивност, а също и посоката, но са вечни и безкрайни. Вашите учени вече са открили различни характеристики на светлината. Но това е само микроскопична част.

Важното е да се разбере, че всички вие сте съставни частици от светлинната характеристика на Вселената, надарени с осъзнаване и функции за възприемане. Но вашето възприятие е отделено от общия поток с обвивката (балона) на вашето лично възприятие. За това е дадена вече много информация. Трябва да пукнете балона на вашето възприятие, но при това да запазите целостта на личното ви осъзнаване. Т.е. ако виждате светлината като плътен поток, то той е някак непрекъснат и цялостен. Но светлинния поток се състои от милиарди светлинни частици, които сливайки се, образуват някакво ново качество на потока.

Сега светлинния поток на вашия сегмент от Вселената, се наблюдава от нас като точков. Т.е. няма пълно включване на всички частици осъзнаване – на всеки от вас индивидуално и в общия поток. Повечето от вас все още не са разкъсали своите балони на възприятието, и общата картина, казано на ваш език, изглежда като точки интензивна светлина в общия едва светещ фон на потока. Отделните ярки светлини са на тези, които вече са успели да придвижат съзнанието си, но отново са с различна интензивност.

В настоящия момент, тези същности са съединителен фактор за формиране посоката на потока във вашето колективно възприятие. Т.е. те закрепват някак различните частици на индивидуалното възприятие в единен поток. Там където такива същности са малко, потока се накъсва и е разсеян. Ние отново се опитваме да ви обясним общата картина на човешки език и понятия. В действителност, картината е много по-сложна и на много нива. Естествено, потока не е плоска лента, а многопосочна и всичко съществува едновременно.

Всички ваши минали и бъдещи характеристики, всички пространствени и времеви пресечни точки и сливания на потока, всички пространствени промени – всичко съществува и се променя едновременно и непрекъснато. Все едно по една капка да съдите за океана. Нейния цвят, качество, соленост и т.н., не дават представа за дълбините, за размера, за цвета на самия океан. А още по-малко за съществата, които го обитават. Макар, всичко да е взаимно свързано.

И така. За да може да светне светлинното пано на вашата Вселена, е нужно всеки един да се включи. Разбирате по тази аналогия, че без всеобщо включване няма пълна картина. Разбира се, някакви очертания ще се различават, но подробностите и детайлите – не. Или паното ви ще изглежда като набор от линии, който въображението на всеки може да дорисува в различни картини от света.

Естествено, на първо място ви вълнува, кой и как може да се включи. И по сегашните прогнози, пълно включване е доста трудно за вас. Какво е важното? Първо, включването може да бъде по-осъзнато и по-малко осъзнато. Като осъзнаване се има предвид – осъзнаването на отделната конкретна личност.


Тук работи принципа, който ви е известен като, преминаването на количеството в качество. Много от вас вече са превели своето осъзнаване на нови релси за възприятие, разбира се, с различна степен на интензивност. Ние ви призоваваме – не спирайте! Ние се гордеем с вас и вашите постижения. Вие чухте зова на Вселената и откликнахте с вашата светлинна същност. Именно вие се движите във фарватера на светлинния поток. Не се спирайте. Светете и продължавайте в същото направление.

Защото, благодарение на вас, могат и са длъжни да се включат другите, и се надяваме, всички останали. Това е като верижна реакция, която вече е стартирана. Остава въпроса за скоростта на включване на всички позиции от светлинния поток на вашия свят. На определен етап от включването, количеството и светлинните характеристики на включването, ще станат своеобразно поле за включването на другите.

Т.е. може да се построи гирлянда от включвания – тогава трябва да се включва всяка лампичка. А може да се направи поле от включвания, което се крепи на потенциала на най-активните (интензивните). По този начин, достатъчно е много хора да са редом с интензивните частици, за да блеснат в един и същи момент заедно с всички.

Затова е толкова важна ролята на всеки един от вас в преддверието на Прехода. Всяко допълнително включване може да наклони везните към общото включване в светлинните потоци на Вселената.

Следващото – цветното качество. Това е като определяне на личностното направление в развитието и движението. За нас е по-лесно да предаваме аналогиите за цветното решение, като най-достъпно за вашето възприятие. В действителност, личното (от гледна точка на принос в общата картина) развитие, разбира се, е по-сложно понятие. Вече много ви е предавано за цветните характеристики. Важното е да разберете, че достъпните за вашето възприятие спектри, са далеко от крайните варианти, по-точно, крайно не съществува никъде, в това число и в цветните решения.

С включването ви, ще ви станат достъпни по-сложни цветови характеристики. Сега не можем да обясним. Но вие ще разберете и почувствате. Работата не е в цветните оттенъци и дори не е в известните ви ултравиолетови и инфрачервени спектри. Просто към всяка цветна характеристика на светимостта, се добавят допълнителни параметри на възприятието, които ще дадат ново качество на всеки цвят. При всеки случай на цветна насоченост – това не е моментен процес, това е продължително развитие и то повече се отнася към формирането на вашата нова реалност след или по време на прехода.

Същото може да се каже и за интензивността на светенето, както на индивидуалното, така и на груповото, и светимостта на планетарното ви общество.

Сега задачата ви е пълно и осъзнато включване на всеки от вас в общата картина на светлинния поток от вашият сегмент на Вселената. Именно от вас зависи, как и с какви цветове ще заблести вашият нов свят, който съвместно сътворявате.

Въпросът, който звучи сега в главите ви е, как да определите, станало ли е включването или не. Това ще усетите сами. Защото има прекалено голяма разлика във възприятието при включването. С всеки от вас това ще става по различен начин. При някои, такива са малко, ще стане рязко включване. Това е подобно на озарение или светкавица в съзнанието. И всички цветове и качества на света ще се преобразят. Ще станете чувствителни и възприемчиви към такива спектри на възприятието, за които по-рано дори не сте се досещали.

Първото качество, което ще се промени е интензивността във възприятията на външните фактори. Т.е. вашият свят ще засияе с цветове и усещания за възприемане, необичайно силно. Всички чувства ще се обострят. Не просто ще виждате света, ще го възприемате със всяка клетка на тялото си. Ще стане обостряне на цветното, вкусовото и тактилното възприятие. Светът ще стане ярък във всички отношения. Това е прекрасна картина. И това е само първия етап. Ще се събудите за нов живот. Това означава, че способностите на вашите рецептори за възприемане ще се разширят. След това ще се включи по-дълбокото възприятие. Ще започнете да усещате настроението на света и неговите съставки. Ще започнете да разбирате езика на растенията и животните. Просто като вълна.

За много от вас този етап е вече преминат. Но това е възприемането на външния свят, който все още е отделен от вас, дори да изтънява завесата във възприятието. Най-важни са вътрешните процеси, макар отново да повтаряме, вътрешното и външното са неразделими дори условно.


За да продължи включването са необходими вътрешни усилия за вашето развитие. Именно вътрешният импулс е способен да разкъса вашият балон и да придвижи осъзнаването. Техники за формиране на вътрешен импулс са ви предадени в достатъчни количества. Но проблема на повечето от вас е в това, че не вярват в това и са просто инертни по отношение на себе си. Но в настоящият момент, радостната за всички истина е следната. По-рано за включването на вътрешната светимост са били необходими десетилетия упорити тренировки и аскеза или силен стрес на съзнанието. Сега всичко става в потоков вариант.

Всички вие се включвате в общия поток. Включвате се чрез множество способи. Тук е възможен и пътя на индивидуална работа над себе си. И път на съвместно включване в групов и колективен вариант. Т.е. всеки избира вариант за себе си. Или насочва усилия за вътрешна работа за самовключване в общия поток, или се включва с помощта на другите, които вече са се включили в сегмента. Тук е важно да се разбере, че няма оценяване добър или лош път. Сега всички са заинтересовани от пълното включване, защото сценарии за възнесение на отделни същности, вече не съществуват. Всички сте взаимно зависими и взаимосвързани.

И качеството на вашето съвместно възприятие е много по-ярко и широко от качеството на индивидуалното възприятие. Казано по друг начин, светът, който творят отделните същности, съществено и качествено се отличава по своите характеристики от усилията в съвместното творчество. Световете сътворени от отделни същности, се вливат в общите потоци на световете. Светът създаден от колективното творчество на планетарното ви общество, качествено влияе и преобразува като вълнов импулс цялата Вселена.

Това е много важно. Точно затова е това голямо вниманието към вас. Със своето развитие може да повлияете на качественото развитие във Вселената. Внесли сте в потоковите характеристики нови оттенъци и качества, които очакват своето развитие. Вашият опит е вдъхновяващ за другите от всичките светове.

Затова ви казваме: не се сравнявайте с другите. Движете се по пътя включване на съзнанието си. Достатъчна е вашата воля на намерението и вярата по пътя на включването. Доверете се на себе си и своя дух. Доверете се на Вселената и на доброволните си помощници.

Процеса на прехода ще бъде на етапи. И ще се случва щом съзнанието на хората е готово за това. Самият процес на възнесение е достатъчно индивидуален. Разбира се, има общи признаци и етапи.


Първият етап, както казахме, е включването на индивидуалното осъзнаване в поточното. С включването, колкото повече хора са готови за поточно съзнание, толкова е по-голяма вероятността за включването на всички, които по разни причини не могат да преминат през бариерата. Както свещта се запалва от огъня, така и отделни хора могат да включат съзнанието си под въздействието на поточните процеси.

Индивидуалните особености на всяка същност, влияят върху скоростта и степента на включване. Това са: готовност за промени, отвореност към потока, проводимост (способност да приеме поточните енергии), индивидуализация (способност за удържане на собственото поле в потока), активност (степен на взаимодействие в потока).

ГОТОВНОСТ ЗА ПРОМЕНИ.

Първото е, вашето лично съгласие за промени и включване. Нищо във вас не трябва да се съпротивлява на този процес. Никакви страхове и опасения, че нещо може да не стане както трябва. Никакви съмнения – това е много човешко качество – ще трябва да се избавите от него. Трябва да възродите в себе си знанието, заложено в самите вас, във вашата ДНК, трябва да си спомните това, което винаги сте знаели, но временно сте забравили.

Тласък за припомняне може да даде всеки импулс. Случайно получена информация, енергийно въздействие от друг човек, емоционален импулс от вашето възприятие, ЕНЕРГИЕН ПОТОК, КОЙТО СЕ ВЛИВА В ГЕЯ през този период. Не случайно, мнозина от вас се стремят да получат, колкото се може повече информация за предстоящите събития. Това, разбира се, е свойство на мозъка ви. Но също така интуитивно търсите първия тласък, който да стартира механизма на спомняне.

Около вас има хора сега, които най-пълно ви въздействат енергийно. Най-вероятно, ще го усетите като някакво добавено енергийно присъствие редом, по-усилено въздействие, което се проявява като повишен емоционален фон на вашите реакции, или верига от странни на пръв поглед събития в живота ви. Трябва да разбирате, че наближава период на изпитания и трябва да поддържате пълно спокойствие.

В живота ви могат да се случат различни промени. И много от тях могат да ви се сторят не особено позитивни. Възможни са различни загуби. Но не трябва да реагирате негативно на това. Работата е там, че самите вие и вашия дух се избавяте от кармичните остатъци и от човешките реакции на вашата същност, това е нормално. Това, което преди е преминавало за десетилетия, сега преминава в ускорени темпове.

Тези взаимовръзки, които не сте успели да отработите в предишните си животи, намират отражение в този период като ред събития. Нищо страшно. Това е като макет, един вид учебно отработване на кармичните ви връзки. Имате прекрасна възможност да ги неутрализирате бързо. Можете да го направите с правилно отношение към всяко събитие. Именно сега, най-важна е правилната оценка на вашето присъствие в света. Ще забележите, че тези събития, които по-рано са предизвиквали във вас негативна реакция, или не предизвикват никакви емоции, или реакциите са кратковременни, след което следва спокойна увереност и доверие в своята съдба и към духа, да изведат вероятната линия на кармичните ви връзки на неутрален път. Т.е. вашите най-лоши очаквания не се сбъдват, ако не се опасявате от нищо. Това е също проверка на вашите човешки реакции.

Не си мислете, че някой си играе игрички с вас. Просто протича тестиране на същността ви за готовност за сериозни поточни изменения. Същото е, ако преди сериозен крос на дълга дистанция, лекарите проверят, как работи сърцето ви. Извършват се тестове на енергийната ви сила и вместимост за потока. Бъдете готови за това.

След това са възможни сериозни колебания в емоционалния фон и психическата устойчивост. Безпричинно възникващи чувства на тъга и печал или агресия и раздразнение – това са остатъци от човешките реакции, а също от кармичните емоционални връзки. Не се обвинявайте и не се ругайте. Приемете го като горчиво лекарство – глътваш и забравяш. Вашата правилна реакция на всички външни раздразнители, ще ви даде възможна устойчивост на вашите възприятия в сериозните поточни промени. Не гасете проявените във вас негативни реакции, не ги потискайте в себе си, а ги неутрализирайте с нещо позитивно. Най-правилния начин е осмисляне и преработка на енергиите. Все едно вместо гняв ви се иска да се смеете. Това означава, че вашето възприятие е повишило точните си характеристики.

Общото състояние, независимо от някои временни трудности, е състояние на радост в очакване на промените. Разбудете в себе си радостта на детето, което се отправя на приказно пътешествие. Това ще помогне. Очаква ви действително очарователно пътешествие, защо си мислите, че ще бъде страшно или трудно? Вие не сте сами, с вас са милиони същности, процеса е под контрол. Не се страхувайте. Всичко най-добро предстои.

Обърнете внимание на тези хора, които са редом с вас сега в една или друга форма. Вие разбирате. Това не е случайно в началото на такова грандиозно събитие. Всички сте се събрали заедно по енергийни признаци, и разбира се, по признака завършване на кармичните връзки. Именно с тези хора ви предстои да завършите вашия път в трето измерение и възможно е, да започнете в четвърто и по-високо.

Не мислете за това, кой ще успее, и кой ще стигне. Мислете, че всички ще успеят. Вашата увереност създава поле на събитийна вероятност и енергийно подхранва тези, които все още не са напълно готови. Вярвайте в себе си и в тях, по вярата ще ви се даде.

Трябва да следите реакциите на тези, които са редом с вас. Те също са индикатори на вашето състояние. Сега се обострят всички ваши чувства. И с вашата промяна става и промяна на обкръжаващите ви хора и обратното.

На вас ви се струва, че повечето хора на Земята не са готови за такива събития и дори не подозират за тях. Не се безпокойте за това. Грижете се за себе си и най-близкото ви обкръжение. Разбира се, всеки човек има различна степен на готовност. Но затова събитие ще узнаят почти всички. Дори и да не вярват, духът им е наясно и ги подготвя за прехода.

Трябва да имате предвид, че програмата за възнесение на всеки е различна. Има, както казахме, индивидуални програми. Това са лидерите по светимост във вашия свят. Те са с висока енергийна активност и телата им са най-приспособени към въздействията на външните импулси. Не е задължително това да са високо духовни хора, макар такива да са повечето. Много от тях също не вярват, но по разни причини светлинното им тяло е активизирано.

Тези от вас, които осъзнато се стремят към прехода, ще са във фарватера на събитията. Те ще поведат след себе си мнозина. Вече предавахме за фаровете – това е подобно сравнение. Тяхната светимост ще указва пътя и ще даде импулс на другите. Някои от тях, засега не осъзнават повишената си светимост, но духът им знае и с тяхно съгласие, ще им бъде оказана цялата необходима помощ и в нужното време ще се включи необходимата програма.

Друга част се готви за групов и колективен преход. Енергийната светимост на тези хора в този момент, още не позволява да отвори пространствен и енергиен канал за индивидуален преход, но колективно е възможно. Затова се обръщаме към най-осъзнатите светлинни работници. Работете над себе си. Откривайте в себе си качеството светимост като помощ на другите. Показателя на индивидуалната ви светимост, може ДА ПОМОГНЕ В ОТВАРЯНЕТО КАНАЛ ЗА ПРЕХОД НА ЦЕЛИ ГРУПИ. Ние сме безкрайно благодарни на тези светлинни работници, които вече работят в това направление и вече могат да отварят канали и да творят нови реалности, но това е отделна тема.

ОТВОРЕНОСТ ЗА ПОТОКА.

Това са също ваши личностни характеристики. Мнозина от вас вече са почувствали енергиите, които се вливат сега на планетата. Това са мощни енергии на включването, това все още не е целия поток, но са негови съставки. С всеки месец енергиите се усилват по мощност и количество. Това се прави за да могат телата и възприятията ви да се подготвят за пълното включване в потока. Не се плашете. Възможни са лошо самочувствие и слабост. Трябва да разбирате, че това е нормално. Подготвят се каналите на възприятието ви за поточната енергия. Вслушвайте се в себе си. Отбелязвайте в себе си всички изменения и реакции. Възприемайте всичко с радост и търпение. В буквален смисъл, се раждате отново и резултата си струва. С навлизането във вас на нови енергии, ще забележите промени във възприятията си и необичайни способности. Това, което наричате пророчески сънища и дар за предвиждане, отделни проблясъци за телепатични способности. Да ги разпознаете в себе си ви пречи недоверието към себе си и своя дух. Вие сте ангели, вие сте магове, много е достъпно за вас. Остава само да проверите.

При мнозина ще се активизира приема на информация по различни начини. Това, което наричате вътрешен глас, а мнозина – Висш Аз. Вслушайте се. Вече няма нужда да възприемате информация отвън. Цялата информация е във всеки от вас. Отворете се за нея. Повярвайте на вътрешния си глас. Намерете Бога в себе си. Това не е метафора, а напълно реален процес. Слушайте и анализирайте.

Бъдете внимателни към точките и праговите промени в тялото ви. Енергийните ви центрове започват да се стартират и да си взаимодействат. Това не е само известният ви основен чакрален стълб, а още много енергийни точки и центрове. Възможно е да усещате парене или болки в някоя точка. Това е реакция на стартирането в организма ви на енергийните центрове.

Ако искате да ускорите процеса на преустройване на своите тела и да си помогнете, обърнете се към своя висш Аз, към своя Дух. С вашите тела, с разрешението на вашата същност, ще се провежда работа по време на сън, а именно, ще се провежда настройка на светлинното ви тяло със светлинните потоци на Вселената и хармонизиране на енергийните центрове. Не трябва да се вълнувате. Закона за свободната воля е неотменим и никой не може да ви натрапва сценарий за развитие. Но ние ви призоваваме – доверете се на Духа си. Степента на готовност в светлинното ви тяло за процеса на преход, е много важна, не само от гледна точка усещане и самочувствие при старта на прехода. Но и за следващото преминаване през всички етапи и възможност на преход на 5-то ниво. Това е като готовност на физическото ви тяло за спортни състезания: бягането могат да започнат всички, но не всички са способни в установеното време да стигнат до финиша.

Не се плашете. Няма да се уморим да ви повтаряме, че на всеки ще бъде оказана помощ при прехода и предоставена възможност, напълно с една или друга степен на трудност, да преминете през всички етапи.

Ще се промени системата ви на хранене. Организмът ви сам ще усети, какво е най-приемливо за него, какви продукти са енергийно най-съответстващи на вашето израстване. Общи препоръки по храненето вече са дадени в по-голямата си част, нека всеки да си ги пригоди към себе си.

ПРОВОДИМОСТ.

Това е готовност на вашите канали за възприемане на поточната енергия. Проводимостта зависи от много фактори. В частност, и от вашето положение в пространството (от местожителството) и от вашите индивидуални възможности. Разбира се, хората, които не живеят в градовете, а сред природата, имат по-голяма проводимост. Но всеки от вас може да развие в себе си тези свойства.

Няма да ви дадем точни техники, понеже много зависят от възприятието ви и от индивидуалните особености на телата ви. Но вие сами можете да изберете от множеството най-подходящите за вас. Не ви даваме точни техники, защото започвате да се вкопчвате в отделни прийоми. Такова е свойството на съзнанието ви. Казано направо, готовност е възможна и без всякакви техники и атрибути. Само вяра и чисто намерение. Достатъчно е да слушате внимателно себе си, цялата информация е много близко до вас, избирайте по принципа на съзвучието.

Спомнете си, колко често ви идват мисли да направите нещо и ги отблъсквате по различни причини. Вече се вслушайте в себе си и всички техники за проводимост ще ви бъдат предадени от вашия Дух. Общи препоръки също съществуват.

Не блокирайте възприятието си. Блокировката на възприятието се получава поради негативно отношение към различни явления, които стават на Гея. Нищо не трябва да бъде осъдено. Това не означава, че трябва спокойно да минете покрай беззаконието и несправедливостта. Но осъждането блокира вашето възприятие, защото именно сега, събитията, които ще започнат да се случват редом с вас, непосредствено са свързани с вас, макар често да ви се струва, че нямате никакво отношение към тях.

По-нататък, всяка получавана информация приемайте спокойно и също без блокировката осъждане. Усетете енергийната съставка на тази информация, независимо дали е текст или картина, или видео. Първо, всяка от тях е възможно да включи първия тласък за вас. Това е още една причина за предаване на информация за прехода – не само за удовлетворяване на любопитството ви или за конкретни инструкции, но и за предаване енергийните кодове на включването.

Сред вас по енергийна готовност за потока, могат да се отделят групи. Съответно, информационните потоци също се предават с определена степен енергийна наситеност. Затова се постарайте да не четете, а да възприемате информацията. Ще усетите различие във възприемането. Призоваваме към безоценъчно човешко съждение, към качествено възприятие.

Най-главното. Ако се страхувате, то се получава твърда блокировка на възприятието. Разбудете в сърцето си любов към света. Именно тя ще ви даде възможност да приемете и чуете зова на Вселената.

http://espavo.ning.com/profiles/blogs/2-743
http://yosif.net/articles.php?lng=bg&pg=5377
Папка: Великият преход | Посещения: 797 | Ченълинги
Контакт          35.175.113.29